lazaross Δημοσιεύτηκε June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 16, 2004 εγω θελω παντως γιατι γινεται μπαχαλο στο computing... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Nαι και να διοργανώνουμε και αγώνες. "myphone games on Greece". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. June 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 εγω πιστευω πως πολλοι θα πουν το ναι, επειδη θα ειναι πολυ χρησιμη μια τετοια ενοτητα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Ναι και εγώ θα το ήθελα γιατί πιστεύω πως θα ήταν πολύ χρήσιμο,αλλά μόνο εάν τα ναι είναι πολλά. επίσης καλό θα ήταν να κάνουμε και multiplayer game σε ορισμένα παιχνίδια με άλλα μέλη του myphone :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctony_a Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Ναι ρε παιδιά μια ενότητα games με επισημασμένα για pc, ps2, xbox και άλλα γενικάθα ήταν πολύ χρήσιμη! Τώρα άλλα υπάρχουν στο computing άλλα στο digital gadgets. Ας μαζευτούν όλα μαζί σε ένα νέο χώρο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest35 Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 tha itan polykalo gia na enimerwnomaste gia ta nea game tou pc mas! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Παίζετε cs ; :) :D :p Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Ναι, κι εγώ θα ήθελα μια ενότητα Games γιατί πάρα πολλά threads στο Computing ασχολούνται με αυτά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (17 Ιούν. 2004 , 12:43) Ναι, κι εγώ θα ήθελα μια ενότητα Games γιατί πάρα πολλά threads στο Computing ασχολούνται με αυτά. Ε τότε μην το καθυστερούμε άλλο.... :lol: :lol: :lol: ακόμα εδώ είμαστε? :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superseven Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Πιστεύω πως θα μας εξυπηρετούσε κάτι τέτοιο. Maxspeed......No Limits! Είσαι φοιτητής; Κι αν οχι;;; Μουσική=Ζωή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Όχι. Μου φαίνεται περιττό αυτό για ένα forum που ασχολείται με κινητά τηλέφωνα. Το καλύπτει άνετα το θέμα το Computing. Τα console games καλύπτονται από το digital gadgets. Κι εκεί πάλι απ' ότι βλέπω είναι πολύ λίγα τα threads που ασχολούνται με games.. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. June 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 στο computing τα τελευταια thread ασχολοναι με games. ας οργανωσουμε τιποτα για cs. λεω να μπουμε σε εναν server με το ονομα μας και απο μπροστα : [MyPhone] . φαση θα ειχε... επισης τιποτα απο diablo2 και unreal tournament 2004. τωρα και age of mythology :titans να ειναι δεν με χαλαει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Τα αντέχει όλα αυτά το τροφοδοτικό μου? τι καρτα γραφικων να παρω? Κουτί ξερετε τιποτα ρυθμισεις για να μην με κανει αποσυνδεση? Δημοσκόπηση: Cs συζητήσεις ( κόντρες, clans, maps και άλλα πολλά ) TV cards και DVB-T The Sims!!! GeForce 4 Ti 64mb 8x AGP ή ATI 9600 pro 128 mb Quake 3 Arena: Pleaze Help! Yahoo Mail: Δωρεάν 100 Mb! Διαχωρισμός της μουσικής από τα λόγια Πρόβλημα με σύνδεση στο Ιντερνετ (advanced) Απενεργοποίηση FIREWALL Τι είναι το blogging? Πρόβλημα με το Internet Explorer Bookmarks στον firefox.. Είναι καλός εκτυπωτής ο EPSON R200? Epson 440 Ερώτηση psaxnw software router gia ta winxp EXE joiner Parakalw tin gnwmh sas Να κανω και εγω μια ερωτηση για τα Windows? Ενωση Πληροφορικών Ελλάδος: Οχι στις πατέντες λογισμικο Συνεργασια hol και M-PAY Δημοσκόπηση: Norton Antivirus ή F-Secure 3/25 εγώ βλέπω μόνο :worry: [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Χα-χα!!! Copy-paste το post του MsK έκανες? :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Εγω θα ηθελα να μπει η ενοτητα games για να μπορουν τα μελη του myphone να ανταλλασουν πληροφοριες, σελιδες με cheats και παιχνιδια και αλλα πολλα... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. June 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 The Sims!!! Cs συζητήσεις ( κόντρες, clans, maps και άλλα πολλά ) Quake 3 Arena: Pleaze Help! Diablo 2 : Lord of Destructon Need For Speed Underground Abandonware Games: Τα άπαντα Counter-Strike... Yu Gi Oh ROMS!!! Gran Turismo 4 PROLOGUE ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ 3 ΣΕΛΙΔΕΣ!!! ΕλΕοΣ....εΛεΟς..... Αλλα εσεις εχετε το πανω χερι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 3 σελίδες είναι 90 threads 10/90=11% Σου φαίνεται ικανοποιητικό το ποσοστό, ώστε να δικαιολογεί την ύπαρξη ξεχωριστού forum για games; [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (18 Ιούν. 2004 , 01:34) 3 σελίδες είναι 90 threads 10/120=11% Σου φαίνεται ικανοποιητικό το ποσοστό, ώστε να δικαιολογεί την ύπαρξη ξεχωριστού forum για games; 10/120=8,3%............ :o :p :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 10/90 (10 στα 90 δηλαδή) ήθελα να γράψω :p [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. June 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 ναι αλλα ξερεις ποσα threads θελω να κανω για την καθε κονσολα ξεχωριστα αυτη την στιγμη αλλα περιμενω μια καινουρια ενοτητα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Γι' αυτο υπάρχει το digital gadgets. ;) [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. June 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 ελεος. οχι να μιλαω για τα χαρακτηριστικα της κονσολας για για το καθε παιχνιδι ξεχωριστα της καθε κονσολας. αμα ειναι πειτε μας να ξερουμε τι θα κανουμε. γιατι πολλους απο εμας μας αρεσουν τετοιες συζητησεις.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Μα τα θέματα για console games, εκεί μπαίνουν... [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. June 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 ναι μπορει να φταιω και εγω. δεν λεω για κονσολες αλλα για παιχνιδια για Pc οπως και τα παιχνιδια για κονσολες εξωμοιωμενα σε υπολογιστη.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest35 Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 συμφωνώ!!!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts