mol Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Οι οδηγίες στο πρωτο ποστ δε λειτουργούν? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lsdpower78 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Οι οδηγίες στο πρωτο ποστ δε λειτουργούν? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Καλημέρα φίλε μου και καλή χρονιά!!! Λειτουργούν οι οδηγίες απ το πρώτο ποστ απλά εγω εχω κάνει το εξης: τελικά το rootαρα το κινητό μου με το kingsroot και βρήκα μια rom την cm11 και τα αντίστοιχα gapps και τα φλασαρα απο το recovery. Ολα δούλευαν τελεια μεχρι που χθες αρχισε να μου βγάζει συνέχεια το μνμ "Δυστυχώς η εφαρμογή Play Store έχει σταματήσει". Εψαξα σε Κάποια φόρουμ και ολοι ειπανε οτι θέλει ξανα φλασαρισμα καινούργια rom. Που μπορώ λοιπον να βρω καποια αξιοπιστη rom απο 4.4.4 και πανω για να κατεβασω και να την φλασαρω;; και ποια gapps πρέπει να επιλεξω;; Amr η Amr64?? Ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά να έχουμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts