vaskef69 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ. ΚΟΛΛΑΕΙ Δεν ξέρω γιατί σου κολλάει και είναι περίεργο μιας και είναι είναι stock rom,με την διαφορά ότι είναι prerooted. Όπως και να έχει,καλό θα είναι να βάλεις custom recovery (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) από εδώ και στην συνέχεια να κάνεις full wipe (αν δεν ξέρεις πως γίνεται,πολύ ευχαρίστως να σου πω). Πριν απ' όλα βέβαια να κάνεις nandroid backup για κάθε ενδεχόμενο και επίσης να έχεις κάνει backup τις εφαρμογές σου με titanium. Εγώ πάντως,έχω περάσει την rom του κύριλλου που είναι εξαιρετική,ελαφριά και σταθερή,χωρίς τις άχρηστες εφαρμογές της Samsung. Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankannn Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 (edited) Έχουμε νέα rom: GT-I8160 - Baltic PDA: I8160XXLK6 CSC: I8160OXXLK1 Version: 2.3.6 Date: 2012-11-21 Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom Download Νέος Kernel: EX Kernel v1 (07/12/2012) Features Download EX Kernel v1•eX_Kernel_v1.tar.md5 Τον φλασάρουμε ή με odin ή με αυτόν τον τρόπο εδώ. Στην δεύτερη περίπτωση: Θα πρέπει να μετανομάσουμε το αρχείο που κατεβάσαμε από tar.md5 σε tar σκέτο.Θα δημιουργηθεί ένα αρχείο zip το οποίο θα αποσυμπιέσουμε και θα δούμε το αρχείο Kernel.bin.md5 Aυτό το αρχείο,θα το ρίξουμε στην sd και θα το περάσουμε με τον τρόπο που προανέφερα. [via] Πρακτικά έχει κάποια διαφορά η νέα rom PDA: I8160XXLK6 ? Ακόμα τον kernel EX Kernel v1 τον περνάμε στο τηλέφωνο όπως και την rom με το odin , η κάνουμε κάποια άλλη ρύθμιση? thanks Edited December 10, 2012 by dankannn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Πρακτικά έχει κάποια διαφορά η νέα rom PDA: I8160XXLK6 ? Ακόμα τον kernel EX Kernel v1 τον περνάμε στο τηλέφωνο όπως και την rom με το odin , η κάνουμε κάποια άλλη ρύθμιση? thanks Για την καινούργια XXLK6 δεν έχω άποψη,δεν την έχω περάσει.Τον EX Kernel τον έχω στην XXLI2 και τον πέρασα με τον τρόπο που έχω γράψει πιο πριν,μιας και είναι ο μόνος για να μην γράψει ο counter και σε περίπτωση που θέλω να το πάω για service να έχω πρόβλημα. Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankannn Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Για την καινούργια XXLK6 δεν έχω άποψη,δεν την έχω περάσει.Τον EX Kernel τον έχω στην XXLI2 και τον πέρασα με τον τρόπο που έχω γράψει πιο πριν,μιας και είναι ο μόνος για να μην γράψει ο counter και σε περίπτωση που θέλω να το πάω για service να έχω πρόβλημα. Βασιλη σου εστειλα και ενα μηνυμα. Εγω δεν το εχω κανει ακομα root αρα και με τους δυο τροπους δεν θα εχω προβλημα με τον counter? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Έχουμε νέα έκδοση στην rom του Κύριλλου.Είναι η v4 και στηρίζεται στην XXLK6. Περισσότερα στο αντίστοιχο thread εδώ. Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Έχουμε νέο firmware: GT-I8160 - Germany PDA: I8160XXLL2 CSC: I8160DBTLL1 Version: Date: 2012-12-28 Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom Download Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 (edited) ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ BUGS Η ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΩΣΤΑ I8160XXMB2 (Jelly Bean, Android 4.1.2 Leaked/test version) (Build date: Feb 5) Μέχρι στιγμής δουλεύουν τα πάντα! Παρά το γεγονός ότι είναι test έκδοση έχει ελάχιστα κολληματάκια. Οι οδηγίες είναι απλές. Σιγουρευτείτε ότι έχετε εγκατεστημένο το Samsung Kies και οτι έχετε πάνω από 15% μπαταρία. Κατεβάστε και αποσυμπιέστε: http://d-h.st/1dE Απενεργοποιείτε το κινητό, πατάτε Volume down+Home+Power για να μπείτε σε download mode. Ανοίγεται το Odin και επιλέγετε: -στο PIT το GT-I8160_EUR_XX_4G.pit -στο PDA το CODE_I8160XXMB2_932015_REV00_user_low_noship -στο CSC το CSC_OXA_I8160OXAMB2_932015_REV00_user_low_noship Αφήνετε τα re-repartition, Auto reboot and f. reset time τικαρισμένα. Συνδέετε το κινητό στον υπολογιστή και πάνω αριστερά στο Odin σας βγάζει ID:COM4 ή κάτι παρόμοιο. Κάντε το σταυρό σας, πατήστε Start και περιμένετε μέχρι να τελειώσει. Επίσης συστήνω ανεπιφύλακτα τον Apex Launcher!! http://i.imgur.com/htZXD7a.png http://i.imgur.com/MGpq8dS.png http://i.imgur.com/GFcr6E8.png http://i.imgur.com/9gQOo1b.png http://i.imgur.com/IQ26e0e.png Edited February 10, 2013 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Από κατανάλωση ram τι λέει? Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Από κατανάλωση ram τι λέει? Έτσι και έτσι πάντως δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με τη ραμ. Επίσης πλέον έχουμε 624MB μέγιστη ram :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tinkano Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 (edited) Κατεβάζω και ο Θεός βοηθός .... Edited February 9, 2013 by tinkano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 (edited) Θα το δοκιμασω και γω...αν ερθει γνησια jb θα την κσνει αυτοματα? Η θελει παλι να πεσουμε σε 2.3.6? Edited February 9, 2013 by simon74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 (edited) Μηπως μπορεις να τα κανεις ολα τα αρχεια ενα? τα έκανα και έβαλα και το λινκ. Πάντως είναι πολύ ωραία η ρομ! Θα σας αρέσει πάρα πολύ! Την έχουνε βάλει πολλά άτομα από xda χωρίς πρόβληματα. Μέχρι τώρα δεν έχουμε εντωπίσει κανένα σοβαρό bug. Θα το δοκιμασω και γω...αν ερθει γνησια jb θα την κσνει αυτοματα? Η θελει παλι να πεσουμε σε 2.3.6? Δεν ξέρω αν θα το κάνει αυτόματα. Μπορεί. Εν πάση περιπτώσει, μόλις βγει η τελική JB θα μπορούμε να την περάσουμε με Odin, και στη συνέχεια να μας έρχονται οι αναβαθμίσεις με Kies ή OTA. Edited February 9, 2013 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Δοκιμασε κανεις να ρουταρει τη 4.1.2 ?? forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2139263 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Δοκιμασε κανεις να ρουταρει τη 4.1.2 ?? forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2139263 Ναι με το λινκ που αναφέρεις την έκανα root χωρίς πρόβλημα. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Είδα πολλές αναφορές για battery drain.. Παρατήρησες κάτι; ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Είδα πολλές αναφορές για battery drain.. Παρατήρησες κάτι; ; Κάτι πρέπει να παίζει με το Bluetooth σε μερικούς χρήστες. Εγώ δεν το έχω αγγίξει το BT και δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο, ακόμα. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 παιδια μια ερωτηση μου βγαζει στο odin all threads completed (suceeded 0/ failed 0) το κινητο κανει downloading ... σθνεχιζω κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 παιδια μια ερωτηση μου βγαζει στο odin all threads completed (suceeded 0/ failed 0) το κινητο κανει downloading ... σθνεχιζω κανονικα? Δηλαδη φλασαρες? Δεν σε επιασα απολυτα.. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Δηλαδη φλασαρες? Δεν σε επιασα απολυτα.. Δεν το καταφερα ....μαλλον δεν τα καταφερνω σ αυτα...αν μπορεις να σου στειλω πμ με το τηλ μου..να μου δωσεις αναλυτικα οδηγιες...ακολουθησα τα βηματα και παταω start ...και τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) Το κινητό μπηκε σε download mode ;; Σε ρώτησε αν θες να συνεχισεις να πατησεις vol up ; Στο s2 ηταν με leak κοντα 2 μηνες τα παιδια, μολις βγηκε η κανονικη τη περασαν με odin,δεν ηρθε σαν ΟΤΑ. Edited February 10, 2013 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Με ρωτησε τα πατησω volume up... μπηκ α σε download mode.εγραφε downloading...εβαλα τα αντστοιχα αρχεια στον υπολογιστη ...επιφανεια εργασιας...αλλα οταν πατησα start...εβγαλε το παραπανω μηνυμα αμεσως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Κανε επανεκκίνηση τον υπολογιστη, αλλαξε θυρα usb και ξανα. Λογικα θα γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) Κανε επανεκκίνηση τον υπολογιστη, αλλαξε θυρα usb και ξανα. Λογικα θα γίνει. Μια ερωτηση...πριν προσπαθησω...απο μπαταρια πως παει...εχει καποιο θεμα??? παλι τα ιδια ...μηπως πρεπει να ξεζιπαρω ολα τα αρχεια?? βρε παιδια μια βοηθεια ...αφου επιλεξω ολα τα αρχεια συμφωνα με τηδιαδικασια παταω το start ...και κατευθειαν μου βγαζει μνμ..all threads completed (succeed 0 / failed 0) .. το τηλ λεει DOWNLOADING do not turn off target ..μνμ που ετσι κι αλλιως το βγαζει απ την αρχη πουμπαινει σε download mode..τι κανω λαθος ..μηπως πρεπει να περιμενω?? τι μνμ πρεπει να βγαλει οταν παταω start? στειλτε καμια αναλυτικη οδηγια.. ευχαριστω ακομα μια φορα τον kyrillos13 για την πολυτιμη συνδρομη του Λιγο μικρή η γραμματοσειρα στο πληκτρολογιο ολα τ αλλα τέλεια. ..εχει καποιος ιδεες??? Edited February 12, 2013 by simon74 Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolflikos Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Καλησπερα παιδια , ενδιαφερομαι να κανω root το κινητο μου και επειτα να του βαλω καποιο custom rom , σκεφτομαι το jellycream 2.0 , ειναι καλο? εχετε να μου προτεινετε κατι διαφορετικο για το συγκεκριμενο κινητο? ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 ποιες οι εντυπωσεις ως τωρα?? πως δουλευει σε σας η jb? εχετε καποια παρατηρηση για να κανουμε το κινητο ποιο γρηγορο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts