Jump to content

[Επίσημο] HTC Windows Phone 8S

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest margarita12
Καλησπέρα...

Η Official 8.1 δεν είναι ακόμα διαθέσιμη από την HTC.. Όταν κάνει roll out θα πάρεις τα 8.1 ΚΑΝΟΝΙΚΑ....

Προσοχή και πάλι... Το άρθρο δεν μιλάει για τα 8.1 τα οποία θα πάρει κανονικά το 8S αλλά για το πρώτο update των 8.1 (WP8.1 GDR1) που ενδέχεται να μην πάρει το 8s λόγω προβλήματος στο hardware κομμάτι από την HTC...

συγχωρεσε με που σε κουραζω,πιστευεις οτι καποια στιγμη το 8s θα παρει την 8.1; αν ναι θα δω διαφορα; στα tiles; θα μπορω να περασω εφαρμογες στην καρτα sd; θα εχει cortana; δεν καιγομαι για την GDR1 μου αρκει η 8.1 αρκει να κατεβει ωστε να στελνω εφαρμογες στην sd card...

Edited by margarita12

• Απαντήσεις 590
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

συγχωρεσε με που σε κουραζω,πιστευεις οτι καποια στιγμη το 8s θα παρει την 8.1; αν ναι θα δω διαφορα; στα tiles; θα μπορω να περασω εφαρμογες στην καρτα sd; θα εχει cortana; δεν καιγομαι για την GDR1 μου αρκει η 8.1 αρκει να κατεβει ωστε να στελνω εφαρμογες στην sd card...

Η htc είχε ανακοινώσει πριν καιρό ότι τα 8Χ και 8S θα έπαιρναν κανονικά την 8.1.

Ίσως αύριο που θα ανακοινώσει το νέο κινητό θα δώσει περισσότερες πληροφορίες για το πότε.

Guest margarita12
Η htc είχε ανακοινώσει πριν καιρό ότι τα 8Χ και 8S θα έπαιρναν κανονικά την 8.1.

Ίσως αύριο που θα ανακοινώσει το νέο κινητό θα δώσει περισσότερες πληροφορίες για το πότε.[/quote

σε ευχαριστω!

Αγαπητή Μαργαρίτα εγώ έχω την 8.1 στο 8s εδώ και μήνες. Απλά είναι η developers preview έκδοση. Αξίζει πέρα για πέρα να γραφτείς στο dp και να την κατεβάσεις. Και ναι μπορείς να περάσεις εφαρμογές στην sd πλην των χαρτών και facebook messenger

καλησπερα, για να βαλω τον developer's πρεπει να κανω καποια συνδρομη ή ειναι δωρεαν; αν μπορειτε βαλτε ενα λινκ που μπορω να το κανω. και αν τη βαλω μετα θα μπορω να αλλαξω στην επισημη;

Αγαπητή Μαργαρίτα εγώ έχω την 8.1 στο 8s εδώ και μήνες. Απλά είναι η developers preview έκδοση. Αξίζει πέρα για πέρα να γραφτείς στο dp και να την κατεβάσεις. Και ναι μπορείς να περάσεις εφαρμογές στην sd πλην των χαρτών και facebook messenger

καλησπερα, για να βαλω τον developer's πρεπει να κανω καποια συνδρομη ή ειναι δωρεαν; αν μπορεις βαλε ενα λινκ που μπορω να το κανω. και αν τη βαλω μετα θα μπορω να αλλαξω στην επισημη;

Guest margarita12

Σε ευχαριστω!

Guest margarita12
Παιδιά γνωρίζει κάποιος τον τύπο του HANDSFREE του κινητού μας γιατί τα έχασα και θέλω να τα αντικαταστήσω;

RCE-195,στο EBAY εχει μεγαλο stock.Θα σου προτεινα να κοιταξεις και τα RCE-160 τα οποια εχουν 3 κουμπια διαχειρισης αν ακους μουσικη απο το κινητο σου,τα πηρα απο ebay και εμεινα ευχαριστημενη,ευχομαι να βοηθησα

Edited by margarita12

RCE-195,στο EBAY εχει μεγαλο stock.Θα σου προτεινα να κοιταξεις και τα RCE-160 τα οποια εχουν 3 κουμπια διαχειρισης αν ακους μουσικη απο το κινητο σου,τα πηρα απο ebay και εμεινα ευχαριστημενη,ευχομαι να βοηθησα

Ευχαριστώ πολύ. Από ήχο έχουν την ίδια απόδοση;

Edited by saitruom

Guest margarita12
Ευχαριστώ πολύ. Από ήχο έχουν την ίδια απόδοση;

εχω την εντυπωση οτι ειναι ελαχιστα καλυτερα της συσκευασιας απο τα 160,ανεπαισθητη διαφορα,τα αγορασα πολυ φθηνα οποτε αν θες παρε 1 απο το καθενα,βγαινουν σε μαυρο και λευκο χρωμα

Πριν από λίγο μου είπαν από την HTC, ότι το 8S δεν θα πάρει τα wp 8.1. Μόνο το 8X...

----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και το περίμενα πως και πως... :(

Για τα WP8.1 Update 1 (Lumia Denim) έλεγαν ότι υπήρχε ένα θέμα λόγω hardware, όχι για τα WP8.1 (Lumia Cyan) τα οποία θα πάρει κανονικά εφόσον αξιωθεί η HTC να δώσει το update...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Μα τι λέω: ΔΕΝ θα υπάρξει αναβάθμιση στα 8.1 για το 8S. Μόνο για το 8Χ...

Μου το είπαν πριν από λίγο από την HTC, που ρώτησα πότε επιτέλους θα δώσουν την αναβάθμιση...

Το 8S θα παραμείνει στα απλά 8. Πάει και η υποστήριξη 36 μηνών της microsoft. Ούτε καν 18 μήνες υποστήριξη δεν έλαβε το 8S...

Μα τι λέω: ΔΕΝ θα υπάρξει αναβάθμιση στα 8.1 για το 8S. Μόνο για το 8Χ...

Μου το είπαν πριν από λίγο από την HTC, που ρώτησα πότε επιτέλους θα δώσουν την αναβάθμιση...

Το 8S θα παραμείνει στα απλά 8. Πάει και η υποστήριξη 36 μηνών της microsoft. Ούτε καν 18 μήνες υποστήριξη δεν έλαβε το 8S...

H Microsoft τα έδωσε κανονικά για όλες τις συσκευές... Το θέμα από εκεί και πέρα είναι του εκάστοτε κατασκευαστή... Η Nokia/Microsoft Mobiles το έδωσε σε όλες τις συσκευές για παράδειγμα... Απόφαση της HTC είναι...

btw το HTC 8S είναι 2 χρόνων, όχι ότι αλλάζει την κουβέντα μας :)

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ναι my mistake... Βασικά όπως το δει κανείς... Σεπτέμβρη του 12 ανακοινώθηκε και κυκλοφόρησε Νοέμβρη του 2012... Μικρή σημασία πάντως :)
Powerd by OnePlus 7 Pro

Πριν από λίγο μου είπαν από την HTC, ότι το 8S δεν θα πάρει τα wp 8.1. Μόνο το 8X...

----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και το περίμενα πως και πως... :(

Εγώ έχω την 8.1 dev εδώ και μήνες και το τηλέφωνο δουλεύει άψογα. Αν τελικά δεν τη δώσουν θα είναι σίγουρα για λόγους μάρκετινγκ (λόγο του χαμηλού κόστους του τηλεφώνου) για να προωθήσουν τα ακριβότερα.

Guest margarita12
Εγώ έχω την 8.1 dev εδώ και μήνες και το τηλέφωνο δουλεύει άψογα. Αν τελικά δεν τη δώσουν θα είναι σίγουρα για λόγους μάρκετινγκ (λόγο του χαμηλού κόστους του τηλεφώνου) για να προωθήσουν τα ακριβότερα.

Πηρα πριν λιγο τηλ στην εξυπηρ πελατων της htc,μου ειπαν οτι στο 8s η αναβαθμιση θα επιφερει βλαβη! Ενω στο 8x no problem! Τι να πω... πηρε αναβαθμιση το nokia520 & οχι το 8s... απαραδεκτο!

Πηρα πριν λιγο τηλ στην εξυπηρ πελατων της htc,μου ειπαν οτι στο 8s η αναβαθμιση θα επιφερει βλαβη! Ενω στο 8x no problem! Τι να πω... πηρε αναβαθμιση το nokia520 & οχι το 8s... απαραδεκτο!

καθαρη κοροιδια, αφου δουλευει αψογα με dp η 8.1

Guest margarita12
Οποιος εχει χρονο κ διαθεση ας μας πει αναλυτικα πως εγκαθιστουμε την developers preview εκδοση με ασφαλεια γιατι φοβαμαι μην κανω κατι λαθος και καταστρεψω το κινητο! Αν την εγκταστησεις μετα δεν μπορεις να κανεις επαναφορα στα 8

Οποιος εχει χρονο κ διαθεση ας μας πει αναλυτικα πως εγκαθιστουμε την developers preview εκδοση με ασφαλεια γιατι φοβαμαι μην κανω κατι λαθος και καταστρεψω το κινητο! Αν την εγκταστησεις μετα δεν μπορεις να κανεις επαναφορα στα 8

ακολούθησε αυτό

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=389759

διαβάζοντας εδώ τις οδηγίες δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η εγγύηση ισχύει όταν έχεις περασμενη την 8.1 dev στο κινητό?

θα σου απαντήσω σύντομα.

έχω πρόβλημα με το κουμπί on-off και περίμενα την επίσημη έκδοση 8.1 για να το πάω στη vodafone αλλά τώρα που δεν θα την δώσουν απ΄ότι φαίνεται αποφάσισα να το πάω για σέρβις αφού είναι εντός εγγύησης. Θα δούμε τι θα μου πουν μια και το πρόβλημά μου είναι καθαρά θέμα υλικού αφού όταν παρουσιάστηκε είχα ακόμη την 8. Πάντως με την 8.1 το τηλέφωνο έγινε καλύτερο σε όλα και μου κάνει εντύπωση που δεν θα την δώσουν επίσημα.