left_ace Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Ερώτηση: Είστε με 2G όταν συμβαίνει αυτό; Έχετε θήκη στο κινητό; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoszx Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Το φαινόμενο μοιάζει σαν στιγμιαία εσωτερική ηλεκτρονική διαταραχή με το σήμα. Μου το κάνει στην αρχή της κλήσης αλλά μπορεί να επαναλαμβάνεται με συχνότητα περίπου λεπτού κατά την διάρκειά της... Όντως μάλλον συμβαίνει όταν είναι 2g. Όταν έχω 3g και ειδικά όταν ο άλλος με παίρνει από σταθερό, δεν το έχω παρατηρήσει. Στις ίδιες συνθήκες το παλιό μου htc με τον ίδιο πάροχο δεν το παρουσιάζει σίγουρα. υ.γ. θήκη έχω, αλλά δεν ξέρω αν έχει σχέση... Το τηλ. είναι κλειδωμένο στην VODAFONE Λουξεμβούργου. L Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Για τη θηκη το εχω διαβασει μεσα στο φορουμ. Ειναι υπαρκτο φαινομενο. Δε θα το ανεφερα αν δεν υπηρχε. Εμποδιζουνε το σημα ορισμενες θηκες. Πειραματιστειτε και δειτε πως μπορειτε να εξαλειψετε το φαινομενο αυτο. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Παιδιά καλημέρα, Ψάχνω να βρω το τηλέφωνο σε μπλέ χρώμα ελληνικό και μόνο στο eshop το βρίσκω διαθέσιμο. Ξέρει κανείς αν το ehsop έχει μόνο ελληνικά; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakart Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Παιδιά καλημέρα, Ψάχνω να βρω το τηλέφωνο σε μπλέ χρώμα ελληνικό και μόνο στο eshop το βρίσκω διαθέσιμο. Ξέρει κανείς αν το ehsop έχει μόνο ελληνικά; Ευχαριστώ. Στο E-shop θα ειναι διαθετει σιγουρα ελληνικα καθοτι ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellapi1 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 καλησπερα. Εχω το HTC windows phone 8, και μου επεσε απο τα χερια. Ραγισε το τζαμι του αλλα λειτουργει κανονικα η συσκευη και λειτουργει και η αφή. Ξερει καποιος εαν αλλαζει το τζαμι? Πόσο περιπου κοστιζει? Που πρεπει να το παω? (το πηρα απο καταστημα ΓΕΡΜΑΝΟ).Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geralve76 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 kalispera agorasa to htc 8x kai den exei radio mporite na boithisete ekana mia anabathmisi otan to pira alla den eida kati Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geralve76 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Πρωτα θα παρουν την αναβαθμηση η unbranded συσκευες( που δεν ανηκουν δηλαδη σε καποιο δικτυο κινητης τηλεφωνιας) και μετα οι συσκευες Vodafone.. κοκ. Pira to 8x ekana anabathmisi alla den eida radio to pira apo kotsovolo oxi mesw etaireias alla den vrika tpt kserete kati Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Pira to 8x ekana anabathmisi alla den eida radio to pira apo kotsovolo oxi mesw etaireias alla den vrika tpt kserete kati Κοιταξες στην εφαρμογη μουσικη+βιντεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geralve76 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Ναι κοίταξα και δεν το έχει βέβαια δεν έχω τοποθετησει ακόμα sim ελπίζω να μην είναι αυτό το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 βαλε sim για να αναγνωρίσει την χώρα ώστε να πάρεις το GDR2 update. Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Στο E-shop θα ειναι διαθετει σιγουρα ελληνικα καθοτι ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας. Στις extra παρατηρήσεις είδα το εξής: "H συσκευή διατίθεται με Αγγλική Γλώσσα/μενού," Είναι αγγλικό τελικά το τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Στις extra παρατηρήσεις είδα το εξής: "H συσκευή διατίθεται με Αγγλική Γλώσσα/μενού," Είναι αγγλικό τελικά το τηλέφωνο; Προφανως ναι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Στις extra παρατηρήσεις είδα το εξής: "H συσκευή διατίθεται με Αγγλική Γλώσσα/μενού," Είναι αγγλικό τελικά το τηλέφωνο; δεν ξέρω τι φέρνουν τώρα αλλά το δικό μου είναι branded στην t-mobile germany και ακόμη δεν έχω πάρει την gdr2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 δεν ξέρω τι φέρνουν τώρα αλλά το δικό μου είναι branded στην t-mobile germany και ακόμη δεν έχω πάρει την gdr2 Εγω εχω αγγλικο και επειδη ηθελα το Ελληνικο firmware το εστειλα στην arvato και εχω το κεφαλι μου ησυχο. Δε μ αρεσουν τα branded. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Ναι κοίταξα και δεν το έχει βέβαια δεν έχω τοποθετησει ακόμα sim ελπίζω να μην είναι αυτό το προβλημα Δεν έχει να κάνει με τη sim θα έπρεπε να εμφανίζει κανονικά την εφαρμογή στη μουσική. Κοίταξε μήπως υπάρχει και δεύτερο update διαθέσιμο, εμένα στο 8S το ράδιο προστέθηκε μετά από μερικές ώρες που έλαβα ακόμη μια αναβάθμιση. Αν δεν υπάρχει φαντάζομαι θα το δώσουν απλά είναι θέμα χρόνου. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geralve76 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Εβαλα sim και τίποτα έστειλα και email στην htc έχει εγκαταστήσει κανένας σε htc 8x ραδιόφωνο? μου απάντησαν ότι δεν έχουν κάποια επίσημη απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Εβαλα sim και τίποτα έστειλα και email στην htc έχει εγκαταστήσει κανένας σε htc 8x ραδιόφωνο? μου απάντησαν ότι δεν έχουν κάποια επίσημη απαντηση Μη περιμένεις απο την htc απάντηση. Στο λέω εγώ που τους κατήγγειλα. Δώσε πληροφορίες κι αλλες για το κινητο εδώ σε μας. Που ξέρεις μπορεί να το βρούμε:D Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Εβαλα sim και τίποτα έστειλα και email στην htc έχει εγκαταστήσει κανένας σε htc 8x ραδιόφωνο? μου απάντησαν ότι δεν έχουν κάποια επίσημη απαντηση Ανεβασε ενα screenshot απο τις ρυθμισης που να φαινετε ποιο version λειτουργικου εχεις αυτη την στιγμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 έχεις κάνει login με hotmail λογαριασμό στο κινητό για να αναγνωρίσει την χώρα επίσης; Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geralve76 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Ανεβασε ενα screenshot απο τις ρυθμισης που να φαινετε ποιο version λειτουργικου εχεις αυτη την στιγμη γραφει εκδοση ΛΣ 8.0.10211.204 αριθμος αναθεωρησης υλικολογοσμικου 1532.20.20102.401 εκδοση φορτωσης λειτουργικου 0.0.1532.20(165610) μηπως αυτα σε βοηθανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geralve76 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 στην αρχη μου ειχε ζητησει λογαριασμο @live.com και ανοιξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 στην αρχη μου ειχε ζητησει λογαριασμο @live.com και ανοιξα Κανε ενα soft reset(power button ταυτοχρονα με volume down) Mη φοβασαι δε χανεις κατι. Ανοιξε gps Ευρεση κινητου και ξανα δες το. Αν παλι δεν...τοτε επαναφορα εργοστασιακων αλλα σβηνονται ολα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geralve76 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Κανε ενα soft reset(power button ταυτοχρονα με volume down) Mη φοβασαι δε χανεις κατι. Ανοιξε gps Ευρεση κινητου και ξανα δες το. Αν παλι δεν...τοτε επαναφορα εργοστασιακων αλλα σβηνονται ολα. πως γινεται η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 πως γινεται η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? Ρυθμισεις-πληροφοριες...κατω το λεει....επαναφορα τηλεφωνου. Παρε back up. Σβηνονται ολα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts