Jump to content

Motorola RAZR i

Vercetti13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 567
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

What's the handset with the best phone-to-screen size ratio ever?

The Xperia ZL apparently hits 75.84% ratio, while most of today's smartphones max out at 60-68%.

Τώρα δεν ξέρω αν κάποιος κάνει τις πράξεις για το Motorola razr i για το πόσο βγαίνει.

What's the handset with the best phone-to-screen size ratio ever?

The Xperia ZL apparently hits 75.84% ratio, while most of today's smartphones max out at 60-68%.

Τώρα δεν ξέρω αν κάποιος κάνει τις πράξεις για το Motorola razr i για το πόσο βγαίνει.

Τι ειναι αυτο τώρα....

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Τι ειναι αυτο τώρα....

Τι ποσοστό του τηλεφώνου καταλαμβάνει η Οθόνη όπως το καταλαβαίνω.

Με Jelly Bean η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι χάλια σε μένα. Από εκεί που έβγαζα συνήθως 2 μέρες ... 7.30 το πρωί βγάλσιμο από φορτιστή και ξανά φόρτιση το βράδυ της επόμενης μέρα , πλέον το φορτίζω κάθε βράδυ για να αντέξει και την επόμενη. Εκεί που μου έτρωγε περίπου 48%-51% την ημέρα με τη χρήση που έκανα, τώρα μου τρώει 60%-65%

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Τι ποσοστό του τηλεφώνου καταλαμβάνει η Οθόνη όπως το καταλαβαίνω.

Μάλλον αναφέρεται σε αυτό το άρθρο.

http://www.phonearena.com/news/Whats-the-handset-with-the-best-phone-to-screen-size-ratio-ever-Why-the-Xperia-ZL-says-Sony_id39788

Και το ζήτημα είναι αν το razr i που είναι μικρό μέγεθος με μεγάλη οθόνη, (λίγο πλαίσιο) είναι καλύτερο από σόνυ.

Έτσι δεν διαφημιζόταν το razr ? Το τηλ. με το μικρότερο frame;

Ουσιαστικά δηλ. πολλαπλασιάστε to μήκος χ πλάτος της οθόνης και διαιρέστε το με το γινόμενο 122.5 x 60.9 μήκος χ πλάτος του τηλεφώνου. Αν το ποσοστό είναι πάνω από 75-76% είναι καλύτερο από το ZL!

Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry:

Λοιπό Ματιά (ή Μάτια; ) 2007 δεν το χω το κινητό αλλά το υπολόγισα από μια φωτογραφία.

Το ύψος της οθόνης μοιάζει ναναι 9,71 και το πλάτος 5,86.

Άρα (97,1*58,6)/(122,5*60,9) = 76,2%

Άτα το ένστικτό σου ήταν σωστό! Το RAZR i έχει πιο ωφέλιμη επιφάνεια από το ZL.

(η τουλάχιστον αν έπεσα λίγο έξω στην χειρότερη περιπτωση ισοπαλία!)

βρηκαμε νεο κολλημα?το τηλεφωνο ειναι αψογο,εκτος καμερας και το αλλο με το bt.

Είναι διαθέσιμη η jelly bean;;

Ναι είναι.

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

εμενα δε μουχει ερθει ρε παιδια η jb.....:-((((

επισης μετα το update της μοτορολα εχω ενα θεματακι...που και που οι επαφες μου λαγκαρουν οταν σκλροραρω γρηγορα πανω ή κατω.και ετυχε 2 φορες να μου βγαλει "η εφαρμογη οι επαφες μου διακοπηκε"

Hamurabi

Ποτε δε μου το έβγαλε αυτο,κι οπως όλοι καταλαβαίνετε,το κινητο εδώ και μέρες βρίσκεται και πάλι στα χέρια μου

• 2 weeks later...
Παιδια εσας σας δουλευει το viber?το εκανα απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση και παλι δεν μου δουλευει.δειχνει μια στιγμιαια μαυρη οθονη οταν παει να ανοιξει κ ξανα κλεινει.
MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6

Παιδια εσας σας δουλευει το viber?το εκανα απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση και παλι δεν μου δουλευει.δειχνει μια στιγμιαια μαυρη οθονη οταν παει να ανοιξει κ ξανα κλεινει.

Και σε μένα το ίδιο κάνει.., αλλά μην ανησυχείς, είναι καθαρά πρόβλημα του viber! Και σε ένα φίλο μου που έχει το samsung galaxy s3 του κάνει ακριβώς το ίδιο, όπως και σε πολλούς άλλους αν δεις σε διάφορα φόρουμ! Περιμένουμε την επόμενη αναβάθμιση του viber!!

Και κάτι άλλο σημαντικό που μόλις ανακάλυψα! Να πω για αρχή πως έκανα και εγώ την αναβάθμιση σε Jelly Bean και δεν το μετάνιωσα καθόλου! Βασικά το μόνο αρνητικό είναι πως χάσαμε το ράδιο -- αλλά ας ελπίσουμε πως θα βγει καμιά έκδοση ράδιο που θα ξαναφέρει την λειτουργία πίσω! Γενικά το κινητό πάει τώρα ακόμα γρηγορότερα που άνετα μπορεί να συγκριθεί σε επίπεδα iPhone! H μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα, μπορεί και ένα κλικ καλύτερα! Μερικές εφαρμογές και παιχνίδια που δεν έπαιζαν πριν, τώρα παίζουν!

Για το σημαντικό που σας έλεγα! Μετά την αναβάθμιση πρόσεξα πως η εμβέλεια του wifi έπεσε σημαντικά και μου έκανε συνέχεια αποσυνδέσεις! Τελικά βρήκα τον λόγο , που είναι μια χαζή λειτουργία που έβαλαν στην Jelly Bean!

Πάτε στις ρυθμίσεις --> wifi --> (μετά, κάτω δεξιά που έχει τρεις τελίτσες) --> σύνθετα --> και απενεργοποιήστε την επιλογή ""Αποφυγή συχνοτήτων wifi" !! Δεν ξέρω ποιος ο λόγος ύπαρξης μιας τέτοιας ρύθμισης, αλλά σε μένα μου έκανε κακό! Τώρα πάλι η εμβέλεια αυξήθηκε μια μπάρα και ΔΕΝ κάνει καμιά αποσύνδεση! (Το τέσταρα πάρα πολλές ώρες από το ίδιο σημείο του σπιτιού και είμαι 100% σίγουρος πως έφταιγε αυτό!) Απ΄ότι κατάλαβα με την ρύθμιση αυτή, όταν κάποιο δίκτυο ...δεν είναι τόσο δυνατό όσο πρέπει, το κλείνει και ψάχνει για κάποιο άλλο καλύτερο!!:confused::wacko:

Αυτά .... :-)

Edited by hasiotis_john

Και σε μένα το ίδιο κάνει.., αλλά μην ανησυχείς, είναι καθαρά πρόβλημα του viber! Και σε ένα φίλο μου που έχει το samsung galaxy s3 του κάνει ακριβώς το ίδιο, όπως και σε πολλούς άλλους αν δεις σε διάφορα φόρουμ! Περιμένουμε την επόμενη αναβάθμιση του viber!!

Και κάτι άλλο σημαντικό που μόλις ανακάλυψα! Να πω για αρχή πως έκανα και εγώ την αναβάθμιση σε Jelly Bean και δεν το μετάνιωσα καθόλου! Βασικά το μόνο αρνητικό είναι πως χάσαμε το ράδιο -- αλλά ας ελπίσουμε πως θα βγει καμιά έκδοση ράδιο που θα ξαναφέρει την λειτουργία πίσω! Γενικά το κινητό πάει τώρα ακόμα γρηγορότερα που άνετα μπορεί να συγκριθεί σε επίπεδα iPhone! H μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα, μπορεί και ένα κλικ καλύτερα! Μερικές εφαρμογές και παιχνίδια που δεν έπαιζαν πριν, τώρα παίζουν!

Για το σημαντικό που σας έλεγα! Μετά την αναβάθμιση πρόσεξα πως η εμβέλεια του wifi έπεσε σημαντικά και μου έκανε συνέχεια αποσυνδέσεις! Τελικά βρήκα τον λόγο , που είναι μια χαζή λειτουργία που έβαλαν στην Jelly Bean!

Πάτε στις ρυθμίσεις --> wifi --> (μετά, κάτω δεξιά που έχει τρεις τελίτσες) --> σύνθετα --> και απενεργοποιήστε την επιλογή ""Αποφυγή συχνοτήτων wifi" !! Δεν ξέρω ποιος ο λόγος ύπαρξης μιας τέτοιας ρύθμισης, αλλά σε μένα μου έκανε κακό! Τώρα πάλι η εμβέλεια αυξήθηκε μια μπάρα και ΔΕΝ κάνει καμιά αποσύνδεση! (Το τέσταρα πάρα πολλές ώρες από το ίδιο σημείο του σπιτιού και είμαι 100% σίγουρος πως έφταιγε αυτό!) Απ΄ότι κατάλαβα με την ρύθμιση αυτή, όταν κάποιο δίκτυο ...δεν είναι τόσο δυνατό όσο πρέπει, το κλείνει και ψάχνει για κάποιο άλλο καλύτερο!!:confused::wacko:

Αυτά .... :-)

Ναι γιατί πολύ απλά στα αγγλικά η επιλογή αυτή ονομάζεται "Avoid Poor Wi-Fi Connections" :ninja:

Ναι γιατί πολύ απλά στα αγγλικά η επιλογή αυτή ονομάζεται "Avoid Poor Wi-Fi Connections" :ninja:

Με λίγα λόγια σα να σου λέει να είσαι από πάνω από το ρούτερ, γιατί αν απομακρυνθείς θα ξεσυνδεθεί για να βρει καλύτερο!!

Το σκεφτόταν πολύ ώρα ο προγραμματιστής να κάνει αυτό το κομψοτέχνημα??:rolleyes: Το ότι χρησιμοποιούμε το wifi σε άλλο δωμάτιο ή όροφο δεν του πέρασε από το μυαλό??:p

Βρήκε κανείς κάποιον τρόπο να βγάλουμε την μπάρα του google search χωρίς ρουτάρισμα? Σε πολλά φόρουμ είδα πως προτείνουν να κάνεις διακοπή της εργασίας από τις εφαρμογές, αλλά η μπάρα δεν φεύγει με τίποτα! Δεν είναι ενοχλητική, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην μπορούμε να την βγάλουμε, εφόσον δεν την χρησιμοποιεί κάποιος!

Το viber και σε μένα δεν δουλεύει ενώ σε όσα κινητά το δοκίμασα πλέον παίζει κανονικα.

Επισης με την αναβάθμιση αφήνει και περισσότερη free ram.

Root με ανοιχτό bootloader και δυνατότητα επιστροφής σε Μαμα κατάσταση χωρις να φαίνεται κατι παίζει!

Το viber και σε μένα δεν δουλεύει ενώ σε όσα κινητά το δοκίμασα πλέον παίζει κανονικα.

Επισης με την αναβάθμιση αφήνει και περισσότερη free ram.

Root με ανοιχτό bootloader και δυνατότητα επιστροφής σε Μαμα κατάσταση χωρις να φαίνεται κατι παίζει!

Από τι λένε οι όχι.

Για ρίξτε μια ματά εδώ http://pocketnow.com/2012/07/20/how-to-remove-the-persistent-search-bar-from-ice-cream-sandwich-and-jelly-bean

Ειναι σχετικά με¨: '' Βρήκε κανείς κάποιον τρόπο να βγάλουμε την μπάρα του google search χωρίς ρουτάρισμα? ''

Edited by kotsirasn
ΝΟΚΙΑ Ν95 -ΝΟΚΙΑ Ν8 - NEXUS 4- HTC M8 -NOKIA 1020 -XPERIA Ζ5-Lumia 950xl

μολις παρελαβα 2 λευκα απο expansys,και το ενα ηταν ανοιγμενο και μαλλον εκθεσιακο και το αλλο δεν βλεπει την σιμ (φυσικα αλλαξα 2 - 3 για να ειμαι σιγουρος ) :mad::mad:.θα παρω τηλεφωνο το πρωι να δουμε τι θα γινει και ουτε αναβαθμηση υπηρχε .για να δουμε τι θα δουμε. Edited by giorgosstamatis

Ατυχία φίλε μου!! :( Σπάνια πάντως βρίσκεις ελαττώματα σε moto συσκευές!! Μιλάω γι΄αυτό με το πρόβλημα στις σιμ !!

Όσο για το άλλο, αν δεν ήταν σε ζελατίνες, χαλαρά σου έδωσαν εκθεσιακό τα λαμόγια! Αυτό το expansys, ποτέ δεν το συμπάθησα!

Γιατί διάλεξες και συ αυτό το μαγαζί και όχι κάποιο από τα σκρουτζομάγαζα που θα το έπαιρνες και 10 ευρώ φτηνότερα!!:confused:

Μην το αφήσεις έτσι εννοείτε ..., πάρε τους αύριο τηλέφωνο και ... &%&%* τους!!! Ν' απαιτήσεις να τα πάρουν πίσω και να σου στείλουν άλλα 2 σφραγισμένα!!!

εχετε παρει ολοι την jelly bean ? εγω τιποτα ακομα ... η αναβαθμιση γινεται απο την ενημερωση συστηματος ή με καλωδιο απο το site της motorola??

Και εγω τιποτα ακομα ...
ΝΟΚΙΑ Ν95 -ΝΟΚΙΑ Ν8 - NEXUS 4- HTC M8 -NOKIA 1020 -XPERIA Ζ5-Lumia 950xl

ρε παιδια τελευταια εχω ενα θεμα και δεν ξερω τι φταει...

ο αλλος με ακουει με μεγαλη καθυστερηση. δηλαδη μιλαω και μετα απο 2 δευτερολεπτα φτανει η φωνη μου με απτοελεσμα να μιλαμε ταυτοχρονα πολλες φορες.

μη μου πειτε για το σημα ειναι φουλ 3g.

τι μπορει να φταιει;

Hamurabi

• The title was changed to Motorola RAZR i