Jump to content

Motorola RAZR i

Vercetti13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια τελευταια εχω ενα θεμα και δεν ξερω τι φταει...

ο αλλος με ακουει με μεγαλη καθυστερηση. δηλαδη μιλαω και μετα απο 2 δευτερολεπτα φτανει η φωνη μου με απτοελεσμα να μιλαμε ταυτοχρονα πολλες φορες.

μη μου πειτε για το σημα ειναι φουλ 3g.

τι μπορει να φταιει;

Λογικά θέμα παρόχου...

δοκίμασες με άλλη sim/πάροχο?

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• Απαντήσεις 567
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ρε παιδια τελευταια εχω ενα θεμα και δεν ξερω τι φταει...

ο αλλος με ακουει με μεγαλη καθυστερηση. δηλαδη μιλαω και μετα απο 2 δευτερολεπτα φτανει η φωνη μου με απτοελεσμα να μιλαμε ταυτοχρονα πολλες φορες.

μη μου πειτε για το σημα ειναι φουλ 3g.

τι μπορει να φταιει;

Θέμα παροχου ειναι αυτο

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

μολις παρελαβα 2 λευκα απο expansys,και το ενα ηταν ανοιγμενο και μαλλον εκθεσιακο και το αλλο δεν βλεπει την σιμ (φυσικα αλλαξα 2 - 3 για να ειμαι σιγουρος ) :mad::mad:.θα παρω τηλεφωνο το πρωι να δουμε τι θα γινει και ουτε αναβαθμηση υπηρχε .για να δουμε τι θα δουμε.

edit τελικα τα πηραν πισω την δευτερα και σημερα μου απαντησαν οτι ειιχα δικιο και ηδη ερχονται τα αλλα ,μπορω να πω οτι δεν χρειαστηκε καν να νευριασω ,κατευθειαν απο το τηλεφωνο μπορω να πω οτι με εξυπηρετησαν χωρις πολλα πολλα και μου ζητησαν 1000 φορες συγνωμη .

ειχα ψωνισει πολλες φορες απο εκει και δεν ειχα παραπονο και τελικα στην στραβη ηταν ενταξει.ελπιζω να ειμααστε ποιο τυχεροι τωρα :):)

Σήμερα πήρα το Razr i και πήρε όλες τις αναβαθμίσεις.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου δουλεύει το Viber.

Εχει κάποιος το ίδιο πρόβήμα?

Βεζούβιος

Σήμερα πήρα το Razr i και πήρε όλες τις αναβαθμίσεις.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου δουλεύει το Viber.

Εχει κάποιος το ίδιο πρόβήμα?

Ούτε και σε μένα δούλευε.για δείτε την intel έκδοση :)

http://helpme.viber.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/373/0/having-issues-with-your-intel-device-and-viber-235

Πάντως για να Πω την αλήθεια,νομίζω οτι με την 4.1 κι έπειτα από μέρες,το κινητό κάπου χάλασε σε σχέση με την 4...

Edited by ταξιδιωτης22

Ούτε και σε μένα δούλευε.για δείτε την intel έκδοση :)

http://helpme.viber.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/373/0/having-issues-with-your-intel-device-and-viber-235

Πάντως για να Πω την αλήθεια,νομίζω οτι με την 4.1 κι έπειτα από μέρες,το κινητό κάπου χάλασε σε σχέση με την 4...

Δούλεψε μια χαρά η έκδοση για intel επεξεργαστή.

Βεζούβιος

ατυχέστατη η θέση για το κουμπί της κάμερας πατιέται χωρίς να θέλεις αρκετές φορές

το κουμπι ειναι μια χαρα,η καμερα δεν ειναι οποτε αχρειαστο.

το κουμπι ειναι μια χαρα,η καμερα δεν ειναι οποτε αχρειαστο.

Είτε υπερβάλλεις είτε είχες προβληματικό Razr. Καλημέρα

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Συμφωνώ απόλυτα!! Και γώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με την κάμερα τόσο με το βίντεο, όσο και με τις φωτογραφίες!!:)

σημερα μου εβγαλε οτι εχω αναβαθμηση και την κατεβασα ,καμια 300αρια mb και αφου την εκανε παλι 4.1.2 βλεπω ,(αυτη ειχε δλδ) τι κουφο ηταν αυτο?

βαζω απο τη αρχη το apk που ειχα και στα αλλα για flash player και μου λεει οτι ειναι κατεστραμενο αλλα μαλλον δεν το δεχεται γιατι στα αλλα μλου τηλεφωνα ειναι μια χαρα ,καμια λυση κανεις?

Edited by giorgosstamatis

Καλησπερα.Δυο ερωτησεις στους κατοχους.τα κινητα που εχετε παρει απο ελληνικα σκρουτζομαγαζα ειναι branded?Και δευτερον μπορει να μας πει καποιος που εχει παρει την 4.1αν μπορει να αποθηκευσει πλεον στημ sd?
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Μου ηρθε σημερα η αναβαθμιση κ εμενα . ειμαι 300 mb περιπου να την κανω ??? Γινεται 4.1.2 ??? θα σβηστουν ολα ?δηλαδη contacts,sms ,apps ?? ευχαριστω

Καλησπερα.Δυο ερωτησεις στους κατοχους.τα κινητα που εχετε παρει απο ελληνικα σκρουτζομαγαζα ειναι branded?Και δευτερον μπορει να μας πει καποιος που εχει παρει την 4.1αν μπορει να αποθηκευσει πλεον στημ sd?

όχι δεν ειναι branded τουλάχιστον το δικό μου αγορασμένο από Birdphone το δεύτερο που ρωτάς εννοείς της εφαρμογές απο το market;;

Το πήρα πριν 10 μέρες από το birdphone και δεν είναι brand. Μου είπανε μόνο ότι για service αν χρειαστώ κάτι να το πάω σε αυτούς και όχι στην cellcom. Και το RAZR xt910 που έχω πάλι από εκεί το πήρα. Το θεωρώ πολύ αξιόπιστο κατάστημα
Βεζούβιος

όχι δεν ειναι branded τουλάχιστον το δικό μου αγορασμένο από Birdphone το δεύτερο που ρωτάς εννοείς της εφαρμογές απο το market;;

Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις σας και γω το τελευταιο τετραμηνο απο εκει κανω τα ψωνια μου μιας και ειναι και κοντα στο σπιτι μου...ναι φιλε μου εννοω αν τελικα αυτες μπορουν να μεταφρεθουν πλεον εκει ....επισης εσεις που το εχετε τελικα η οθονη του ειναι:μετρια ,καλη 'η αρκετα καλη?

Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις σας και γω το τελευταιο τετραμηνο απο εκει κανω τα ψωνια μου μιας και ειναι και κοντα στο σπιτι μου...ναι φιλε μου εννοω αν τελικα αυτες μπορουν να μεταφρεθουν πλεον εκει ....επισης εσεις που το εχετε τελικα η οθονη του ειναι:μετρια ,καλη 'η αρκετα καλη?

Μπαταρία : Πολύ καλή

Οθόνη : Καλή προς το αρκετά καλή

Κάμερα : Μέτρια προς το καλή

Κατασκευή : Άριστη

Διαστάσεις : Άριστες

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Το πήρα πριν 10 μέρες από το birdphone και δεν είναι brand. Μου είπανε μόνο ότι για service αν χρειαστώ κάτι να το πάω σε αυτούς και όχι στην cellcom. Και το RAZR xt910 που έχω πάλι από εκεί το πήρα. Το θεωρώ πολύ αξιόπιστο κατάστημα

σε περίπτωση που χρειαστείς κάτι απο service θα το πάρουν και στην cellcom πέρασα και ρώτησα πριν κάνω την αγορά :)

όχι δεν μεταφέρονται στην καρτουλα :( για την οθόνη θα σου πω οτι ειναι η δεύτερη φορά που έχω Super AMOLED και δεν θα έχεις πρόβλημα,στο ήλιο πάντως έχει ενα θέμα να ξέρεις

Μια χαρα ηταν η κάμερα του,το αποτέλεσμα δεν ειναι κι οτι καλύτερο,κι εννοω σε εσωτερικές συνθήκες αλλα και σε χαμηλό φωτισμό,εντάξει δε λέω να ειναι και s3 στην ποιότητα,απλα περίμενα κατι καλύτερο που φυσικα δεν είδα.αλλα η κάμερα στο συγκεκριμενο κινητο λιγο με απασχολούσε,είχε αλλα χαρίσματα.

Ρε παιδια επειδη καποιοι πριν αναφερατε οτι εχετε 400 και mb μνημης ελευθερα...Εμενα γτ εχει μονιμα μονο 100.ειμαι με στοκ ρομ.

Έχω τις παρακάτω συσκευές:

α) Bluetooth Handsfree Sony Ericsson MW600

β) Motorola Razr xt 910

γ) Motorola razr i

Ξέρει κάποιος να μου πει πως θα έχω και αν γίνεται φυσικά και τα δύο τηλέφωνα συζευγμένα στο Bluetooth Handsfree Sony Ericsson MW600 ?

Βεζούβιος

Εκανα το update jelly bean .καλυτερη μπαταρια ,πιο smooth ,πιο γρηγορο ,καλυτερο wifi αλλα δεν δουλευει το προγραμμα με το ραδιοφωνο που ειχατε προτεινει εδω χωρις χρηση δεδομενων .Εχετε κατι αλλο να προτεινετε ?ευχαριστω

Εκανα το update jelly bean .καλυτερη μπαταρια ,πιο smooth ,πιο γρηγορο ,καλυτερο wifi αλλα δεν δουλευει το προγραμμα με το ραδιοφωνο που ειχατε προτεινει εδω χωρις χρηση δεδομενων .Εχετε κατι αλλο να προτεινετε ?ευχαριστω

Καλημέρα. Με το Update Σε jelly bean η Μοτορόλα εξάλειψε τα αρχεία εκείνα που επέτρεπα την χρήση του ραδιοφωνικού δέκτη οπότε δεν υπαρχει τίποτα άλλο να κάνεις

παντως ειναι η πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο που βρισκω ενα κινητο με τετοια αυτονομια...και εχω αλλαξει πολλες...σε 36 ωρες και με μετρια χρηση αυτη τη στιγμη ειναι στο 52 τοις εκατο....

• The title was changed to Motorola RAZR i