DuAl_SuN Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Ευχαριστω για την απαντηση.απο μπαταρια πως παει,και αν εχεις διαπιστωσει καποια ασυμβατοτητα σε καποιες εφαρμογες. Μου βγάζει άνετα 34 - 42 ώρες ανάλογα τη χρήση. Καμία ασυμβατότητα σε εφαρμογή από την προσωπική χρήση (και έχω 30-32 εφαρμογές). Όλα καλα. Είμαι φουλ ικανοποιημένος Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 (edited) http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=61310&selectedCategoryId=93 zte grand x in το ιδιο στα 250 και να σας πω κατι αλλο η μοτορολα αγοραστηκε μονο για της πατεντες της απο τη google , ενα x κυρος που ειχε σαν η πρωτη εταιρεια που κυκλοφορησε το κινητο τηλεφωνο εχει πλεον χαθει . Edited November 15, 2012 by mixlis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Δε φαντάζομαι να εννοείς ίδιο, όπως λέμε "ίδιο";;; :confused: ναι ειναι το ιδιο υποχρεωτικα για να παρει το Intel inside που γραφει απο εξω συμφωνα παντα με το reference design τις intel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 (edited) Και ποιες ειναι αυτες οι κοινες προδιαγραφες ? Το μονο κοινο που βλεπω ειναι οτι φορανε το ιδιο chipset της Intel, αλλα ακομα και εκει υπαρχει διαφορα αφου ο χρονισμος του επεξεργαστη ειναι διαφορετικος (το moto ειναι στα 2GHz ενω το κινεζικο στα 1.6GHz). Edited November 15, 2012 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 μόνο ο επεξεργαστής είναι ίδιος και αυτός στο razr είναι σε μεγαλύτερη συχνότητα 2 ghz έναντι 1.6 το zte έχει ως gpu τον gma @400mhz ενώ το razr τον sgx540 σαν ποιότητα κατασκευής φυσικά δεν υπάρχει σύγκριση ενώ και η μπαταρία δεν πρέπει να είναι στα επίπεδα του razr εδώ και κάποια bench του zte (για το razr για να συγκρίνετε μπορείτε να βρείτε εύκολα ;) ) http://www.engadget.com/2012/08/30/zte-grand-x-in-benchmarks/ κοινώς το razr είναι καθολικά έστω και λίγο καλύτερο αλλά σίγουρα το άλλο στα 250ε νομίζω είναι πάρα πολύ καλή επιλογή Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Μια χαρά ....!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 παίδες θα πω την προσωπική μου άποψη και μόνο. Το κινητό είναι καλό αλλά.....!!!! δλδ αν λάβουμε υπόψη την τιμή του που είναι πραγματικά υψηλή για αυτά που παρέχει, άγνωστος επεξεργαστής χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα την συμπεριφορά του, όχι καλή κάμερα σύμφωνα με τα reviews που έχουν βγει μέχρι τώρα, η μικρή όπως φαίνεται δημοτικότητα του με αποτέλεσμα την ελάχιστη αν όχι μηδαμινή υποστήριξη της κοινότητας, βεβαίως και τα θετικά του όπως ποιότητα κατασκευής, μπαταρία όπως λέγεται και φορητότητα, όμως σύμφωνα με τον ανταγωνισμό και την αντιστοίχιση αξίας με τιμή προϊόντος, δεν αποτελεί τη βέλτιστη πρόταση ιδίως σε καιρό κρίσης. Όπως φαίνεται άλλωστε και από τις επιλογές του αγοραστικού κοινού από τη στιγμή που η google δεν επέλεξε τη motorola για το φετινό Nexus. Προσωπική μου άποψη πάντα... Ευχαριστώ!!!!!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 ναι ειναι το ιδιο υποχρεωτικα για να παρει το Intel inside που γραφει απο εξω συμφωνα παντα με το reference design τις intel Είναι σαν να μου λες ότι το Lumia 800 είναι το ίδιο με το Lumia 710 για να τρέχουν Windows Phone... Ρε τι λέμε ? Το ότι έχουν και τα δύο τον ίδιο Intel επεξεργαστή (διαφορετικά χρονισμένο και με διαφορετική λογική διαχείρισης από το Android) δεν τα κάνει ίδια. παίδες θα πω την προσωπική μου άποψη και μόνο. Το κινητό είναι καλό αλλά.....!!!! δλδ αν λάβουμε υπόψη την τιμή του που είναι πραγματικά υψηλή για αυτά που παρέχει, άγνωστος επεξεργαστής χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα την συμπεριφορά του, όχι καλή κάμερα σύμφωνα με τα reviews που έχουν βγει μέχρι τώρα, η μικρή όπως φαίνεται δημοτικότητα του με αποτέλεσμα την ελάχιστη αν όχι μηδαμινή υποστήριξη της κοινότητας, βεβαίως και τα θετικά του όπως ποιότητα κατασκευής, μπαταρία όπως λέγεται και φορητότητα, όμως σύμφωνα με τον ανταγωνισμό και την αντιστοίχιση αξίας με τιμή προϊόντος, δεν αποτελεί τη βέλτιστη πρόταση ιδίως σε καιρό κρίσης. Όπως φαίνεται άλλωστε και από τις επιλογές του αγοραστικού κοινού από τη στιγμή που η google δεν επέλεξε τη motorola για το φετινό Nexus. Προσωπική μου άποψη πάντα... Ευχαριστώ!!!!!!!! Τώρα για το αν η τιμή του είναι υψηλή δεν ξέρω να σου πω ... εδώ το Samsung Galaxy S3 mini έχει 380 και το HTC ONE S έχει 375 ... Τώρα το θέμα της κάμερας είναι λίγο περίεργο. Σϊγουρα δεν είναι η χάλια κάμερα που παρουσιάζουν τα Reviews αλλά σίγουρα δεν είναι και κάμερα αντίστοιχη των Sony Κινητών. Ποιος μίλησε για ελάχιστη και μηδαμινή υποστήριξη της κοινότητας ? Επειδή διαβάζω κάθε μέρα Forum για το κινητό , όλοι περιμένουν να βγει η 4.1 επίσημα (η οποία βρίσκεται σε Beta test) για να αρχίσουν να βγάζουν Custom roms. Παράλληλα υπάρχουν 2 ομάδες , η μία προσπαθεί να κάνει Port Linux στο κινητό και η άλλη τα Windows. Όσο για βέλτιστη πρόταση εξαρτάται από το τι ζητάς από ένα κινητό . Εγώ ήθελα ένα κινητό με μεγάλη οθόνη, καλή αυτονομία και καλό μέγεθος. Για μένα πραγματικά ήταν η βέλτιστη πρόταση που υπήρχε στην αγορά. Κάποιος άλλος μπορεί να θέλει να αντικαταστήσει την ψηφιακή του μηχανή ή να παίζει συνέχεια παιχνίδια ή να αντικαταστήσει το Mp3/Mp4 player Που έχει ή δεν ξέρω εγώ. Η κάθε αγορά γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις οικονομικές δυνατότητες του καθενός . Όσο για το NEXUS και την Μοτορόλα αν έχεις διαβάσει συνεντεύξεις στελεχών της Google θα δεις πως παρόλο την εξαγορά της Moto , της συμπεριφέρονται σαν ξεχωριστή εταιρεία , άρα η Google θα διάλεγε για το Nexus την πιο συμφέρουσα πρόταση από άποψη Specs/τιμής . Λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα των υλικών της Moto, τις μεγάλες μπαταρίες , σίγουρα δεν θα μπορούσε να πετύχει τιμή όπως την τιμή που πουλάει η Google το nexus 4. Και στο κάτω κάτω προφανώς και απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό το κινητό και όχι στον οποιονδήποτε. Να ενημερώσω ότι τους 2 πρώτους μήνες κυκλοφορίας του ήταν συνέχεια εξαντλημένο σε όποια χώρα κυκλοφόρησε. Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Φίλε DuAl_SuN το ότι εξαντλήθηκε όπου είχε βγει για πώληση δε λέει κάτι, διότι εξαρτάται από τις διαθέσιμες ποσότητες προς πώληση (μικρές ή μεγάλες-στην προκειμένη περίπτωση είναι μικρές). Τέλος πάντων δεν θα κάνουμε ανάλυση οικονομική ή μάρκετινγκ το θέμα είναι ότι το κινητό με την τρέχουσα τιμή δε νομίζω (προσωπική άποψη) να έχει την πορεία που ενδεχομένως η motorola να ήθελε. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 (edited) Φίλε DuAl_SuN το ότι εξαντλήθηκε όπου είχε βγει για πώληση δε λέει κάτι, διότι εξαρτάται από τις διαθέσιμες ποσότητες προς πώληση (μικρές ή μεγάλες-στην προκειμένη περίπτωση είναι μικρές). Τέλος πάντων δεν θα κάνουμε ανάλυση οικονομική ή μάρκετινγκ το θέμα είναι ότι το κινητό με την τρέχουσα τιμή δε νομίζω (προσωπική άποψη) να έχει την πορεία που ενδεχομένως η motorola να ήθελε. Το ότι εξαντλήθηκε το ανέφερα ως αντιπαραβολή στη μικρή δημοτικότητά του που ανέφερες. Επίσης το ότι εξαντλήθηκε ακόμα κι αν κυκλοφορούσε σε μικρές ποσότητες όπως λές, σημαίνει ότι μια χαρά ακολουθεί την πορεία που θέλει η Motorola καθώς επιλογή της είναι η διατιθέμενη ποσότητα. Τέλος, το ότι ΔΕΝ έχει κυκλοφορήσει επίσημα στην χώρα μας δείχνει και πόσο "σημαντική" αγορά είμαστε εμείς για την Μοτορόλα και πόσο σημασία μας δίνει - όχι άδικα κατά την άποψή μου. Δεν προσπαθώ να "υπερασπιστώ" τη Motorola, ούτε θεωρώ ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο απευθύνεται σε όλους αλλά κάπου έχουμε χάσει το μέτρο - κατά την άποψή μου - στο τι είναι ακριβό και τι όχι. Edited November 16, 2012 by DuAl_SuN Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Πριν λίγο έτρεξα 2 Benchmark στο κινητό μου και όπως θα δείτε στις παρακάτω εικόνες έβγαλαν ΠΑΡΑ πολύ καλά αποτελέσματα... Αποτελέσματα σίγουρα που δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα που έχουν σχηματίσει ορισμένοι για το κινητό .... https://docs.google.com/open?id=0ByQZUMd2Q5BONHEzNGM0TC1KNDQ https://docs.google.com/open?id=0ByQZUMd2Q5BORmJYLU5DRkJ2R0k Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Πριν λίγο έτρεξα 2 Benchmark στο κινητό μου και όπως θα δείτε στις παρακάτω εικόνες έβγαλαν ΠΑΡΑ πολύ καλά αποτελέσματα... Αποτελέσματα σίγουρα που δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα που έχουν σχηματίσει ορισμένοι για το κινητό .... https://docs.google.com/open?id=0ByQZUMd2Q5BONHEzNGM0TC1KNDQ https://docs.google.com/open?id=0ByQZUMd2Q5BORmJYLU5DRkJ2R0k φιλε μου αδικως προσπαθεις να πεισεις ορισμενους..οτι και να τους πεις τα δικα τους θα λενε...ξερεις γιατι? μα γιατι τη συσκευη μονο σε φωτο την εχουν δει..δεν ξερουν τι σημαινει εμπειρια χρησης.εχει κολησει το μυαλο τους στους πυρηνες και τα ghz. αν ρωτησεις το κοσμο τι ζητανε απο μια συσκευη πολλοι λενε μεγαλη μπαταρια....αλλα οταν ερθει η ωρα να ψωνισουν κοιτανε τους πυρηνες. εμενα παντως μου φαινεται οτι ειναι ενα πολυ ποιοτικο-ομορφο κινητο που θα αντεξει για πολυ καιρο.. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Το σκορ να βγαίνει χαμηλότερο του One X στο Quadrant κάποιοι θα το απαξιώσουν... Κι ας μην έχει βελτιστοποιηθεί για το chipset αυτό το benchmark ακόμα (νομίζω δηλαδή) Το ερώτημα τώρα είναι αν η διαφορά στην ποιότητα κατασκευής αξίζει την διαφορά από το ZTE Grand X In. Νιώθει τόσο στιβαρό ώστε να σου εμπνέει εμπιστοσύνη πως θα αντέξει για χρόνια; Επίσης, υπάρχει κάποιας μορφής video out; Βλέπω πως το HDMI λόγω έλλειψης υποστήριξης του chipset δεν υφίσταται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Το σκορ να βγαίνει χαμηλότερο του One X στο Quadrant κάποιοι θα το απαξιώσουν... Κι ας μην έχει βελτιστοποιηθεί για το chipset αυτό το benchmark ακόμα (νομίζω δηλαδή) Το ερώτημα τώρα είναι αν η διαφορά στην ποιότητα κατασκευής αξίζει την διαφορά από το ZTE Grand X In. Νιώθει τόσο στιβαρό ώστε να σου εμπνέει εμπιστοσύνη πως θα αντέξει για χρόνια; Επίσης, υπάρχει κάποιας μορφής video out; Βλέπω πως το HDMI λόγω έλλειψης υποστήριξης του chipset δεν υφίσταται Το ότι βγαίνει χαμηλότερο του ONE X αλλά πιο ψηλά από πολλά άλλα κινητά νομίζω ότι είναι θετικό... στο κάτω κάτω δεν είναι τετρ απύρηνο κτήνος. Ναι στο χέρι είναι πολύ στιβαρό και λόγο μπαταρίας/διαστάσεων σίγουρα δικαιολογεί τη διαφορά στην τιμή με το zte grand X in Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Σιγουρα υπαρχουν καποιες συσκευες που δειχνουν να μην εχουν λογο υπαρξης με τον τροπο που εχουν τιμολογηθει ή τελος παντων να ειναι πολυ ακριβα χωρις να προσφερουν κατι διαφορετικο σε σχεση με αρκετους πιο φθηνους ανταγωνιστες τους (optimus L9, xperia J, desire X, mini s3, galaxy premier κλπ κλπ). Προσωπικα δεν νομιζω πως το Razr i ανηκει σε αυτη την κατηγορια. γιατι εχει μαζεμενα καποια ξεχωριστα χαρακτηριστικα που δεν βρισκεις σε πολλες συσκευες. Αυτονομια 1.5-2 φορες μεγαλυτερη απο τους περισσοτερους ανταγωνιστες. Compact διαστασεις ( 4.3 ιντσες σε μεγεθος 4ιντσων συσκευων) Ποιοτητα κατασκευης Moto Ταχυτατο browsing συγκρισιμο με τα δυνατα τετραπυρηνα. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Περί video out τίποτα γνωστό ακόμα; Επειδή έγραψε ένας πιο πάνω πως ασχολείται η κοινότητα να του περάσει linux και windows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Περί video out τίποτα γνωστό ακόμα; Επειδή έγραψε ένας πιο πάνω πως ασχολείται η κοινότητα να του περάσει linux και windows Δεν έχει βιντεο Out το είπαμε αυτό Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 εγω πάντως που το είδα χθες το κινητό ακόμη με βάζει σε σκέψεις αυτό ή το lg nexus για την ώρα απλά περιμένω :/ Είναι ίσως ότι καλύτερο έχω δει απο άποψη κατασκευής, μπορεί να μή ξεπερνάει το iphone 5 αλλά σίγουρα είναι στην τοπ ποιότητα κατασκευής, στο χέρι απλά δεν το νιώθεις και για μένα ειδικά που έχω και μικρά δάχτυλα (1.70 είμαι) με κάνει να αισθάνομαι ότι ειναι φτιαγμένο για το χέρι μου... τεσπα πάντως τα benchmarks του δεν είναι και τα καλύτερα, άνετα όμως δικαιολογεί την τιμή των 350ευρώ, τώρα για το nexus 4 η τιμή του και μόνο μας έκανε όλους να το θέλουμε :wacko: Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 εγω πάντως που το είδα χθες το κινητό ακόμη με βάζει σε σκέψεις αυτό ή το lg nexus για την ώρα απλά περιμένω :/ Είναι ίσως ότι καλύτερο έχω δει απο άποψη κατασκευής, μπορεί να μή ξεπερνάει το iphone 5 αλλά σίγουρα είναι στην τοπ ποιότητα κατασκευής, στο χέρι απλά δεν το νιώθεις και για μένα ειδικά που έχω και μικρά δάχτυλα (1.70 είμαι) με κάνει να αισθάνομαι ότι ειναι φτιαγμένο για το χέρι μου... τεσπα πάντως τα benchmarks του δεν είναι και τα καλύτερα, άνετα όμως δικαιολογεί την τιμή των 350ευρώ, τώρα για το nexus 4 η τιμή του και μόνο μας έκανε όλους να το θέλουμε :wacko: Συγνώμη όταν λες τα Benchmarks του δεν είναι και τα καλύτερα τι εννοείς ? Μιλάμε για ένα MONOπύρηνο κινητό το οποίο ξεπερνάει σχεδόν όλα τα διπύρηνα στα περισσότερα benchmark και στο Vellamo είναι πολύ κοντά στο S3 και το LG Nexus 4 ... Δηλαδή τι θέλετε για να έχει καλά Benchmarks ? Να ξεπερνάει και τα 4πύρηνα ο μονοπύρηνος ??? Δηλαδή έχουμε χάσει κάθε μέτρο. Δικαιολογεί την τιμή των 350 ευρώ ? 350 δεν κάνει ούτε το Galaxy S3 mini, ούτε το IPHONE 4 8GB, ούτε το HTC OnE S, ούτε το Huawei Ascend P1... Είναι μια καινούργια συσκευή, η οποία προφανώς και δεν λανσάρεται σαν "μαζικό τηλέφωνο" ... αλλιώς θα κυκλοφορούσε σε όλες τις χώρες, με υψηλής ποιότητας κατασκευή και έχει στο ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ 420 ... δηλαδή οκ ας χαλαρώσουμε λίγο με την τιμολόγηση. Εδώ το HTC ONE S που είναι μια πλαστικούρα και μιση και τιμή ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ήταν 460 αν θυμάμαι καλά ... Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 ... και c πρέπει να χαλαρώσεις :P δεν το έθαψα το τηλέφωνο ίσα ίσα το παινεύω κιόλας :p άσε που το htc one s είναι αλουμινένιο ;) Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Συγνώμη όταν λες τα Benchmarks του δεν είναι και τα καλύτερα τι εννοείς ? Μιλάμε για ένα MONOπύρηνο κινητό το οποίο ξεπερνάει σχεδόν όλα τα διπύρηνα στα περισσότερα benchmark και στο Vellamo είναι πολύ κοντά στο S3 και το LG Nexus 4 ... Δηλαδή τι θέλετε για να έχει καλά Benchmarks ? Να ξεπερνάει και τα 4πύρηνα ο μονοπύρηνος ??? Δηλαδή έχουμε χάσει κάθε μέτρο. Δικαιολογεί την τιμή των 350 ευρώ ? 350 δεν κάνει ούτε το Galaxy S3 mini, ούτε το IPHONE 4 8GB, ούτε το HTC OnE S, ούτε το Huawei Ascend P1... Είναι μια καινούργια συσκευή, η οποία προφανώς και δεν λανσάρεται σαν "μαζικό τηλέφωνο" ... αλλιώς θα κυκλοφορούσε σε όλες τις χώρες, με υψηλής ποιότητας κατασκευή και έχει στο ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ 420 ... δηλαδή οκ ας χαλαρώσουμε λίγο με την τιμολόγηση. Εδώ το HTC ONE S που είναι μια πλαστικούρα και μιση και τιμή ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ήταν 460 αν θυμάμαι καλά ... Φίλε μου μέτοχος της motorola είσαι; Δεν μπορεί να πει κάποιος τη γνώμη του ελεύθερα; και τον αρπάζεις κατευθείαν!!!!!! άσε, που απ' ότι φαίνεται με αυτά που γράφεις, είσαι και Απληροφόρητος τελείως και συγκρίνεις πάντα ανώμια πράματα. Επειδή πήρες εσύ το κινητό και το θεωρείς super πρέπει υποχρεωτικά να είναι έτσι και για τους άλλους; Για σύνελθε λίγο...... ο καθένας έχει άποψη και μπορεί να κρίνει μόνος του ελεύθερα!!!!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Συγνώμη όταν λες τα Benchmarks του δεν είναι και τα καλύτερα τι εννοείς ? Μιλάμε για ένα MONOπύρηνο κινητό το οποίο ξεπερνάει σχεδόν όλα τα διπύρηνα στα περισσότερα benchmark και στο Vellamo είναι πολύ κοντά στο S3 και το LG Nexus 4 ... Δηλαδή τι θέλετε για να έχει καλά Benchmarks ? Να ξεπερνάει και τα 4πύρηνα ο μονοπύρηνος ??? Δηλαδή έχουμε χάσει κάθε μέτρο. Δικαιολογεί την τιμή των 350 ευρώ ? 350 δεν κάνει ούτε το Galaxy S3 mini, ούτε το IPHONE 4 8GB, ούτε το HTC OnE S, ούτε το Huawei Ascend P1... Είναι μια καινούργια συσκευή, η οποία προφανώς και δεν λανσάρεται σαν "μαζικό τηλέφωνο" ... αλλιώς θα κυκλοφορούσε σε όλες τις χώρες, με υψηλής ποιότητας κατασκευή και έχει στο ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ 420 ... δηλαδή οκ ας χαλαρώσουμε λίγο με την τιμολόγηση. Εδώ το HTC ONE S που είναι μια πλαστικούρα και μιση και τιμή ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ήταν 460 αν θυμάμαι καλά ... Αν και θεωρω την Motorola απιαστη σε ποιοτητα κατασκευης, ειδικα στο κομματι της επικοινωνίας (σημα, wifi kok) το συγκεκριμενο τηλεφωνο ειναι το πειραμα της Intel. Αξιόλογο γι αυτα που προσφέρει, αλλα οχι κατι το συνταρακτικο. Και 420€ μετα τα 350€ του Nexus 4 ναι ειναι, σχετικα ,ακριβο. Αν ειχε μια πιο φιλικη τιμολογηση θα το προτιμουσα εναντι του Atrix HD, μονο και μονο λογο των μαζεμενων διαστασεων. Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 (edited) Φίλε μου μέτοχος της motorola είσαι; Δεν μπορεί να πει κάποιος τη γνώμη του ελεύθερα; και τον αρπάζεις κατευθείαν!!!!!! άσε, που απ' ότι φαίνεται με αυτά που γράφεις, είσαι και Απληροφόρητος τελείως και συγκρίνεις πάντα ανώμια πράματα. Επειδή πήρες εσύ το κινητό και το θεωρείς super πρέπει υποχρεωτικά να είναι έτσι και για τους άλλους; Για σύνελθε λίγο...... ο καθένας έχει άποψη και μπορεί να κρίνει μόνος του ελεύθερα!!!!!!! Ούτε μέτοχος της Motorola είμαι , ούτε θεωρώ το κινητό Super όπως λές. Προσωπικά είναι αυτό που κάλυψε σχεδόν όλες τις ανάγκες που έχω από ένα κινητό. Τώρα το να συζητάμε αν είναι ακριβό ή φτηνό ένα κινητό και αν είναι καλό επειδή πχ έχει μονοπύρηνο επεξεργαστή ενώ τα άλλα είναι διπύρηνα καθώς και ότι δεν είναι καλό επειδή στα bebchmarks Δεν έπιασε πχ το S3 νομίζω ότι είναι τουλάχιστον αστείο. Όσο για το απληροφόρητος και το ότι συγκρίνω ανόμοια και όχι ΑΝΩΜΙΑ πράγματα και όχι ΠΡΑΜΑΤΑ θα ήθελα να μου πεις εσύ ποια κινητά είναι όμοια εντελώς ώστε να μπορούμε να τα συγκρίνουμε ... Τέλος συμφωνώ ότι ο καθένας έχει άποψη και μπορεί να κρίνει μόνος του ελεύθερα αλλά πόσοι έχουν δει κι έχουν δουλέψει το κινητό στην Ελλάδα ? Και πόσοι κρίνουν ένα κινητό από τη γενικότερη συμπεριφορά του και ευχρηστία του και όχι από το αν έχει 4 / 8 / 10 πυρήνες και 12GB ram και το αν πέτυχε το τάδε σκορ στο τάδε benchmark. Κλείνοντας επειδή έχει κουράσει η όλη κουβέντα θα συνοψίσω στις εξής προσωπικές απόψεις από την προσωπική εμπειρία 1ον Σίγουρα από άποψη μεγέθους/οθόνης είναι ότι καλύτερο μπορεί να βρει κάποιος στην αγορά αυτή τη στιγμή 2ον Σίγουρα είναι ένα από τα 3-4 κινητά με την καλύτερη αυτονομία αυτή τη στιγμή στην αγορά 3ον Έχει πάρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής 4ον ΔΕΝ έχει τόσο καλή κάμερα επιπέδου Sony ή HTC αλλά σίγουρα ΔΕΝ έχει χάλια κάμερα. 5ον Σίγουρα θα χρειαστεί η αγορά μιας micro SD Κάρτας 6ον Σίγουρα ΔΕΝ απευθύνεται σε άτομα που ψάχνουν κινητό των 250 ή 300 ευρώ 7ον Έχει ραδιόφωνο τελικά 8ον Ότι ακριβώς θα κάνετε με ένα Galaxy S3 ή με ένα HTC One X Μπορείτε να το κάνετε και με αυτό το κινητό Ευχαριστώ. Όποιος άλλος θέλει να μάθει κάτι μπορεί να επικοινωνήσει με Pm . Υγ προς Narta η τιμολόγηση του Nexus 4 είναι ειδική περίπτωση από την στιγμή που η ίδια η google έχει δηλώσει ότι τα προϊόντα της θα τα πουλάει με όσο το δυνατόν μικρότερο κέρδος και κοντά στο κόστος - λογικό από την στιγμή που δεν είναι αυτή η κύρια δραστηριότητά της και απλά χρησιμοποιεί τις συσκευές αυτές για να προωθήσει το android - αντίθετα με τη μοτορόλα και τις λοιπές εταιρείες . ΥΓ2 Στο XDA-forum Κάποιος έγραψε ότι έχουν ξεκινήσει να ετοιμάζουν Custon ROM βασισμένη στα ASOP x86 αρχεία της 4.2 που έδωσε στην δημοσιότητα η Google. Edited November 18, 2012 by DuAl_SuN ΥΓ2 Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Όσο για το απληροφόρητος και το ότι συγκρίνω ανόμοια και όχι ΑΝΩΜΙΑ πράγματα και όχι ΠΡΑΜΑΤΑ θα ήθελα να μου πεις εσύ ποια κινητά είναι όμοια εντελώς ώστε να μπορούμε να τα συγκρίνουμε ... Έγιναν κάποια ορθογραφικά λάθη από κεκτημένη ταχύτητα και κακού πληκτρολογίου, εεεε και τι θέλεις να μας δείξεις; τη μόρφωση σου ας πούμε!!! έτσι δεν καλύπτεται η ασχετοσύνη σου στο θέμα της τεχνολογίας. Επίσης, ξέρεις ποιους έχεις απέναντι σου, τι γνώσεις ή επιστημονικό επίπεδο έχουν και γίνεσαι εριστικός για άλλη μια φορά; Δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου άλλωστε δεν αξίζει το κόπο!!!!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 δεν χρειάζεται να γινόμαστε υπερβολικοί (fastgr) γενικά ο dual_sun προσπαθεί να είναι αντικειμενικός σε κάποια θέματα πχ όπως το μέγεθος του τηλεφώνου, η ποιότητα κατασκευής, η μπαταρία κλπ (θέματα που με αφοράν και μένα), όσο αφορά τον μονοπύρηνο μη ξεχνάμε ότι είναι διαφορετικής αρχιτεκτονικής από ότι όλοι οι υπόλοιποι επεξεργαστές που τρέχουν αυτή τη στιγμή στα υπόλοιπα τηλέφωνα. Αυτή τη στιγμή εγώ μια ολοκληρωμένη άποψη για το chipset αν και έψαξα αρκετά δεν μπόρεσα να βγάλω γενικά είναι ένα μέτριο chipset με επιδόσεις 2 πύρινων, εκεί που χάνει κυρίως φανερά είναι σε κάτι τεστ γραφικών.. τέσπα.. αυτή η τιμή του nexus 4 σε κάνει να το θέλεις και ειδικά όταν ξέρεις ότι θα έχεις υποστήριξη απο την google και όχι όπως εδώ στο razr i που γενικά δεν ξέρουμε και πολλά για τις μελλοντικές του δυνατότητες.. Επειδή εγώ είμαι άτομο που το κινητό το θέλω να το κρατήσω και 2 χρόνια αν με βγάλει, με φοβίζει η αγορά του razr γιατί ο επεξεργαστής του είναι ήδη ένα χρόνο στην αγορά, είναι ίσως απο τους λίγους επεξεργαστές που ξεκίνησαν με την gingerbread τώρα πάνε στην jellybean και ίσως αργότερα στην 4.2 αλλά μέχρι πού? Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts