frastgr Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 φίλε μου κάθε άποψη σεβαστή έτσι και η δική σου.Αλλά αντικειμενικά είναι ιεροσυλία να συγκρίνουμε το nexus 4 με το razr i. Ιεροσυλία ? Έλεος μωρέ. Σιγά το πράγμα. Ο καθένας συγκρίνει ότι θέλει ανάλογα με τις ανάγκες του. Ναι οκ έχει τρομέρα Specs το Nexus 4 , όπως και το Galaxy Siii αλλά So what ? Ο τετραπύρηνος σε ποιες εφαρμογές βοηθάει ακριβώς ? ΤΟ θέμα είναι ο καθένας να βλέπει τις ανάγκες του και να παίρνει ένα κινητό που να καλύπτει αυτές ακριβώς, κι όχι να αγοράζει ένα κινητό με βάσει το αν έχει 8πύρηνο ή 16GB ram Που σύμφωνα με τις δικές του αναγκες δεν θα του χρησιμεύσουν πουθενά. Πχ εγώ θέλω ένα κινητό με νορμαλ διαστάσεις, μεγάλη οθόνη, πολύ καλή αυτονομία και ικανοποιητική κάμερα. Πίστευα ότι το XPERIA P Θα με κάλυπτε αλλά τελικά η αυτονομία του ήταν τραγική. Προσωπικά αν το Nexus έβγαινε σε μικρότερες διαστάσεις θα το προτιμούσα. Αλλά τελικά κινήθηκα στην αγορά του Motorola Razr I γιατί δείχνει ότι καλύπτει όλες τις ανάγκες μου και επιπροσθέετως είναι GOOGLE (πολύ σημαντικό). Όσο για την τιμή του τώρα , βλέποντας τις τιμές των άλλων κινητών που συγκεντρώνουν τα χαρακτηριστικά που καλύπτουν τις ανάγκες μου (νορμαλ διαστάσεις με μεγάλη οθόνη, καλή αυτονομία και ικανοποιητική κάμερα) - Xperia P (334), Samsung Galaxy S3 Mini (389), Samsung Galaxy SII (399), HTC ONE S (389), HTC 8S (299), HTC 8X (499), Nokia Lumia 800 (249), σίγουρα δεν θα το έλεγα υπερκοστολογημένο στα 434 (τόσο έκανε όταν έκανα την παραγγελία), καθότι είναι ένα καινούριγο κινητό το οποίο κι όλας πλασάρετε και ως buziness phone. ΥΓ: Όλες οι τιμές στις παρενθέσεις είναι τιμές Expansys καθώς από εκεί το πήρα άρα είναι σωστό εκεί να συγκρίνω τις τιμές. οκ ότι πεις!!!! δεν συνεχίζω τη συζήτηση γιατί δεν έχει νόημα.:whistle::whistle::whistle: Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Καλά το nexus 4 δεν νομίζω ότι θα το δούμε στα 350 ευρώ εδώ.σύντομα θα δείξει. Και το Motorola όμως όσο κομψό και να ναι η τιμή του είναι ακριβή. Με μία τιμή στα 330 με 350 ευρώ θα ήταν περισσότερο δελεαστικό. Γνώμη μου πάντα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Συμφωνώ με το DualSun και την Annapodi για το μέγεθος. Κι εμένα μ' αρεσει το Νοτε2 και έχει και συμφέρουσα τιμή που θα πέσει κι άλλο αλλά ...μακριά. Το razr i αν πέσει εκεί στα 300-350 θα είναι σούπερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 (edited) Κάτι γράφει στο gsmarena για ασυμβατότητα του Razr i με κάποιες android εφαρμογές αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοούν! "Incompatible with apps compiled with the Android NDK" Edited October 31, 2012 by nemos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι. Τελικά με χρεώσανε και 10 ευρώ λιγότερα αν και δεν ξέρω γιατί. Λοιπόν μέχρι στιγμής θετικά 1) Παρόλο που είναι Αγγλική συσκευή στα μηνύματα γράφω κανονικά ελληνικούς χαρακτήρες + 160 2) Πάρα πολύ καλή κατασκευή 3) Πολύ καλή ποιότητα του ακουστικού 4) Φανταστική η απόδοση της μπαταρίας. Σετάρισμα του κινητού, πέρασμα όλων των προγραμμάτων, ομιλία 45 λεπτά , η οθόνη ανοιχτή 1,5 ώρα και ακόμα στο 75% !!!! 5) Καλή οθόνη (την περίμενα χειρότερη από αυτά που διάβασα) 6) Τέλεια αναλογία μεγέθους κινητού - μεγέθους οθόνης 7) Πολύ όμορφο το λιτό UI - και πολύ εργονομικό 8) Παρόλο που λέει ότι δεν έχει ραδιόφωνο ... το κινητό ΈΧΕΙ κανονικά radio FM απλά δεν έχει εφαρμογή. Κατέφασα το Spirit Radio από το μαρκετ 1.99 euro Και όλα κομπλέ και αρνητικά 1) Όχι τόσο καλή ένταση και απόδοση μεγαφώνου 2) Η Camera ενώ είναι καλή σε γενικές γραμμές , χάνει όταν κάνεις ζουμ στις φωτογραφίες. Σίγουρα δεν το λες φωτογραφικό κινητό (αλλά ούτε λες ότι είναι και άχρηστη η Camera) 3) Όντως τα 8 GB είναι λίγα (5 για το χρήστη) 4) Τα ακουστικά που έχει μέσα είναι απλά ένα Hands free της πλάκας. Όσοι χρησιμοποιούν το κινητό για Mp3 Player θα πρέπει να αγοράσουν ένα καλό hands free 5) Κάποια από τα animation του Interface είναι πολύ απότομα . Στην αρχή νόμιζα ότι το κινητό Lagαρε όταν έκανα κάποια συγκεκριμένα πράγματα αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι απλά το animation είναι έτσι απότομο. Στα θετικά να προσθέσω τα εξής: 9) Τρομερά γρήγορο κλείδωμα σε δορυφόρους ... ούτε 20sec δεν χρειάστηκε και τις 2 φορές που δοκίμασα 10) Έχει το QuickOffice Pro δωρεάν !!! 11) Καλή οθόνη ΚΑΙ στο φως του ήλιου Στα αρνητικά να προσθέσω τα εξής: 6) Δεν έχει πολλές επιλογές το interface της camera app 7) υψηλό Sar Για να καταλάβουμε λίγο τη διαφορά στο θέμα αυτονομία με το XPERIA P , Η πρώτη φόρτιση μου κράτησε 1 μέρα και 12 ώρες με 4 ώρες και 30 λεπτά ανοιχτή την οθόνη, 58 λεπτά ομιλία , 20 λεπτά GPS , αρχικό σετάρισμα του κινητού + εγκατάσταση 30 περίπου apps, με το Data και το Sych συνέχεια ανοιχτά (στο P είχα μονίμως κλειστό το Sych) Καθώς και τη φωτεινότητα στο Auto και είχα και 10% υπόλοιπο πριν το βάλω να φορτίσει. Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Εξαιρετική αυτονομία... :-D Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Καλημέρα. Συνεχίζω με τις εντυπώσεις από το Razr I. Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα με το κινητό. Γρήγορο, δεν έχει κολλήσει πουθενά. Οσο για αυτονομία απλά φανταστική που καλύπτει πλήρως τις δικές μου ανάγκες. Το βγάζω από το φορτιστή το πρωί κατά τις 8 και το ξαναβάζω την επόμενη μέρα το βράδυ. Συχρονισμός/δεδομένα συνέχεια On και άγιος ο θεός. Όντως μοναδικό σοβαρό μειονέκτημα η μέτρια κάμερα (σε σχέση Πάντα με τα άλλα μοντέλα με 8αρα κάμερα). Επίσης με ενοχλεί που δεν μπορείς να βάλεις δικό σου ήχο για notification ή alarm ή κλήση και αναγκαστικά πρέπει να επιλέξεις από τους default. Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Γίνεται... Φτιάχνεις 2 φακέλους μέσα στην sd card στο media/audio με ονόματα notifications και να ringtones και ρίχνεις εκεί μέσα ότι ήχο θέλεις..... Δλδ media /audio/notifications media /audio/ringtones Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foufoutosx Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Το δούλεψα χθες για λίγο από τον distributor της μοτορολα στην Έλλαδα και το κινητό πετάει...είναι πιο γρήγορο από το ΧΤ910 προς μεγάλη μου έκπληξη... :D Παράθεση Πωλείται Atrix μαζί με Lapdock... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Καλημέρα. Συνεχίζω με τις εντυπώσεις από το Razr I. Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα με το κινητό. Γρήγορο, δεν έχει κολλήσει πουθενά. Οσο για αυτονομία απλά φανταστική που καλύπτει πλήρως τις δικές μου ανάγκες. Το βγάζω από το φορτιστή το πρωί κατά τις 8 και το ξαναβάζω την επόμενη μέρα το βράδυ. Συχρονισμός/δεδομένα συνέχεια On και άγιος ο θεός. Όντως μοναδικό σοβαρό μειονέκτημα η μέτρια κάμερα (σε σχέση Πάντα με τα άλλα μοντέλα με 8αρα κάμερα). Επίσης με ενοχλεί που δεν μπορείς να βάλεις δικό σου ήχο για notification ή alarm ή κλήση και αναγκαστικά πρέπει να επιλέξεις από τους default. Κάποια ασυμβατότητα ή άλλο πρόβλημα έχεις με εφαρμογές android όπως έγραψα παραπάνω ότι λέει το gsmarena?Το WiFi έχει καλό σήμα από κάποια λογική απόσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Κάποια ασυμβατότητα ή άλλο πρόβλημα έχεις με εφαρμογές android όπως έγραψα παραπάνω ότι λέει το gsmarena?Το WiFi έχει καλό σήμα από κάποια λογική απόσταση? Όσες εφαρμογές χρησιμοποιούσα με το Arc και το P τις χρησιμοποιώ χωρίς κανένα πρόβλημα (περίπου 45 Apps + games). Όσο για το Wi-Fi δεν έχω πάει σε μέρος που να έπιανα Wi-Fi με το P Και να μην πιάνω με το Razr. Τωρα για την απόσταση δεν ξέρω να σου πω. Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 (edited) Όσες εφαρμογές χρησιμοποιούσα με το Arc και το P τις χρησιμοποιώ χωρίς κανένα πρόβλημα (περίπου 45 Apps + games). Όσο για το Wi-Fi δεν έχω πάει σε μέρος που να έπιανα Wi-Fi με το P Και να μην πιάνω με το Razr. Τωρα για την απόσταση δεν ξέρω να σου πω. Καλά νέα αυτά γιατί είναι μέσα στα 4 υποψήφια κινητά εκ των οποίων ένα θέλω να πάρω! Edited November 5, 2012 by nemos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Το δούλεψα χθες για λίγο από τον distributor της μοτορολα στην Έλλαδα και το κινητό πετάει...είναι πιο γρήγορο από το ΧΤ910 προς μεγάλη μου έκπληξη... :D ε λογικό είναι... αφού έχει καλύτερο chipset Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ακόμα να βάλω δικό μου ήχο είτε για Ringtone είτε για Notification. Κατά τα άλλα το κινητό είναι μια χαρά και από αυτονομία και από ταχύτητα. Επίσης να ενημερώσω πως παρόλο που έχει οθόνη 4,3 ίντσες, το ωφέλιμο μέγεθος οθόνης Είναι 4,1 ίντσες. οι 0,2 ίντσες χάνονται με την μπάρα με τα κουμπιά του Android Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ακόμα να βάλω δικό μου ήχο είτε για Ringtone είτε για Notification. Κατά τα άλλα το κινητό είναι μια χαρά και από αυτονομία και από ταχύτητα. Επίσης να ενημερώσω πως παρόλο που έχει οθόνη 4,3 ίντσες, το ωφέλιμο μέγεθος οθόνης Είναι 4,1 ίντσες. οι 0,2 ίντσες χάνονται με την μπάρα με τα κουμπιά του Android Δηλαδή αν πας Internal Storage δεν σου έχει φάκελο με Ringtones ώστε να μεταφέρεις εκεί κάποιον ηχο απο το pc σου ???? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Δηλαδή αν πας Internal Storage δεν σου έχει φάκελο με Ringtones ώστε να μεταφέρεις εκεί κάποιον ηχο απο το pc σου ???? έχει πως δεν έχει... και μια χαρά τους βάζω αλλά όταν έρθει η ώρα να χτυπήσουν το τηλέφωνο παραμένει βουβό.... Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 δοκίμασε το zedge απο το Play Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Όπως και το Ringtone Maker . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 τιμή Γερμανίας 380 τιμή Ελλάδας 480 -.- Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 τιμή Γερμανίας 380 τιμή Ελλάδας 480 -.- Στην Ελλάδα το τηλέφωνο δεν κυκλοφορεί επίσημα ... εγώ πριν 1 εβδομάδα το πήρα μέσω Expansys μαζί με μεταφορικά κάτω από 440 Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Εκτός από εμένα - που είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό - το έχει κάποιος άλλος στην Ελλάδα ? Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKRIT21 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Εκτός από εμένα - που είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό - το έχει κάποιος άλλος στην Ελλάδα ? Δεν το εχω αλλα σκεφτομαι να το παρω.Οσο αναφορα για το προβλημα που ειχες με τους ηχους κλησης βρηκες ακρη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Δεν το εχω αλλα σκεφτομαι να το παρω.Οσο αναφορα για το προβλημα που ειχες με τους ηχους κλησης βρηκες ακρη; Ναι βρήκα και όλα κομπλέ. Έπρεπε να κλείσω το κινητό και να το ξανα ανοίξω για να δουλέψουν. Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKRIT21 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Ευχαριστω για την απαντηση.απο μπαταρια πως παει,και αν εχεις διαπιστωσει καποια ασυμβατοτητα σε καποιες εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Κι εγώ είμαι υποψήφιος. Λόγω μεγέθους και μπαταρίας κυρίως. Βέβαια βγαίνουν και άλλα καλά στο εγγύς μέλλον, και άμα δεν το πολυβιάζεσαι περιμένεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts