Jump to content

Motorola RAZR i

Vercetti13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To Razr i έχει το μικρό μέγεθος (για 4,3" οθόνη) που ναι το θετικό για πολλούς.

Και η αυτονομία που ναι λένε 2σια του Sony χperia P που είναι δράμα.

Και το κουμπάκι για τη κάμερα.

Πολλοί θα το προτιμήσουν ακόμα κι απ' το S3 που έπεσε στα 450.

:lol::lol: Υπαίθριος και Αθωώνω!!!! :lol::lol:

Τι να σημαίνει Άννα(;) ποιος ξέρει.

Αν είχε και αγγλική έκδοση το vnp θα μας έλυνε την απορία!

Charge είναι η κατηγορία (εκτός από φόρτιση) μην η αθώωση σημαίνει "εκφόρτιση" η φορτιστής? Λέω τώρα!

• Απαντήσεις 567
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Όντως τούμπανο το lg 4x , αλλά με χάλια μπαταρία και πρόβλημα στην κάμερα με την εστίαση! :(

Τελικά το να βρει κανείς ένα τέλειο κινητό, χωρίς κάποιο κουσούρι ...., δεν παίζει!!!:rolleyes:

Όλα τα κινητά όντως έχουν από κάτι:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Και το μαύρο από το Expansys.com.gr τελείωσε - πριν καμια εβδομάδα είχε 90 κομμάτια.

Πάντως η ερώτησή μου παραμένει ... θα έρθει τελικά ελλάδα ή όχι ?

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

http://www.skroutz.gr/s/2418002/Motorola-RAZR-i-XT890.html

462 euro στο Cosmodata

Μόλις το παρήγγειλα από το EXPANSYS Κι ο θεός βοηθός

Edited by DuAl_SuN

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

http://www.skroutz.gr/s/2418002/Motorola-RAZR-i-XT890.html

462 euro στο Cosmodata

Μόλις το παρήγγειλα από το EXPANSYS Κι ο θεός βοηθός

Άντε με το καλό!

ΥΓ. Δεν το βλέπω στο cosmodata.

Άντε με το καλό!

ΥΓ. Δεν το βλέπω στο cosmodata.

Κατέβασαν . Όπως και το Expansys Παρόλο που έλεγε διαθεσιμότητα τώρα λέει σε 4 μέρες. Τελικά δεν είναι να εμπιστεύεσαι τα Internetικά μαγαζιά. Έλλειψη επαγγελματισμού στο φουλ. Να είσαι δικηγόρος να πλακώνεις τις καταγγελίες

εγώ πάντως θα περιμένω λίγο καιρό να σταθεροποιηθεί η τιμή του, αυτή τη στιγμή βλέπω σε γερμανικά μαγαζιά πωλείτε 400ε

http://www.chip.de/preisvergleich/203658/Motorola-RAZR-i.html

εγώ πάντως θα περιμένω λίγο καιρό να σταθεροποιηθεί η τιμή του, αυτή τη στιγμή βλέπω σε γερμανικά μαγαζιά πωλείτε 400ε

http://www.chip.de/preisvergleich/203658/Motorola-RAZR-i.html

Υπερτιμημένο ακόμα και στα 400 ευρώ.ας περιμένουμε να πέσει κι άλλο.

Υπερτιμημένο ακόμα και στα 400 ευρώ.ας περιμένουμε να πέσει κι άλλο.

Η μοναδική χώρα που έχει 400 ευρώ είναι η Γερμανία. Σε όλες τις άλλες χώρες που έχει κυκλοφορήσει έχει 430 (τουλάχιστον είχε την παρασκευή που το τσέκαρα). Επίσης έχει κυκλοφορήσει σε πολύ λίγες χώρες και όχι στην Ελλάδα (άγνωστο αν θα κυκλοφορήσει φυσικά). Οπότε δεν ξέρω κατα πόσο θα το δούμε να πέφτει σύντομα πιο κάτω από τα 380. Άποψή μου είναι ότι μέχρι και τα χριστούγεννα θα κρατήσει την τιμή του λόγω γιορτών και μικρής διαθεσιμότητας.

Εγώ ήδη με 400€ το αγοράζω και είμαι ευτυχισμένος (τέλειο design, επιδόσεις μια χαρά, πολύ καλή μπαραρία, κλπ), αλλά πρώτα θέλω να ξέρω ότι:

1. μπορώ να το ρουτάρω με ασφάλεια

2. θα πάρει τουλάχιστον άλλη μια αναβάθμιση μετά από το Android 4.2 (την οποία θα μπορώ να περάσω σε ρουταρισμένη συσκευή).

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για την υποστήριξη του android από όσο έχω καταλάβει παίζει στη μέση και η intel για να γίνει η εισαγωγή τους στην συσκευή, αυτό τώρα αν είναι καλό ή κακό θα φανεί.

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ήρθαν για να μείνουνε οπότε θα παρέχουν όσο το δυνατόν καλύτερη υποστήριξη μιας και είναι η πρώτη τους ευρείας διάθεσης συσκευή. Τώρα για τα 400 και μένα μου φαίνονται αρκετά τη στιγμη που μπορείς να πάρεις gs3 με τα ίδια χρήματα, φταιει όντως η διαθεσιμότητα η συσκευή θα πεσει σιγουρα στα 350 αλλά θα πάρει μερικούς μήνες

Δεν νομίζω ότι θα αργήσει να πέσει η τιμή του στην ελλάδα καθώς λίγοι θα το προτιμήσουν.

Δεν νομίζω ότι θα αργήσει να πέσει η τιμή του στην ελλάδα καθώς λίγοι θα το προτιμήσουν.

Μα δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα ...

Μα δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα ...

Για όταν έρθει και πάει άπατο εννοώ

Για όταν έρθει και πάει άπατο εννοώ

Πάντως όπου έχει κυκλοφορήσει εξαντλείται . Και πριν πούμε αν πάει άπατο ή όχι , πρέπει να σκεφτούμε 2 τινά ... 1ον Η Ελλάδα πλέον σαν αγορά έχει συρρικνωθεί πάρα πολύ και 2ον Ακριβώς επειδή δεν θεωρείται σοβαρή αγορά πλέον παίζει να μην έρθει και ποτέ επίσημα

Παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι. Τελικά με χρεώσανε και 10 ευρώ λιγότερα αν και δεν ξέρω γιατί.

Λοιπόν μέχρι στιγμής θετικά

1) Παρόλο που είναι Αγγλική συσκευή στα μηνύματα γράφω κανονικά ελληνικούς χαρακτήρες + 160

2) Πάρα πολύ καλή κατασκευή

3) Πολύ καλή ποιότητα του ακουστικού

4) Φανταστική η απόδοση της μπαταρίας. Σετάρισμα του κινητού, πέρασμα όλων των προγραμμάτων, ομιλία 45 λεπτά , η οθόνη ανοιχτή 1,5 ώρα και ακόμα στο 75% !!!!

5) Καλή οθόνη (την περίμενα χειρότερη από αυτά που διάβασα)

6) Τέλεια αναλογία μεγέθους κινητού - μεγέθους οθόνης

7) Πολύ όμορφο το λιτό UI - και πολύ εργονομικό

8) Παρόλο που λέει ότι δεν έχει ραδιόφωνο ... το κινητό ΈΧΕΙ κανονικά radio FM απλά δεν έχει εφαρμογή. Κατέφασα το Spirit Radio από το μαρκετ 1.99 euro Και όλα κομπλέ

και αρνητικά

1) Όχι τόσο καλή ένταση και απόδοση μεγαφώνου

2) Η Camera ενώ είναι καλή σε γενικές γραμμές , χάνει όταν κάνεις ζουμ στις φωτογραφίες. Σίγουρα δεν το λες φωτογραφικό κινητό (αλλά ούτε λες ότι είναι και άχρηστη η Camera)

3) Όντως τα 8 GB είναι λίγα (5 για το χρήστη)

4) Τα ακουστικά που έχει μέσα είναι απλά ένα Hands free της πλάκας. Όσοι χρησιμοποιούν το κινητό για Mp3 Player θα πρέπει να αγοράσουν ένα καλό hands free

5) Κάποια από τα animation του Interface είναι πολύ απότομα . Στην αρχή νόμιζα ότι το κινητό Lagαρε όταν έκανα κάποια συγκεκριμένα πράγματα αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι απλά το animation είναι έτσι απότομο.

Επειδή έχω 200 ευρώ επιδότηση ίσως ? :ninja: :ninja:

γιατι δεν βαζεις την επιδοτηση στο παγιο σου και ν αγορασεις το κινητο απο σκρουτζ;

παίδες, καλό κινητάκι άλλα κατά την άποψή μου υπερκοστολογημένο. Αν ισχύουν τελικά οι τιμές του Nexus 4 (ούτε κατά διάνοια συγκρίσιμο με razr i) που είδαμε εχθές, απλά το razr i όπως και πολλά άλλα υπερκοστολογημένα πάνε άπατα!!!!!!!! Θα πρέπει οι εταιρίες να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στους πολίτες και ανάλογα να προσαρμόσουν τις τιμές.
frastgr

γιατι δεν βαζεις την επιδοτηση στο παγιο σου και ν αγορασεις το κινητο απο σκρουτζ;

Γιατί δεν υπάρχει στο Skroutz ίσως ? Αλλά ουσιαστικά αυτό έκανα. Το αγόρασα από το Expansys Και έβαλα την επιδότηση στο πάγιο

παίδες, καλό κινητάκι άλλα κατά την άποψή μου υπερκοστολογημένο. Αν ισχύουν τελικά οι τιμές του Nexus 4 (ούτε κατά διάνοια συγκρίσιμο με razr i) που είδαμε εχθές, απλά το razr i όπως και πολλά άλλα υπερκοστολογημένα πάνε άπατα!!!!!!!! Θα πρέπει οι εταιρίες να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στους πολίτες και ανάλογα να προσαρμόσουν τις τιμές.

Υπερκοστολογημένο ίσως αλλά αντίστοιχα θα σου έλεγα κι εγώ ότι ένα κινητό στις διαστάσεις του Nexus 4 Και 250 ευρώ να έκανε πάλι δεν θα το έπαιρνα. Το θέμα είναι τι ψάχνεις από ένα κινητό και πόσα κινητά καλύπτουν αυτές τις ανάγκες. Όσο για το αν πάει άπατο ή όχι θα επαναλάβω αυτό που έχω ξαναγράψει - στην προσπάθειά μου να το αγοράσω από το εξωτερικό σχεδόν σε όλα τα Site βρήκα ότι ήταν εξαντλημένο. Το αν πάει στην Ελλάδα - μια μικρή αγορά πλέον - άπατο δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει και πολύ τη Motorola

[QπUOTE=DuAl_SuN;4364617]Γιατί δεν υπάρχει στο Skroutz ίσως ? Αλλά ουσιαστικά αυτό έκανα. Το αγόρασα από το Expansys Και έβαλα την επιδότηση στο πάγιο

Υπερκοστολογημένο ίσως αλλά αντίστοιχα θα σου έλεγα κι εγώ ότι ένα κινητό στις διαστάσεις του Nexus 4 Και 250 ευρώ να έκανε πάλι δεν θα το έπαιρνα. Το θέμα είναι τι ψάχνεις από ένα κινητό και πόσα κινητά καλύπτουν αυτές τις ανάγκες. Όσο για το αν πάει άπατο ή όχι θα επαναλάβω αυτό που έχω ξαναγράψει - στην προσπάθειά μου να το αγοράσω από το εξωτερικό σχεδόν σε όλα τα Site βρήκα ότι ήταν εξαντλημένο. Το αν πάει στην Ελλάδα - μια μικρή αγορά πλέον - άπατο δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει και πολύ τη Motorola

φίλε μου κάθε άποψη σεβαστή έτσι και η δική σου.Αλλά αντικειμενικά είναι ιεροσυλία να συγκρίνουμε το nexus 4 με το razr i.

frastgr

εγώ πάντως απέκτησα νέα λατρεία το nexus 4 (και ποιος άλλος άλλωστε δεν έχει πάθει πλάκα) οπότε σκέφτομαι να θυσιάσω ένα μικρό κομμάτι φορητότητας ως προς το μέγεθος και να πάω εκει ;) ε και λίγο απο την μπαταρία :lol:

[QπUOTE=DuAl_SuN;4364617]Γιατί δεν υπάρχει στο Skroutz ίσως ? Αλλά ουσιαστικά αυτό έκανα. Το αγόρασα από το Expansys Και έβαλα την επιδότηση στο πάγιο

φίλε μου κάθε άποψη σεβαστή έτσι και η δική σου.Αλλά αντικειμενικά είναι ιεροσυλία να συγκρίνουμε το nexus 4 με το razr i.

Ιεροσυλία ? Έλεος μωρέ. Σιγά το πράγμα. Ο καθένας συγκρίνει ότι θέλει ανάλογα με τις ανάγκες του. Ναι οκ έχει τρομέρα Specs το Nexus 4 , όπως και το Galaxy Siii αλλά So what ? Ο τετραπύρηνος σε ποιες εφαρμογές βοηθάει ακριβώς ? ΤΟ θέμα είναι ο καθένας να βλέπει τις ανάγκες του και να παίρνει ένα κινητό που να καλύπτει αυτές ακριβώς, κι όχι να αγοράζει ένα κινητό με βάσει το αν έχει 8πύρηνο ή 16GB ram Που σύμφωνα με τις δικές του αναγκες δεν θα του χρησιμεύσουν πουθενά.

Πχ εγώ θέλω ένα κινητό με νορμαλ διαστάσεις, μεγάλη οθόνη, πολύ καλή αυτονομία και ικανοποιητική κάμερα. Πίστευα ότι το XPERIA P Θα με κάλυπτε αλλά τελικά η αυτονομία του ήταν τραγική. Προσωπικά αν το Nexus έβγαινε σε μικρότερες διαστάσεις θα το προτιμούσα. Αλλά τελικά κινήθηκα στην αγορά του Motorola Razr I γιατί δείχνει ότι καλύπτει όλες τις ανάγκες μου και επιπροσθέετως είναι GOOGLE (πολύ σημαντικό).

Όσο για την τιμή του τώρα , βλέποντας τις τιμές των άλλων κινητών που συγκεντρώνουν τα χαρακτηριστικά που καλύπτουν τις ανάγκες μου (νορμαλ διαστάσεις με μεγάλη οθόνη, καλή αυτονομία και ικανοποιητική κάμερα) - Xperia P (334), Samsung Galaxy S3 Mini (389), Samsung Galaxy SII (399), HTC ONE S (389), HTC 8S (299), HTC 8X (499), Nokia Lumia 800 (249), σίγουρα δεν θα το έλεγα υπερκοστολογημένο στα 434 (τόσο έκανε όταν έκανα την παραγγελία), καθότι είναι ένα καινούριγο κινητό το οποίο κι όλας πλασάρετε και ως buziness phone.

ΥΓ: Όλες οι τιμές στις παρενθέσεις είναι τιμές Expansys καθώς από εκεί το πήρα άρα είναι σωστό εκεί να συγκρίνω τις τιμές.

Πχ εγώ θέλω ένα κινητό με νορμαλ διαστάσεις, μεγάλη οθόνη, πολύ καλή αυτονομία και ικανοποιητική κάμερα.

+100

Εφόσον το παίρνουμε μαζί μας (είναι κινητό!) διαστάσεις και αυτονομία είναι τα πιο σημαντικά, και η κάμερα να αποθανατίζουμε.

Η οθόνη πως είναι στον ήλιο;

Έβαλες κανα πρόγραμμα πλοήγησης; Κλειδώνει δορυφόρους κλπ;

Υ.Γ. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!!

• The title was changed to Motorola RAZR i