DuAl_SuN Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Καμιά αντίθεση φίλε μου! Τα ίδια λένε και αυτοί !!! Λέει να κοιτάξεις αλλού , αν είσαι "κολλημένος" για φωτογράφιση με το κινητό!! Η φράση "Αν θες το κινητό μόνο για φωτοφραφίες να κοιτάξεις αλλούς" από τη φράση "Η χειρότερη κάμερα 8Mp Που έχουμε δει ποτέ" έχει εντελώς άλλο νόημα. Γενικά όλα τα Reviews Που διάβασα ΕΚΤΟΣ από το gsmarena (το οποίο μιλάει για τραγική camera) Μιλάνε για μια αξιοπρεπή κάμερα που τραβάει καλό βίντεο. Επίσης τα περισσότερα review Μιλάνε και για καλό ηχο - εν αντιθέση πάλι με το GSMarena. Τέλος όλα τα review Μιλάνε για ένα παρα πολύ καλό ALL around Κινητό . Το οποίο -προσωπική μου καθαρά άποψη- είναι και πολύ ακριβό στην τιμή των 440 ευρώ. Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Εαν δεν δοκιμασεις μονος σου το κινητο (ή γενικα καποιο προιον ) μην εμπιστευεσαι αλλους... Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Κατεβάστε από εδώ ένα βίντεο του Razr i (κάντε κλικ εδώ, ή καλύτερα , "αποθήκευση δεσμού ως", για να το σώσετε κάπου στο σκληρό σας!) και μετά κάντε το ίδιο και εδώ για να δείτε και το αντίστοιχο του Razr XT910 Maxx που κυκλοφορεί εδώ και πολλούς μήνες!!! Για κάποιον που παρατηρεί καλά, είναι μεγάλη διαφορά στην ποιότητα υπέρ του Maxx και είναι μεγάλο λάθος της Moto να δίνει μετά από τόσο καιρό μια ίδια σε χαρακτηριστικά κάμερα, αλλά σε χειρότερη ποιότητα!!:blink: Δείτε τα ξεθωριασμένα χρώματα, τον θόρυβο, την κιτρινίλα ....!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Κατεβάστε από εδώ ένα βίντεο του Razr i (κάντε κλικ εδώ, ή καλύτερα , "αποθήκευση δεσμού ως", για να το σώσετε κάπου στο σκληρό σας!) και μετά κάντε το ίδιο και εδώ για να δείτε και το αντίστοιχο του Razr XT910 Maxx που κυκλοφορεί εδώ και πολλούς μήνες!!! Για κάποιον που παρατηρεί καλά, είναι μεγάλη διαφορά στην ποιότητα υπέρ του Maxx και είναι μεγάλο λάθος της Moto να δίνει μετά από τόσο καιρό μια ίδια σε χαρακτηριστικά κάμερα, αλλά σε χειρότερη ποιότητα!!:blink: Δείτε τα ξεθωριασμένα χρώματα, τον θόρυβο, την κιτρινίλα ....!!!! δεν νομίζω ότι είναι η ίδια κάμερα... το i έχει διαφορετικό επεξεργαστή φωτογραφίας όπως είναι λογικό Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnnaPodi Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Βλέπω τη τιμή να κατεβαίνει ταχύτατα, 437. :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Βλέπω τη τιμή να κατεβαίνει ταχύτατα, 437. :shifty: Η τιμή πριν ήταν ευκαιριακή. Τόσο κάνει το Razr i σε όλη την ευρώπη από 420 μέχρι 440. Τα ενθαρυντικά είναι 2 1ον Τελικά έχει ραδιόφωνο σύμφωνα με τους XDA η συσκευή άσχετα αν δεν αναφέρεται στα Specs. Απλά πρέπει να κατεβάσεις ένα Apk για να λειτουργήσει 2ον Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ένας θόρυβος που ακούγεται στα ακουστικά καθώς και η πολύ χάλια κάμερα είναι χαρακτηριστικά της προβληματικής παρτίδας. Στο XDA πολλοί αναφέρουν ότι το 2ο Razr I που πήρανε ούτε θόρυβο έχει στα ακουστικά αλλά και κάπως καλύτερες φωτογραφίες βγάζει. Το θέμα είναι πότε θα το δούμε - και ΑΝ θα το δούμε - επίσημα στην Ελλάδα... Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 το κινητο ειναι πολυ καλο νομιζω οτι αυτο δεν ειναι χαλια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 το κινητο ειναι πολυ καλο νομιζω οτι αυτο δεν ειναι χαλια!!! Το βίντεο που παραθέτεις αναφέρεται σε άλλο κινητό από αυτο που συζυτάμε εδώ .... Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnnaPodi Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 (edited) Το μέγεθος, η αυτονομία και το κουμπί για τις φωτογραφίες μου αρέσουν. Αν πέσει από τα 450-475 που κυμαίνεται σε 350-380 είναι καλή περίπτωση. +1 Βέβαια τα 8 GB είναι λίγα (πόσα να αφήνει 5;). Να κι ένα review poy το συγκρίνει κυρίως με το htc one s http://www.modaco.com/page/news/_/android/android-reviews/motorola-razr-i-review-r824 Σύγκριση κάμερας i και S3. Η χαρά του κίτρινου το Μοτορόλα, αλλά σίγουρα καλύτερο ήχο από το εκνευριστικό S3! Edited October 19, 2012 by AnnaPodi Έβαλα review Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Δεν νομίζω ότι ο ήχος του s3 είναι χάλια,αντιθέτως Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 παιδια η καμερα του δεν ειναι καλη και τελος κανενα κινητο με chipset της intel δεν τα παει καλα στο τομεα της φωτογραφιας, ετσι και το razr i αν και εχει κανει καποια προοδο... το αναφερουν και ολα τα sites αλλωστε, και για οποιον δεν ξερει να διαβασει αγγλικα ας δει στα δειγματα που εχουν ληφθει και θα καταλαβει ;) Μα το μοτορολα το πρωτο κινητο με επεξεργαστη Intel δεν ειναι? εχουν βγει και αλλα ? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Μα το μοτορολα το πρωτο κινητο με επεξεργαστη Intel δεν ειναι? εχουν βγει και αλλα ? όχι έχει βγει σίγουρα αυτό http://blog.gsmarena.com/lava-xolo-x900-preview/ και νομίζω και άλλο ένα αλλά δεν θυμάμαι... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 όχι έχει βγει σίγουρα αυτό http://blog.gsmarena.com/lava-xolo-x900-preview/ και νομίζω και άλλο ένα αλλά δεν θυμάμαι... Μαλιστα δεν ξερω παντως απο πρωτης οψεως το κινητο φαινεται καλο... και η μοτορολα προσπαθει να κανει το comeback στα σμαρτ Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 έχω πάθει πλάκα εδώ και καιρό με αυτό το κινητό και γενικά εδώ και χρόνια απο το νοκια 5800 δυσκολεύομαι να βρω συσκευές που να μου αρέσουν - βολεύουν εμφανισιακά που για μένα είναι το Άλφα. Έχει ακριβώς το μέγεθος κινητού (φυσικό μέγεθος - βάρος και οθόνη) που θα ήθελα να κρατάω στο χέρι μου και καλή ποιότητα κατασκευής. Τώρα γενικά για να πω την αλήθεια δεν θα ήθελα να πάρω ένα κινητό με τον πρώτο επεξεργαστή intel σε κινητό. Για δύο λόγους: 1) Έχω την εντύπωση ότι χώσαν εκεί τον επεξεργαστή για να παρατηρήσουν την συμπεριφορά του σε ευρεία κλίμακα χρήσης, για μελλοντικές βελτιώσεις στα επόμενα chipset. 2) Η υποστήριξη εφαρμογών, αν θέλω να πάρω android γιατί να μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες? Στην τελική αν δεν προχωρήσει θα το παρατήσουν πολύ εύκολα. Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 έχω πάθει πλάκα εδώ και καιρό με αυτό το κινητό και γενικά εδώ και χρόνια απο το νοκια 5800 δυσκολεύομαι να βρω συσκευές που να μου αρέσουν - βολεύουν εμφανισιακά που για μένα είναι το Άλφα. Έχει ακριβώς το μέγεθος κινητού (φυσικό μέγεθος - βάρος και οθόνη) που θα ήθελα να κρατάω στο χέρι μου και καλή ποιότητα κατασκευής. Τώρα γενικά για να πω την αλήθεια δεν θα ήθελα να πάρω ένα κινητό με τον πρώτο επεξεργαστή intel σε κινητό. Για δύο λόγους: 1) Έχω την εντύπωση ότι χώσαν εκεί τον επεξεργαστή για να παρατηρήσουν την συμπεριφορά του σε ευρεία κλίμακα χρήσης, για μελλοντικές βελτιώσεις στα επόμενα chipset. 2) Η υποστήριξη εφαρμογών, αν θέλω να πάρω android γιατί να μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες? Στην τελική αν δεν προχωρήσει θα το παρατήσουν πολύ εύκολα. 1) δεν νομίζω... αυτό που λες για μελλοντικές βελτιώσεις σε μελλοντικά chipsets να είσαι σίγουρος ότι το ίδιο ακριβώς κάνουν και οι qualcom, ti κτλ οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς, πειραματόζωα είμαστε όλοι για την αμέσως επόμενη γενιά ;) 2) δεν υπάρχει μεγάλο θέμα με τη συμβατότητα σχετικά με τις εφαρμογές αυτές που δεν είναι συμβατές είναι απειροελάχιστες θα μπεις σε αυτή τη διαδικασία γιατί, είναι η μικρότερη συσκευή με 4.3 ίντσες οθόνη, για το απειροελάχιστο bezel, για την πολύ καλή του αυτονομία και για την καλή ποιότητα κατασκευής κατα τα άλλα είναι ένα κοινό τηλέφωνο όπως και όλα τα άλλα samsung, htc κτλ δεν διαφέρει σε κάτι Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 1) δεν νομίζω... αυτό που λες για μελλοντικές βελτιώσεις σε μελλοντικά chipsets να είσαι σίγουρος ότι το ίδιο ακριβώς κάνουν και οι qualcom, ti κτλ οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς, πειραματόζωα είμαστε όλοι για την αμέσως επόμενη γενιά ;) 2) δεν υπάρχει μεγάλο θέμα με τη συμβατότητα σχετικά με τις εφαρμογές αυτές που δεν είναι συμβατές είναι απειροελάχιστες θα μπεις σε αυτή τη διαδικασία γιατί, είναι η μικρότερη συσκευή με 4.3 ίντσες οθόνη, για το απειροελάχιστο bezel, για την πολύ καλή του αυτονομία και για την καλή ποιότητα κατασκευής κατα τα άλλα είναι ένα κοινό τηλέφωνο όπως και όλα τα άλλα samsung, htc κτλ δεν διαφέρει σε κάτι Μακάρι να είχαμε και μια υπόσχεση της Google ότι θα υποστηριχθεί από την ίδια με καθαρό Android... :( Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Μακάρι να είχαμε και μια υπόσχεση της Google ότι θα υποστηριχθεί από την ίδια με καθαρό Android... :( απο την ίδια δε νομίζω... σήμερα δεν είδαμε ότι συσκευή απο τον κοινοπραξία google-moto θα βγεί το λιγότερο σε χρόνο απο τώρα?? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 1) δεν νομίζω... αυτό που λες για μελλοντικές βελτιώσεις σε μελλοντικά chipsets να είσαι σίγουρος ότι το ίδιο ακριβώς κάνουν και οι qualcom, ti κτλ οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς, πειραματόζωα είμαστε όλοι για την αμέσως επόμενη γενιά ;) ναι αλλά αυτό που κάνει την διαφορά, είναι ότι αυτή είναι η πρώτη απόπειρα της intel, ενώ οι υπόλοιπες εταιρίες έχουν μια εξέλιξη χρόνων Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Ο Οκτώβρης οδεύει στο τέλος του και σιγή ιχθύος για την κυκλοφορία του τηλεφώνου στην Ελλάδα. Ξέρουμε αν θα κυκλοφορήσει ή τώρα που δεν υπάρχει Motorola στην Ελλάδα δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανείς με ένα τόσο ακριβό μοντέλο ? Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Ρε παιδιά ...! Τι κολλήματα έχετε μερικοί και περιμένετε να έρθουν τα τηλέφωνα στο ... Ελλαδιστάν?? Δηλαδή γουστάρετε να δώσετε τον επιπλέον φόρο της Τρόικας και του κάθε π@πάρα Ελληναρά εισαγωγέα?? Αφού ήδη το τηλέφωνο κυκλοφορεί στα Σκρουτζομάγαζα γύρω στο 400ρικο!! Πάρτε το τώρα και χαρείτε το, το ρημάδι !! Έχει Ευρωπαϊκή εγγύηση, οπότε δεν υπάρχει άγχος! Συνήθως τα φέρνουν από Γερμανία, αλλά με ένα τηλέφωνο πριν την παραγγελία είστε κομπλέ για να είστε σίγουροι μην είναι από κάνα Ουζμπεκιστάν!! Δηλαδή αν το φέρει το Πλαίσιο, ή το Public, ή το Multirama ή ... και το πληρώσετε 500-600 ευρώ θα είστε ευχαριστημένοι??:p Άσε που ΔΕΝ βλέπω πως θα το φέρουν καθόλου!! Υ.γ. Να ξέρετε πως αγοράζοντας τηλέφωνο Ευρωπαϊκό, έχετε περισσότερες πιθανότητες να πάρετε γρηγορότερα και τις αναβαθμίσεις λογισμικού !!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Ρε παιδιά ...! Τι κολλήματα έχετε μερικοί και περιμένετε να έρθουν τα τηλέφωνα στο ... Ελλαδιστάν?? Δηλαδή γουστάρετε να δώσετε τον επιπλέον φόρο της Τρόικας και του κάθε π@πάρα Ελληναρά εισαγωγέα?? Αφού ήδη το τηλέφωνο κυκλοφορεί στα Σκρουτζομάγαζα γύρω στο 400ρικο!! Πάρτε το τώρα και χαρείτε το, το ρημάδι !! Έχει Ευρωπαϊκή εγγύηση, οπότε δεν υπάρχει άγχος! Συνήθως τα φέρνουν από Γερμανία, αλλά με ένα τηλέφωνο πριν την παραγγελία είστε κομπλέ για να είστε σίγουροι μην είναι από κάνα Ουζμπεκιστάν!! Δηλαδή αν το φέρει το Πλαίσιο, ή το Public, ή το Multirama ή ... και το πληρώσετε 500-600 ευρώ θα είστε ευχαριστημένοι??:p Άσε που ΔΕΝ βλέπω πως θα το φέρουν καθόλου!! Υ.γ. Να ξέρετε πως αγοράζοντας τηλέφωνο Ευρωπαϊκό, έχετε περισσότερες πιθανότητες να πάρετε γρηγορότερα και τις αναβαθμίσεις λογισμικού !!;) Επειδή έχω 200 ευρώ επιδότηση ίσως ? :ninja: :ninja: Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Επειδή έχω 200 ευρώ επιδότηση ίσως ? :ninja: :ninja: Εεεε καλά, γενικά μιλάω!!:lol: Εσύ καλά θα κάνεις!! Υ.γ. ΑΝ και μπορείς να πουλήσεις την επιδότησή σου και να κάνεις το παραπάνω!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnnaPodi Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Το κατάστημα που το φέρνει έλεγε κάποια στιγμή 49 κομμάτια. http://www.vnp.gr/motorola-razr-i-xt890.html Τώρα λέει 29 άρα πούλησε 20! μου κάει εντύπωση που κανένας δεν είναι μέλος του myphone να μας πει νέα. Επίσης όποιος μπορεί ας μου πει τι σημαίνει αυτό το: Αθωώνω ναί που λέει στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Αλλά και το υπαίθριος, Εμφάνιση έξω (κι από μέσα άνεση!!), και γιατί λεει Ιάβα αλλά δεν λεει "μπλε δόντι". :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Το κατάστημα που το φέρνει έλεγε κάποια στιγμή 49 κομμάτια. http://www.vnp.gr/motorola-razr-i-xt890.html Τώρα λέει 29 άρα πούλησε 20! μου κάει εντύπωση που κανένας δεν είναι μέλος του myphone να μας πει νέα. Επίσης όποιος μπορεί ας μου πει τι σημαίνει αυτό το: Αθωώνω ναί που λέει στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Αλλά και το υπαίθριος, Εμφάνιση έξω (κι από μέσα άνεση!!), και γιατί λεει Ιάβα αλλά δεν λεει "μπλε δόντι". :lol: παντως να πω και την αληθεια,σε αυτη την τιμη που την βρισκω υπερβολικη σιγουρα θα πηγαινα ειτε σε nexus ειτε σε lg 4x που ειναι τουμπανο και φτηνοτερο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Όντως τούμπανο το lg 4x , αλλά με χάλια μπαταρία και πρόβλημα στην κάμερα με την εστίαση! :( Τελικά το να βρει κανείς ένα τέλειο κινητό, χωρίς κάποιο κουσούρι ...., δεν παίζει!!!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts