Haris1977 Δημοσιεύτηκε June 15, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 15, 2004 Καλημέρα σε όλους Ξέρει κάποιος να μου πει πώς απενεργοποιείται το firewall στα WinXP?? . Έχω το mirc (6.15 και 6.03) αλλά δεν μπορώ να στείλω μέσω dcc αρχεία Thanks :) Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giv1999 Δημ. June 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2004 Control panel>Network Connections>(δεξί click στη σύνδεση σου)>Advanced>Disable Firewall αν και δεν θα στο συνιστούσα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. June 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος giv1999 (15 Ιούν. 2004 , 10:53) αν και δεν θα στο συνιστούσα...! Γιατί? Απλά σκοπεύω να το βγάλω, να στείλω το αρχείο, και μετά να το ξαναβάλω... Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. June 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2004 Κάνε ένα scan με το ad-aware ή το spybot μετά για σιγουριά.. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Haris1977 (15 Ιούν. 2004 , 10:59) Γιατί? Απλά σκοπεύω να το βγάλω, να στείλω το αρχείο, και μετά να το ξαναβάλω... Ελπίζω τουλάχιστον να έχεις κάνει κάποιο update στα windows γιατί αλλιώς είναι πολύ πιθανό να αποκτήσεις τον blaster ή κάποιο παρόμοιο ζωύφιο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giv1999 Δημ. June 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2004 οι michpan και mcde τα είπαν όλα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SupraDiN Δημ. June 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2004 Giati me energopiimeno to fw ton windows de pianis tous parapanw ious????? plaka kanete sigoura :) gnosto pos to fw ton xp einai tis plakaz :p gw to eixa de to eixa to ena kai to auto perisotero problimata dimiourgouse basika. As to bgalei o filos kai as balei ena firewall tis prokopis tosa kikloforoun :) dioti os gnoston pleon internet xoris firewall antivirus ad-aware kai kapio trojan cleaner de mpenis :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. June 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2004 εγω δεν εχω firewall εδω και κατι χρονια και ειμαι μια χαρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 min to les lazare...Koita ligo tin eikona tou zonealarm kai tha katalaveis ti ennow... Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giv1999 Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 SupraDiN εδω ο φίλος Haris λεει να βγάλει και αυτό που έχει... αλήθεια η εκδοση win XP sp2 εχει ενα αρκετα πιο εξελιγμένο firewall, τουλάχιστον για βασική προστασία. μηπως θα πρεπει να ανοιξουμε ενα thread "συγκρισης" με zonealarm κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SupraDiN Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 Kai antivirus lei tha bgalei sto melon i MS tha bgalis auto pou exis gia nabalis tou bilakou ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. June 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 Ρε παιδιά Τώρα είδα πως το χα ήδη disable το firewall απ τα winxp :o αλλά και πάλι δεν μπορώ να στείλω αρχείο μέσω mirc και dcc. Δεν ξέρω τι συμβαίνει έχω ρωτήσει τους πάντες, και όλοι επιμένουν να κάνω disable το firewall.. Any ideas? Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 kserw..pm me kai dose mou to msn sou na sou eksigiso pws Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 Μηπως φταιει αυτός που λαμβάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 μα εαν δεν κανω λαθος εαν εχεις ενεργοποιημενο το firewall των windows xp οι ταχυτητες στο Internet μειωνονται πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross (17 Ιούν. 2004 , 00:12) μα εαν δεν κανω λαθος εαν εχεις ενεργοποιημενο το firewall των windows xp οι ταχυτητες στο Internet μειωνονται πολυ... Αν το ρυθμισεις σωστα δεν εχεις κανενα προβλημα ταχυτητας και το κεφαλι σου ειναι ησυχο!! Εγω εδω και ενα χρονο χρησιμοποιω το black ice defender και ειμαι μια χαρα!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 νομιζω οτι μιλαμε για το firewall των windows xp, που στο οποιο δεν υπαρχουν ρυθμισεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross (17 Ιούν. 2004 , 02:23) νομιζω οτι μιλαμε για το firewall των windows xp, που στο οποιο δεν υπαρχουν ρυθμισεις.. Xm...Kati sou diafevgei...To firewall twn windows exei rithmiseis... Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Kαλα εχει και εκεινο ρυθμισεις αλλα δεν κανει και πολυ δουλεια το firewall των win και δεν μειωνει ταχυτητα ξαναλεω!!Δοκιμαστε παντως το black ice!Πολυ καλο! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts