Jump to content

Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σε ολους.

εδω και 1 χρονο περιπου ειμαι κατοχος Conn-X 384 απεριοριστου χρονου απο τις πρωτες συνδεσεις που εγιναν στην Ελλαδα. ο λογαριασμος του σταθερου μου τηλεφωνου που ερχεται καθε 2 μηνες συνηθως, μου λεει πως μου χρεωνει 150 με 170ευρω ΜΟΝΟ την συνδεση μου DSL 384 μιάς και κανω 0 τηλεφωνα. (χρησιμοποιω το κινητο μου).

μπορει να μου πει καποιος τι συμβαινει? μου ειπαν πως επειδη ειμαι παλιος χρηστης, πληρωνω περισσοτερα μιας και οι προσφορες αρχισαν αργοτερα. ισχυει? να διακοψω την συνδεση μου και να βαλω μια αλλη, αν ναι ποια?

αλλος μου ειπε πως πληρωνει 80ευρω ΜΟΝΟ το DSL του που του ειναι 1mBit!! συν βεβαια τα τηλεφωνα του.

εχω μπερδευτει και δεν ξερω τι να κανω ποια...

Μπορείς να ζητήσεις να ενταχθείς στο νέο προπληρωμένο κονεξ που κοστίζει 22,5 ευρώ ο μήνας (άρα 45 για adsl το δίμηνο + τα πάγια της γραμμής σου).

Αυτό γίνεται χωρίς να περιμένεις εφόσον είναι λογιστική αλλαγή.

Τηλ στο 134

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι αφού έχεις ήδη γραμμή μπορείς να δεσμευτείς για ένα εξάμηνο όπως λέει ο spartak και να πληρώνεις 22.50/28.50/47.50 για 384/512/1024 αντίστοιχα.

( Οι χρεώσεις αφορούν μόνο το adsl)

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Γεια σε ολους!!!Εχω ενα σοβαρο προβλημα με Otenet και δεν ξερω τι να κανω.Εχω ενα φορητο με win xp sp2.Προσφατα μου ενεργοποιηθηκε η γραμμη DSL(μενω Γαλατσι).Tο μοντεμ συγχρονιζει αλλα δεν μπορω να συνδεθω.Μου κολλαει στην επαληθευση του ονοματος χρηστη και κωδικου προσβασης.Μετα απο λιγο μου πεταει το σφαλμα 721.Επικοινωνησα με Οτενετ και μετα απο κανα 2ωρο συνομιλιας κατα την οποια εγκατεστησα/απεγκατεστησα το μοντεμ πολλες φορες,δοκιμασα το demo,απενεργοποιουσα firewall και ολα τα συναφη δε βρεθηκε λυση στο προβλημα.Ετσι δηλωσαν βλαβη μηπως και ηταν προβλημα της γραμμης.Με παιρνουν τηλεφωνο απο βλαβες ΟΤΕ και μου λενε οτι δεν υπαρχει βλαβη και οτι:

1.Η' ο υπολογιστης μου εχει ιο!!!!(ακου τι ειπαν γιατι εχω και antivirus kai firewall)

2.Η' το μοντεμ δε λειτουργει(το μοντεμ ειναι το Sagem Fast 800 και τα 2 λαμπακια αναβουν και το εικονιδιο ειναι πρασινο,δηλαδη φαινεται να λειτουργει)

Αφου τους ειπα οτι δεν ισχυει κατι απο αυτα μου ειπαν οτι θα στειλουν τεχνικο για να ελεγξει τι γινεται.Μου ειπαν οτι θα ειναι και χωρις χρεωση.Το ολο θεμα ειναι τραγικο.Το μονο καλο ειναι οτι ενδιαφερονται.

Εχει κανεις ιδεα τι γινεται η' τι μπορω να κανω επιπλεον για να μου λυθει το προβλημα;;;

Δοκίμασε να συνδεθείς με αλλον Provider, π.χ αλτεκνετ , πέρνωντας μια Netκαρτα απο το περίπτερο. Εκτους αυτου δοκίμασε και με αλλο μοντεμ, κατα προτίμηση router.

δυστυχως δοκιμασα και με ενα λογαριασμο forthnet.τα ιδια...καποιος αλλος μου ειπε οτι μαλλον ειναι προβλημα στο bras.θα δειξει.τη δευτερα θα ερθει συνεργειο του Οτε να ελεγξει την κατασταση.

Παρομοιο προβλημα ειχα και εγω... Ενεργοποιηθηκε η γραμμη μου, εγινε ο συγχρονισμος του Router με την γραμμη και περιμενα να αναψει το λαμπακι "DSL" αλλα εις ματην! Μετα απο πολλα τηλεφωνα, και αφου εκανα ολα οσα περιγραφεις και εσυ (απενεργοποιηση Firewall, Antivirus, Restar του Router, Firmware Update του Router, Δοκιμαστικες συνδεσεις αλλων providers) o υπευθυνος της HOL απεφανθει οτι το προβλημα ηταν στην γραμμη!

Αφου λοιπον εγινε αιτηση βλαβης στον ΟΤΕ την αλλη μερα πηρα τηλεφωνο (σιγα μην με επερναν αυτοι!!) στις βλαβες του ΟΤΕ και αφου μου ειπαν οτι η βλαβη διορθωθηκε μπηκα κανονικα... Λογικα κατι παρομοιο θα ειναι!! Δοκιμασε να ξαναπαρεις τηλεφωνο στον ΟΤΕ στις βλαβες για την DSL...

amelidis το θεμα ειναι οτι δηλωσαν ελεγχο για τη γραμμη και ειπαν οτι ολα ειναι οκ.ξερω και γω τι κανανε;;;αυριο το πρωι θα δειξει.αν λυθει το ζητημα θα σας γραψω τα νεοτερα

επιτελους εχω dsl!!!τελικα ηταν προβλημα γραμμης.με πηραν απο τον οτε στις 7:30 το πρωι και μου ειπαν οτι μαλλον ειναι πρόβλημα στο bras.το καλο ειναι οτι γλιτωσα τη επισκεψη αλλα θα γλιτωνα και αν αυτοι ειχαν κανει ενα καλυτερο ελεγχο.τελος παντων...ολα καλα!!!

8elw plirofories sxetika me to adsl ....poio einai kalutero se paroxes kai apo times ti ginetai ......me alla logia apo kapoion upeu8una dioti den exw kali prosbasi se upiresies ka8oti einai makria kai den einai ka8olou eukolo na enimerwnomai....euxaristw.

:X δεν εγραψα σωστα.Ηθελα να πω πως επειδη ειμαι 35 χλμ. απο τη λαμια τι μου προτηνεται για να μην μπλεξω.ειμαι που ειμαι αρχαριος να μην παρω παλτο κιολας.εχω isdn γραμη. ΥΓ.αυτα που εγραψα πρωτα δεν ξερω να τα σβησω?????????????? Καλη Ανασταση.

Μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει κάπου συγκριτικός πίνακας με τις χρεώσεις όλων των εταιριων και του οτε; Ψαχνω αλλα δεν μπορώ να βρω κάτι προσφατο.Ευχαριστώ
Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

Μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει κάπου συγκριτικός πίνακας με τις χρεώσεις όλων των εταιριων και του οτε; Ψαχνω αλλα δεν μπορώ να βρω κάτι προσφατο.Ευχαριστώ

http://www.eett.gr

εκει που σερφαρω ξαφνικα " παγωνει η γραμμη " και το βαζω σε "-" επειδη το μTorrent συνεχιζει να κατεβαζει, καθως και το Ping στο run/cmd ειναι μια χαρα. επισης το Du Meter δειχνει οτι υπαρχει διακινηση αρχειων. απλως σταματανε να δουλεουν οι Broswers καθως και τα Updates απο προγραμματα, το DC++ κτλ.. δεν ξερω τι γινεται. το μTorrent εχω βαλει τα max connections στα 90, δλδ πολυ λιγα. εχω το telindus 1131 και ειναι συνδεδεμενο σε usb. η μονη λυση για να λυνω το προβλημα ειναι κλεισιμο και ανοιγμα του router ξανα. τι μου προτεινετε να κανω;

οχι καμμια σχεση. αφου κλεινω το μTorrent, αλλα παλι τιποτα. τον ξαναανοιγω και κατεβαζει κανονικα.. κατι παρομοιο γινοταν και με την isdn. δλδ ενω ειμαι συνδεδεμενος, στην ουσια ειναι σαν να μην ειμαι!

εκει που σερφαρω ξαφνικα " παγωνει η γραμμη " και το βαζω σε "-" επειδη το μTorrent συνεχιζει να κατεβαζει, καθως και το Ping στο run/cmd ειναι μια χαρα. επισης το Du Meter δειχνει οτι υπαρχει διακινηση αρχειων. απλως σταματανε να δουλεουν οι Broswers καθως και τα Updates απο προγραμματα, το DC++ κτλ.. δεν ξερω τι γινεται. το μTorrent εχω βαλει τα max connections στα 90, δλδ πολυ λιγα. εχω το telindus 1131 και ειναι συνδεδεμενο σε usb. η μονη λυση για να λυνω το προβλημα ειναι κλεισιμο και ανοιγμα του router ξανα. τι μου προτεινετε να κανω;

Εκεί που σερφάρεις, ή μετά από πχ 4-5 ώρες ανοικτό το pc να κατεβάζει με τα "σκοτεινά καλούδια"? Γιατί αυτό μου το κάνει και μένα με ένα speedtouch 536(v6) που και που...

Για να πάρει "μπρός" αναγκάζομαι να του κάνω Ping ή τουλάχιστον να συνδεθώ πάνω του.

Αν σου το κάνει εκεί που σερφάρεις, είναι αδικαιολόγητο ότι και να κατεβάζεις

Αν σου το κάνει όπως σου είπα παραπάνω, νομίζω δεν είναι σημαντικό και μην του δίνεις σημασία...Ξεκολάει εύκολα χωρίς restart...χώστου ping, tracert ή κάνε connect πάνω του και είσαι ΟΚ...

Αυτά, σε περίπτωση που δεν υπάρχει βλάβη έτσι?

Δημήτρης

Lux, είχα κι εγω το ίδιο πρόβλημα... Εστειλα ενα email και μου είπαν να κάνω αυτό που θα σου πώ να κάνεις: (Υποθετω οτι έχεις Windows XP :P )

Πάνε "Πίνακας Ελεγχου"->"Συνδέσεις δικτύου"->Δεξί κλίκ στην σύνδεση σου->Ιδιότητες->Καρτέλα Δίκτυο

Εκει πέρα πρέπει να έχεις τρία τσεκαρισμένα... Πρωτοκολλο Ιντερνετ, Πακέτο χρονοδιαγραμματος, Προγραμμα-Πελατης για δίκτυα της Microsoft. Αν κάποιο δέν είναι τσεκαρισμένο, τσεκαρέ το. Στο Πρωτοκολλο Ιντερνετ κάνε διπλό κλικ.

Θα σ ανοίξει ένα παραθυράκι. Πάτα "Χρηση των παρακάτω διευθυνσεων διακομιστή DNS"

Στον πρωτιμόμενο θα βαλεις: 194.219.227.2

Στον εφεδρικό θα βάλεις: 193.92.105.3

Πάτα OK σε όσα παράθυρα έχεις ανοίξει. Κλείσε & Ανοιξε την σύνδεση για να γίνουν οι αλλαγές. Εώ μετα απο αυτό δέν είχα κανενα πρόβλημα...

Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting...

Καλημερα, ειδα τον οδηγο αλλα εχω μια απορια:

μπορω πριν τα τηλεφωνα να εχω μια διακλαδωση

και στο ενα ακρο να βαλω ενα φιλτρο για ολα τα τηλεφωνα

και στο αλλο ακρο να βαλω το μοντεμ μου;

αντι δλδ για διαχωριστη.

το θεμα ειναι οτι το σπιτι εχει συναγερμο

και πρεπει να ειναι ετσι ωστε να κοβει καθε τηλεφωνο.

αρα ολα τα τηλεφωνα θα πρεπει να ειναι σε σειρα

και οχι παραλληλα δλδ το καθενα με αλλο φιλτρο

γιατι ετσι θα χανω και το ιντερνετ.

πιστευω δεν χρειαζεται να κοβει και το μοντεμ ετσι;

Ευχαριστω! αντε να χαρω κι εγω λιγο με το ιντερνετ...

Οι DNS που έδωσες μάλλον είναι μόνο για σύνδεση forthnet ή κάνω λάθος; Αν ο φίλος Lux έχει Forthnet εντάξει, αλλιώς να βρούμε τους αντίστοιχους DNS για τη σύνδεσή του.

Είμαι συνδρομητής στη Vivodi και είχε γίνει ένα λάθος στον λογαριασμό μου.Κάλεσα άπειρες φορές και οι υπάλληλοι δεν ήξεραν τη τύφλα τους.Μετά από πολλές κλήσεις κατάφερα να πέσω σε έναν υπάλληλο που δόξα το θεό μου εξήγησε για να καταλάβω κι εγώ τι έχει συμβεί.Ο υπάλληλος στη θέση 69 :lol: είναι άψογος!Τέτοια άτομα χρειάζεται η Vivodi για να πάει μπροστά γιατί με τους άλλους που έχει.....ααα επίσης και μια κοπέλα στη θέση 72 είναι πολύ εξυπηρετική.Όλοι οι άλλοι δεν έχουν κάνει καμμιά εκπαίδευση??Απορώ!!Μόνο που δε βρίζουν όταν τους ρωτάς κάτι!!!

Το πρόβλημα που είχα είναι οτι ενώ είχα 500 λεπτά ομιλίας δε μου αφαίρεσαν τίποτα απο αυτά και μου χρέωσαν όλες τις κλήσεις:mad: .

.

ναι forthnet εχω. και εχω αυτες τις ρυθμισεις εχω. βεβαια αυτες τις εβαλα εχθες και απο τοτε δεν μου κολλησε. θα δειξει..

• The title was changed to Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...