spartak Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Πάνω στην κάρτα έχει ένα αριθμό 210 τον οποίο μπορείς να καλέσεις από κινητό. Για κινητά αυτών των χωρών είναι 0,31-0,33/λεπτό νομίζω, χρέωση ανά λεπτό. Πάρε μια των 5 ευρώ να τη δοκιμάσεις. Ίσως συμφέρει καλύτερα να δοκιμάσεις και μια κάρτα τύπου callback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterg13 Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Δειτε ολοι ενα αρθρο που βρηκα σχετικο με την αντιμετοποιηση τησ μαστιγας των dialers απο μια εταιρεια τηλεπικοινωνιων της Ιρλανδιας... ComReg, Ireland's telecoms regulator, has taken the radical step of blocking calls to 13 different countries, including the Cook Islands and French Polynesia, in a bid to combat the growing problem of internet users being stung by extortionate phone bills. P.N. Mega To Ths Thalasshs Kratos! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Καλη κινηση κατα την γνωμη μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkalaits Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Σε ευχαριστώ για την βόηθεια σου. Επειδή έχω δωρεάν κλήσεις για τηλέφωνα εντός Ελλάδος (κινητά και σταθερά) από το κινητό μου ψάχνω ένα φτηνό τρόπο για κλήσεις εξωτερικού. Για αυτό δεν νομίζω ότι βολεύει το callback. ΄Έχεις υπόψη σου άλλη κάρτα εκτός από αυτήν που ανέφερες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
etozako Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Ριξε μια ματια στην Lemontel (http://www.lemontel.com). Δεν την εχω δοκιμασει, αλλα εχω το ιδιο προβλημα και μου φαινεται οτι ειναι η λυση. Δυστυχως δεν την εχω ψαξει αρκετα για να σου δωσω περισσοτερες πληροφοριες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Αυτή είναι η εύκολη και απαράδεκτη -για μένα- λύση. Ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης είναι η ενημέρωση του κόσμου. Αλλά αυτό βέβαια είναι δύσκολο , έχει κόστος και απαιτεί ενασχόληση και κόπο... :whistle: http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Και δεν είναι η πρώτη εταιρία που το κάνει. Πολύ καλή κίνηση· οι κλήσεις σε αυτούς τους προορισμούς είναι ακόμα εφικτές, απλά χρειάζεται να μεσολαβήσει τηλεφωνήτης. Πόσες από τις κλήσεις από την Ιρλανδία στα νησιά cook είναι από dialers και πόσες σε κατοίκους των νησιών (πληθυσμός 21χιλιάδες κάτοικοι); Στην Ελλάδα πόση ζημιά θα γινόταν αν μπλόκαρε ο ΟΤΕ τις κλήσεις προς 00682- και πόσο όφελος θα είχαμε; Τις εταιρίες τις συμφέρουν αυτές οι κλήσεις αφού έχουν πολύ υψηλό κέρδος (πριν μερικά χρόνια ο ίδιος ο ΟΤΕ συνεργαζόταν στο στήσιμο των ροζ τηλεφώνων, μέχρι που βγήκε το 090) http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Και για τη lemontel ισχύει αυτό. έχει ένα αριθμό 211. οι τιμές για κινητά αγγλίας είναι 0,35/λεπτό (τελική τιμή) και για κινητό Γαλλίας είναι 0,35 πάλι. Οι τιμές είναι από το site. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Και εγώ καλή κίνηση τη θεωρώ. Υπό κανονικές συνθήκες ο κόσμος που καλεί σε αυτούς τους προορισμούς είναι ελάχιστος για να μην πω ανύπαρκτος (κατοικούνται τα υπερπόντια αυτά νησιά στον ειρηνικό κυρίως από ιθαγενείς). Να σημειώσω ενδεικτικά ότι στα νησιά Νιουε (00683 κωδικός κλήσης) τα νούμερα είναι τριψηφια και η μέγιστη πλειοψηφία είναι audiotext τύπου!!!! Εξάλλου μπορούν να κληθούν μέσω τηλεφωνητή...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 egw otan pairnw ston OTE na balw fragh klhsewn giati prepei na balw sony kai kala fragh se oles tis kliseis ekswterikou kinhtwn kai internet (kata ta legomena tou 134)? giati den ehw tin epilogi na dialeksw katigories i na mplokarw i na epitrepw sygkekrimenous proorismous? kai an einai toso dyskolo kai megalo to diaheiristiko kostos giati den ftiahnoun mia database tin opoia tha mporw na diamorfwnw monos mou mesw internet? an ginoun ayta tote ola ta epixeirhmata kai apo tis dyo meries tha akougontai asteia. kai nomizw oti den einai toso dyskolo, apla einai apla thema apofashs. Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freakphil Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Hi! Sorry for my english ala ta ellinika mou den einai kai toso kala: exo mia sindesi OTE onDSL kai doulebe mia xara mexri tin imera pou ebala to Windows Service Pack 2 sto Win XP mou. Apo tote kai pera den doulebi i sindesi internet mou pia, ala egine kati strange: poro na xrisimopio to MSN Messenger, afto doulebi mia xara, mono surfing den doulebi!! Mipos ftei to eksis: sto taskbar kato blepo oti exo 2 connections! To ena grafi "Realtek LAN" me 100mbps kai to allo einai kati parakseno me kati 40mbps kai ena noumero. Mipos ftei kati apo afta? Exo to SpeedTouch modem kai einai syndesmeno me Network cable sto laptop mou. I support line tis OTE den mporouse na me boithai, mipos kseri edo kapios ti prepi na alakso?? Ax....ekana kai uninstall to SP2 ala den alakse tipota!!thx... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 pigaine internet explorer/interet options/advanced kai gyrise ta sto default level,kane restart ton internet explorer kai prospa8ise pali.ean den ginei tipote,pigaine sto control panel kai anoi3e to security center pou sou evale to sp2 (isws kakws to evgales...) kai des sta programs ean exei blocked ton internet explorer. "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freakphil Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Den doulebe to default level...kai den exo security center giati to sp2 to ekana uninstall kai ola efigan!! Ali idea? Exis kai esi 2 LAn connections sto taskbar open?? Mipos afto ftei...mou dixni oti exo 2 network cards, ala exo mono mia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 η άλλη σύνδεση μήπως είναι κανένα firewire; Το πρόβλημα με firewall το κόβω να έχει να κάνει... [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Μπράβο, μακάρι να γινόταν το ίδιο και εδώ... Το θέμα μεταφέρεται στη Σταθερή Τηλεφωνία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freakphil Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Skeftika kai ego to thema firewall ala den nomizo pos exo mia. Tin ekana deactivate ala mipos kati ali mou klisi merika ports xoris na to ksero?? Pos poro na to katalabeno afto? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 7 Οκτ. 2004 , 23:38) Για τα κινητά θα κάνουν τίποτα; Από ότι άκουσα στην Infosystem αυτό το ΠΣΚ, ετοιμάζουν καινούργιο τιμοκατάλογο με ισχύ το τέλος του Οκτωβρίου. Πάλι οι τιμές θα είναι χαμηλότερες από ΟΤΕ. Επίσης μου είπαν και για άλλου είδους μειώσεις χωρίς όμως να μου τις ονομάσουν. Πιστεύω ότι θα ακολουθλήσουν την προηγούμενη πολιτική τους για μειώσεις γύρω στο 10% σε σχέση με ΟΤΕ. Θα δείξει! Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Συγχαρητήρια στην εταιρία της Ιρλανδίας. Αυτό πρέπει να κάνει ο ΟΤΕ αλλά δεν τον συμφέρει να το κάνει... Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 7 Οκτ. 2004 , 23:38) Για τα κινητά θα κάνουν τίποτα; http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=109707 Φρέσκο φρέσκο :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Απαράδεκτοι. Μειώσεις 0,3 σε σχέση με τον ΟΤΕ; Είναι μειώσεις αυτές; Το μόνο θετικό ότι εδέησε η forthnet να κόψει την ελάχιστη χρέωση του ενςό λεπτού και να την κάνει 30 δευτερ. Κρίμα ήταν καλή ευκαιρία να γυρίσει στο ανα δευτερόλεπτο από την αρχή και να κάνει τη διαφορά...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LooNick Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 διαβαζω και διαβαζω και ξαναδιαβάζω ατελείωτες σελίδες του Forum σχετικά με το θέμα της εναλλακτικής σταθερής τηλεφωνίας και πάλι δεν μπορώ να καταλήξω...ήμουν έτοιμος να διορθώσω το σφάλμα μου και να καταργήσω την Tellas αλλα συγκρίνοντας τις τιμές αρχίζω να αναρωτιέμαι μήπως θα'πρεπε απλώς να δώσω άλλα 3ε πάγειο και να μπω στο tellas -50%....χμμμ...δεν ξέρω....οι περισσότερες κλήσεις μου είναι αστικές με λίγες υπεραστικές,λίγα κινητά και ελάχιστες διεθνείς....η γραμμή είναι ISDN και λόγω ιντερνετ έρχεται περιπου 70ε(ΟΤΕ...στο διμηνο δηλαδη) +Tellas που δεν λέει να πέσει κατω από τα 100ε +οσα δίνω καθε 6μηνο ή χρονο για τη σύνδεση στο ιντερνετ(τώρα εχω ACN που ληγει σε κανα μηνα)......οπότε ψάχνω τρόπο να μειώσω τα έξοδα!......να αλλαξω εταιρια;ποια θα μου "ταίριαζε";να μείνω στην Tellas και να βάλω το -50%;να στραφώ προς ADSL για να συνδυάσω internet και τηλέφωνο;.................ΜΠΕΡΔΕΜΑ! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον τιμοκατάλογο της Lannet που σαφώς συμφέρει καλύτερα από την Lannet (χρέωση ανά 1'' μετά το 1o λεπτό στις αστικές, ελάχιστη χρέωση 30'' προς κινητά κλπ) http://www.lannet.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metality Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Φίλε μου καλό ψάξιμο. Πάντως αν το πάρεις απόφαση, ψάξεις καλά και δε μείνεις στα λόγια θα καταφέρεις τη μείωση που θες, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος LooNick (13 Οκτ. 2004 , 23:42) διαβαζω και διαβαζω και ξαναδιαβάζω ατελείωτες σελίδες του Forum σχετικά με το θέμα της εναλλακτικής σταθερής τηλεφωνίας και πάλι δεν μπορώ να καταλήξω...ήμουν έτοιμος να διορθώσω το σφάλμα μου και να καταργήσω την Tellas αλλα συγκρίνοντας τις τιμές αρχίζω να αναρωτιέμαι μήπως θα'πρεπε απλώς να δώσω άλλα 3ε πάγειο και να μπω στο tellas -50%....χμμμ...δεν ξέρω....οι περισσότερες κλήσεις μου είναι αστικές με λίγες υπεραστικές,λίγα κινητά και ελάχιστες διεθνείς....η γραμμή είναι ISDN και λόγω ιντερνετ έρχεται περιπου 70ε(ΟΤΕ...στο διμηνο δηλαδη) +Tellas που δεν λέει να πέσει κατω από τα 100ε +οσα δίνω καθε 6μηνο ή χρονο για τη σύνδεση στο ιντερνετ(τώρα εχω ACN που ληγει σε κανα μηνα)......οπότε ψάχνω τρόπο να μειώσω τα έξοδα!......να αλλαξω εταιρια;ποια θα μου "ταίριαζε";να μείνω στην Tellas και να βάλω το -50%;να στραφώ προς ADSL για να συνδυάσω internet και τηλέφωνο;.................ΜΠΕΡΔΕΜΑ! :wacko: Κοίταξε, αν απλά θέλεις να αλλάξεις εναλλακτικό για να βάλεις κάποιον φθηνότερο πολύ καλές επιλογές είναι η Q (η μόνη που έχει ήδη μειώσει τις τιμές της για κλήσεις προς κινητά), η Forthnet, η Cosmoline και η Vivodi. Aν θες τρόπο να μειώσεις γενικά τα έξοδα σου, ίσως ήρθε η ώρα να στραφείς στο ADSL και πιο συγκεκριμένα στη Vivodi. Κρατάς το σταθερό σου στον ΟΤΕ (αν θες το κάνεις και PSTN), προσθέτεις Vivodi ADSL με πάγιο λίγο κάτω από 40 ευρώ το μήνα (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), δηλαδή χοντρικά όσα πληρώνεις τώρα για ΕΠΑΚ+ISP, βάζεις και την υπηρεσία DSLphone της Vivodi και έχεις τη φθηνότερη με διαφορά σταθερή τηλεφωνία αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα (αλλά με επιπλέον νούμερα τηλεφώνου). Αν από την άλλη δε σε ενδιαφέρει να κρατήσεις τον αριθμό του τηλεφώνου σου μπορείς να κόψεις τελείως τον ΟΤΕ και να βάλεις εντελώς νέα γραμμή από Vivodi (πάγιο λίγο πάνω από 40 ευρώ) και τα υπόλοιπα όπως παραπάνω. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkkk Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Καθημερινές Σάββατο Κυριακή Αστικά 0,024 € 0,024 € Υπεραστικά 0,049 € 0,024 € Cosmote 0,177 € 0,165 € Vodafone 0,177 € 0,165 € TIM 0,182 € 0,17 € Q-Telecom 0,21 € 0,20€ Για τις αστικές κλήσεις η χρέωση είναι ανά λεπτό για τα δύο (2) πρώτα λεπτά και κατόπιν ανά δευτερόλεπτο. Για τις κλήσεις προς εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο μετά την εφαρμογή της ελάχιστης χρέωσης των 60’’. ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 25-10-2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts