makis206 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Πέρασα τις τελευταίες μέρες με το XM3 se Vodafone και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος. Καθώς μιλούσα έπεσε η γραμμή 3-4 φορές και ξαναγύρισα στο MS2 με το οποίο σχεδόν ποτέ δεν μου είχε συμβεί αυτό σε διάστημα αρκετών μηνών... Είναι πολύ πιθανό να κάθεται καλύτερα το MS2 σε Vodafone, δεν το αποκλείω..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drstavros Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Καλησπέρα. Εχω προβλημα με το κινητό μου. Χανει το σημα συνεχεια και καποιες φορες δεν ζητάει καν την κάρτα σιμ.ειμαι σε RR 4.4.2 KK με. Xxlpx και cosmote. να δοκιμάσω καποιο άλλο μήπως ειναι αυτό το πρόβλημα? Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο?ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinos1982 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Καλησπέρα. Εχω προβλημα με το κινητό μου. Χανει το σημα συνεχεια και καποιες φορες δεν ζητάει καν την κάρτα σιμ.ειμαι σε RR 4.4.2 KK με. Xxlpx και cosmote. να δοκιμάσω καποιο άλλο μήπως ειναι αυτό το πρόβλημα? Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο?ευχαριστώ. Θα σου πρότεινα να διαβάσεις προηγούμενα ποστ. Όλα κάτι λένε. Εγώ έχω το xxms2 με vodafone και είναι αυτό που πιστεύω ότι μου ταιριάζει (έπειτα από δοκιμές) Παράθεση Resurrection Remix Rom 5.5.8 (Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Καλησπέρα. Έχω περάσει cyanogen 10.1.3 και έχει μέσα η συσκευή μου xxms3 modem. Πρέπει να βάλω κάτι άλλο η είναι καλά? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Καλησπέρα. Έχω περάσει cyanogen 10.1.3 και έχει μέσα η συσκευή μου xxms3 modem. Πρέπει να βάλω κάτι άλλο η είναι καλά? Μια χαρά είναι, και καλύτερο του xxms4 κατά τη γνώμη μου. Αν δεν έχεις παρατηρήσει κάτι περίεργο στο σήμα σου, μην ασχολείσαι καν.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokioulis Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Καλησπέρα! Εδω και αρκετο καιρο ειχα προβληματα Overheating και battery draining στο τηλεφωνο... Θερμενοταν τοσο πολυ σε ασχετες ωρες (πχ σε broswing στο fcbk, οχι σε καποιο παιχνιδι) που εκαιγε τοσο ωστε να χρειαστει να το βαλω στο ψυγειο... Η δε μπαταρια εφευγε 1% το λεπτο περιπου με ανοιχτα 3g... Ετσι εβαλα αλλο μοντεμ. Αρχικα ειχα το ΚΗ3 και μετα το LP6. Τωρα εχω το LQ6 σε 4.4.2 cm11-20140322-nightly-i9100. To προβλημα μου ειναι οτι πανω στο σημα δειχνει και με τα 3 μοντεμ ΠΑΝΤΑ "R" δλδ roaming (εχω δεν εχω ανοιχτα τα 3g) ακομα και αν ανοιξω τα 3g αυτο δεν αλλαζει σε Ε, G, 3G, H, H+ οπως γινοταν στο προηγουμενο fw. Η ενδειξη φευγει μονο αν ανοιξω το wifi. Φταιει το fw (bug) ή ειναι καποια ασυμβατοτητα με το μοντεμ? Πως θα βλεπω την ταχυτητα συνδεσης αν δεν το λεει?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekosweb Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Καλησπερα. Το 3G μονο αλλαζει σε 3g, H , H+. To 2G gprs και edge. Μην το βαλεις διπλο GSM/WCDMA, καλυτερα θα βαλεις μονο GSM. δεν εχεις προβλημα. Γιατι εβαλες το LQ6 σε 4.4.2 cm11-20140322-nightly-i9100? αυτο δεν κανει τιποτα. Το δικο μου xxls8 μια χαρα σημα cosmote. Edited March 27, 2014 by alekosweb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ποιο μόντεμ έχει η επίσημη branded της cosmote; Οι rom που χρησιμοποιώ έχουν xxms3/xxms4, και δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με το σήμα, αλλά κάνοντας την αλλαγή από gsm στο αυτόματο, τις περισσότερες φορές το σήμα παραμένει 2g, ή δεν συνδέεται. Αν βάλω για λίγο airplane mode και επιστρέψω σε κανονική λειτουργία, συνδέεται κανονικά με 3g σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Καλησπερα. Το 3G μονο αλλαζει σε 3g, H , H+. To 2G gprs και edge. Μην το βαλεις διπλο GSM/WCDMA, καλυτερα θα βαλεις μονο GSM. δεν εχεις προβλημα. Γιατι εβαλες το LQ6 σε 4.4.2 cm11-20140322-nightly-i9100? αυτο δεν κανει τιποτα. Το δικο μου xxls8 μια χαρα σημα cosmote. Εγω το εβαλα προχθες σε λειτουργια πτησης και χαθηκε....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekosweb Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) To modem xxls8 και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το σήμα. Edited March 30, 2014 by alekosweb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kehmemo Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Καλησπέρα , ποιό είναι το καλύτερο modem για Vodafone ,σας παρακαλώ όποιος ξέρει ας βοηθήσει γιατί το τηλέφωνο το έκανα πάσα στη γυναίκα μου (πήρα το plus) κάνει διακοπές από εκεί που μιλάει και θα μου το πετάξει στο κεφάλι...Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Βαλτης εργοστασιακη επανω και τελος το ψαξιμο, χωρια που αποφευγεις και την αγορα κρανους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kehmemo Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Βαλτης εργοστασιακη επανω και τελος το ψαξιμο, χωρια που αποφευγεις και την αγορα κρανους. Ευχαριστώ , γίνε όμως λίγο πιο συγκεκριμένος ,ποια έκδοση android με πιο modem,και μάλλον το κράνος είναι αρκετά ακριβό...χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 4.2.2 ελληνικη.αν και οι ευρωπαικες δεν εχουν προβλημα.ολες εχουν μοντεμ μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kehmemo Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 4.2.2 ελληνικη.αν και οι ευρωπαικες δεν εχουν προβλημα.ολες εχουν μοντεμ μεσα. Καλημέρα , 4.2.2 για το S2 9100 ? Αν ναι που τη βρίσκω ?στο samobile ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Αν μιλας για το s2 και οχι για το plus και στο samobile αλλα και στην πρωτη σελιδα του τοπικ εδω στο φορουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 StandBy:25 βαθμούς Κλήση επί 20 λεπτά(με την μάνα μου):29 βαθμούς Πρόσβαση στο ίτερνετ με 3g αλλά και wifi: το ένα 30 βαθμους και το άλλο 31. Βαρύ παιχνίδι το FIFA 15:33 βαθμούς το κινητό δεν ζεσταινόταν με αυτό το μοντεμ.... Είμαι Στοκ ρομ 4.1.2 με LSD από κοσμοτέ και το μόντεμ είναι το KH3 Από σήμα είναι πολύ καλά καθώς στο σπιτι έπιανα γραμμές τώρα πιάνω 5!!!! Όσοι έχουν τέτοια προβλήματα προτείνω να το εγκατεστήσετε μέσω CWM να προσθέσω ότι έχω Apolo 4.15b Regular αν μετράει! Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Και με MS4 κανει καλα την δουλεια του στο Neatrom 6.4 Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts