Jump to content

[S II] Τι modem έχει η συσκευή σας

STELSTEL
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πέρασα τις τελευταίες μέρες με το XM3 se Vodafone και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος. Καθώς μιλούσα έπεσε η γραμμή 3-4 φορές και ξαναγύρισα στο MS2 με το οποίο σχεδόν ποτέ δεν μου είχε συμβεί αυτό σε διάστημα αρκετών μηνών...

Είναι πολύ πιθανό να κάθεται καλύτερα το MS2 σε Vodafone, δεν το αποκλείω..;)

• Απαντήσεις 142
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα. Εχω προβλημα με το κινητό μου. Χανει το σημα συνεχεια και καποιες φορες δεν ζητάει καν την κάρτα σιμ.ειμαι σε RR 4.4.2 KK με. Xxlpx και cosmote. να δοκιμάσω καποιο άλλο μήπως ειναι αυτό το πρόβλημα? Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο?ευχαριστώ.

Καλησπέρα. Εχω προβλημα με το κινητό μου. Χανει το σημα συνεχεια και καποιες φορες δεν ζητάει καν την κάρτα σιμ.ειμαι σε RR 4.4.2 KK με. Xxlpx και cosmote. να δοκιμάσω καποιο άλλο μήπως ειναι αυτό το πρόβλημα? Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο?ευχαριστώ.

Θα σου πρότεινα να διαβάσεις προηγούμενα ποστ. Όλα κάτι λένε. Εγώ έχω το xxms2 με vodafone και είναι αυτό που πιστεύω ότι μου ταιριάζει (έπειτα από δοκιμές)

Resurrection Remix Rom 5.5.8

(Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4)

• 2 weeks later...

Καλησπέρα. Έχω περάσει cyanogen 10.1.3 και έχει μέσα η συσκευή μου xxms3 modem.

Πρέπει να βάλω κάτι άλλο η είναι καλά?

Nokia 8800 Scirocco

Καλησπέρα. Έχω περάσει cyanogen 10.1.3 και έχει μέσα η συσκευή μου xxms3 modem.

Πρέπει να βάλω κάτι άλλο η είναι καλά?

Μια χαρά είναι, και καλύτερο του xxms4 κατά τη γνώμη μου. Αν δεν έχεις παρατηρήσει κάτι περίεργο στο σήμα σου, μην ασχολείσαι καν.:)

• 1 month later...

Καλησπέρα!

Εδω και αρκετο καιρο ειχα προβληματα Overheating και battery draining στο τηλεφωνο... Θερμενοταν τοσο πολυ σε ασχετες ωρες (πχ σε broswing στο fcbk, οχι σε καποιο παιχνιδι) που εκαιγε τοσο ωστε να χρειαστει να το βαλω στο ψυγειο... Η δε μπαταρια εφευγε 1% το λεπτο περιπου με ανοιχτα 3g...

Ετσι εβαλα αλλο μοντεμ. Αρχικα ειχα το ΚΗ3 και μετα το LP6. Τωρα εχω το LQ6 σε 4.4.2 cm11-20140322-nightly-i9100.

To προβλημα μου ειναι οτι πανω στο σημα δειχνει και με τα 3 μοντεμ ΠΑΝΤΑ "R" δλδ roaming (εχω δεν εχω ανοιχτα τα 3g) ακομα και αν ανοιξω τα 3g αυτο δεν αλλαζει σε Ε, G, 3G, H, H+ οπως γινοταν στο προηγουμενο fw. Η ενδειξη φευγει μονο αν ανοιξω το wifi. Φταιει το fw (bug) ή ειναι καποια ασυμβατοτητα με το μοντεμ? Πως θα βλεπω την ταχυτητα συνδεσης αν δεν το λεει?!

Καλησπερα. Το 3G μονο αλλαζει σε 3g, H , H+. To 2G gprs και edge. Μην το βαλεις διπλο GSM/WCDMA, καλυτερα θα βαλεις μονο GSM. δεν εχεις προβλημα.

Γιατι εβαλες το LQ6 σε 4.4.2 cm11-20140322-nightly-i9100? αυτο δεν κανει τιποτα. Το δικο μου xxls8 μια χαρα σημα cosmote.

Edited by alekosweb

Ποιο μόντεμ έχει η επίσημη branded της cosmote;

Οι rom που χρησιμοποιώ έχουν xxms3/xxms4, και δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με το σήμα, αλλά κάνοντας την αλλαγή από gsm στο αυτόματο, τις περισσότερες φορές το σήμα παραμένει 2g, ή δεν συνδέεται. Αν βάλω για λίγο airplane mode και επιστρέψω σε κανονική λειτουργία, συνδέεται κανονικά με 3g σήμα.

Καλησπερα. Το 3G μονο αλλαζει σε 3g, H , H+. To 2G gprs και edge. Μην το βαλεις διπλο GSM/WCDMA, καλυτερα θα βαλεις μονο GSM. δεν εχεις προβλημα.

Γιατι εβαλες το LQ6 σε 4.4.2 cm11-20140322-nightly-i9100? αυτο δεν κανει τιποτα. Το δικο μου xxls8 μια χαρα σημα cosmote.

Εγω το εβαλα προχθες σε λειτουργια πτησης και χαθηκε.......

Καλησπέρα , ποιό είναι το καλύτερο modem για Vodafone ,σας παρακαλώ όποιος ξέρει ας βοηθήσει γιατί το τηλέφωνο το έκανα πάσα στη γυναίκα μου (πήρα το plus) κάνει διακοπές από εκεί που μιλάει και θα μου το πετάξει στο κεφάλι...Ευχαριστώ

Βαλτης εργοστασιακη επανω και τελος το ψαξιμο, χωρια που αποφευγεις και την αγορα κρανους.

Ευχαριστώ , γίνε όμως λίγο πιο συγκεκριμένος ,ποια έκδοση android με πιο modem,και μάλλον το κράνος είναι αρκετά ακριβό...χαχαχα

4.2.2 ελληνικη.αν και οι ευρωπαικες δεν εχουν προβλημα.ολες εχουν μοντεμ μεσα.

Καλημέρα , 4.2.2 για το S2 9100 ? Αν ναι που τη βρίσκω ?στο samobile ?

Ευχαριστώ.

• 11 months later...

StandBy:25 βαθμούς

Κλήση επί 20 λεπτά(με την μάνα μου):29 βαθμούς

Πρόσβαση στο ίτερνετ με 3g αλλά και wifi: το ένα 30 βαθμους και το άλλο 31.

Βαρύ παιχνίδι το FIFA 15:33 βαθμούς

το κινητό δεν ζεσταινόταν με αυτό το μοντεμ....

Είμαι Στοκ ρομ 4.1.2 με LSD από κοσμοτέ και το μόντεμ είναι το KH3

Από σήμα είναι πολύ καλά καθώς στο σπιτι έπιανα γραμμές τώρα πιάνω 5!!!!

Όσοι έχουν τέτοια προβλήματα προτείνω να το εγκατεστήσετε μέσω CWM

να προσθέσω ότι έχω Apolo 4.15b Regular αν μετράει!

Αλέξανδρος...:cool:

• 2 weeks later...
  • The title was changed to [S II] Τι modem έχει η συσκευή σας