Jump to content

[S II] Τι modem έχει η συσκευή σας

STELSTEL
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 142
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα ηθελα να μου πει καποιος αν γινεται να αλλαξω modem στο S2 χωρις να ειμαι root.Αν γινω ροοτ ή αλλαξω modem τοτε εχω προβλημα με τον flash counter της samsung ή μετραει μονο τις custom rom?

Υπαρχει περιπτωση αλλαζοντας modem να "φρικαρει" η συσκευη(και κατ' επεκταση κι εγω) ή απλα δε θα εχει καλο σημα και ξαναλλάζοντάς το ολα θα ειναι οκ?

Επισης τα modem ειναι συγκεκριμενα για καθε rom(official) ή βαζουμε οποια θελουμε?

ΥΓ:Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα δε ξερω τιποτα για το θεμα modem!!

edit:Εκανα δοκιμη σε καποια modem απο τα link που αναφερονται σε προηγουμενα σχολια αλλα δε καταφερα να εγκαταστησω καποιο(μεσω recovery),τι φταιει?Μου γραφει:"E:signature verification failed"!!Γνωριζει καποιος να μου πει τι φταιει?

Edited by giatrex
καινουργιο ερωτημα-αφαιρεση σχολιου

• 1 month later...

καλημερα παιδια. Αντιμετωπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα. Εχω 4.1.2 επισημη και δεν εχω κανει ποτε ροοτ. Η εκδοση του βασικου φασματος ειναι xxms2. Προσπαθησα να βαλω την xxls6 αλλα μου εμφανιζει με κοκκινα γραμματα e: signature...... Πως το προσπερναμε?

Η ls6 ειναι καλυτερη απ την xxms2 που εχω ηδη?

Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της!

http://thesschester.myminicity.com/

και

http://thesschester.myminicity.com/ind

Ευχαριστώ

Tο xxms2 για μένα είναι το χειρότερο μόντεμ! Το xxlps για μένα ήταν καλό και τώρα δοκιμάζω το bvlp7, μέχρι τώρα μια χαρά δείχνει.

δεν εχω μετρο συγκρισης για να σου πω αν ειναι καλο η κακο μοντεμ οποτε περιμενω να μου πειτε πως να περασω το μοντεμ στο κινητπ γιατι στην εγκατασταση μου εμφανιζει προβλημα με τις ψηφιακες υπογραφες

Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της!

http://thesschester.myminicity.com/

και

http://thesschester.myminicity.com/ind

Ευχαριστώ

Εγώ με MS2 τόσο καιρό ούτε καν σκέφτηκα να αλλάξω ποτέ γιατί δε βρίσκω λόγο άλλωστε. Μια χαρά σήμα έχω, ούτε πέφτει στο άκυρο, ούτε πρόβλημα με 3G/HSPA+. Έχω Vodafone.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Εγώ με MS2 τόσο καιρό ούτε καν σκέφτηκα να αλλάξω ποτέ γιατί δε βρίσκω λόγο άλλωστε. Μια χαρά σήμα έχω, ούτε πέφτει στο άκυρο, ούτε πρόβλημα με 3G/HSPA+. Έχω Vodafone.

Ουτε εγω εχω καποιο προβλημα με Cosmote, εχω παντα το 3G απενεργοποιημενο ομως.

Tο xxms2 για μένα είναι το χειρότερο μόντεμ! Το xxlps για μένα ήταν καλό και τώρα δοκιμάζω το bvlp7, μέχρι τώρα μια χαρά δείχνει.

Γιατί το λες αυτό? Ποια έκδοση και ποια εταιρία έχεις?

Εγώ XXMS2 έχω, με 2g συνήθως. Σχεδόν πάντα έχω φουλ σήμα, δεν έχω παρατηρήσει κάτι παράξενο. Από θέμα μπαταρίας δεν ξέρω, αν τρώει δλδ παραπάνω από κάποιο άλλο. Vodafone και γω...

Σε 3g βέβαια, τώρα που το δοκίμασα πέφτει πάρα πολύ το σήμα. Λες να φταίει το μοντεμ?

Edited by dinos1982
3g

Resurrection Remix Rom 5.5.8

(Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4)

Γιατί το λες αυτό? Ποια έκδοση και ποια εταιρία έχεις?

Εγώ XXMS2 έχω, με 2g συνήθως. Σχεδόν πάντα έχω φουλ σήμα, δεν έχω παρατηρήσει κάτι παράξενο. Από θέμα μπαταρίας δεν ξέρω, αν τρώει δλδ παραπάνω από κάποιο άλλο. Vodafone και γω...

Σε 3g βέβαια, τώρα που το δοκίμασα πέφτει πάρα πολύ το σήμα. Λες να φταίει το μοντεμ?

Cosmote έχω και όπως λες και εσύ το 3g πέφτει πάρα πολύ και ζεσταίνετε και πάρα πολύ το κινητό και σε ομιλία και σε internet, τουλάχιστον το δικό μου. Δεν το πάω καθόλου το modem αυτό!! :lol::O

Cosmote έχω και όπως λες και εσύ το 3g πέφτει πάρα πολύ και ζεσταίνετε και πάρα πολύ το κινητό και σε ομιλία και σε internet, τουλάχιστον το δικό μου. Δεν το πάω καθόλου το modem αυτό!! :lol::O

Εσύ ποιο μόντεμ φοράς? Μου προτείνεις να το αλλάξω το δικό μου? Αν ναι, ποιο να βάλω (για Vodafone, αν έχει σημασία)? Είναι δοκιμασμένο?

Edited by dinos1982

(Προηγούμενο σετάρισμα: Neatrom v6.4 XXMS3- Apolo 4.15b Regular - Μόντεμ: xxms4)

Αν κατάλαβα καλά το Q6 θεωρείται το καλύτερο μακράν για Cosmote..

Το σήμα μου είναι αρκετά χαμηλό σε πολλές περιπτώσεις εντός Αττικής και ειδικά όταν χρησιμοποιώ 3G, η συσκευή ζεσταίνεται και καταναλώνει μπαταρία σαν τρελή (περίπου 1% κάθε 2 λεπτά browsing με 3G).

Για 4.2.2 nightly μπορώ να χρησιμοποιήσω το Q6 ή πρέπει κάποια άλλη έκδοση?

EDIT: Περνώντας το Q6 δείχνει σήμα αλλά δεν καλεί και δεν καλείται. Δοκίμασα μετά LS6 και revert στην XMS2 αλλα τα ίδια.

Edited by i-VTec

Samsung Galaxy GT-i9100 Black

Radio: XXLS9

Provider: Cosmote (WU)

Με cm μην περνάς και το RIL μαζί, θα μείνεις χωρίς σήμα, μόνο το modem σκέτο.

Μόνο το radio πέρασα αρχικά και δε δούλευε, μετά δοκίμασα και τα RILs.

Πέρασα στοκ 4.1.2 cosmote τώρα μαζί με το ραδιο της και είναι μια χαρά, rootάρω και ξαναβάζω CM10.1

Δε με θέλουν καθόλου τα radios τελικά, θα μείνω με το στοκ που είχε μέσα η rom (BOLP9) της cosmote και βλέπουμε

Edited by i-VTec

Μόνο το radio πέρασα αρχικά και δε δούλευε, μετά δοκίμασα και τα RILs.

Πέρασα στοκ 4.1.2 cosmote τώρα μαζί με το ραδιο της και είναι μια χαρά, rootάρω και ξαναβάζω CM10.1

Δε με θέλουν καθόλου τα radios τελικά, θα μείνω με το στοκ που είχε μέσα η rom (BOLP9) της cosmote και βλέπουμε

Γιατί δεν πήρες nandroid backup ή απλά δεν φλασαρες ξανά τη nightly? Θα έπρεπε να φτιάξει..

Καλο κουράγιο πάντως ;-)

Είχα κρατήσει backup μέσω CWM και το ξαναπέρασα τώρα, όλα κομπλέ όπως πριν. Απλά το backup του CWM δεν περιλαμβάνει το radiο, ή κάνω λάθος. Nandroid δε σκέφτηκα να κάνω.:p

Δε νομίζω να ξαναπειράξω το radio μου, θέλω πολύ να δοκιμάσω το Q6 αλλά αν είναι να περάσω πάλι τα ίδια, καλύτερα όχι. Όποιος ξέρει καλό radio για cosmote να δουλεύει σίγουρα όμως με kernel philz και Cyanogen 4.2.2 ας προτείνει κάτι.

Εσύ ποιο μόντεμ φοράς? Μου προτείνεις να το αλλάξω το δικό μου? Αν ναι, ποιο να βάλω (για Vodafone, αν έχει σημασία)? Είναι δοκιμασμένο?

Έγω έχω αυτό τωρα bvlp7 .. Το xxlps πάλι θεωρώ εγώ μετά καλό!

Έγω έχω αυτό τωρα bvlp7 .. Το xxlps πάλι θεωρώ εγώ μετά καλό!

Έχεις κάποιο λινκ? Ποια είναι η διαδικασία εγκατάστασης? Είμαι σε CM10.1 nightly...

Μπορώ να κάνω backup το μοντεμ σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά ή μόνο nandroid?

Έχεις κάποιο λινκ? Ποια είναι η διαδικασία εγκατάστασης? Είμαι σε CM10.1 nightly...

Μπορώ να κάνω backup το μοντεμ σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά ή μόνο nandroid?

Εδώ έχει όλες τις απαντήσεις που θες... http:// http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1277593

Παιδια θελω να αλλαξω και εγω modem σε rooted Galaxy S2.Βασικα θελω να βαλω το XXLS8 (Taken from XWLS8) σε αγγλικο firmware 4.1.2. για να δουλευει καλυτερα με Cosmote.Το Get ril αυτο προτεινει.Ποιος ειναι ο ποιο ευκολος τροπος να το κανω(δεν εχω SD καρτα).??Σκεφτομουν το Odin αλλα δεν ξερω να το χρησιμοποιω.

Please help!

Η συσκευη ειναι non-rooted.

Edited by pk35

Έχω ψιλομπερδευτεί... Αυτή τη στιγμή έχω:

CM10.1 nightly (με τον kernel της)

4.2.2

baseband: XXLS9

Ril: XXLS8

Σημαίνει κάτι αυτός ο συνδυασμός? "Πρέπει" να βάλω Ril από LS9 ή δεν παίζει ρόλο?

Γενικά το έχω στο 2G γιατί έτσι έχω πολύ καλό σήμα (σε σχέση με 3G) αλλά και για εξοικονόμηση μπαταρίας... Στο 3G μου τα χαλάει καθώς πέφτει πολύ το σήμα αλλά και η μπαταρία (που ναι, είναι λογικό). Απλά επειδή δεν έχω κάνει δοκιμές δεν μπορώ να ξέρω σε τι επίπεδα βρίσκομαι. Να ψάξω να αλλάξω μόντεμ ή και ril ?

Vodafone χρησιμοποιώ...

ΥΓ Επίσης δεν καταλαβαίνω πώς βγαίνει μια νεότερη έκδοση με "χειρότερο" μόντεμ? Απευθύνεται σε άλλες χώρες/εταιρίες ή απλά είναι 'κακα' release?

• The title was changed to [S II] Τι modem έχει η συσκευή σας