Jump to content

Midlet αποστολής SMS χαμηλού κόστους με GPRS (JSaveSMS)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος maevius (31 Δεκ. 2003 , 22:41)

Καταρχάς συγχαρητήρια! αλλά έχω μερικές απορίες, με το 6600 λειτουργεί οκ, αλλα μπορεί να στείλει ες εμ ες χρησιμοποιώντας σύνδεση internet over gprs? και για το web2sms που πρέπει να κάνουμε sing up?

Nai boreis aneta :) Gia to web2sms phgaine sto web2sms.otenet.gr :cool:

Infinite loneliness

• Απαντήσεις 336
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εμένα γιατί όταν στέλνω με web2sms τελικά αποτυγχάνει και βγαίνουν δυο "03" το ένα κάτω απο το άλλο? έχω προσπαθήσει και με το +30 και χωρίς, και να αναφέρω πως χρησιμοποιώ internet over grps μόνο γιατί έχω 6600 και σιγά να μην φτιάξουν ποτέ την πρόσβαση μέσω wap... τσ τσ τσ!
http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg

Einai poly periergo pou lamvaneis to 03 san apanthsh! Vasika 03 shmainei pws to username h to password einai la8os... Alla afto den 8a eprepe na to vlepoun oi xrhstes, einai ka8ara diadikasia eswterikh kata thn apostolh tou mynhmatos! Mallon kapoio bug diko mou einai. Den exw xrono na to koita3w twra omws, sorry :(

O synolikos ogkos dedomenwn gia to 1rstwap de nomizw na exei alla3ei, gia to web2sms omws prepei na einai ligotero apo 1kb! Proswpika kai sto 1rstwap kai sto web2sms me GPRS se CU karta trwei ligotero apo 1kb synolo...

Perimenw perissoteres parathrhseis kai provlhmata apo esas gia na mporesw na dior8wsw mikrola8h kai na ananewsw kai to site to opoio akoma deixnei thn 1.0b!

Κάντε οικονομία στα SMS χρησιμοποιώντας το JSaveSMS!

Σχολιάστε το JSaveSMS

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zalaros ( 4 Ιαν. 2004 , 16:47)

Παιδιά μην ξεχνάτε πως στο login του web2sms θέλει ολόκληρο email και όχι απλώς ένα username ;)

έχω βάλει όλο το email και για κωδικό έχω βάλει τον κωδικό του λογαριαμού μου στην οτενετ... και πάλι όμως μου βγάζει το ίδιο μήνυμα... :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος maevius ( 4 Ιαν. 2004 , 18:28)

έχω βάλει όλο το email και για κωδικό έχω βάλει τον κωδικό του λογαριαμού μου στην οτενετ... και πάλι όμως μου βγάζει το ίδιο μήνυμα... :(

Dokimase na ftiakseis ena neo free email kai grapsou sto web2sms me afto. Meta prospathise na steileis apo afto SMS mesw tou programmatos... H yphresia gia tous syndromhtes Otenet einai diaforetikh..

Infinite loneliness

Για να καταλάβω και να μην κατεβάσω την νέα έκδοση χωρίς λόγο... Υποστήριζει και το web2sms της otenet????

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx ( 5 Ιαν. 2004 , 22:58)

Για να καταλάβω και να μην κατεβάσω την νέα έκδοση χωρίς λόγο... Υποστήριζει και το web2sms της otenet????

ναι κανονικότατα! απλά προσπαθούσα να το χρησιμοποιήσω με email απο otenet που δεν λειτουργεί! με οποιοδήποτε άλλο email λειτουργεί τέλεια! επίσης μπορείς να δημιουργήσεις 5-6 email accounts και να έχεις περισσότερα μηνύματα... :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος maevius ( 6 Ιαν. 2004 , 00:40)

ναι κανονικότατα! απλά προσπαθούσα να το χρησιμοποιήσω με email απο otenet που δεν λειτουργεί! με οποιοδήποτε άλλο email λειτουργεί τέλεια! επίσης μπορείς να δημιουργήσεις 5-6 email accounts και να έχεις περισσότερα μηνύματα... :rolleyes:

Ακούγεται άψογο! Το δοκίμαζω με την μια! Υπάρχει τρόπος να κάνω retrieve το password του 1rst wap γιατί έσβησα την εφαρμογή όπως κατέβασα την νέα έκδοση και έχασα τον κωδικό?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx ( 6 Ιαν. 2004 , 12:37)

Ακούγεται άψογο! Το δοκίμαζω με την μια! Υπάρχει τρόπος να κάνω retrieve το password του 1rst wap γιατί έσβησα την εφαρμογή όπως κατέβασα την νέα έκδοση και έχασα τον κωδικό?

http://www.1rstwap.com/partners/go.to/1rstwap και διαλεγεις Problems signing in? :cool:

Infinite loneliness

άψογο το προγραμμάτακι! Το δοκίμασα με 3510ι χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!!!

Χαίρεται παιδιά, χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!! Λοιπόν, άμα κατεβάσω το προγραμματάκι από το link που δίνει ο Dionysos πιο πάνω, μόνο ένα αρχείο μου κατεβάζει κι αυτό δεν είναι ούτε jar ούτε jad αλλά απλώς file. Κάνω κάτι λάθος;;;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος INoX ( 8 Ιαν. 2004 , 01:43)

Χαίρεται παιδιά, χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!! Λοιπόν, άμα κατεβάσω το προγραμματάκι από το link που δίνει ο Dionysos πιο πάνω, μόνο ένα αρχείο μου κατεβάζει κι αυτό δεν είναι ούτε jar ούτε jad αλλά απλώς file. Κάνω κάτι λάθος;;;

Νομίζω είναι zip... Δοκίμασε εδώ: jSaveSMS

Είναι το jar... Εκεί το ανέβασα για να το κατεβάσω μέσω wap στο κινητό μετά...

Ρε παίδες μερικές φορές το sms φτάνει μισό στον παραλήπτη και κοτσάρεται το διαφημιστικό του site. Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό; Υποτίθεται το διαφημιστικό μπαίνει μόνο όταν υπάρχει χώρος και κανονικά σου επιτρέπει να στείλεις μέχρι και 160 χαρακτήρες... :(
EvEn DeAtH MaY DiE

exw an mikro probl....

exw tis katallhles ry8miseis gprs sto mob mou (P800)

lew pws einai katallhles giati syndeomai kanonika kai serfarw...

dhmiourghsa logariasmo opou k ton ekana validate sto 1st wap

sth synexeia katebasa to .jar edwsa ta stoixeia tou logariasmou

ton e8esa default k esteila ena test (ekei arxizoun ta dyskola..)

esteila kai se 694xxxxxx*

exteila k se 30694xxxxx*

exteila k se 0030694xxxxx*

esteila k se +30694xxxxxx*

*to 694 einai fictional prospa8hsa k voda k c-ote

to jmidlet den mporouse na synde8ei ap'oti fainetai kai me peta eksw

yste apo poly wait me error code -33

wassup wrong? :(

::LiNK RaMoNe

------------------

Hey, Ho!

Let's Go!

-------------------

:Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X

Λοιπον, το προγραμματακι λειτουργει και σε Nokia 3200 κανονικα.

εχω μια ερωτησουλα: υπαρχει περιπτωση μελλοντικα να υποστηριξει αποστολη sms και μεσω του mail.mycosmos.gr

ρωταω γιατι με ενδιαφερει αποστολη μηνυματων σε χωρα του εξωτερικου(τουρκια),κατι το οποιο δεν υποστηριζεται ουτε απο το 1rstwap, ουτε απο το web2sms.

προς το παρον ειμαι οκ με το δωρεαν wap over gprs, αλλα οταν θα χρεωνεται....??? :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος giorgosa (12 Ιαν. 2004 , 11:54)

προς το παρον ειμαι οκ με το δωρεαν wap over gprs, αλλα οταν θα χρεωνεται....??? :worry:

και πάλι πιο φθηνά θα σου έρχεται... σε cu χωρίς live! κλπ αφαίρουν 0,04/μήνυμα... σίγουρα καλύτερα από το 0,072 μήνυμα... αλλά σαν το τζάμπα τίποτα!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (12 Ιαν. 2004 , 14:13)

και πάλι πιο φθηνά θα σου έρχεται... σε cu χωρίς live! κλπ αφαίρουν 0,04/μήνυμα... σίγουρα καλύτερα από το 0,072 μήνυμα... αλλά σαν το τζάμπα τίποτα!

Ρε παίδες έσας τα στέλνει πάντα τα sms τώρα τελευταία; Εμένα κάποιες ώρες μου τα στέλνει χώρις πρόβλημα και μετά για μισή ώρα δε πηγαίνει τίποτα! (και έχω διαθέσιμα free sms στο account μου).

Ρωτάω επειδή πρώτον αν αποτύχει το msg δε το κρατάει, οπότε χαμένος κόπος και δεύτερον αν κάποτε αρχίσουμε να χρεωνόμαστε για το GPRS, υποθέτω θα χρεωνόμαστε άσχετα με το αν πήγε... :mad:

EvEn DeAtH MaY DiE

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος termi21 (10 Ιαν. 2004 , 19:06)

Ρε παίδες μερικές φορές το sms φτάνει μισό στον παραλήπτη και κοτσάρεται το διαφημιστικό του site. Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό; Υποτίθεται το διαφημιστικό μπαίνει μόνο όταν υπάρχει χώρος και κανονικά σου επιτρέπει να στείλεις μέχρι και 160 χαρακτήρες... :(

Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο... Δεν βαζει το διαφημιστικο στο τελος αν το μυνημα ειναι πανω απο 130 χαρακτηρες...

Infinite loneliness

• 2 weeks later...

Να ξαναρωτησω αν προκειται να υποστηρικτει αποστολη μεσω mycosmos?

Ρωταω γιατι θα ειναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ χρησιμο για αποστολη Sms στο εξωτερικο, οπου η χρεωση ειναι διπλασια οπως γνωριζετε... :worry: