Jump to content

Midlet αποστολής SMS χαμηλού κόστους με GPRS (JSaveSMS)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι ρε φίλε Διόνυση γιατί ξηγιέται έτσι το άτιμο; Vodafone A'la Carte. Μήπως φταίει ότι έχουμε Siemens; Το μήνυμα "java.io.IOException" δεν νομίζω να είναι του 1rstwap σωστά;
Απλώς... FAZER FZ6-S '04

• Απαντήσεις 336
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον zalaros

Μπορείς σε παρακαλώ πάρα πολύ να μας πεις τι κινητό έχεις και αν μπορείς να μας πεις και τις ρυθμίσεις που έχεις γιατί μου φαίνεται πολύ περίεργο. Τηλεφώνησα στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών a'la carte και cu και μίλησα με ένα παλικάρι που πραγματικά ήξερε και μου είπε το εξής: Σε καρτοκινητή έχεις μόνο wap και mms. Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον mail client του κινητού σου (αν έχει)και δεν μπορείς να έχεις εφαρμογή java που να μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο. Ήταν απόλυτα σίγουρος για αυτό που μου έλεγε και έτσι εξηγούνται όλα τα προβλήματά μας (όσοι έχουν τέλος πάντων) σε αυτήν την εφαρμογή.

basika exo Cu sto 3650..-P800

to programataki to ebala sto 3650 kai doylepse meso Live den 3ero ean einai ayto to problima sou mipos den exis live alla nomizo einai asxeto..sto register sto war ekana meso gprs... esi ti ebales?

ayta sto p800 den to dokimasa kai oyte 8a to dokimaso .. ayta :)

"java.io.IOException"

nomizo exis problima me ta gprs soy den kanis kanena format kai meta pare to kentro e3yphrethshs pelatwn na soy stili 3ana ri8misis :!:

P.s peripoy 4-5 meres stelno pano apo 40-50 sms me 4 noymera poy ekana register ..ayta einai :cool: :cool:

GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel

Αρχικό Μήνυμα από τον Fidel

basika exo Cu sto 3650..-P800

to programataki to ebala sto 3650 kai doylepse meso Live den 3ero ean einai ayto to problima sou mipos den exis live alla nomizo einai asxeto..sto register sto war ekana meso gprs...

Φίλε Fidel επειδή έχω και εγώ CU... Έχω ακούσει ότι η Voda χρεώνει αρκετά βαριά το WAP over GRPS; Πόσο πάει το KB; Και για το συγκεκριμένο πρόγραμμα πόσα KB χρείαζονται για 1 sms;

Ευχαριστώ! :)

EvEn DeAtH MaY DiE

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος termi21

Φίλε Fidel επειδή έχω και εγώ CU... Έχω ακούσει ότι η Voda χρεώνει αρκετά βαριά το WAP over GRPS; Πόσο πάει το KB; Και για το συγκεκριμένο πρόγραμμα πόσα KB χρείαζονται για 1 sms;

Ευχαριστώ! :)

:) lipon ayta meta3i mas.... :p otan to ebala 1 fora ...eperna klasika 1252 kai moy xreone 0,03 tora den moy xreoni tipote :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel

Η χρέωση είναι 0,025Ε/ΚΒ... Χρεώνεται κανονικά απλά αργούν λίγο να στο αφαιρέσουν από το υπόλοιπο...

Εμένα δεν τρέχει καν στο Τ610. Όταν το στέλνω γράφει "Invalid application" και δεν το κάνει save. :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41

Εμένα δεν τρέχει καν στο Τ610. Όταν το στέλνω γράφει "Invalid application" και δεν το κάνει save. :worry:

Όπως και στο 6600, απλά περιμένουμε μήπως λυθεί το πρόβλημα με μια νέα έκδοση του προγράμματος.. ε? να περιμένουμε?

http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg

Ρε παιδιά όλα καλά όλα ωραία, πως θα γίνει τώρα να βρούμε και μία εφαρμογούλα java που να μετατρέπει κώδικα ASCII σε GSM; Στέλνουμε που στέλνουμε φτηνά sms να μην είναι και στα ελληνικά; Εντάξει αυτό θα βόλευε απίστευτα αυτούς που έχουν την δυνατότητα cut copy paste σε γραφή κειμένου στο κινητό όπως έχει το S55 μου. Αν έχει κανείς κάτι στο μυαλό του ας το αναφέρει μήπως και κάνουμε κάτι.

@ΙΝοΧ

Όλα καλά φιλαράκι. Έκανα αλλαγή από κάρτα σε πάγιο και τώρα με τις ρυθμίσεις που μου είπες δουλεύει άψογα. Ευχαριστώ.

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την zalaros

Ρε παιδιά όλα καλά όλα ωραία, πως θα γίνει τώρα να βρούμε και μία εφαρμογούλα java που να μετατρέπει κώδικα ASCII σε GSM; Στέλνουμε που στέλνουμε φτηνά sms να μην είναι και στα ελληνικά; Εντάξει αυτό θα βόλευε απίστευτα αυτούς που έχουν την δυνατότητα cut copy paste σε γραφή κειμένου στο κινητό όπως έχει το S55 μου. Αν έχει κανείς κάτι στο μυαλό του ας το αναφέρει μήπως και κάνουμε κάτι.

@ΙΝοΧ

Όλα καλά φιλαράκι. Έκανα αλλαγή από κάρτα σε πάγιο και τώρα με τις ρυθμίσεις που μου είπες δουλεύει άψογα. Ευχαριστώ.

mhpws mporeis na mou steileis tis rythmiseis me pm?toso kairo den exw kataferei na to leitourgisw..

thanks

Να 'σαι καλά φίλε zalaros, χαίρομαι που το απολαμβάνεις και συ το προγραμματάκι, είναι πραγματικά υπέροχο..τελικά η κάρτα έφταιγε...η άτιμη:-) Καλή σκέψη για μια εφαρμογή java για τη μετατροπή από ASCII σε GSM...Ελπίζω να μας δώσει τα φώτα του κάποιο φιλαράκι..

Μπορείς να στείλεις SMS μέσω GPRS και απο το κινητό σου, με τις κατάλληλες ρυθμίσεις (π.χ. στο 6600 Messaging>Options>Settings>Text Message>Preferred Connection). Χρεώνεσαι όμως τιμή SMS (στην Κύπρο με την CYTA τουλάχιστον, αυτό ισχύει)

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Στην Κύπρο όμως δε σε συμφέρει να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία αφού το μήνυμα είναι πάμφθηνο, έτσι; Εδώ όμως στην Ελλαδάρα μας όταν ένα μήνυμα εσωτερικού κοστίζει 10 λεπτά(10 euro cent) και μας κατακλέβουνε με ξεχωριστή χρέωση για τα του εξωτερικού μηνύματα(20 λεπτά/sms!!!!!!) τότε θα ΠΡΕΠΕΙ κανείς να καταφεύγει σε τέτοιες λύσεις προκειμένου να μην αδειάσει το πορτοφόλι από έναν παραφουσκωμένο λογαριασμό...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zalaros (17 Δεκ. 2003 , 16:04)

Πριν αρκετό καιρό έφτιαξα το Ascii2GSM για PC. Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με java (τουλάχιστον όχι Mobile Edition) και δεν έχω το χρόνο να ξεκινήσω κάτι τέτοιο τώρα. Εάν κάποιος φίλος γνώστης θέλει να μου υποδείξει το framework για κάτι τέτοιο (και ίσως να παρεχει και κάποια βοήθεια), θα το μεταφέρω και στο κινητό.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Φίλε petran κατ'αρχάς συγχαρητήρια για το πρόγραμμά σου.Είναι απλώς άψογο :) Τώρα όσο αφορά την μεταφορά του σε java mobile edition μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω.Δυστυχώς δεν έχω ιδέα από προγραμματισμό σε java και μακάρι να βρεθεί κάποιος φίλος γνώστης και να σε βοηθήσει. Πάντως θα ήταν ότι καλύτερο :) Ίσως να μπορεί να σε βοηθήσει ο φίλος μας Διόνυσης που έφτιαξε το καταπληκτικό αυτό προγραμματάκι (jsavesms) αν βρει χρόνο φυσικά γιατί από ότι είπε δεν έχει καθόλου ελεύθερο χρόνο. Εύχομαι πάντως να βρεθεί κάποιος.
Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Καμία εξέλιξη στο επίμαχο θέμα; Τέλος πάντων θέλω να ρωτήσω κάτι που αφορά το 1rstwap, μήπως ξέρει κανείς πότε ακριβώς αλλάζει η βδομάδα για το 1rstwap; Για να ξέρουμε μέχρι πότε μπορούμε να στείλουμε sms αξιοποιώντας όλα τα sms που μπορούμε να στείλουμε. Ευχαριστώ και Χρόνια Πολλά σε όλους :)
Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Παίδες πριν 10 μέρες που είχα δοκιμάσει το προγραμματάκι σε ένα φίλο μου είδαμε ότι έκανε καταγραφή των msgs (και είχε και delivery report) στο site. Τώρα όμως που στέλνω από το δικό μου, στο site γράφει μόνο το πόσα έστειλα... ξέρει κανείς τι παίζει; Άλλαξαν κάτι ή έχει να κάνει με τίποτα ρυθμίσεις; :blink:

Termi

EvEn DeAtH MaY DiE

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Soulman (30 Δεκ. 2003 , 17:31)

Σε λιγες ωρες ερχεται η νεα εκδοση με πολλες εκπληξεις ;)

sto s55 me syndesh cote tha douleuei kanonika?? :lol: :lol: :lol:

Καλή χρονιά με νέα έκδοση του JSaveSMS. Η έκδοση έχει δοκιμαστεί από μένα σε ένα Nokia 6610 μόνο, οπότε δεν ξέρω σε ποιές συσκευές θα δουλεύει και σε ποιές όχι. Θεωρήστε την έκδοση αυτή (2.01) δοκιμαστική, αν και μοιάζει να δουλεύει καλά. Σας αφήνω να την κατεβάσετε [1] και να παίξετε μαζί της, βλέποντας έτσι τα νέα χαρακτηριστικά της σαν έκπληξη :p Δείτε το σαν ένα δώρο που είναι κλεισμένο σε κουτί και τυλιγμένο με χαρτί περιτυλίγματος, έτσι για να έχει και λίγο ενδιαφέρον!

Θα επιστρέψω το νέο έτος πια με αναλυτικότερο post! Για ότι απορίες, bugs κλπ γράψτε το εδώ, μη μου στέλνετε pm! Δεν προλαβαίνω να τα βλέπω πολλές φορές!

Καλή χρονιά!

Dionisos

[1] http://www.mycgiserver.com/~jsavesms/download.jsp?id=1

Κάντε οικονομία στα SMS χρησιμοποιώντας το JSaveSMS!

Σχολιάστε το JSaveSMS

Επιτέλους λειτουργεί και με το 6600! Συγχαρητήρια Dionisos! :)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petran (31 Δεκ. 2003 , 21:57)

Επιτέλους λειτουργεί και με το 6600! Συγχαρητήρια Dionisos! :)

Καταρχάς συγχαρητήρια! αλλά έχω μερικές απορίες, με το 6600 λειτουργεί οκ, αλλα μπορεί να στείλει ες εμ ες χρησιμοποιώντας σύνδεση internet over gprs? και για το web2sms που πρέπει να κάνουμε sing up?

http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg

Wirelessly posted (Sony Ericsson T610: SonyEricssonT610/R301 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Re paidia mpainw sto kanoniko site apo ton wml proxy ths google kai vriskw mono thn prohgoumenh ekdosh.

Otan dokimazw na to katevasw apo to wap site vgazei pali to invalid application error. :worry:

Sto wap site poia ekdosh einai anevasmenh?