zalaros Δημ. December 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2003 Ναι ρε φίλε Διόνυση γιατί ξηγιέται έτσι το άτιμο; Vodafone A'la Carte. Μήπως φταίει ότι έχουμε Siemens; Το μήνυμα "java.io.IOException" δεν νομίζω να είναι του 1rstwap σωστά; Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fidel Δημ. December 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον zalaros Μπορείς σε παρακαλώ πάρα πολύ να μας πεις τι κινητό έχεις και αν μπορείς να μας πεις και τις ρυθμίσεις που έχεις γιατί μου φαίνεται πολύ περίεργο. Τηλεφώνησα στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών a'la carte και cu και μίλησα με ένα παλικάρι που πραγματικά ήξερε και μου είπε το εξής: Σε καρτοκινητή έχεις μόνο wap και mms. Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον mail client του κινητού σου (αν έχει)και δεν μπορείς να έχεις εφαρμογή java που να μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο. Ήταν απόλυτα σίγουρος για αυτό που μου έλεγε και έτσι εξηγούνται όλα τα προβλήματά μας (όσοι έχουν τέλος πάντων) σε αυτήν την εφαρμογή. basika exo Cu sto 3650..-P800 to programataki to ebala sto 3650 kai doylepse meso Live den 3ero ean einai ayto to problima sou mipos den exis live alla nomizo einai asxeto..sto register sto war ekana meso gprs... esi ti ebales? ayta sto p800 den to dokimasa kai oyte 8a to dokimaso .. ayta :) "java.io.IOException" nomizo exis problima me ta gprs soy den kanis kanena format kai meta pare to kentro e3yphrethshs pelatwn na soy stili 3ana ri8misis :!: P.s peripoy 4-5 meres stelno pano apo 40-50 sms me 4 noymera poy ekana register ..ayta einai :cool: :cool: Παράθεση GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. December 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Fidel basika exo Cu sto 3650..-P800 to programataki to ebala sto 3650 kai doylepse meso Live den 3ero ean einai ayto to problima sou mipos den exis live alla nomizo einai asxeto..sto register sto war ekana meso gprs... Φίλε Fidel επειδή έχω και εγώ CU... Έχω ακούσει ότι η Voda χρεώνει αρκετά βαριά το WAP over GRPS; Πόσο πάει το KB; Και για το συγκεκριμένο πρόγραμμα πόσα KB χρείαζονται για 1 sms; Ευχαριστώ! :) Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fidel Δημ. December 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος termi21 Φίλε Fidel επειδή έχω και εγώ CU... Έχω ακούσει ότι η Voda χρεώνει αρκετά βαριά το WAP over GRPS; Πόσο πάει το KB; Και για το συγκεκριμένο πρόγραμμα πόσα KB χρείαζονται για 1 sms; Ευχαριστώ! :) :) lipon ayta meta3i mas.... :p otan to ebala 1 fora ...eperna klasika 1252 kai moy xreone 0,03 tora den moy xreoni tipote :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Παράθεση GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 Η χρέωση είναι 0,025Ε/ΚΒ... Χρεώνεται κανονικά απλά αργούν λίγο να στο αφαιρέσουν από το υπόλοιπο... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2003 Εμένα δεν τρέχει καν στο Τ610. Όταν το στέλνω γράφει "Invalid application" και δεν το κάνει save. :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maevius Δημ. December 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 Εμένα δεν τρέχει καν στο Τ610. Όταν το στέλνω γράφει "Invalid application" και δεν το κάνει save. :worry: Όπως και στο 6600, απλά περιμένουμε μήπως λυθεί το πρόβλημα με μια νέα έκδοση του προγράμματος.. ε? να περιμένουμε? Παράθεση http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. December 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2003 Ρε παιδιά όλα καλά όλα ωραία, πως θα γίνει τώρα να βρούμε και μία εφαρμογούλα java που να μετατρέπει κώδικα ASCII σε GSM; Στέλνουμε που στέλνουμε φτηνά sms να μην είναι και στα ελληνικά; Εντάξει αυτό θα βόλευε απίστευτα αυτούς που έχουν την δυνατότητα cut copy paste σε γραφή κειμένου στο κινητό όπως έχει το S55 μου. Αν έχει κανείς κάτι στο μυαλό του ας το αναφέρει μήπως και κάνουμε κάτι. @ΙΝοΧ Όλα καλά φιλαράκι. Έκανα αλλαγή από κάρτα σε πάγιο και τώρα με τις ρυθμίσεις που μου είπες δουλεύει άψογα. Ευχαριστώ. Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. December 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2003 Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την zalaros Ρε παιδιά όλα καλά όλα ωραία, πως θα γίνει τώρα να βρούμε και μία εφαρμογούλα java που να μετατρέπει κώδικα ASCII σε GSM; Στέλνουμε που στέλνουμε φτηνά sms να μην είναι και στα ελληνικά; Εντάξει αυτό θα βόλευε απίστευτα αυτούς που έχουν την δυνατότητα cut copy paste σε γραφή κειμένου στο κινητό όπως έχει το S55 μου. Αν έχει κανείς κάτι στο μυαλό του ας το αναφέρει μήπως και κάνουμε κάτι. @ΙΝοΧ Όλα καλά φιλαράκι. Έκανα αλλαγή από κάρτα σε πάγιο και τώρα με τις ρυθμίσεις που μου είπες δουλεύει άψογα. Ευχαριστώ. mhpws mporeis na mou steileis tis rythmiseis me pm?toso kairo den exw kataferei na to leitourgisw.. thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INoX Δημ. December 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2003 Να 'σαι καλά φίλε zalaros, χαίρομαι που το απολαμβάνεις και συ το προγραμματάκι, είναι πραγματικά υπέροχο..τελικά η κάρτα έφταιγε...η άτιμη:-) Καλή σκέψη για μια εφαρμογή java για τη μετατροπή από ASCII σε GSM...Ελπίζω να μας δώσει τα φώτα του κάποιο φιλαράκι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Μπορείς να στείλεις SMS μέσω GPRS και απο το κινητό σου, με τις κατάλληλες ρυθμίσεις (π.χ. στο 6600 Messaging>Options>Settings>Text Message>Preferred Connection). Χρεώνεσαι όμως τιμή SMS (στην Κύπρο με την CYTA τουλάχιστον, αυτό ισχύει) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INoX Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Στην Κύπρο όμως δε σε συμφέρει να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία αφού το μήνυμα είναι πάμφθηνο, έτσι; Εδώ όμως στην Ελλαδάρα μας όταν ένα μήνυμα εσωτερικού κοστίζει 10 λεπτά(10 euro cent) και μας κατακλέβουνε με ξεχωριστή χρέωση για τα του εξωτερικού μηνύματα(20 λεπτά/sms!!!!!!) τότε θα ΠΡΕΠΕΙ κανείς να καταφεύγει σε τέτοιες λύσεις προκειμένου να μην αδειάσει το πορτοφόλι από έναν παραφουσκωμένο λογαριασμό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. December 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zalaros (17 Δεκ. 2003 , 16:04) Ρε παιδιά όλα καλά όλα ωραία, πως θα γίνει τώρα να βρούμε και μία εφαρμογούλα java που να μετατρέπει κώδικα ASCII σε GSM; Στέλνουμε που στέλνουμε φτηνά sms να μην είναι και στα ελληνικά; Εντάξει αυτό θα βόλευε απίστευτα αυτούς που έχουν την δυνατότητα cut copy paste σε γραφή κειμένου στο κινητό όπως έχει το S55 μου. Αν έχει κανείς κάτι στο μυαλό του ας το αναφέρει μήπως και κάνουμε κάτι. Πριν αρκετό καιρό έφτιαξα το Ascii2GSM για PC. Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με java (τουλάχιστον όχι Mobile Edition) και δεν έχω το χρόνο να ξεκινήσω κάτι τέτοιο τώρα. Εάν κάποιος φίλος γνώστης θέλει να μου υποδείξει το framework για κάτι τέτοιο (και ίσως να παρεχει και κάποια βοήθεια), θα το μεταφέρω και στο κινητό. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. December 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 Φίλε petran κατ'αρχάς συγχαρητήρια για το πρόγραμμά σου.Είναι απλώς άψογο :) Τώρα όσο αφορά την μεταφορά του σε java mobile edition μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω.Δυστυχώς δεν έχω ιδέα από προγραμματισμό σε java και μακάρι να βρεθεί κάποιος φίλος γνώστης και να σε βοηθήσει. Πάντως θα ήταν ότι καλύτερο :) Ίσως να μπορεί να σε βοηθήσει ο φίλος μας Διόνυσης που έφτιαξε το καταπληκτικό αυτό προγραμματάκι (jsavesms) αν βρει χρόνο φυσικά γιατί από ότι είπε δεν έχει καθόλου ελεύθερο χρόνο. Εύχομαι πάντως να βρεθεί κάποιος. Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 Καμία εξέλιξη στο επίμαχο θέμα; Τέλος πάντων θέλω να ρωτήσω κάτι που αφορά το 1rstwap, μήπως ξέρει κανείς πότε ακριβώς αλλάζει η βδομάδα για το 1rstwap; Για να ξέρουμε μέχρι πότε μπορούμε να στείλουμε sms αξιοποιώντας όλα τα sms που μπορούμε να στείλουμε. Ευχαριστώ και Χρόνια Πολλά σε όλους :) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 Παίδες πριν 10 μέρες που είχα δοκιμάσει το προγραμματάκι σε ένα φίλο μου είδαμε ότι έκανε καταγραφή των msgs (και είχε και delivery report) στο site. Τώρα όμως που στέλνω από το δικό μου, στο site γράφει μόνο το πόσα έστειλα... ξέρει κανείς τι παίζει; Άλλαξαν κάτι ή έχει να κάνει με τίποτα ρυθμίσεις; :blink: Termi Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maevius Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 θα δούμε την εφαρμογή να λειτουργεί σε 6600? :o Παράθεση http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soulman Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Σε λιγες ωρες ερχεται η νεα εκδοση με πολλες εκπληξεις ;) Παράθεση Infinite loneliness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Soulman (30 Δεκ. 2003 , 17:31) Σε λιγες ωρες ερχεται η νεα εκδοση με πολλες εκπληξεις ;) sto s55 me syndesh cote tha douleuei kanonika?? :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Βρε ας υποστηρίζει Ελληνικά και ότι θέλει ας είναι...:) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Κανά νέο από Cote; O τσάμπας πέθανε; Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dionisos Δημ. December 31, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Καλή χρονιά με νέα έκδοση του JSaveSMS. Η έκδοση έχει δοκιμαστεί από μένα σε ένα Nokia 6610 μόνο, οπότε δεν ξέρω σε ποιές συσκευές θα δουλεύει και σε ποιές όχι. Θεωρήστε την έκδοση αυτή (2.01) δοκιμαστική, αν και μοιάζει να δουλεύει καλά. Σας αφήνω να την κατεβάσετε [1] και να παίξετε μαζί της, βλέποντας έτσι τα νέα χαρακτηριστικά της σαν έκπληξη :p Δείτε το σαν ένα δώρο που είναι κλεισμένο σε κουτί και τυλιγμένο με χαρτί περιτυλίγματος, έτσι για να έχει και λίγο ενδιαφέρον! Θα επιστρέψω το νέο έτος πια με αναλυτικότερο post! Για ότι απορίες, bugs κλπ γράψτε το εδώ, μη μου στέλνετε pm! Δεν προλαβαίνω να τα βλέπω πολλές φορές! Καλή χρονιά! Dionisos [1] http://www.mycgiserver.com/~jsavesms/download.jsp?id=1 Παράθεση Κάντε οικονομία στα SMS χρησιμοποιώντας το JSaveSMS! Σχολιάστε το JSaveSMS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Επιτέλους λειτουργεί και με το 6600! Συγχαρητήρια Dionisos! :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maevius Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petran (31 Δεκ. 2003 , 21:57) Επιτέλους λειτουργεί και με το 6600! Συγχαρητήρια Dionisos! :) Καταρχάς συγχαρητήρια! αλλά έχω μερικές απορίες, με το 6600 λειτουργεί οκ, αλλα μπορεί να στείλει ες εμ ες χρησιμοποιώντας σύνδεση internet over gprs? και για το web2sms που πρέπει να κάνουμε sing up? Παράθεση http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Wirelessly posted (Sony Ericsson T610: SonyEricssonT610/R301 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Re paidia mpainw sto kanoniko site apo ton wml proxy ths google kai vriskw mono thn prohgoumenh ekdosh. Otan dokimazw na to katevasw apo to wap site vgazei pali to invalid application error. :worry: Sto wap site poia ekdosh einai anevasmenh? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts