Jump to content

iPhone 5

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα έχω την αίσθηση ότι το home button του iphone 5 που έχω δεν έχει κουμπώσει καλά και κουνιέται λίγο αυτό καλύπτεται από την εγγύηση της apple ? Δεν είχε καμία σοβαρή πτώση το κινητό (ήταν και σε θήκη) και είναι λίγων ημερών.
Not a fanboy. Just a minimal fan.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα έχω την αίσθηση ότι το home button του iphone 5 που έχω δεν έχει κουμπώσει καλά και κουνιέται λίγο αυτό καλύπτεται από την εγγύηση της apple ? Δεν είχε καμία σοβαρή πτώση το κινητό (ήταν και σε θήκη) και είναι λίγων ημερών.

Την πρωτη φορα που το αλλαξα ηταν γι αυτο. "Εχανε" το κουμπακι και το πηγα εκει που το πηρα και μου εκαναν αντικατασταση. Το αγορασες με καποια επιδοτηση ή απο καταστημα;

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Την πρωτη φορα που το αλλαξα ηταν γι αυτο. "Εχανε" το κουμπακι και το πηγα εκει που το πηρα και μου εκαναν αντικατασταση. Το αγορασες με καποια επιδοτηση ή απο καταστημα;

Από κατάστημα. Άρχισα χθες να πειράζω και το κουμπί του iPad mini που είναι οκ και παρατήρησα σήμερα πως και αυτό κουνιέται πολύ λίγο μάλλον πρόκειται για κάποιο κατασκευαστικό πρόβλημα. Σου αντικατέστησαν τη συσκευή με καινούργια ή στο κράτησαν για service αν σου είναι εύκολο θυμάσαι πόσο καιρό πήρε η διαδικασία ?

Από κατάστημα. Άρχισα χθες να πειράζω και το κουμπί του iPad mini που είναι οκ και παρατήρησα σήμερα πως και αυτό κουνιέται πολύ λίγο μάλλον πρόκειται για κάποιο κατασκευαστικό πρόβλημα. Σου αντικατέστησαν τη συσκευή με καινούργια ή στο κράτησαν για service αν σου είναι εύκολο θυμάσαι πόσο καιρό πήρε η διαδικασία ?

Επειδη εγω το πηρα μεσω επιδοτησης, πηγα στο καταστημα της εταιριας στο mall, και εκει πειραματικα λειτουργει ενα προγραμμα αμεσης αντικαταστασης, οπου αν ειναι σε εγγυηση, σε 2 μερες εχεις αντικατασταση συσκευης. Οποτε δε μου πηρε μερες. Τωρα απο απλο καταστημα, δεν ξερω ποσο θα παρει. Λογικα θελει μερες απ οσο εχω ακουσει.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Λέω να το πάω στην εγγύηση αλλά σκέφτομαι πως θα μείνω και 1 εβδομάδα χωρίς κινητό θα δω τι θα μου πούνε και θα αποφασίσω καθώς υπάρχουν μαγαζιά που στο φτιάχνουν αυθημερόν αν δεν κάνω λάθος με κάποιο κόστος φυσικά. Edited by Crowler

Λέω να το πάω στην εγγύηση αλλά σκέφτομαι πως θα μείνω και 1 εβδομάδα χωρίς κινητό θα δω τι θα μου πούνε και θα αποφασίσω καθώς υπάρχεουν μαγαζιά που στο φτιάχνουν αυθημερόν αν δεν κάνω λάθος με κάποιο κόστος φυσικά.

Αν ειναι εντος εγγυησης, γιατι να το δωσεις αλλου και να δωσεις ενα σωρο λεφτα;

Αν ειναι εντος εγγυησης, γιατι να το δωσεις αλλου και να δωσεις ενα σωρο λεφτα;

Ελπίζω να πάρει λιγότερο από μία εβδομάδα αν είναι εντός εγγύησης. Νομίζω κάπου διάβασα για 15-20 ευρώ για home button πληρώνεις άμα το πας σε κάποιο μαγαζί για service.

Ελπίζω να πάρει λιγότερο από μία εβδομάδα αν είναι εντός εγγύησης. Νομίζω κάπου διάβασα για 15-20 ευρώ για home button πληρώνεις άμα το πας σε κάποιο μαγαζί για service.

Χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος, νομιζω λες πολυ λιγα. Θα πρεπει να ανοιξει η οθονη. Και αυτο ειναι που το κανει να ανεβαζει την τιμη. Για λιγοτερο απο βδομαδα δυσκολο. Αλλα καλο ειναι να πας να το δεις με το μαγαζι που το πηρες.

Χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος, νομιζω λες πολυ λιγα. Θα πρεπει να ανοιξει η οθονη. Και αυτο ειναι που το κανει να ανεβαζει την τιμη. Για λιγοτερο απο βδομαδα δυσκολο. Αλλα καλο ειναι να πας να το δεις με το μαγαζι που το πηρες.

Θα δω τι θα μου πουν στο μαγαζί ευχαριστώ πολύ πάντως για τις πληροφορίες. :worry:

Προσεχε μην χασεις την εγγυηση αν στο αλλαξει μη εξουσιοδοτημενος...

Θα το ρωτήσω αλλά από τηλέφωνο για αντικατάσταση κατάλαβα ότι θα το στείλουν για να μου λένε να το φέρω με συσκευασία και παρελκόμενα.

Θα το ρωτήσω αλλά από τηλέφωνο για αντικατάσταση κατάλαβα ότι θα το στείλουν για να μου λένε να το φέρω με συσκευασία και παρελκόμενα.

Ρώτα τους πάντως τι γίνεται αν δεν έχεις παρελκόμενα. (πχ τα έχεις πετάξει, δικαίωμά σου είναι).

Γιατί νομίζω ότι , ούτως ή άλλως αντικατάσταση κάνουν. Δεν επισκευάζουν.

Άρα, μπορεί να σου μείνει και κανένα επιπλέον καλώδιο - φορτιστής κλπ.

Απλά κάνε μια ερώτηση...:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ρώτα τους πάντως τι γίνεται αν δεν έχεις παρελκόμενα. (πχ τα έχεις πετάξει, δικαίωμά σου είναι).

Γιατί νομίζω ότι , ούτως ή άλλως αντικατάσταση κάνουν. Δεν επισκευάζουν.

Άρα, μπορεί να σου μείνει και κανένα επιπλέον καλώδιο - φορτιστής κλπ.

Απλά κάνε μια ερώτηση...:)

Με απόδειξη πιθανόν να το δέχονται. Ουσιαστικά 1-2 φορές μου έχει πέσει από το χέρι το κινητό αλλά έχει θήκη και καθόλου σημάδια φθοράς και δεν θα το αναφέρω καθώς δεν πρόκειται για σημαντικές πτώσεις και κινδυνεύω να χάσω και την εγγύηση σωστά ?

Με απόδειξη πιθανόν να το δέχονται. Ουσιαστικά 1-2 φορές μου έχει πέσει από το χέρι το κινητό αλλά έχει θήκη και καθόλου σημάδια φθοράς και δεν θα το αναφέρω καθώς δεν πρόκειται για σημαντικές πτώσεις και κινδυνεύω να χάσω και την εγγύηση σωστά ?

Εννοείται ότι δεν θα το αναφέρεις. Γιατί να το κάνεις άλλωστε.? έχει αυτό σχέση με τη βλάβη σου? μην τρελαθούμε...

Το πιθανότερο είναι πως ναι. Αλλά για δοκίμασε αυτό

This is how to achieve DFU mode. You can do it on every phone:

Method 1)

Attach the phone to the pc

Turn the phone off

Hold power and home together for *exactly* 10 seconds

Release power but keep holding home until the pc beeps as a USB device is recognized.

At no point will the display come on. Now your restore should work.

Αφού το itunes στο αναγνωρίσει και σου βγάλει το ίδιο μήνυμα όπως τώρα αλλά χωρίς να είναι αναμμένη η οθόνη τότε ξαναπάτα τα home+power μέχρι να ξεκινήσει το κινητό το boot up και να δεις το μήλο στην οθόνη. Μπορεί και να δουλέψει!

FLASH *** Αν απεγκαταστησω το itunes και διαγραψω οτι δεδομενα κρατα και το επανεγκαταστησω τι θα γινει ;;;

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

FLASH *** Αν απεγκαταστησω το itunes και διαγραψω οτι δεδομενα κρατα και το επανεγκαταστησω τι θα γινει ;;;

Δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι αλλα δοκίμασε το!

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι αλλα δοκίμασε το!

*** Διαγραφοντας ολα τα backup απο την διαχειριση συσκευων, ξαναγνωριστηκε χωρις να εμφανιζει την εικονα του restore !!!

Μονο κακο οτι εχασα την μουσικη και τα ring tones που ειχα στη συσκευη, αλλα μικρο το κακο !!!

Ηδη τα ξαναπερασα .....

Αυριο θα δοκιμασω και στον δευτερο υπολογιστη.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Καλησπερα φιλοι μου συμφορουμιτες.

Η γυναικα μου αγορασε ενα iphone 5 απο σκρουτζομαγαζο. Μεχρι τωρα ειχε ενα 3GS apple συντονισμενο στο τελειο σημα της οικιας μας. To 5αρι δε μπορεσα να το συντονησω στο τελειο σημα γιατι ψαχνοντας στις ρυθμισεις, βρηκα τη δυνατοτητα να ειναι ειτε lte ειται να μην ειναι lte. Δε βρηκα κατι που να ειναι αναλογο με το samsung S4 οπου μπορεις να αφησεις τη συσκευη σε automode. Αρα δε καταφερα να το κανω να παιξει 3G. Επομενως δε μπορεσα να το συντονησω στο τελειο σημα.

Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας.

Καλησπερα φιλοι μου συμφορουμιτες.

Η γυναικα μου αγορασε ενα iphone 5 απο σκρουτζομαγαζο. Μεχρι τωρα ειχε ενα 3GS apple συντονισμενο στο τελειο σημα της οικιας μας. To 5αρι δε μπορεσα να το συντονησω στο τελειο σημα γιατι ψαχνοντας στις ρυθμισεις, βρηκα τη δυνατοτητα να ειναι ειτε lte ειται να μην ειναι lte. Δε βρηκα κατι που να ειναι αναλογο με το samsung S4 οπου μπορεις να αφησεις τη συσκευη σε automode. Αρα δε καταφερα να το κανω να παιξει 3G. Επομενως δε μπορεσα να το συντονησω στο τελειο σημα.

Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας.

Δοκίμασε αυτο

http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/136191-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-carrier-settings-%CF%83%CE%B5-cosmotevodafone-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-3g-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA/

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Αν απενεργοποιησεις τη ρυθμιση του LTE, τοτε θα παιζει ειτε σε gprs ειτε σε 3G. Οποτε αν εχεις και καποιο full σημα, τοτε λογικα θα ανεβαζει αμεσως σε αυτο. Ακομα και πριν κανω αυτο που προτειναι ο (τρισμεγιστος) big, επιανε μια χαρα σε full σημα που εχω και εγω σπιτι.

Το γυρω του iphone 5 δηλαδη το σασσι του τι υλικο ειναι;

Της αδερφης μου σημερα επεσε απο ενα χαμηλο τραπεζακι κ εφυγε κομματι απ τη γωνια!

Το iphone 4 δε καταλαβαινε τιποτα.

Μου φενεται η ποιοτητα οσο παει για τα μπαζα ειναι.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Το γυρω του iphone 5 δηλαδη το σασσι του τι υλικο ειναι;

Της αδερφης μου σημερα επεσε απο ενα χαμηλο τραπεζακι κ εφυγε κομματι απ τη γωνια!

Το iphone 4 δε καταλαβαινε τιποτα.

Μου φενεται η ποιοτητα οσο παει για τα μπαζα ειναι.

Πλήρως αλουμινένιο.

Πλήρως αλουμινένιο.

Και πως γινεται με μια μικρη πτωση να φευγει κομματι κ να ξεθωριαζει με το παραμικρο;

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Και πως γινεται με μια μικρη πτωση να φευγει κομματι κ να ξεθωριαζει με το παραμικρο;

Άλλο το να φύγει το χρώμα και άλλο να φύγει κομμάτι! Το να φύγει κομμάτι το θεωρώ απίθανο. Το να φύγει το χρώμα πανεύκολο μιας και το φυσικό χρώμα του αλουμινίου ειναι το λευκό. Ενώ το μαύρο χρώμα που έχουν δώσει στο iPhone ειναι εντελώς τεχνητό με μπογιά η οποία ειναι κατανοητό να φεύγει πιο εύκολα

Άλλο το να φύγει το χρώμα και άλλο να φύγει κομμάτι! Το να φύγει κομμάτι το θεωρώ απίθανο. Το να φύγει το χρώμα πανεύκολο μιας και το φυσικό χρώμα του αλουμινίου ειναι το λευκό. Ενώ το μαύρο χρώμα που έχουν δώσει στο iPhone ειναι εντελώς τεχνητό με μπογιά η οποία ειναι κατανοητό να φεύγει πιο εύκολα

Μαλλον, οταν λεει οτι εφυγε κομματι, εννοει κομματι απο το χρωμα.

Παιδια, σε χτυπηματα και πτωσεις ειναι ευαισθητο, οπως δεκαδες κατοχοι εχουν αναφερει. Θελει προσοχη.

• The title was changed to iPhone 5
  • The topic was unpinned