dar309 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Καλησπέρα Σε πια περιοχή βρίσκεσε ? Φιλικά Στην τριπολη ειμαι.. Για ποιο λογο θελεις να μαθεις που ειμαι? Σ'ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egsmshop Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Στην τριπολη ειμαι.. Για ποιο λογο θελεις να μαθεις που ειμαι? Σ'ευχαριστω! Καλημέρα Μήπως και ήσουν Θεσσαλονίκη . Φιλικά Παράθεση Unlock All Mobile Phones , Modem . Repair Boot HTC , Samsung , LG ... Ανάκτηση επαφών από νεκρά τηλέφωνα . Info msn : e-gsmshop@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Καλησπερα παιδια. Εχω ενα Htc Desire HD και ειναι κλειδωμενο στο αγγλικο δικτυο O2. Μπορει καποιος να με βοηθησει να το ξεκλειδωσω?? :) Καλημέρα. Αν και εδώ μιλάμε για συσκευές Nokia, ρώτα στο 9volto.gr μήπως και μπορούν να σε βοηθήσουν. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
benjim Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 καλησπερα παιδια ειμαι νεος στο forum και θελω τη βοηθειασας .Εχω ενα nokia5800 xm και ειναι τις vodafone.τωρα πηγα στην wind και θελω να το κσεκλειδωσω.Μπορει καποιος να με βοηθησει????Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 καλησπερα παιδια ειμαι νεος στο forum και θελω τη βοηθειασας .Εχω ενα nokia5800 xm και ειναι τις vodafone.τωρα πηγα στην wind και θελω να το κσεκλειδωσω.Μπορει καποιος να με βοηθησει????Ευχαριστω. Δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα. Μπορείς να το λειτουργήσεις κανονικά με την κάρτα sim της Wind. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
benjim Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα. Μπορείς να το λειτουργήσεις κανονικά με την κάρτα sim της Wind. Το λειτουργο κανονικα αλλα θα ηθελα αν γινεται να βγαλω το λογοτυπο τις vodafone και το σχετικο υλικο γενικα τις εταιριας.vflive κ.τ.λ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 δε μιλας για ξεκλειδωμα αλλα για branded συσκευη. ψαξε για unbranding και θα βρεις οτι ψαχνεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Το λειτουργο κανονικα αλλα θα ηθελα αν γινεται να βγαλω το λογοτυπο τις vodafone και το σχετικο υλικο γενικα τις εταιριας.vflive κ.τ.λ. Ακολούθησε την παρακάτω διαδικασία Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής. Ότι άλλο έχει σχέση με το 5800XpressMusic μπορείς να το ρωτήσεις στο αντίστοιχο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2. Επειδή είσαι νέο μέλος καλό είναι να διαβάσεις ολόκληρο τον οδηγό Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ και το *** ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ *** Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
benjim Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Ακολούθησε την παρακάτω διαδικασία Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής. Ότι άλλο έχει σχέση με το 5800XpressMusic μπορείς να το ρωτήσεις στο αντίστοιχο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2. Επειδή είσαι νέο μέλος καλό είναι να διαβάσεις ολόκληρο τον οδηγό Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ και το *** ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ *** Ευχαριστω πολυ παιδια:clap::clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louloudaki90 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Καλησπέρα σας! Εχω ενα νοκια 6120 ροζ αλλα ειναι ξενο και δεν παιρνει ελληνικη sim... γίνετε τιποτα??? Δηλαδη μου λεει sim card is not invalid .... Παράθεση iPhone 4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Καλώς μας ήρθες.. :) Διάβασε το συγκεκριμένο θέμα υπάρχουν προτάσεις για το που μπορείς να το ξεκλειδώσεις και αν θυμάμαι καλά υπάρχουν ειδικές sim για αυτή την δουλειά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 καλησπέρα έχω ένα 6086 από αμερική ξεκλείδωτο πλέον θέλω να περάσω ελληνικό μενού πως κάνω αναζήτηση για να περάσω το φιρμγουερ το ελληνικό κάποτε σε συμπιαν το είχα κάνει σε ες40 χαου του :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Αν δεν κάνω λάθος η συγκεκριμένη συσκευή δεν έχει εισαχθεί στην Ελληνική αγορά και δεν βλέπω να υπάρχει διαθέσιμη έκδοση firmware με Ελληνικά μέσα.Κάτι που έτσι και αλλιώς ίσως να μην γινόταν αν προοριζόταν μόνο για την Αμερική. Θα πρότεινα να απευθυνθείς σε κάποιο nokia care για να σου πουν αν μπορεί να περαστεί firmware με Ελληνικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Ελληνικά υπάρχουν από το 6085 αλλά από που πρέπει να ξεκινήσω,στη διαδικασία ψάχνομαι για αλλαγή product code με ποιο nns σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lancerakias Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Καλησπέρα έχω ένα Nokia E63 απο αυστραλία της vodafone και θέλω να το ξεκλειδώσω για να βάλω την sim μου για να δουλέψει στο ελληνικό δίκτυο.Πήγα σε καταστήματα της vodafone για να μου το ξεκλειδώσουν και κανεις δεν μου το έκανε..μου είπαν πως επρεπε να επικοινωνήσω με την vodafone της αυστραλίας..να μην πολυλογώ έδωσα το IMEI μου και μου έστειλαν τον κωδικό ξεκλειδώματος...τον βάζω και μου λέει πως είναι μπλοκαρισμένο.πρέπει να φταιει που προσπαθησα με διάφορους κωδικούς πριν βάλω αυτον.Υπάρχει λοιπόν κάποια λύση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galadian Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Καλησπέρα έχω ένα nokia e71x από αμερική κλειδωμένο δεν παίρνει ελληνική sim μπορούμε να κάνουμε κάτι το IMEI είναι 356875/02/082760/1 και η sim είναι cosmote :cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 @Galadian Θα πρέπει ή να επικοινωνήσεις με τον πάροχο στον οποίο είναι κλειδωμένο το κινητό ή να ρωτήσεις στο 9volto. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galadian Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Καλησπέρα...Δυστυχώς το κινητό το πήγα στην nokia αλλα δεν το δεχτήκανε γιατί όπως είπανε δεν έχω κάτι που να αποδεικνύει ότι το κινητό είναι δικό μου εγώ εκτος από τη φορτιστή έχω και ένα manual αλλα πάλι δεν έκανε..το κινητό είναι καινούριο και δεν μπορώ ούτε να το χρησιμοποιήσω που θέλω αλλα ούτε και να το πουλήσω πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω λογικά και το μαγαζί που μου λες θα ζητάει και αυτό χαρτιά σωστά? Αν κάποιος ξέρει παρακαλώ μια βοήθεια Ευχάριστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Καλησπέρα...Δυστυχώς το κινητό το πήγα στην nokia αλλα δεν το δεχτήκανε γιατί όπως είπανε δεν έχω κάτι που να αποδεικνύει ότι το κινητό είναι δικό μου εγώ εκτος από τη φορτιστή έχω και ένα manual αλλα πάλι δεν έκανε..το κινητό είναι καινούριο και δεν μπορώ ούτε να το χρησιμοποιήσω που θέλω αλλα ούτε και να το πουλήσω πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω λογικά και το μαγαζί που μου λες θα ζητάει και αυτό χαρτιά σωστά? Αν κάποιος ξέρει παρακαλώ μια βοήθεια Ευχάριστο... Δεν νομίζω να νοιάζει κανένα αν το κινητό που έχεις είναι δικό σου ή όχι. Και αυτό που σου είπαν στο Nokia care μου φαίνεται κουλό. Δηλαδή αν σου έκαναν δώρο ένα κινητό δεν μπορείς να το πας σε κάποιο κατάστημα να το κοιτάξουν σε περίπτωση βλάβης επειδή δεν έχεις χαρτά που να αποδεικνύουν αν είσαι ο κάτοςχος ή όχι? Και τι είναι τα κινητά αυτόκινητα για να έχουν άδεια κυκλοφορίας? Πήγαινε ή κάνε ένα τηλέφωνο στο 9volto για να δουν τι μπορούν να κάνουν. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 καλησπερα παιδια. Εχω παρει Ε7 απο αγγλια κλειδωμενο στο Ο2 Παροχο. Γνωριζετε καποιον ευκολο τροπο να το ξεκλειδωσω ? Που απευθυνομαι ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 καλησπερα παιδια. Εχω παρει Ε7 απο αγγλια κλειδωμενο στο Ο2 Παροχο. Γνωριζετε καποιον ευκολο τροπο να το ξεκλειδωσω ? Που απευθυνομαι ? Ρώτα στο 9volto για να σου πουν αν μπορεί να γίνει κάτι. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mar_ch Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Καλησπέρα, αποφάσισα να βάλω σε χρήση το μικρό τηλεφωνάκι της Nokia και δεν θυμάμαι κωδικό ασφαλείας τον οποίο έχω αλλάξει. Έχω το 8800 sirocco gold και λόγω της πρόσοψης μην πάθω κανένα εγκεφαλικό από καμία πτώση, είπα να λειτουργήσω το 1661 καθημερινά στην δουλειά αφού βολεύει. Nokia 1661-2 (RH122) Vodafone IMEI 351943037961436 Vodafone Καμιά βοήθεια κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Καλημέρα. Δοκίμασες το 12345? Αλλιώς δοκίμασε κάποιον από τους τρόπους που αναφέρονται στο θέμα Εύρεση κωδικού ασφαλείας σε συσκευές Nokia. Για ότι άλλο θες σχετικά με τον κωδικό ασφαλείας το ρωτάς στο παραπάνω θέμα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fosmpa Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 καλησπερα παιδες επεσε στα χερια της αδερφη μου ενα n97 κλειδωμενο σε αγγλικη εταιρια πως μπορω να το ξεκλειδωσω? αν του περασω cfw δεν θα ξεκλειδωσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 εχω ενα νοκια 2630 κλειδωμενο σε δικτυο.Αν μπορει και ξερει καποιος πως ξεκλειδωνω το κινητο ας μου πει... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts