Jump to content

Ξεκλείδωμα συσκευών από δίκτυο

Minotavrs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα

Σε πια περιοχή βρίσκεσε ?

Φιλικά

Στην τριπολη ειμαι.. Για ποιο λογο θελεις να μαθεις που ειμαι?

Σ'ευχαριστω!

• Απαντήσεις 358
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στην τριπολη ειμαι.. Για ποιο λογο θελεις να μαθεις που ειμαι?

Σ'ευχαριστω!

Καλημέρα

Μήπως και ήσουν Θεσσαλονίκη .

Φιλικά

Unlock All Mobile Phones , Modem .

Repair Boot HTC , Samsung , LG ...

Ανάκτηση επαφών από νεκρά τηλέφωνα .

Info msn : e-gsmshop@hotmail.com

Καλησπερα παιδια. Εχω ενα Htc Desire HD και ειναι κλειδωμενο στο αγγλικο δικτυο O2. Μπορει καποιος να με βοηθησει να το ξεκλειδωσω?? :)

Καλημέρα.

Αν και εδώ μιλάμε για συσκευές Nokia, ρώτα στο 9volto.gr μήπως και μπορούν να σε βοηθήσουν.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• 3 weeks later...
καλησπερα παιδια ειμαι νεος στο forum και θελω τη βοηθειασας .Εχω ενα nokia5800 xm και ειναι τις vodafone.τωρα πηγα στην wind και θελω να το κσεκλειδωσω.Μπορει καποιος να με βοηθησει????Ευχαριστω.

καλησπερα παιδια ειμαι νεος στο forum και θελω τη βοηθειασας .Εχω ενα nokia5800 xm και ειναι τις vodafone.τωρα πηγα στην wind και θελω να το κσεκλειδωσω.Μπορει καποιος να με βοηθησει????Ευχαριστω.

Δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα. Μπορείς να το λειτουργήσεις κανονικά με την κάρτα sim της Wind.

Δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα. Μπορείς να το λειτουργήσεις κανονικά με την κάρτα sim της Wind.

Το λειτουργο κανονικα αλλα θα ηθελα αν γινεται να βγαλω το λογοτυπο τις vodafone και το σχετικο υλικο γενικα τις εταιριας.vflive κ.τ.λ.

Το λειτουργο κανονικα αλλα θα ηθελα αν γινεται να βγαλω το λογοτυπο τις vodafone και το σχετικο υλικο γενικα τις εταιριας.vflive κ.τ.λ.

Ακολούθησε την παρακάτω διαδικασία Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής. Ότι άλλο έχει σχέση με το 5800XpressMusic μπορείς να το ρωτήσεις στο αντίστοιχο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2.

Επειδή είσαι νέο μέλος καλό είναι να διαβάσεις ολόκληρο τον οδηγό Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ και το *** ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ***

Ακολούθησε την παρακάτω διαδικασία Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής. Ότι άλλο έχει σχέση με το 5800XpressMusic μπορείς να το ρωτήσεις στο αντίστοιχο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2.

Επειδή είσαι νέο μέλος καλό είναι να διαβάσεις ολόκληρο τον οδηγό Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ και το *** ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ***

Ευχαριστω πολυ παιδια:clap::clap:

• 3 months later...

Καλησπέρα σας! Εχω ενα νοκια 6120 ροζ αλλα ειναι ξενο και δεν παιρνει ελληνικη sim... γίνετε τιποτα???

Δηλαδη μου λεει sim card is not invalid ....

iPhone 4 Black

Καλώς μας ήρθες.. :)

Διάβασε το συγκεκριμένο θέμα υπάρχουν προτάσεις για το που μπορείς να το ξεκλειδώσεις και αν θυμάμαι καλά υπάρχουν ειδικές sim για αυτή την δουλειά.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

καλησπέρα έχω ένα 6086 από αμερική ξεκλείδωτο πλέον θέλω να περάσω ελληνικό μενού πως κάνω αναζήτηση για να περάσω το φιρμγουερ το ελληνικό κάποτε σε συμπιαν το είχα κάνει σε ες40 χαου του :O

Αν δεν κάνω λάθος η συγκεκριμένη συσκευή δεν έχει εισαχθεί στην Ελληνική αγορά και δεν βλέπω να υπάρχει διαθέσιμη έκδοση firmware με Ελληνικά μέσα.Κάτι που έτσι και αλλιώς ίσως να μην γινόταν αν προοριζόταν μόνο για την Αμερική.

Θα πρότεινα να απευθυνθείς σε κάποιο nokia care για να σου πουν αν μπορεί να περαστεί firmware με Ελληνικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Ελληνικά υπάρχουν από το 6085 αλλά από που πρέπει να ξεκινήσω,στη διαδικασία ψάχνομαι για αλλαγή product code με ποιο nns

σε ευχαριστώ

• 5 weeks later...
Καλησπέρα έχω ένα Nokia E63 απο αυστραλία της vodafone και θέλω να το ξεκλειδώσω για να βάλω την sim μου για να δουλέψει στο ελληνικό δίκτυο.Πήγα σε καταστήματα της vodafone για να μου το ξεκλειδώσουν και κανεις δεν μου το έκανε..μου είπαν πως επρεπε να επικοινωνήσω με την vodafone της αυστραλίας..να μην πολυλογώ έδωσα το IMEI μου και μου έστειλαν τον κωδικό ξεκλειδώματος...τον βάζω και μου λέει πως είναι μπλοκαρισμένο.πρέπει να φταιει που προσπαθησα με διάφορους κωδικούς πριν βάλω αυτον.Υπάρχει λοιπόν κάποια λύση??

• 1 month later...
Καλησπέρα έχω ένα nokia e71x από αμερική κλειδωμένο δεν παίρνει ελληνική sim μπορούμε να κάνουμε κάτι το IMEI είναι 356875/02/082760/1 και η sim είναι cosmote :cry::cry:

@Galadian

Θα πρέπει ή να επικοινωνήσεις με τον πάροχο στον οποίο είναι κλειδωμένο το κινητό ή να ρωτήσεις στο 9volto. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.

Καλησπέρα...Δυστυχώς το κινητό το πήγα στην nokia αλλα δεν το δεχτήκανε γιατί όπως είπανε δεν έχω κάτι που να αποδεικνύει ότι το κινητό είναι δικό μου εγώ εκτος από τη φορτιστή έχω και ένα manual αλλα πάλι δεν έκανε..το κινητό είναι καινούριο και δεν μπορώ ούτε να το χρησιμοποιήσω που θέλω αλλα ούτε και να το πουλήσω πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω λογικά και το μαγαζί που μου λες θα ζητάει και αυτό χαρτιά σωστά? Αν κάποιος ξέρει παρακαλώ μια βοήθεια

Ευχάριστο...

Καλησπέρα...Δυστυχώς το κινητό το πήγα στην nokia αλλα δεν το δεχτήκανε γιατί όπως είπανε δεν έχω κάτι που να αποδεικνύει ότι το κινητό είναι δικό μου εγώ εκτος από τη φορτιστή έχω και ένα manual αλλα πάλι δεν έκανε..το κινητό είναι καινούριο και δεν μπορώ ούτε να το χρησιμοποιήσω που θέλω αλλα ούτε και να το πουλήσω πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω λογικά και το μαγαζί που μου λες θα ζητάει και αυτό χαρτιά σωστά? Αν κάποιος ξέρει παρακαλώ μια βοήθεια

Ευχάριστο...

Δεν νομίζω να νοιάζει κανένα αν το κινητό που έχεις είναι δικό σου ή όχι. Και αυτό που σου είπαν στο Nokia care μου φαίνεται κουλό. Δηλαδή αν σου έκαναν δώρο ένα κινητό δεν μπορείς να το πας σε κάποιο κατάστημα να το κοιτάξουν σε περίπτωση βλάβης επειδή δεν έχεις χαρτά που να αποδεικνύουν αν είσαι ο κάτοςχος ή όχι? Και τι είναι τα κινητά αυτόκινητα για να έχουν άδεια κυκλοφορίας?

Πήγαινε ή κάνε ένα τηλέφωνο στο 9volto για να δουν τι μπορούν να κάνουν.

• 2 weeks later...
καλησπερα παιδια. Εχω παρει Ε7 απο αγγλια κλειδωμενο στο Ο2 Παροχο. Γνωριζετε καποιον ευκολο τροπο να το ξεκλειδωσω ? Που απευθυνομαι ?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

καλησπερα παιδια. Εχω παρει Ε7 απο αγγλια κλειδωμενο στο Ο2 Παροχο. Γνωριζετε καποιον ευκολο τροπο να το ξεκλειδωσω ? Που απευθυνομαι ?

Ρώτα στο 9volto για να σου πουν αν μπορεί να γίνει κάτι.

Καλησπέρα, αποφάσισα να βάλω σε χρήση το μικρό τηλεφωνάκι της Nokia και δεν θυμάμαι κωδικό ασφαλείας τον οποίο έχω αλλάξει. Έχω το 8800 sirocco gold και λόγω της πρόσοψης μην πάθω κανένα εγκεφαλικό από καμία πτώση, είπα να λειτουργήσω το 1661 καθημερινά στην δουλειά αφού βολεύει.

Nokia 1661-2 (RH122) Vodafone

IMEI 351943037961436

Vodafone

Καμιά βοήθεια κανείς?

Καλημέρα.

Δοκίμασες το 12345? Αλλιώς δοκίμασε κάποιον από τους τρόπους που αναφέρονται στο θέμα Εύρεση κωδικού ασφαλείας σε συσκευές Nokia.

Για ότι άλλο θες σχετικά με τον κωδικό ασφαλείας το ρωτάς στο παραπάνω θέμα.

• 1 month later...

καλησπερα παιδες

επεσε στα χερια της αδερφη μου ενα n97 κλειδωμενο σε αγγλικη εταιρια πως μπορω να το ξεκλειδωσω?

αν του περασω cfw δεν θα ξεκλειδωσει?

εχω ενα νοκια 2630 κλειδωμενο σε δικτυο.Αν μπορει και ξερει καποιος πως ξεκλειδωνω το κινητο ας μου πει...

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

• The topic was unpinned