kalisti Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 καλησπέρα σε όλους ! ειμαι καινουργιος στην παρεα και θα ήθελα ρωτησω και εγω με την σειρα μου για τον οικονομικοτερο τρόπο θέρμανσης, προσωπικα εχω σε όλα τα δωμάτια του σπίτιου μου air condition και τα αναβω , με την διαφορα πως αν τα σβησω όλο το σπίτι μετά θα είναι παγωμένο.Καταλαβαίνετε πως δεν είναι λύση αυτη για να ζεσταθεί μια οικογέννεια και ειδικα όταν υπάρχουν μικρά παιδια . Για τις εναλλακτικές λύσεις θέρμανσης όπως ενεργειακο τζάκι , πελλετ κλπ , ξερετε κατι ? Καλησπέρα και απο μενα! Εγω σπίτι μου εχω ενεργειακό τζάκι κάνει πολύ καλή δουλειά , το εχω συνδεση και με τα σωματα του σπιτιου μου.Πραγματικά δεν εχω κάποιο πρόβλημα και ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος, στο προτεινω ανεπιφύλακτα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplika Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 καλησπέρα σε όλους ! ειμαι καινουργιος στην παρεα και θα ήθελα ρωτησω και εγω με την σειρα μου για τον οικονομικοτερο τρόπο θέρμανσης, προσωπικα εχω σε όλα τα δωμάτια του σπίτιου μου air condition και τα αναβω , με την διαφορα πως αν τα σβησω όλο το σπίτι μετά θα είναι παγωμένο.Καταλαβαίνετε πως δεν είναι λύση αυτη για να ζεσταθεί μια οικογέννεια και ειδικα όταν υπάρχουν μικρά παιδια . Για τις εναλλακτικές λύσεις θέρμανσης όπως ενεργειακο τζάκι , πελλετ κλπ , ξερετε κατι ? Καλησπέρα ! το μόνο σιγουρο είναι πως το πετρελαιο δεν συμφερει , ειναι ενας προβληματισμός που εχουμε όλοι στην σημερινη εποχη ,εγω αλλάξα τον καυστηρα μου και το εκανα πελλετ, εδωσα καποια χρηματα παραπάνω(από το να έκανα ενεργειακό τζάκι),για να το αγορασω αλλα θα κανω απόσβεση αμεσα ,πλέον δεν με προβληματιζει η θερμανση του σπιτιου μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntiok Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 καλησπέρα σε όλους ! ειμαι καινουργιος στην παρεα και θα ήθελα ρωτησω και εγω με την σειρα μου για τον οικονομικοτερο τρόπο θέρμανσης, προσωπικα εχω σε όλα τα δωμάτια του σπίτιου μου air condition και τα αναβω , με την διαφορα πως αν τα σβησω όλο το σπίτι μετά θα είναι παγωμένο.Καταλαβαίνετε πως δεν είναι λύση αυτη για να ζεσταθεί μια οικογέννεια και ειδικα όταν υπάρχουν μικρά παιδια . Για τις εναλλακτικές λύσεις θέρμανσης όπως ενεργειακο τζάκι , πελλετ κλπ , ξερετε κατι ? Για μένα η καλυτερη λύση ειναι το πέλλετ καλοριφερ , αυτο εχω επιλεξει και εχω βάλει στο σπίτι μου ,δινεις καποια χρήματα στην αρχη,οχι πολλά -αλλά κάνεις απόσβεση άμεσα,αν αναλογιστείς την τιμή του πετρελαίου με το πελλετ. Εχει συνδεθει και με τα σώματα στο σπίτι μου οπότε εχω ομοιόμορφη ζέστη παντού.Αν θες μπες σ΄αυτο το link http://www.tzakiadavris.gr/sompes-pellet/ να πάρεις καμιά ιδέα , ίσως εσυ να διαθέτεις άλλα χρηματα οπότε δες ίσως βρεις αυτό που σου ταιριαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CAVIN Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Σας ευχαριστω πολυ ολους, για τις προτάσεις σας , θα τις κοιταξω.....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Σας ευχαριστω πολυ ολους, για τις προτάσεις σας , θα τις κοιταξω.....:) και αμα ψαχτεις σε βαλκανικες χωρες θα τα παρεις και μιση τιμη... Εγω λεβητα buderus απο τσεχια (Χωρα οπου υπαρχει εργοστασιο της) πηρα 1800 φτηνοτερα απο οτι ειχαν τον ιδιο στην Ελλαδα.Ιδιο μοντελο λεβητα. Γενικα καποιοι "πιανουν" λιγο θελει αρκετο ψαξιμο (μην πεσεις και σε μουφες)αλλα οι σομπες πελετ κανουν δουλεια. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Για θερμανση ενος δωματιου 15 τετρ. μ. απογευματινες , βραδυνες ωρες, σε σπιτι που εχει κεντρικη θερμανση, αλλα σε μερες που ειναι ενας μονο στο σπιτι, σε αυτο το δωματιο, σε περιοχη με ηπιο χειμωνα, πεδινη, Πελοπόνησσο, και σε σπιτι με πορτες παραθυρα με τις προδιαγραφες του προσγραμματος Εξοικονομω, θα ηταν καλη λυση ενας θερμπομπος 2000 Watt ? Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Για θερμανση ενος δωματιου 15 τετρ. μ. απογευματινες , βραδυνες ωρες, σε σπιτι που εχει κεντρικη θερμανση, αλλα σε μερες που ειναι ενας μονο στο σπιτι, σε αυτο το δωματιο, σε περιοχη με ηπιο χειμωνα, πεδινη, Πελοπόνησσο, και σε σπιτι με πορτες παραθυρα με τις προδιαγραφες του προσγραμματος Εξοικονομω, θα ηταν καλη λυση ενας θερμπομπος 2000 Watt ? Αρκει να κλεινεις πορτες και να εχει σκαλες μεχρι τα 2000w. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Αρκει να κλεινεις πορτες και να εχει σκαλες μεχρι τα 2000w. Πορτα δωματιου φυσικα θα κλεινει. Σκαλες εννοεις τον διακοπτη του; Ενας που εχω σταμπαρει εχει δυο, στα 1250 και στα 2000 watt Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Πορτα δωματιου φυσικα θα κλεινει. Σκαλες εννοεις τον διακοπτη του; Ενας που εχω σταμπαρει εχει δυο, στα 1250 και στα 2000 watt γιατι δεν βαζεις ενα πανελ υπερυθρης θερμανσης? πελλοπονησο δεν εχει κρυο και θα σου κοψει και την υγρασια. με 600αρι ανετα κανει την δουλεια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 γιατι δεν βαζεις ενα πανελ υπερυθρης θερμανσης? πελλοπονησο δεν εχει κρυο και θα σου κοψει και την υγρασια. με 600αρι ανετα κανει την δουλεια σου. Οταν λες 600αρι εννοεις 600€ ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Οταν λες 600αρι εννοεις 600€ ; μπα 600w θα εννοει. Αν εχει και θερμοστατηνα ρυθμιζεις την θερμοκρασια μια χαρα μου φαινεται. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 (edited) Ωραια .... Ξαναθετω το θεμα λιγο διαφορετικα ..... Εχουμε ενα σπιτι 100 τμ που εχει κεντρικη θερμανση. Ορισμενες ωρες της ημερας, (απογευμα) ειναι ενα ατομο μονο στο σπιτι στο δωματιο του 15 τ.μ. Οποτε κρινεται ασκοπο να θερμενεται ολοκληρο το σπιτι και θελουμε να θερμανουμε μονο το δωματιο. Μιλαμε για περιοχη με αρκετα ηπιο χειμωνα και με σπιτι που εχει πορτες - παραθυρα με τις προδιαγραφες του Εξοικονομω. Ποια ειναι η καλυτερη λυση για θερμανση του δωματιου; Πανελ υπερυθρης ακτινοβολιας (πόσα watt ; ) - θερμοπομπός (2000w) ή κατι αλλο ; Edited October 14, 2015 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 ναι 600 watt λεω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Ωραια .... Ξαναθετω το θεμα λιγο διαφορετικα ..... Εχουμε ενα σπιτι 100 τμ που εχει κεντρικη θερμανση. Ορισμενες ωρες της ημερας, (απογευμα) ειναι ενα ατομο μονο στο σπιτι στο δωματιο του 15 τ.μ. Οποτε κρινεται ασκοπο να θερμενεται ολοκληρο το σπιτι και θελουμε να θερμανουμε μονο το δωματιο. Μιλαμε για περιοχη με αρκετα ηπιο χειμωνα και με σπιτι που εχει πορτες - παραθυρα με τις προδιαγραφες του Εξοικονομω. Ποια ειναι η καλυτερη λυση για θερμανση του δωματιου; Πανελ υπερυθρης ακτινοβολιας (πόσα watt ; ) - θερμοπομπός (2000w) ή κατι αλλο ; Οικονομικοτερη κλιματιστικο.φτανει να καιει 100-300W ανα ωρα. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Οικονομικοτερη κλιματιστικο.φτανει να καιει 100-300W ανα ωρα. ναι συμφωνω. Αν ομως αποφασισω να παρω θερμοπομπό Μπορειτε να μου συγκρινετε αυτον http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/heaters/convectors/156306-united-uhm784-mica και αυτόν http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/heaters/convectors/114730-kerosun-kpmc20 που εχουν τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Μάγκες επειδή το ψαξα λιγάκι το θέμα με όλα αυτά που κυκλοφορούν, να ξέρετε πως έχουν τα πράγματα. Η οικονομικοτερη λύση είναι το αιρκοντισιον για ένα σπίτι. Θερμοπομποι, υγραεριου, αεροθερμα, καλοριφέρ μίνι λαδιού και ότι άλλο κυκλοφορεί μπορεί να κάνουν δουλειά(η κάθε συσκευή έχει τα δικά της πλεονέκτηματα - μειονέκτηματα) για ένα δωμάτιο αλλά θα ανέβει σίγουρα ΔΕΗ. Και φυσικά οποίος θελήσει να πάρει ισχύει ο κανόνας ότι πληρώνεις παίρνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Μάγκες επειδή το ψαξα λιγάκι το θέμα με όλα αυτά που κυκλοφορούν, να ξέρετε πως έχουν τα πράγματα. Η οικονομικοτερη λύση είναι το αιρκοντισιον για ένα σπίτι. Θερμοπομποι, υγραεριου, αεροθερμα, καλοριφέρ μίνι λαδιού και ότι άλλο κυκλοφορεί μπορεί να κάνουν δουλειά(η κάθε συσκευή έχει τα δικά της πλεονέκτηματα - μειονέκτηματα) για ένα δωμάτιο αλλά θα ανέβει σίγουρα ΔΕΗ. Και φυσικά οποίος θελήσει να πάρει ισχύει ο κανόνας ότι πληρώνεις παίρνεις. Αν έχεις νυχτερινό ρεύμα συμφαίρει!!!! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 ναι συμφωνω. Αν ομως αποφασισω να παρω θερμοπομπό Μπορειτε να μου συγκρινετε αυτον http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/heaters/convectors/156306-united-uhm784-mica και αυτόν http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/heaters/convectors/114730-kerosun-kpmc20 που εχουν τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη ; αλλο kerosan και αλλο united. σαν φιρμες εννοω. πηγαινε απο κοντα και δεστους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 αλλο kerosan και αλλο united. σαν φιρμες εννοω. πηγαινε απο κοντα και δεστους. Μα, αν δεν ηταν αλλο το ενα και αλλο το αλλο, δεν θα ζητουσα συγκριση. Και φυσικα αλλο 115€ και αλλο 60€. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
buruburu Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Καλησπέρα σας, θέλω να ζεστάνω έναν χώρο, χοντρικά κοντά στα 100 τ.μ. και ψηλοτάβανο. Υπάρχει κλιματιστικό αλλά δεν είναι αρκετό. Ο χώρος δε χρησιμοποιείται συνέχεια, κάποιες ώρες 3-4 φορές τη βδομάδα και είναι ενιαίος. Τι μου προτείνετε να βάλω; Παράθεση "The only people we can think of as normal are those we don't yet know very well." Alain de Botton Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosdimitr Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Και εγώ με κλιματιστικό βλέπω να βγάζω το χειμώνα φέτος :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 (edited) Καλησπέρα σας, θέλω να ζεστάνω έναν χώρο, χοντρικά κοντά στα 100 τ.μ. και ψηλοτάβανο. Υπάρχει κλιματιστικό αλλά δεν είναι αρκετό. Ο χώρος δε χρησιμοποιείται συνέχεια, κάποιες ώρες 3-4 φορές τη βδομάδα και είναι ενιαίος. Τι μου προτείνετε να βάλω; Για να κανεις δουλεια χωρις να ξοδευτείς ασκοπα με ότι διαφημίζουν ,να ρωτήσεις σε καταστήματα θερμανσης και κλιματισμού να δουν τον χώρο σου και να προτείνουν λύση στα χρήματα που διαθετεις.Ρωτας και αλλου για επαλήθευση .Επρεπε να είχε γίνει έγκαιρα όταν εβαλες το κλιματιστικο αφού δεν σε καλύπτει,δεν θα καλυπτε και τότε .Δεν έχει σχεση επειδη δεν χρησιμοποιεις τον χώρο συχνά,χρήματα έδωσες τότε στο να ξαναδωσεις πάλι. Edited November 19, 2016 by Gary Kokkin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Έχω λουτρό εμβαδού περίπου 4,5 τ.μ. με ύψος 2,60 μέτρα στο οποίο δυστυχώς το καλοριφέρ που έχω δεν το ζεσταίνει ικανοποιητικά με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα αίσθημα κρύου όταν μπαίνουμε να κάνουμε μπάνιο (και κυρίως όταν βγαίνουμε από αυτό). Χρειάζομαι λοιπόν μια συμπληρωματική πηγή θέρμανσης για να ζεστάνει τοπικά και για περιορισμένο χρονικό διάστημα το χώρο. Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να κοιτάξω κάπου ανάμεσα σε αερόθερμο μπάνιου και θερμοπομπό. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος μία από τις δύο αυτές εναλλακτικές; Πλεονεκτήματα - μειονεκτήματα; Από άποψη κατανάλωσης είναι το ίδιο, αλλά δεν ξέρω ποια είναι καλύτερη από άποψη ποιότητας θέρμανσης για το συγκεκριμένο χώρο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Aεροθερμο μπανιου βαζουν οι περισσότεροι,ειναι και μικρότερο σε ογκο,εχει πιο άμεση αποδοση, και συνηθως έχει και λειτουργία κρυου αερα για στεγνωμα του μπανιου από υδρατμους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Έχω λουτρό εμβαδού περίπου 4,5 τ.μ. με ύψος 2,60 μέτρα στο οποίο δυστυχώς το καλοριφέρ που έχω δεν το ζεσταίνει ικανοποιητικά με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα αίσθημα κρύου όταν μπαίνουμε να κάνουμε μπάνιο (και κυρίως όταν βγαίνουμε από αυτό). Χρειάζομαι λοιπόν μια συμπληρωματική πηγή θέρμανσης για να ζεστάνει τοπικά και για περιορισμένο χρονικό διάστημα το χώρο. Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να κοιτάξω κάπου ανάμεσα σε αερόθερμο μπάνιου και θερμοπομπό. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος μία από τις δύο αυτές εναλλακτικές; Πλεονεκτήματα - μειονεκτήματα; Από άποψη κατανάλωσης είναι το ίδιο, αλλά δεν ξέρω ποια είναι καλύτερη από άποψη ποιότητας θέρμανσης για το συγκεκριμένο χώρο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εγώ εχω ένα μικρό αερόθερμο 600watt. Το ανάβω 5' πριν μπω για μπάνιο και ο χώρος ζεσταίνεται πολύ γρήγορα. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts