UPS Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Αν θέλει κάποιος νεότερη ενημέρωση για το Acqua (με ημερομηνία 25/12/12) ας μου στείλει PM. (Της wind είναι 24/07/12). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EPYLOXIAS Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Αν θέλει κάποιος νεότερη ενημέρωση για το Acqua (με ημερομηνία 25/12/12) ας μου στείλει PM. (Της wind είναι 24/07/12). Τπαρχει νεοτερη ενημερωση :blink::blink::blink: ??????? Τοσα mail εχω στειλει σε wind και ZTE και με παραπεμπουν ο ενας στον αλλο!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UPS Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Δεν υπάρχει της Wind. Οι νεότερες (που έχω βρει) είναι της IRD (Σλοβακία) με ημερομηνία 1 Αυγούστου 2012 και της TMN (Πορτογαλία) με ημερομηνία 25 Δεκεμβρίου 2012. Και οι 2 παίζουν χωρίς πρόβλημα. Αρκετούς μήνες ήμουν με την IRD και τώρα κάτι βδομάδες με την TMN. Φυσικά υπάρχει και CM10 (4.1.2 και 4.2.2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EPYLOXIAS Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Δεν υπάρχει της Wind. Οι νεότερες (που έχω βρει) είναι της IRD (Σλοβακία) με ημερομηνία 1 Αυγούστου 2012 και της TMN (Πορτογαλία) με ημερομηνία 25 Δεκεμβρίου 2012. Και οι 2 παίζουν χωρίς πρόβλημα. Αρκετούς μήνες ήμουν με την IRD και τώρα κάτι βδομάδες με την TMN. Φυσικά υπάρχει και CM10 (4.1.2 και 4.2.2) οι 4.1.2 και 4.2.2 ειναι επισημες ή απο modaco; και για βαλω τις ξενες πρεπει να το ξανα ρουταρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EPYLOXIAS Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Νέκρα έχει πέσει βλέπω στο thread... Για να το ζωντανεψουμε λίγο. Λοιπόν, εγκατέστησα την 10.1 με τα γερμανικά partitions, άλλα το wifi αποσυνδέεται στα καλά καθουμενα. Και δεν έχω σκοπό να γυρίσω στην ICS (υπερβολικά αργή και με αποσυνδεσεις -οχι τόσο συχνες βεβαια- στο wifi). Έχει κάνεις ιδέα πως μπορούμε να το διορθώσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 (edited) εγκατέστησα την 10.1 με τα γερμανικά partitions, άλλα το wifi αποσυνδέεται στα καλά καθουμενα Είναι αυτή η ROM? Έχει ανοίξει topic στο modaco, σχετικά με το θέμα. Περνάω σήμερα αυτή την έκδοση. Θα πω σύντομα εντυπώσεις. Ok. Με τη συγκεκριμένη ROM, η συσκευή δεν μπορεί να συνδεθεί με το router. Πάντως βρέθηκε λόγος ύπαρξης για το Acqua (διότι απο τον Σεπτέμβριο που το αγόρασα, βρίσκεται κυρίως στο συρτάρι): Να δοκιμάζω πάνω του όποια ROM κυκλοφορεί. Γιατί για να το χρησιμοποιώ σαν smartphone δεν το βλέπω σε αυτή τη ζωή. Edited June 27, 2013 by paschos76 Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EPYLOXIAS Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Είναι αυτή η ROM? Έχει ανοίξει topic στο modaco, σχετικά με το θέμα. Περνάω σήμερα αυτή την έκδοση. Θα πω σύντομα εντυπώσεις. Ok. Με τη συγκεκριμένη ROM, η συσκευή δεν μπορεί να συνδεθεί με το router. Πάντως βρέθηκε λόγος ύπαρξης για το Acqua (διότι απο τον Σεπτέμβριο που το αγόρασα, βρίσκεται κυρίως στο συρτάρι): Να δοκιμάζω πάνω του όποια ROM κυκλοφορεί. Γιατί για να το χρησιμοποιώ σαν smartphone δεν το βλέπω σε αυτή τη ζωή. Κοίτα, σαν συσκευή δεν είναι κακή (αν δεν είσαι απαιτητικός χρήστης). Τώρα που του φοράω τη ρομ που έβαλες κι εσύ, δουλεύει το ασύρματο, άπλα κάνει διακοπές και επανασυνδέεται άλλα σε πιο αραιά διαστήματα από το προηγούμενο update... Και δεν ξέρω γιατί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UPS Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Έχω βάλει την CM10.1 (6 Ιουλίου), με το διορθωμένο BT. Για τις 3 μέρες που την έχω δουλεύει χωρίς πρόβλημα. Είμαι με τα slovak partitions αφού με της wind δεν δουλεύει το WIFI. Για αρκετό καιρό είχα την CM10 (PAC) και ναι μεν δούλευε καλά σαν τηλέφωνο αλλά ήταν πιο αργή από τον CM10.1 και πολλές φορές κόλλαγε το WIFI και έκανε reboot μόνο του. Η συμπεριφορά της CM10.1 προς το παρόν είναι άψογη, και δεν βλέπω λόγο να την αλλάξω. Σχετικά με το WIFI, το μόνο που έχω είναι σχετικά κακή λήψη - δηλαδή σε σχέση με ένα ZTE blade 1, το acqua είναι λίγο πιο αναίσθητο. Στο σπίτι/γραφείο δεν βλέπω πρόβλημα αλλά σε μερικά Public hotspots δεν συνδέεται σταθερά. Να πω βέβαια πως δεν έχω μέτρο σύγκρισης, αφού δεν κράτησα την orignal rom ούτε μισή μέρα. Μπορεί να είναι έτσι και από το εργοστάσιο. Η συμπεριφορά του WIFI μεταξύ CM10 και CM10.1 δεν συγκρίνεται. Το CM10 ήταν απλά ανεκτή στο CM10.1 είναι λειτουργική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UPS Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Πληροφοριακά και η CM10.1 (10 Ιουλίου) πάει καλά μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mts21gr Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Πληροφοριακά και η CM10.1 (10 Ιουλίου) πάει καλά μέχρι στιγμής. το cwm πως το περασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UPS Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Οδηγίες για το CWM εδώ: http://www.modaco.com/topic/360389-recovery-clockworkmod-6032-for-zte-blade-iii/ Κάνει και για το acqua. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mts21gr Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Οδηγίες για το CWM εδώ: http://www.modaco.com/topic/360389-recovery-clockworkmod-6032-for-zte-blade-iii/ Κάνει και για το acqua. το εχω δοκοιμασει αλλα δεν κανει τπτ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EPYLOXIAS Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Έχω βάλει την CM10.1 (6 Ιουλίου), με το διορθωμένο BT. Για τις 3 μέρες που την έχω δουλεύει χωρίς πρόβλημα. Είμαι με τα slovak partitions αφού με της wind δεν δουλεύει το WIFI. Για αρκετό καιρό είχα την CM10 (PAC) και ναι μεν δούλευε καλά σαν τηλέφωνο αλλά ήταν πιο αργή από τον CM10.1 και πολλές φορές κόλλαγε το WIFI και έκανε reboot μόνο του. Η συμπεριφορά της CM10.1 προς το παρόν είναι άψογη, και δεν βλέπω λόγο να την αλλάξω. Σχετικά με το WIFI, το μόνο που έχω είναι σχετικά κακή λήψη - δηλαδή σε σχέση με ένα ZTE blade 1, το acqua είναι λίγο πιο αναίσθητο. Στο σπίτι/γραφείο δεν βλέπω πρόβλημα αλλά σε μερικά Public hotspots δεν συνδέεται σταθερά. Να πω βέβαια πως δεν έχω μέτρο σύγκρισης, αφού δεν κράτησα την orignal rom ούτε μισή μέρα. Μπορεί να είναι έτσι και από το εργοστάσιο. Η συμπεριφορά του WIFI μεταξύ CM10 και CM10.1 δεν συγκρίνεται. Το CM10 ήταν απλά ανεκτή στο CM10.1 είναι λειτουργική. Αφου φορας την 4.2.2, το φλας της καμερας δουλευει κανονικα? Επισης, αν θες (και δε βαριεσαι) μπορεις να γραψεις τα βηματα εγκαταστασης? (σε ρωταω γιατι οπως και να εχω κανει τα βηματα,το wifi με κανει συνεχεια διακοπες και επανασυνδεσεις... Και εχω δοκιμασει και τα γερμανικα και τα σλοβακικα παρτισιονς). :blink: Edited July 11, 2013 by EPYLOXIAS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UPS Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Βασικά δεν έκανα κάτι πέρα από τα γραμμένα στο modaco. Πέρασα το CWM με τη διαδικασία adb μέσα από windows. Θυμάμαι ότι θέλει το σωστό driver που δίνουν στο ίδιο post εδώ: http://www.modaco.com/topic/360389-recovery-clockworkmod-6032-for-zte-blade-iii/ Μετά το πέρασμα τον υπολοίπων είναι παιχνίδι. Βάζω τα σχετικά αρχεία στην microSD (συνδεδεμένη η κάρτα πάνω σε PC). Και από το CWM περνάω τα σχετικά zip. Πρώτα την ROM μετά τα gaps (αφού έχω κάνει τα wipe/reset). Και τα σχετικά partitions περνάνε με τον ίδιο τρόπο από το CWM - απλά αυτά δεν θέλουν wipe /reset. Σχετικέ με τις διακοπές στο wifi δεν ξέρω τι να πω. Σε μένα είτε παίζει είτε όχι ανάλογα, με ποια partitions έχω βάλει. Έχεις δει Logcat σχετικά με αυτές; Το wifianalyzer τι εικόνα σου βγάζει; Μήπως έχεις hardware πρόβλημα; Το φλας δουλεύει. Γενικά πάει καλά σε όλα με την 4.2.2 και μου αρέσει πολύ σε σχέση με τις προηγούμενες (σε αντίθεση με ένα blade1 που έχω κρατήσει την 2.κάτι αφού οι νεότερες δεν με βόλεψαν) Edited July 11, 2013 by UPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mts21gr Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 ακολουθω τις οδηγιες που εχει,το κινητο κανει restar αλλα μενει κολημενο στο πρασινο ρομποτακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UPS Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Δεν βοηθάει αυτό που γράφεις. Ποιές οδηγίες; Σε ποιό βήμα; adb / fastboot έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 παιδιά...ένας φίλος έχει το συγκεκριμένο κινητό και με ενημέρωσε χθες ότι αφου πέρασε μια custom rom,το κινητό πλέον δεν ανοίγει καν..τίποτα!!! ξέρει κανείς τι θα μπορούσε να κάνει?έψαξα στο internet αλλά δεν βρήκα κάτι για hard brick...κάποια συμβουλή? Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EPYLOXIAS Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Βασικά δεν έκανα κάτι πέρα από τα γραμμένα στο modaco. Πέρασα το CWM με τη διαδικασία adb μέσα από windows. Θυμάμαι ότι θέλει το σωστό driver που δίνουν στο ίδιο post εδώ: http://www.modaco.com/topic/360389-recovery-clockworkmod-6032-for-zte-blade-iii/ Μετά το πέρασμα τον υπολοίπων είναι παιχνίδι. Βάζω τα σχετικά αρχεία στην microSD (συνδεδεμένη η κάρτα πάνω σε PC). Και από το CWM περνάω τα σχετικά zip. Πρώτα την ROM μετά τα gaps (αφού έχω κάνει τα wipe/reset). Και τα σχετικά partitions περνάνε με τον ίδιο τρόπο από το CWM - απλά αυτά δεν θέλουν wipe /reset. Σχετικέ με τις διακοπές στο wifi δεν ξέρω τι να πω. Σε μένα είτε παίζει είτε όχι ανάλογα, με ποια partitions έχω βάλει. Έχεις δει Logcat σχετικά με αυτές; Το wifianalyzer τι εικόνα σου βγάζει; Μήπως έχεις hardware πρόβλημα; Το φλας δουλεύει. Γενικά πάει καλά σε όλα με την 4.2.2 και μου αρέσει πολύ σε σχέση με τις προηγούμενες (σε αντίθεση με ένα blade1 που έχω κρατήσει την 2.κάτι αφού οι νεότερες δεν με βόλεψαν) Aυτο με το Logcat δεν το εχω κανει (αν και το εχουν επισημανει αρκετοι στο Μοντακο) και δε ξερω πως. Αλλα... Εξανα τα βηματα που εκανες κι εσυ κι ομως το προβλημα παραμενει... Τι να πω... Προβλημα hardware? και γιατι δεν το εκανε και στη stock rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mts21gr Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Δεν βοηθάει αυτό που γράφεις. Ποιές οδηγίες; Σε ποιό βήμα; adb / fastboot έχεις; adb/d=fastboot τα εχω κατεβασει απο τα link που δινει,στο :6. cd into the directory you created and execute following commands in terminal window (boots into recovery instead of flashing it) adb reboot bootloader fastboot boot recovery-cwm6032-atlas40.img βημα ειμαι,εκει κανει restar το κινητο και κολλαει στη οθονη με το ρομποτακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EPYLOXIAS Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 adb/d=fastboot τα εχω κατεβασει απο τα link που δινει,στο :6. cd into the directory you created and execute following commands in terminal window (boots into recovery instead of flashing it) adb reboot bootloader fastboot boot recovery-cwm6032-atlas40.img βημα ειμαι,εκει κανει restar το κινητο και κολλαει στη οθονη με το ρομποτακι Root εχεις κανει πρωτα στο τηλεφωνο? Ο root cheker (app απο το google play) στο βγαζει rooted? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mts21gr Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Root εχεις κανει πρωτα στο τηλεφωνο? Ο root cheker (app απο το google play) στο βγαζει rooted? πρεπει πρωτα να το κανω root? το ειχα rootαρισμενο,αλλα εκανα update και πλεον δεν ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EPYLOXIAS Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 πρεπει πρωτα να το κανω root? το ειχα rootαρισμενο,αλλα εκανα update και πλεον δεν ειναι Εμ βεβαια. ΠΡΩΤΑ ROOT και μετα ολα τα αλλα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mts21gr Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Εμ βεβαια. ΠΡΩΤΑ ROOT και μετα ολα τα αλλα.:) το εικονιδιο superuser το εχω,αλλα οταν το τρεχω μου λεει :δεν υπαρχει SU binary εγκατεστημενο και ο superSu δεν μπορει να το εγκαταστησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EPYLOXIAS Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 το εικονιδιο superuser το εχω,αλλα οταν το τρεχω μου λεει :δεν υπαρχει SU binary εγκατεστημενο και ο superSu δεν μπορει να το εγκαταστησει Δεν το εχεις rootαρει σωστα. Ξανα διαβασε τις οδηγιες. Κατι κανεις προφανως λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mts21gr Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Δεν το εχεις rootαρει σωστα. Ξανα διαβασε τις οδηγιες. Κατι κανεις προφανως λαθος. δοκιμασα να το root με αυτες τις οδηγιες http://zteblade3.webs.com/root αλλα τπτ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts