montoya_42 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Sorry, εννοούσα την δόνηση όταν πατάς τα πλήκτρα, η οποια στο Trophy ήταν σχεδόν ίδιας έντασης με την δόνηση της κλήσης. Δεν σου μούδιαζε το δάχτυλο???? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 (edited) φιλε μοντογια αυτο με τη δονηση το εχεις και εσυ που ειναι δυνατη; Edited November 22, 2013 by tolispao13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 φιλε μοντογια αυτο με τη δπνηση το εχεις και εσυ που ειναι δυνατη; Δεν χρησιμοποιώ δόνηση.... Ή εννοείς τα τρία πλήκτρα κάτω? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 τη κανονικη δονηση..οχι τα τρια πληκτρα..το 820 εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 η δονηση ειναι ποιο δυνατη απο το lumia 800 και απο το lg 2x που εχω..κατα τα αλλα το τηλεφωνακι πεταει.. το Lumia 820 θεωρώ ότι έχει πολύ αδύναμη δόνηση... πόσο χειρότερη μπορεί να είχαν optimus και 800??? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 τη κανονικη δονηση..οχι τα τρια πληκτρα..το 820 εχεις; Το 925. Θα το δοκιμάσω. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 (edited) απλα το 820 αν το εχεις αθορυβο και στη δονηση ειναι σαν να τριζει στη πανω πλευρα πανω απο την καμερα..οταν σε παιρνουν τηλεφωνο..ακομα και στο μυνημα το καταλαβενεις.. Edited November 23, 2013 by tolispao13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 μονο σε εμενα το κανει αυτο η δονηση;σαν να κουνιουνται το χρυσα συρματακια που εχει πανω απο την καμερα..αξιζει να παρω το ασυρματο καπακι;μαζι με το φορτιστη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Στο κατάσταση μνήμης έχει προσωρινά αρχεία 1,9 gb και παταω για διαγραφη αλλα δεν τα σβήνει! Τι να φταίει; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Μάλλον γενικο το προβλημα http://forums.wpcentral.com/windows-phone-gdr3-preview/245537-2.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 εμενα απο 690 mb που ειχα σαν προσωρινα το εκλεισα και με το που ανοιξε εκανα καθαρισμο και επεσα στα 190.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 μολις του περασα την preview gdr3.προς το παρων το τεσταρω.σε λιγες μερες θα βγαλω συμπερασματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Κλαψ,εμεινα χωρις το αγαπημενο μου 820,επεσε και χαλασε η οθονξ αφης,75 ευρω και ετοιμο την πεμπτη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cac Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Ως νεόκοπος κάτοχος 820 ψάχνω να βρω την περιστροφή οθόνης και δεν την βρίκσω? μια βοήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Θα περιμένεις μέχρι την GDR3 για να σου απαντήσουμε... :lol: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cac Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Αρα σωστά δεν βρίσκω! εν αναμονή αναβάθμισης? σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Αρα σωστά δεν βρίσκω! εν αναμονή αναβάθμισης? σωστά? σωστότατα.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cac Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 ευχαριστω... ελπίζω οι επόμενς απορίες μου να μην λύνονται με αναβάθμιση! :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 ευχαριστω... ελπίζω οι επόμενς απορίες μου να μην λύνονται με αναβάθμιση! :) :) :) σκέψου να μη λύνονται καν......!!!!! Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill997 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 (edited) Κλαψ,εμεινα χωρις το αγαπημενο μου 820,επεσε και χαλασε η οθονξ αφης,75 ευρω και ετοιμο την πεμπτη..... Περαστικά φίλε μου. Για να μην πάθω το ίδιο αγόρασα ένα πλαστικό άσπρο κάλυμμα για το 820 μαζί με 6 μεμβράνες οθόνης.Πακέτο από Άμαζον 12 ευρώ,Τerrapin ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!:mad: Δεύτερη μέρα σήμερα και το άσπρο πλαστικό άρχισε να χρωματίζεται και δείχνει βρώμικο και πανάσχημο και στην μεμβράνη ήδη διακρίνω ελαφρές ,απροσδιόριστες ακόμη, ''αράχνες''. Γιατρέ μου υπάρχει σωστή λύση;:( Edited December 1, 2013 by Bill997 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Η GDR3 τι αλλαγές φέρνει; Αν ξέρει περίπου κάποιος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Η GDR3 τι αλλαγές φέρνει; Αν ξέρει περίπου κάποιος.. κυριως τις ειδοποιήσεις στη glance screen bt 4.0 στο multitasking screen θα υπάρχει επιλογή για κλείσιμο προγραμματων και νομίζω περισσότερη παραμετροποιηση στις ειδοποιήσεις SMS, email κτλ Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Ωραίος! Γιατι ειναι λίγο άδειο το λειτουργικό ακόμα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sedif Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Έχω προσέξει ότι σε άσπρο φόντο ,π.χ. στον internet explorer, φαίνονται κάπως έντονα κάθετες γραμμές από κουκίδες (προφανώς απ'το digitizer). Eίναι γενικό το θέμα ή έπεσα πάνω στην περίπτωση; Το κινητό είναι Vodafone branded,απ'αυτά της προσφοράς Παράθεση Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Έχω προσέξει ότι σε άσπρο φόντο ,π.χ. στον internet explorer, φαίνονται κάπως έντονα κάθετες γραμμές από κουκίδες (προφανώς απ'το digitizer). Eίναι γενικό το θέμα ή έπεσα πάνω στην περίπτωση; Το κινητό είναι Vodafone branded,απ'αυτά της προσφοράς και γω με την προσφορά το πήρα,δεν έχω παρατηρήσει τίποτα τέτοιο ούτε στους explorer,ούτε στο μενού,ούτε σε κάτι ασπρόμαυρα κόμικς που διαβαζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts