kax Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Γεια σς παιδια, βρηκα στο αμερικανικο market μια εφαρμογη. πως μπορώ να την εγκαταστησω στο 920 μου; εχω και το xap αρχειο Γιατί δεν γυρνάς την περιοχή του τηλεφώνου σε Αμερική, ώστε να μπαινεις στο αμερικάνικο κατάστημα μεσά απο το κινητό και να κατεβάσεις κατευθείαν απο εκεί. Εγώ έτσι το εκανα για να κατεβασω την επίσημη εφαρμογή του YouTube που βγήκε χθες και δεν υπήρχε στο ελληνικό store. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 (edited) Γιατί δεν γυρνάς την περιοχή του τηλεφώνου σε Αμερική, ώστε να μπαινεις στο αμερικάνικο κατάστημα μεσά απο το κινητό και να κατεβάσεις κατευθείαν απο εκεί. Εγώ έτσι το εκανα για να κατεβασω την επίσημη εφαρμογή του YouTube που βγήκε χθες και δεν υπήρχε στο ελληνικό store. Αυτη χωρίς το download? . Οπότε καλύτερα να απολαύσουμε το τηλέφωνο μας με τα όποια κουσούρια του. Φίλε μου, δε μπορείς να φανταστείς πόσο το απολαμβάνω...;) Edited August 14, 2013 by montoya_42 SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Αυτη χωρίς το download? Φίλε μου, δε μπορείς να φανταστείς πόσο το απολαμβάνω...;) Ναι. Κυκλοφόρησε χθες αλλά μονο στο αμερικάνικο καταστημα η νέα εφαρμογή απο την Microsoft σε συνεργασια με την Google οπώς είχε ανακοινωθεί παλαιοτέρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 (edited) Ναι. Κυκλοφόρησε χθες αλλά μονο στο αμερικάνικο καταστημα η νέα εφαρμογή απο την Microsoft σε συνεργασια με την Google οπώς είχε ανακοινωθεί παλαιοτέρα. Η αρχική εφαρμογή υπάρχει πουθενά? Τώρα την έχω αλλα δεν θέλω να την χάσω αν πχ σου συμβεί κάτι η αν αλλαξω συσκευή. edit. Δεν ξέρω ποιος με γκαντεμιασε ή τι έγινε (απο την ms) αλλα δεν έχω πλέον επιλογή download. Ξεκίνησε σήμερα μια ενημέρωση, την σταμάτησα και την ακύρωσα αλλα τελικά το κακό εγινε.... Γίνεται να βρούμε την αρχική φοβερή εφαρμογή??? Edited August 14, 2013 by montoya_42 SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 καλησπερα στην παρεα, το παρηγγειλα και εγω απο το eshop, γιατι 300 ευρω μου φαινονται καλα γι αυτο το τηλεφωνο. με μια απλη θηκη σιλικονης από ebay, λετε να ζεσταινεται περισσοτερο απ οτι ήδη αναφερουν καποιοι χρηστες του? παντως λογικα απο αγορα απο eshop ειμαστε εξασφαλισμενοι απο θεμα εγγυησης για 2 χρονια, έτσι ?δε ξερω απο θεμα εγγυησης πως ειναι η νοκια Ελλάδος. Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papagp Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 καλησπερα στην παρεα, το παρηγγειλα και εγω απο το eshop, γιατι 300 ευρω μου φαινονται καλα γι αυτο το τηλεφωνο. με μια απλη θηκη σιλικονης από ebay, λετε να ζεσταινεται περισσοτερο απ οτι ήδη αναφερουν καποιοι χρηστες του? παντως λογικα απο αγορα απο eshop ειμαστε εξασφαλισμενοι απο θεμα εγγυησης για 2 χρονια, έτσι ?δε ξερω απο θεμα εγγυησης πως ειναι η νοκια Ελλάδος. Προσωπική άποψη, δεν υπάρχει άλλη θήκη για το 920 εκτός της επίσημης. Κανε αναζήτηση nokia cc-1043 και ρίξε μια μάτια. Έχω πάρει την cyan και θα πάρω σίγουρα και άλλα χρώματα!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Αντε να ενοποιησουν και τα διαφορετικα store στην νεα αναβαθμιση γιατι χασαμε τον μπουσουλα! Στο xbox360 που εχω ειναι αυστηρη η αλλαγη χωρας με προυποθεσεις. Ελπιζω να μην το κανουν ετσι. ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Προσωπική άποψη, δεν υπάρχει άλλη θήκη για το 920 εκτός της επίσημης. Κανε αναζήτηση nokia cc-1043 και ρίξε μια μάτια. Έχω πάρει την cyan και θα πάρω σίγουρα και άλλα χρώματα!:) κατι τετοιο εψαχνα. ευτυχως απ οτι βλεπω στο ebay ειναι σε καπως φυσιολογικες (ελαφρα τσιμπημενες) τιμες. επειδη μαλλον μονο 1 θελω να εχω, θα καταληξω ή σε μαυρη ή σε γκρι λογικα. οποιοδηποτε αλλο είδος θηκης θεωρω αφαιρεί απο την ευχρηστία των κινητων. οι τυπου πουγκι ειναι οκ και δεν αφαιρουν απο το σχεδιο των συσκευων/ δε τα κανουν γκουμουτσες, αλλα αμα πεσει κατω οσο το εχουμε εκτος θηκης, πάει... Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papagp Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 κατι τετοιο εψαχνα. ευτυχως απ οτι βλεπω στο ebay ειναι σε καπως φυσιολογικες (ελαφρα τσιμπημενες) τιμες. επειδη μαλλον μονο 1 θελω να εχω, θα καταληξω ή σε μαυρη ή σε γκρι λογικα. οποιοδηποτε αλλο είδος θηκης θεωρω αφαιρεί απο την ευχρηστία των κινητων. οι τυπου πουγκι ειναι οκ και δεν αφαιρουν απο το σχεδιο των συσκευων/ δε τα κανουν γκουμουτσες, αλλα αμα πεσει κατω οσο το εχουμε εκτος θηκης, πάει... Τα χρωματα που θελεις υπαρχουν στο e-shop με 6.69€. Δεν το λες και ακριβα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asamoa1 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Με υγεία να το χαρείς. Μα καλα, όλα για Δανία προοριζόταν? Οποιος εχει αγοράσει τελευταία, η συσκευή ειναι δανέζικη....:) Για το 4g πρέπει να επικοινωνήσεις με τον παροχο Υ.Γ. Που να έβλεπες το καμπυλωτό τελείωμα του Ν9.... Ελα ντε πολυ δανια παιζει της τελευταιες μερες!! Δεν χρειαζεται κανουργια σιμ η κατι τετοιο φανταζομαι? Μονο απο φοτο το εχω δει αλλα φανταζομαι θα ηταν κ αυτο φανταστικο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 (edited) Τα χρωματα που θελεις υπαρχουν στο e-shop με 6.69€. Δεν το λες και ακριβα... elα ρε φιλε σοβαρα? πρωτος, να σαι καλα για την ενημερωση ! τοσο φθηνα δεν ειχα βρει καμια στο ebay. αμα σου ειναι ευκολο, ενα link θα το εκτιμουσα... γιατι θυμαμαι οτι τις θηκες το eshop τις εχει ολες χυμα και σε πολλες σελιδες... edit: την βρηκα ακολουθωντας την τιμη που ανεφερες και με φιλτρο νοκια. προτιμησα μαυρη αντι της γκρι ώστε να μην ξεχωριζει απο το κινητο.κ καπως ετσι σπασαμε το ψυχολογικό οριο των 300ων ευρω.. χαλαλι. Edited August 14, 2013 by Thou_Bou Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_1989 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Ποσοι απο σας εχετε screen protector? εχει παρατηρηθει ενα θεμα με την οθονη του lumia 920 οπου οταν ο χρηστης βγαλει την ζελατινα η οθονη δεν εχει την ιδια αποδοση (ακομα και με την ZAGG που θεωρειται κορυφαια!)...τι λετε εχει παρατηρησει κανεις τιποτα? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=39914255#post39914255 http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-920/221804-look-out-screen-protectors-possibly-damaging-coating-920-a.html http://forums.wpcentral.com/windows-phone-accessories/222646-gadgetshieldz-nokia-lumia-920-screen-protector-review.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Ποσοι απο σας εχετε screen protector? εχει παρατηρηθει ενα θεμα με την οθονη του lumia 920 οπου οταν ο χρηστης βγαλει την ζελατινα η οθονη δεν εχει την ιδια αποδοση (ακομα και με την ZAGG που θεωρειται κορυφαια!)...τι λετε εχει παρατηρησει κανεις τιποτα? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=39914255#post39914255 http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-920/221804-look-out-screen-protectors-possibly-damaging-coating-920-a.html http://forums.wpcentral.com/windows-phone-accessories/222646-gadgetshieldz-nokia-lumia-920-screen-protector-review.html οσοι θυμαστε, οταν ερχεται το κινητο στο κουτακι του, η ζελατινα που εχει στην οθονη ειναι εντελως της πλακας? επισης , εχει επανω τιποτα γραμμενα, τυπου nokia κτλ, οπως εχουν τα περισσοτερα samsung galaxy ενα καρο πραγματα στο εργοστασιακο αυτοκολλητο ? ή ειναι εντελως "καθαρη" ? γιατι τοτε σκεφτομαι να αφηνα για λιγο καιρο αυτην πριν παραγγειλω απο ebay καμια ζελατινα. Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papagp Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 elα ρε φιλε σοβαρα? πρωτος, να σαι καλα για την ενημερωση ! τοσο φθηνα δεν ειχα βρει καμια στο ebay. αμα σου ειναι ευκολο, ενα link θα το εκτιμουσα... γιατι θυμαμαι οτι τις θηκες το eshop τις εχει ολες χυμα και σε πολλες σελιδες... edit: την βρηκα ακολουθωντας την τιμη που ανεφερες και με φιλτρο νοκια. προτιμησα μαυρη αντι της γκρι ώστε να μην ξεχωριζει απο το κινητο.κ καπως ετσι σπασαμε το ψυχολογικό οριο των 300ων ευρω.. χαλαλι. Μα το μεγαλο αισθητικο πλεονεκτημα της θηκης αυτης ειναι οτι δεν ξεχωριζει οτι φορας θηκη! Εφαρμοζει σε ολο το κινητο εως το τζαμι της οθονης και δεν διακρινεις καθολου το οριτζιναλ χρωμα της συσκευης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bazzil Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το γνήσιο bleutooth της nokia; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 παιδια, το sar του τηλεφωνου πως γινεται να ειναι διαφορετικο σε Ευρωπη και Αμερικη (στο google ετσι ειχα δει)? εχει απο τα χαμηλοτερα sar σε nokia windows phone 8 τηλεφωνα, σωστα? τουλαχιστον συμφωνα με το http://www.nokia.com/global/about-nokia/people-and-planet/emf-health/sar/sar-information/ επισημο site τους. το manual τι τιμη γραφει ? Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asamoa1 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 οσοι θυμαστε, οταν ερχεται το κινητο στο κουτακι του, η ζελατινα που εχει στην οθονη ειναι εντελως της πλακας? επισης , εχει επανω τιποτα γραμμενα, τυπου nokia κτλ, οπως εχουν τα περισσοτερα samsung galaxy ενα καρο πραγματα στο εργοστασιακο αυτοκολλητο ? ή ειναι εντελως "καθαρη" ? γιατι τοτε σκεφτομαι να αφηνα για λιγο καιρο αυτην πριν παραγγειλω απο ebay καμια ζελατινα. Το κινητό έρχεται με μια "θήκη" ζελατίνης εγώ την εβγαλα κατ ευθείαν αν και απ ότι είδα δουλεύω μια χαρά το touch και με αυτην αρα αν θες μπορείς να την κρατήσεις μέχρι να σου έρθει καπια ζελατίνα που θα έχεις πάρει.. Ας πει και κάποιος άλλος την γνωμη του πάνω στο θέμα!! Υ.Γ δεν είναι θήκη ούτε κάτι που θα το έχεις μόνιμα στο κινητό.. Αλλα κατά την δικη μου γνωμη θα μπορούσε να σε βολέψει μέχρι να έρθη η παραγγελία σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreverfreak Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Παιδια δωστε τα φωτα σας γιατι θα τρελαθω. Εκλεισε το κινητο μου απο μπαταρια και τωρα που το εβαλα να φορτιζει μου εμφανισε εναν κεραυνο και ενα γραναζι. Να τρομαξω;; Δε μου ειχε κανει κατι παρομοιο προς το παρον... Τις εντυπωσεις μου απο τη συσκευη θα σας τις μεταφερω επιστρεφοντας απο τις διακοπες, μιας και δεν εχω γυρισει ακομα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papagp Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 (edited) Παιδια δωστε τα φωτα σας γιατι θα τρελαθω. Εκλεισε το κινητο μου απο μπαταρια και τωρα που το εβαλα να φορτιζει μου εμφανισε εναν κεραυνο και ενα γραναζι. Να τρομαξω;; Δε μου ειχε κανει κατι παρομοιο προς το παρον... Τις εντυπωσεις μου απο τη συσκευη θα σας τις μεταφερω επιστρεφοντας απο τις διακοπες, μιας και δεν εχω γυρισει ακομα. Κάτι που παρατήρησα σήμερα και μάλλον αφορά την Amber που έχω περάσει, το κινητό έκλεισε μόνο του με 5% μπαταρία γράφοντας κανονικά 'αντίο' και δεν άνοιγε μετά αν δεν το έβαζα για φόρτιση. Αυτό μάλλον έχει γίνει για προστασία και για να αποφεύγονται περιστατικά σαν του φίλου. Πάντως και εγώ νομίζω όπως έχει αναφερθεί και από άλλο μέλος εδώ ότι η μπαταρία κρατάει λιγότερο με την Αmber. Ίσως γιατί ακόμη το 'σκαλίζω' συνεχώς το τηλέφωνο.:lol: Edited August 14, 2013 by papagp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Κάτι που παρατήρησα σήμερα και μάλλον αφορά την Amber που έχω περάσει, το κινητό έκλεισε μόνο του με 5% μπαταρία γράφοντας κανονικά 'αντίο' και δεν άνοιγε μετά αν δεν το έβαζα για φόρτιση. Αυτό μάλλον έχει γίνει για προστασία και για να αποφεύγονται περιστατικά σαν του φίλου. Πάντως και εγώ νομίζω όπως έχει αναφερθεί και από άλλο μέλος εδώ ότι η μπαταρία κρατάει λιγότερο με την Αmber. Ίσως γιατί ακόμη το 'σκαλίζω' συνεχώς το τηλέφωνο.:lol: στο lumia 800 με wp7.8 παλι το εκανε αυτο. SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_kef Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 καλησπερα στην παρεα, το παρηγγειλα και εγω απο το eshop, γιατι 300 ευρω μου φαινονται καλα γι αυτο το τηλεφωνο. με μια απλη θηκη σιλικονης από ebay, λετε να ζεσταινεται περισσοτερο απ οτι ήδη αναφερουν καποιοι χρηστες του? παντως λογικα απο αγορα απο eshop ειμαστε εξασφαλισμενοι απο θεμα εγγυησης για 2 χρονια, έτσι ?δε ξερω απο θεμα εγγυησης πως ειναι η νοκια Ελλάδος. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το e-shop μου είπαν ότι τι κινητό το καλύπτουν οι ίδιοι με εγγύηση 2 ετών και όχι η nokia! Ξέρει κανείς τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Μήπως δεν προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά; Γιατί αν είναι ευρωπαϊκό δεν πρέπει να το καλύπτει και η nokia εδώ στην Ελλάδα; Επίσης τι προτιμάτε καλύτερα matte or glossy? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianekat Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Παιδια δωστε τα φωτα σας γιατι θα τρελαθω. Εκλεισε το κινητο μου απο μπαταρια και τωρα που το εβαλα να φορτιζει μου εμφανισε εναν κεραυνο και ενα γραναζι. Να τρομαξω;; Δε μου ειχε κανει κατι παρομοιο προς το παρον... Τις εντυπωσεις μου απο τη συσκευη θα σας τις μεταφερω επιστρεφοντας απο τις διακοπες, μιας και δεν εχω γυρισει ακομα. Απενεργοποίησε το κινητό, μετά πάτησε το power on μαζί με το volume down, όταν δονήσει άφησε το power button και κράτα μόνο το volume down μέχρι να εμφανιστεί το θαυμαστικό. όταν δεις το θαυμαστικό άφησε το volume down και πάτησε volume up, μετά volume down, μετά power και μετά volume down. με αυτόν τον τρόπο κάνεις το hard reset και πρέπει να ενεργοποιηθεί κανονικά το κινητό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το e-shop μου είπαν ότι τι κινητό το καλύπτουν οι ίδιοι με εγγύηση 2 ετών και όχι η nokia! Ξέρει κανείς τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Μήπως δεν προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά; Γιατί αν είναι ευρωπαϊκό δεν πρέπει να το καλύπτει και η nokia εδώ στην Ελλάδα; Περιμενουμε ακομα καποιον που θα παραλαβει από eshop να μας πει τι γραφουν τα stickers εξω από το κουτι για να μας λυθει η απορια αν ειναι "Ελληνικο" ή παραεισαγωγης. Από εκει και περα ξερουμε τι παιζει με την εγγυηση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_1989 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Πες τους να σου πουν το imei του τηλεφωνου πριν το αγορασεις,ετσι ειχα κανει εγω με το birdphone και ηξερα πριν το πληρωσω οτι ειναι ελβετικο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 (edited) Εγώ πάντως είμαι ικανοποιημένος απ το τηλέφωνο. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι εμένα το viber (επειδή ακούω πολλούς να διαμαρτύρονται) λειτουργεί άψογα και χωρίς καθυστέρηση. Επίσης όταν με παίρνουν τηλέφωνο στο viber, χτυπάει κανονικά πλέον σαν κλήση και όχι σαν ειδοποίηση όπως στα wp7.8. Αυτό που με απασχολεί (και ξέρω ότι θα με βρίσετε κάποιοι :D ) είναι ότι φιλαράκι μου αγόρασε το samsung salaxy S4 mini πριν 2 μέρες, και μου ζητάει να αλλάξουμε συσκευές. Και μου χει δημιουργήσει ένα μικρό δίλλημα... γιατί και εκείνο ωραίο και καλό φαίνεται. Λέτε να το μετανοιώσω αν προχωρήσω σε ανταλλαγή με το 920? Από τη μία είμαι ευχαριστημένος με το 920 και δεν μπορώ να πω ότι είμαι και power user (δεν μπορώ root και βλακείες, το έκανα παλιά και βαρέθηκα) Αλλά από την άλλη βλέπω και την αργοπορία της MS και που όλοι τα κράζουν εδώ μέσα τα WP και όσο να ναι λίγο επηρεάζεσαι... Edited August 15, 2013 by konstantinosid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts