alextrela Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 nfc απο τη πρωτη μερα ειναι κλειστο,για ο 2g θα το δοκιμασω, ευαισθησια ειναι στο normal επισης απο τη πρωτη μερα.... Οταν δεν ηταν ζεστο κανονικα καταναλωνε μπαταρια, μετα αρχισε να ζεσταινετε χωρις λογο..στην αρχη ειχα το evernote να τρεχει,μετα το εκλεισα και αυτο αλλα επεφτε σαν τρελη η μπαταρια και παλι....δε ξερω τι εγινε..τι να πω...οποτε θελει η μπαταρια ειναι νορμαλ και οποτε δε θελει πεθαινει... κατι αλλο δε μπορεσα να σκεφτω που να φταιει....αντε αν δεν ειχα καλο σημα θα ελεγε οκ,δεκτο,προσπαθει να βρει....αλλα και σε καποια φαση το εβαλα λειτουργια πτησης αλλα και παλι αυτο εκει επεφτε.... ααα και φωτεινοτητα στο χαμηλο.... Κοιτά οι λύσεις είναι εξής Είτε τσεκαρεις μια μια τις εφαρμογές και βλέπεις πως παει το πράγμα δηλαδή τις εγκαθίστας ανα μια βλέπει πως παει η συσκευη σου και σταδιακά βάζεις και τις άλλες μέχρι να βρεις ποια δημιουργεί πρόβλημα. Είτε κανείς hard reset Είτε φλασαρεις άλλη rom ή την ίδια που έχεις τώρα από την αρχή. Είτε το πας στη Nokia να το δουν αυτοί ή και μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση μπαταρίας. Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να πάρω για το lumia 920 ένα καλο ζευγάρι στερεοφωνικα Handsfree μιας και αυτά που έχει στο κουτί είναι για τα σκουπίδια με ενδιαφέρει να βγάζει ικανοποιητικό ήχο και με μπάσο και όχι όλο Πρύμα όπως τα δικά του έχετε να προτείνεται κάτι????για παράδειγμα με τα ακουστικά του Nokia n8 ήμουν ευχαριστημένος αλλα αυτά δεν δουλεύουν στο 920 Εχοντας δουλέψει σχεδόν σε καθημερινή βάση το MW600 και Wireless Pro Headset από Sony όλα άψογα και σε ακρόαση μουσικής και σε κλήσεις. Έχεις και αναγνώριση κλήσεων και εμφανίζονται οι τίτλοι των τραγουδιών κατα την αναπαραγωγή μουσικής από το κινητο. Πήρα εδώ και λίγες ημέρες και το τρίτο φρέσκο-φρέσκο BT της Sony το SBH20 αλλά δεν μπορώ να σου πω εντυπώσεις διότι δεν έχω το κινητο προσωρινά. Αλλά επειδή το BT καταναλώνει παραπάνω από τα προηγούμενα κινητα μου(φταίει η MS που δεν έδωσε ακόμα drivers για την 4 παρ όλο που στο hardware την υποστηρίζει πιθανολογο) κάποια παιδιά στην αρχή που πήρα το κινητο μου είπαν ότι με το Nokia BH-221 που το βρίσκεις και στο skroutz δεν έχει την ίδια αυξημένη κατανάλωση με το 920 όσο τα Sony τα BT παρ όλο που είναι όλα άψογα όπως είπα. Βέβαια δεν τα αγόρασα τα συγκεκριμένα της Nokia αλλά στα αναφέρω αυτά που μου είπαν και σε εμένα,διότι μου έκανε εντυπώσει ότι κατα τη χρήση του BT είχα παραπάνω από το φυσιολογικό κατανάλωση μπαταρίας που δεν το είχα με αλλά κινητα μου με τα ίδια BT Handsfree. Τώρα εσύ κανείς τα κουμάντο σου,εγω απλώς σου καταθέτω τη δικιά μου εμπειρία. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Έχω βρει από ένα eshop που εμπιστεύομαι τη συσκευή, αλλά είναι αρκετά πιθανό ότι προορίζεται για άλλη χώρα..Διάβασα προηγουμένως ότι μπορείς να φλασάρεις ελληνική ρομ, αλλά επειδή δ ξέρω καθόλου απ αυτά: 1. Η εγγύηση χάνεται; 2. Που μπορώ να βρω πώς γίνεται η διαδικασία (εγγγυημένα, γιατί έχω διαβάσει διάφορες έκδοχες κ μάλιστα δυσνόητες) 3. Γιατί χρειάζεται να γίνει; Ποια η διαφορά της από την ξένη ρομ; Και μια άσχετη ερώτηση..Στα wp8 τα αντίστοιχα "προφίλ" που είχε στο symbian υπάρχουν; Μπορώ δηλ. να αποθηκεύσω μια σειρά ρυθμίσεων σχετικά με ήχους/δόνηση/κλπ; Σόρυ για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά έχω και γω τις απορίες μου :) Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Έχω βρει από ένα eshop που εμπιστεύομαι τη συσκευή, αλλά είναι αρκετά πιθανό ότι προορίζεται για άλλη χώρα..Διάβασα προηγουμένως ότι μπορείς να φλασάρεις ελληνική ρομ, αλλά επειδή δ ξέρω καθόλου απ αυτά: 1. Η εγγύηση χάνεται; 2. Που μπορώ να βρω πώς γίνεται η διαδικασία (εγγγυημένα, γιατί έχω διαβάσει διάφορες έκδοχες κ μάλιστα δυσνόητες) 3. Γιατί χρειάζεται να γίνει; Ποια η διαφορά της από την ξένη ρομ; Και μια άσχετη ερώτηση..Στα wp8 τα αντίστοιχα "προφίλ" που είχε στο symbian υπάρχουν; Μπορώ δηλ. να αποθηκεύσω μια σειρά ρυθμίσεων σχετικά με ήχους/δόνηση/κλπ; Σόρυ για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά έχω και γω τις απορίες μου :) Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Μια χαρά θα είσαι, αρκεί να έχει ευρωπαϊκό firmware. Προφίλ δεν έχει. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το βάλεις στο αθόρυβο με δόνηση ή χωρίς. Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Μία βοηθεια. Είχα τη συντόμευση "φωτογραφίες" χωρίς να ανανεώνονται. Εμφάνιζε μια σταθερή φωτογραφία που ήταν και η ίδια με αυτη που χρησιμοποιούσα για κλείδωμα οθόνης. Έπαιξε λίγο με το κινητό το μωράκι και απο τότε μου τις ανανεώνει διαρκώς... Πως αλλαζει αυτο???? SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Μία βοηθεια. Είχα τη συντόμευση "φωτογραφίες" χωρίς να ανανεώνονται. Εμφάνιζε μια σταθερή φωτογραφία που ήταν και η ίδια με αυτη που χρησιμοποιούσα για κλείδωμα οθόνης. Έπαιξε λίγο με το κινητό το μωράκι και απο τότε μου τις ανανεώνει διαρκώς... Πως αλλαζει αυτο???? άνοιξε την εφαρμογή φωτογραφίες πατα τις 3 τελίτσες κάτω δεξιά και πατα επιλογή φόντου και βάλε αυτή που θες να φαίνεται νομίζω από εκεί γίνετε αυτό που θες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Μία βοηθεια. Είχα τη συντόμευση "φωτογραφίες" χωρίς να ανανεώνονται. Εμφάνιζε μια σταθερή φωτογραφία που ήταν και η ίδια με αυτη που χρησιμοποιούσα για κλείδωμα οθόνης. Έπαιξε λίγο με το κινητό το μωράκι και απο τότε μου τις ανανεώνει διαρκώς... Πως αλλαζει αυτο???? Όσες φωτογραφίες βάλεις στα αγαπημένα, φαίνοντε στο live tile και στο background στις φωτογραφίες. Αν εννοείς αυτό Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Έχω ήδη δοκιμάσει και τις δυο λύσεις..... Τιποτα SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) Έχω ήδη δοκιμάσει και τις δυο λύσεις..... Τιποτα Για έναν περίεργο λόγο τον οποίο δεν γνωρίζω, τις μεταβολές που κάνεις στα αγαπημένα (αφαίρεση - προσθήκη φωτογραφιών) καθυστερούν να φανούν στο live tile, τουλάχιστον σε μένα, οπότε υπομονή Edited April 21, 2013 by Johnious13 Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να πάρω για το lumia 920 ένα καλο ζευγάρι στερεοφωνικα Handsfree μιας και αυτά που έχει στο κουτί είναι για τα σκουπίδια με ενδιαφέρει να βγάζει ικανοποιητικό ήχο και με μπάσο και όχι όλο Πρύμα όπως τα δικά του έχετε να προτείνεται κάτι????για παράδειγμα με τα ακουστικά του Nokia n8 ήμουν ευχαριστημένος αλλα αυτά δεν δουλεύουν στο 920 CREATIVE MA330 CREATIVE HS-660I2 To θέμα είναι αρκετά υποκειμενικό πιστεύω..πάντως έχω δοκιμάσει για αρκετό καιρό και τα 2 και ο ήχος τους ήταν εξαιρετικός! Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Μια χαρά θα είσαι, αρκεί να έχει ευρωπαϊκό firmware. Προφίλ δεν έχει. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το βάλεις στο αθόρυβο με δόνηση ή χωρίς. Οκ σ ευχαριστώ! Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Για έναν περίεργο λόγο τον οποίο δεν γνωρίζω, τις μεταβολές που κάνεις στα αγαπημένα (αφαίρεση - προσθήκη φωτογραφιών) καθυστερούν να φανούν στο live tile, τουλάχιστον σε μένα, οπότε υπομονή μα δεν είχα ποτέ αγαπημενα..... SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 μα δεν είχα ποτέ αγαπημενα..... Τότε στις τρείς τελίτσες θα πατήθηκε η επιλογή τυχαία επιλογή φόντου. Αυτό ενδεχομένως να επηρεάζει και το live tile. Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) Τότε στις τρείς τελίτσες θα πατήθηκε η επιλογή τυχαία επιλογή φόντου. Αυτό ενδεχομένως να επηρεάζει και το live tile. Κι ενώ είπα 10 φορές να το τσεκάρω, τελικά δεν το έκανα γιατι νομιζα πως έτσι ενεργοποιουσα την τυχαία σειρά... Τελικά λύθηκε και σε ευχαριστώ πολυ. Μα πάρα πολύ όμως γιατί με τρέλαινε η κατάστασή....;) για παράδειγμα με τα ακουστικά του Nokia n8 ήμουν ευχαριστημένος αλλα αυτά δεν δουλεύουν στο 920 Δεν λειτουργούν τα πλήκτρα αλλα μπορείς να ακούσεις-μιλήσεις..... Edited April 21, 2013 by montoya_42 SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) Και πάλι απο τον νεοεισερχόμενο στα wp με συνέχεια αποριών. Λευτέρη καλησπέρα και σε σένα νερό κι αλάτι όσα ειπανε προχωράμε μπροστά! Προσπάθησα να συγχρονησω επαφές απο Gmail 1ον απευθείας στο κινητό. Τραγική απόπειρα οι μισές χάθηκαν είτε σαν κομμένο όνομα είτε σαν μισά νουμερα. Μετά προσπάθησα να τα κάνω εισαγωγή στον υπολογιστή στο hotmail έχει επιλογή να εισάγεις επαφές του gmail αλλά ενώ το hotmail τις είδε στο τηλέφωνο δεν είχα επαφές. Μετά προσπάθησα να κάνω εξπορτ τις επαφές του Gmail σε ενα csv αρχειο και να το εισάγω στο hotmail αλλα ξανά τα ίδια μόνο που τα νούμερα μου έδειχνε το ενα σαν νούμερο και τα άλλα σαν κείμενο μη εκμεταλευσιμο. Οπότε όλες οι προσπάθειες είναι αποτυχημένες και δεν ξέρω τι να κάνω. Επίσης δε μου παίζει βιντεάκια του youtube και τα έχω πάρει κρανίο. Τελευταίο ένα πρόγραμμα της παρακολούθησης μπαταρίας, μου εδειχε alert batterie drain ποτέ 11% και ποτε 26% μέσα σε λίγη ώρα με αποτέλεσμα η μπαταρία μου από τις 18:00-22:00 και με λίγη σχετικά χρήση να τα έχει σχεδόν κακαρωσει. Καμμιά βοηθεια σε όλα αυτα; Καλό βραδυ σε όλους... Edited April 21, 2013 by koulalexis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Δεν λειτουργούν τα πλήκτρα αλλα μπορείς να ακούσεις-μιλήσεις..... Nαι αλλα άμα το έχω στην τσέπη θα πρέπει να το βγάλω μετά να το βγάλω και από την θήκη και να πατήσω απάντηση άρα δεν βολεύει Προστοπαρόν την άλλη βδομάδα θα πάρω την βάση την όρθια για την ασύρματη φόρτιση άρα θα πάνε εκεί τα λεφτά πιο μετά θα δω και για ακουστικά σε ευχαριστώ πάντως να είσαι καλά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) Και πάλι απο τον νεοεισερχόμενο στα wp με συνέχεια αποριών. Λευτέρη καλησπέρα και σε σένα νερό κι αλάτι όσα ειπανε προχωράμε μπροστά! Προσπάθησα να συγχρονησω επαφές απο Gmail 1ον απευθείας στο κινητό. Τραγική απόπειρα οι μισές χάθηκαν είτε σαν κομμένο όνομα είτε σαν μισά νοθμετα. Μετά προσπάθησα να τα κάνω εισαγωγή στον υπολογιστή στο hotmail έχει επιλογή να εισάγεις επαφές του gmail αλλά ενώ το hotmail τις είδε στο τηλέφωνο δεν είχα επαφές. Μετά προσπάθησα να κάνω εξπορτ τις επαφές του Gmail σε ενα csv αρχειο και να το εισάγω στο hotmail αλλα ξανά τα ίδια μόνο που τα νούμερα μου έδειχνε το ενα σαν νούμερο και τα άλλα σαν κείμενο μη εκμεταλευσιμο. Οπότε όλες οι προσπάθειες είναι αποτυχημένες και δεν ξέρω τι να κάνω. Επίσης δε μου παίζει βιντεάκια του youtube και τα έχω πάρει κρανίο. Τελευταίο ένα πρόγραμμα της παρακολούθησης μπαταρίας, μου εδειχε alert batterie drain ποτέ 11% και ποτε 26% μέσα σε λίγη ώρα με αποτέλεσμα η μπαταρία μου από τις 18:00-22:00 και με λίγη σχετικά χρήση να τα έχει σχεδόν κακαρωσει. Καμμιά βοηθεια σε όλα αυτα; Καλό βραδυ σε όλους... Και κάποιος άλλος είχε αναφέρει πρόβλημα με τις επαφές. Κάνε ξανά την προσπάθεια μπας και...... youtube δεν έχω κάποιο θέμα και ούτε αναφέρθηκε ξανά παρόμοιο πρόβλημα. Δωσε μας κάποιο βιντεο να το δοκιμάσουμε. Μπαταρία 11 και μετά 26??? Μήπως το ανάποδο? Το nfc το έχεις απενεργοποιημένο? Υ.Γ. Νομίζω πως τον Λευτέρη το αδίκησες αλλα έχεις τον τρόπο να το ξεπερνάς και αυτο μετράει...;) Γενικα είναι λίγο τσιτωμένο το φόρουμ....χαχαχα. Edited April 21, 2013 by montoya_42 SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) Οποιοδήποτε βίντεο και να βαλω, πατώντας το play μου βγαζει μήνυμα ότι για αυτη την ενέργεια χρειάζεται κάποια εφαρμογή. Αλλα ψάχνοντας στο μαρκετ δε βρίσκει τίποτε και παραμένει μουλαρωμενο. Αυτα τα ποσοστά μου τα έδωσε δυο φορές τη μια μου είπε ότι έπεσε 11% σε 30' και μετά δευτερη ειδοποίηση αλλα 26% στα επόμενα 30'. Το nfc κλειστό μόνιμα.Θεωρω λήξαν το θέμα και δεν χρειάζεται να επανέλθουμε μια συντροφιά είμαστε για να συζητάμε ή να βγάζουμε ακρη σε κοινούς προβληματισμούς χωρίς θυμούς και νεύρα. Edited April 21, 2013 by koulalexis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Οποιοδήποτε βίντεο και να βαλω, πατώντας το play μου βγαζει μήνυμα ότι για αυτη την ενέργεια χρειάζεται κάποια εφαρμογή. Αλλα ψάχνοντας στο μαρκετ δε βρίσκει τίποτε και παραμένει μουλαρωμενο. Αυτα τα ποσοστά μου τα έδωσε δυο φορές τη μια μου είπε ότι έπεσε 11% σε 30' και μετά δευτερη ειδοποίηση αλλα 26% στα επόμενα 30'. Το nfc κλειστό μόνιμα.Θεωρω λήξαν το θέμα και δεν χρειάζεται να επανέλθουμε μια συντροφιά είμαστε για να συζητάμε ή να βγάζουμε ακρη σε κοινούς προβληματισμούς χωρίς θυμούς και νεύρα. Καλησπέρα... Κάτοχος και γω από την Παρασκευή. Και σε μένα, όταν το δούλεψα λίγο εντατικά, μου έβγαλε το μήνυμα για battery drain.... Είναι φυσιολογικό όταν η μπαταρία δεν έχει φτάσει στο σημείο που <<πρέπει >> από πλευράς απόδοσης, να πέφτει γρήγορα. Θέλει 15–20 φορτίσεις για να ισιώσει. Οπότε υπομονή και επιμονή.;) Δες και στις ρυθμίσεις στις εφαρμογές του παρασκηνίου μήπως έχει άδεια να τρέχει κάτι από πίσω που δεν το θες. Πάντως οι επαφές περνάνε σίγουρα σωστά.. Κάτι δεν πήγε καλά στον αρχικό σου συγχρονισμό. Εγώ στην θέση σου θα έκανα ένα Hard reset και θα το παρακολουθουσα το κινητό πως συμπεριφερεται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANCHESTERUTD Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) Επανερχομαι μετα απο hard reset.....Στην αρχη η μπαταρια φαινοταν νορμαλ,περασα μονο την εφαρμογη που δειχνει τη μπαταρια και ποσο τρωει καθε ωρα για να την ελεγχω..... στην αρχη ολα καλα,καμια εφαρμογη μεσα,επαιξα με τις ρυθμιισεις τις κλασικες,nfc,φωτεισμος,skydrive οχι αυτοματα,απεκλεισα στο παρασκηνια χαρτες,πλοηγηση και τρεχει μονο της μπαταριας.....οπως και απενεργοποιησα και το χβοχ,1 mail μονο εβαλα ανα 15λεπτα. Απο το πουθενα απο εκει που ηταν η μπαταρια στο 65% και με καταναλωση κατι λιγοτερο απο 1% per hour με παιρνουν τηλ,μιλαω 2 λεπτα και οταν το κλεινω ειναι στο 62% με καταναλωση 12%per hour.. λεω αντε ισως δεν ειχα σημα,το εβαλα σε λειτουργια πτησης,επεσε αλλα στο 4%,γενικα αποτι καταλαβατε οτι νανε.... Για να πεσει π.χ απο το 100% στο 99-98 περνει αρκετη ωρα και μετα η κατω φορα.. Με ξαναπηραν τηλ και ξαφνικα ανεβηκε η καταναλωση 7-8% :X το εκλεισα,επεσε στο 4 , μετα ανοιγω την οθονη απο 1 λεπτο,ξαναπαω στη μπαταρια και λεει 10-11....:blink: γενικα οποτε η οθονη αναβει βλεπω το προβλημα,αλλα ακομα δε καταλαβα τι παιζει... Και δεν ειναι αυτο,μετα το reset βρηκα αλλα 2 πραγματα, στις ρυθμισεις κινητης τηλεφωνιας εχει μονο 3g-4g και παει το 2g...καμια ιδεα εδω? Και οποτε ενεργοποιω την τοποθεσια κολλαει απιστευτα,αρχικα γραφει φορτωση για να μπει,μετα κανει τουλαχιστον 3 δευτερολεπτα και μετα το ενεργοποιει η το απενεργοποιει....μμμμμ :mad: Μου φαινεται καλυτερα να το αφηνα οπως ηταν γιατι οσο βγαινουν κ αλλα εκνευριζομαι.... βεβαια στο τελος θα παω να παρω αυτο,και δε μπα να πεθαινει η μπαταρια και σε μιση μερα? δε μ νοιαζει,ετσι θα κυκλοφορω...:p:p:p:p http://www.skroutz.gr/c/581/fortistes-kinhtwn-tilefwnwn.html?keyphrase=nokia+dc-16 Παντως υγεια να εχουμε και δε θα σκασω κιολας....χαχααχα Καλο κουραγιο σε οσους το διαβασαν και ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ για τα πολλα.... Y.Γ σκεφτηκα κατι τωρα,μηπως επειδη επρεπε να φυγω απο το σπιτι βιαστικα μετα το hard reset και η μπαταρια φορτισε μεχρι το 74% απο το 35 και οχι ολοκληρη με αποτελεσμα να ειχε γρηγοροτερη καταλαναλωση?μπα ε?χαχα Edited April 21, 2013 by MANCHESTERUTD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 (edited) Κάνε ξανά μια πλήρη φόρτιση και βλεπουμε..... Πράγματι όμως αργεί να πέσει απο το 100% στο 99 Οποιοδήποτε βίντεο και να βαλω, πατώντας το play μου βγαζει μήνυμα ότι για αυτη την ενέργεια χρειάζεται κάποια εφαρμογή. Αλλα ψάχνοντας στο μαρκετ δε βρίσκει τίποτε και παραμένει μουλαρωμενο. Αυτα τα ποσοστά μου τα έδωσε δυο φορές τη μια μου είπε ότι έπεσε 11% σε 30' και μετά δευτερη ειδοποίηση αλλα 26% στα επόμενα 30'. Το nfc κλειστό μόνιμα.Θεωρω λήξαν το θέμα και δεν χρειάζεται να επανέλθουμε μια συντροφιά είμαστε για να συζητάμε ή να βγάζουμε ακρη σε κοινούς προβληματισμούς χωρίς θυμούς και νεύρα. Αυτι με το βίντεο δεν το καταλαβαίνω με τίποτα. Δεν κανεις μια επανεκκίνηση μήπως αλλαξει κστι. Κανένας άλλος δεν το είχε. Edited April 22, 2013 by montoya_42 SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Μάγκες.. Το 'χω στα χέρια μου! ΣΒΗΝΩΩΩΩΩΩ!!!!! (κάτι άλλο ήθελα να γράψω, αλλά θα μου το έκοβε) Εντάξει.. Ειναι ψιλοβαρύ το κινητό... Πρώτον... αλλά ποιος νοιάζεται;; Δεύτερον, έχω την έκδοση 1232.5951.1249.1002.... Φαντάζομαι οτι δεν ειναι η τελευταία, ε;; Το πήρα σε άσπρο, παραεισαγωγής απο Γερμανία απ' οτι κατάλαβα... Απορία.. Εκει που πατάς για τα μηνυματα, υπάρχει τρόπος να μην σου εμφανίζει και τα μειλ ταυτόχρονο;; Μόνο τα μηνυματα... (πρόλαβε και μου πεσε απο τα χέρια σας πληροφορώ κιόλας.. Εντάξει, καθιστός ήμουν στη καρέκλα, δεν ηταν σπουδαίο το ύψος.. Αλλά το εγκεφαλικό το γλίτωσα...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 (edited) Υ.Γ. Νομίζω πως τον Λευτέρη το αδίκησες αλλα έχεις τον τρόπο να το ξεπερνάς και αυτο μετράει...;) Γενικα είναι λίγο τσιτωμένο το φόρουμ....χαχαχα. Ισχύει.. :lol: Μάγκες.. Το 'χω στα χέρια μου! ΣΒΗΝΩΩΩΩΩΩ!!!!! (κάτι άλλο ήθελα να γράψω, αλλά θα μου το έκοβε) Εντάξει.. Ειναι ψιλοβαρύ το κινητό... Πρώτον... αλλά ποιος νοιάζεται;; Δεύτερον, έχω την έκδοση 1232.5951.1249.1002.... Φαντάζομαι οτι δεν ειναι η τελευταία, ε;; Το πήρα σε άσπρο, παραεισαγωγής απο Γερμανία απ' οτι κατάλαβα... Απορία.. Εκει που πατάς για τα μηνυματα, υπάρχει τρόπος να μην σου εμφανίζει και τα μειλ ταυτόχρονο;; Μόνο τα μηνυματα... (πρόλαβε και μου πεσε απο τα χέρια σας πληροφορώ κιόλας.. Εντάξει, καθιστός ήμουν στη καρέκλα, δεν ηταν σπουδαίο το ύψος.. Αλλά το εγκεφαλικό το γλίτωσα...) Αυτή είναι η λεγόμενη 1249..Υπάρχει η 1308 (η οποία όμως έχει αναφερθεί ότι σε αρκετούς προκάλεσαι προβληματάκια κυρίως με το σήμα απ ότι θυμάμαι, υπάρχει κ νεότερη (ας με διορθώσουν όσοι ξέρουν), πάντως σίγουρα έχεται μια αρκετά καλή διότι θα έχει fm ραδιόφωνο και το λεγόμενο double-tap to wake your phone.. Y.Γ. Αν χαλούσε τόσο εύκολα..τελειώσαμε!Με τόσο βάρος πάντως, το πάτωμα έπρεπε να φοβάται :) Edited April 22, 2013 by Metaladis Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Η 1308 είναι η τελευταία. Η αλλη είναι στο δρομο ακομη.....:) SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Η 1308 είναι η τελευταία. Η αλλη είναι στο δρομο ακομη.....:) Ναι, έρχεται τσούκου-τσούκου με το 720..:p Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 ΓΙα το πως κλείνουμε και ανοίγουμε το data εχει κανεις καμια ιδέα;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 (edited) ΓΙα το πως κλείνουμε και ανοίγουμε το data εχει κανεις καμια ιδέα;; Ρυθμίσεις -> κινητή τηλεφωνία -> Σύνδεση δεδομένων. Μπορείς να βάλεις την εφαρμογή connectivity shortcuts ώστε να έχεις στην αρχική οθόνη συντομέυσεις για data, bt, wifi κλπ Edited April 22, 2013 by Johnious13 Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts