Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι


stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε γενικες γραμμες τα λες πολυ σωστα αλλα εχω 2-3 ενστασεις:

 

1) Δεν ειναι φολες τα iPhone και S3 σε καμια περιπτωση (δεν εξεταζω αν αξιζουν τα λεφτα τους ή οχι).

2) Ο browser (IE) δεν ειναι πιο γρηγορος (με συνδεση wifi που εχω δοκιμασει) σε σχεση με τον safari του iOS. Ειναι ελαχιστα πιο αργος, πραγμα το οποιο πρακτικα δεν φαινεται. Εχω βαλει πλαι-πλαι iphone και lumia και σχεδον παντα ο safari φορτωνε ελαχιστα πιο γρηγορα την ιστοσελιδα απο τον ΙΕ. Επαναλαμβανω ελαχιστα.

3) Διαστασεις-μεγεθος: το lumia ειναι σαν ενα S3 με μεγαλυτερο παχος και βαρος. Μπορω να πω οτι κρατωντας ξαπλωμενος το 920, μετα απο λιγη ωρα (που κουραζεται και το χερι) νιωθω αρκετα το μεγαλο βαρος του. Απο την αλλη -οπως πολυ σωστα λες- ειναι τετοια η σχεδιαση του εμπρος, που το κανει να μη φαινεται "παντοφλα".

4) το γεγονος οτι βγηκε με σημαντικα bugs ομως (σβησιμο wifi οταν κλειδωνει η οθονη, θολες φωτο την ημερα), δεν ειναι στα συν του και δε βλεπω τις Νοκια-MS να δρουν ιδιαιτερα γρηγορα. Το καλο ειναι οτι τουλαχιστον η Market εμπλουτιζεται καθε μερα με νεες εφαρμογες και αυτο δειχνει οτι τα WP8 ΕΧΟΥΝ δυναμικη.

 

1) Έχω λόγο και το λέω. Δεν αφορά προφανώς τη λειτουργικότητά τους, την οποία ο κόσμος κρίνει καλή, αλλά τις βλάβες τους. 1 στα 2 προβληματικά κινητά που επιστρέφονται είναι brand Samsung και το Galaxy S3 έχει πιθανότητα επιδιόρθωσης 3%. Συνήθως η βλάβη αφορά το chipset λόγω κακής σχεδίασης. Τα κινητά της Apple μετά το φιάσκο με το 4άρι που επιστρέφανε όλοι για αλλαγές το νέο φιάσκο αφορά το ΜΑΥΡΟ iPhone 5 που όλοι απαιτούν αντικατάσταση λόγω ποιότητας περιβλήματος. Δυστυχώς, το Internet δε βοηθάει καθώς επιστρέφουν και συσκευές που είναι πολύ καλές αλλά η αντικατάσταση πρέπει να γίνει άμεσα ακόμα και ένα μικρό σημαδάκι φθοράς να υπάρχει λόγω κακής επίστρωσης. Επιπλέον πολλά ανοίχτηκαν στην Ολλανδία και ήταν σημαδεμένα.

2) Με LTE πρέπει να δοκιμάσεις. Με wifi δεν έχω δοκιμάσει. Με δίκτυο κινητής η διαφορά είναι πολύ μεγάλη υπέρ των Windows Phone. Μπορείς να παίξεις με τη ρύμιση για mobile/full browser για να δεις τι σε εξυπηρετεί. Ο mobile browser έχει συμπίεση η οποία προκαλλεί ελάχιστη διαφορά στην ταχύτητα.

3) Δε κρατώ το κινητό ξαπλωμένος για να είμαι ειλικρινής. Ωστόσο το S3 φαίνεται μεγάλο χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Και δεν είναι μεγάλο. Η ισορροπία στη σχεδίαση του 920 το κάνει να μοιάζει μικρότερο. Και κερδίζει πολύ από αυτό.

4) Όπως είπα δε χρησιμοποιώ καθόλου wifi. Το update έρχεται πολύ γρήγορα απλά λόγω διακοπών έχει αργήσει το validation από παρόχους. Ήδη φοράω τη καινούρια έκδοση και η κάμερα έχει βελτιωθεί σημαντικά στις φωτογραφίες ημέρας και ο σταθεροποιητής δουλεύει γρήγορα και είναι ακριβής.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα ήθελα να απαντήσω αλλά δεν επιτρέπεται να κάνουμε το θέμα vs.

Προσωπικά θεωρώ οτι τα wp ειναι ελειπέστατα ακόμα και στην έκδοση 8,

για κάποιον που θέλει να κάνει μερικά πράγματα παραπάνω απο την συσκευή του.

Το Lumia 920 έχει προβλήματα και εχουν εντοπισθεί από όλα τα γνωστά reviews.

Ακομα και το 800, παρόλο τον όμορφο σχεδιασμό και την καλή επιλογή υλικών, σε καμία περίπτωση δεν ήταν για τα χρήματα που κοστίζε οταν κυκλοφόρησε. Πολύ κατώτερο των ανταγωνιστικών συσκευών της εποχής του. Πολυ φοβάμαι οτι το ίδιο ισχύει και για το 920.

Ηδη στην Αγγλία άρχισαν να πέφτουν πολυ οι τιμές για συσκευές χωρίς συμβόλαιο.

Μ ενδιέφερε αρκετά γι αυτό παρακολουθώ το thread αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα θα το πάρω όταν η τιμη του πέσει αρκετά όπως έκανα με το 800.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,
Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα να απαντήσω αλλά δεν επιτρέπεται να κάνουμε το θέμα vs.

Προσωπικά θεωρώ οτι τα wp ειναι ελειπέστατα ακόμα και στην έκδοση 8,

για κάποιον που θέλει να κάνει μερικά πράγματα παραπάνω απο την συσκευή του.

Το Lumia 920 έχει προβλήματα και εχουν εντοπισθεί από όλα τα γνωστά reviews.

Ακομα και το 800, παρόλο τον όμορφο σχεδιασμό και την καλή επιλογή υλικών, σε καμία περίπτωση δεν ήταν για τα χρήματα που κοστίζε οταν κυκλοφόρησε. Πολύ κατώτερο των ανταγωνιστικών συσκευών της εποχής του. Πολυ φοβάμαι οτι το ίδιο ισχύει και για το 920.

Ηδη στην Αγγλία άρχισαν να πέφτουν πολυ οι τιμές για συσκευές χωρίς συμβόλαιο.

Μ ενδιέφερε αρκετά γι αυτό παρακολουθώ το thread αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα θα το πάρω όταν η τιμη του πέσει αρκετά όπως έκανα με το 800.

 

Δεν είναι ελλειπέστατη τη έκδοση 8 των Windows Phone. Θα την χαρακτήριζα πληρέστατη από κάθε άποψη. Όταν λες ότι κάποιος θέλει να κάνει περισσότερα πράγματα με τη συσκευή του τι εννοείς; Γιατί η πλειονότητα του κόσμου θέλει να ακούει μουσική, να στέλνει μηνύματα, να έχει πρόσβαση στα κοινωνικά δίκτυα, να σερφάρει, να έχει εφαρμογές που διευκολύνουν την καθημερινότητά του όπως cloud services και να πλοηγείται. Οι υπηρεσίες θέσης σήμερα έχουν κάνει θραύση και είναι οι πιο hot services worldwide. Τέλος, εκρηκτική αύξηση παρουσιάζει η ζήτηση των υπηρεσιών που αφορούν αγορές σε συνδυασμό με άλλες τεχνολογίες όπως web based payments and NFC. Για την ακρίβεια ένας κάτοχος smartphone Windows Phone 8 έχει όλες αυτές τις υπηρεσίες με άριστη υλοποίηση.

Τα προβλήματα που αφορούν το νέο λειτουργικό σύστημα είναι γνωστά και τα περισσότερα διορθώθηκαν με την αναβάθμιση που δόθηκε. Όλα τα νέα λειτουργικά συστήματα παρουσιάζουν bugs. Ποιος δεν έχει εξάλλου; Η ουσία είναι να υπάρχει υποστήριξη.

 

Όσον αφορά τις τιμές που είναι και ο τομέας μου. Οι τιμές μέχρι στιγμής ήταν τιμές προπαραγγελίας και όχι κανονικής πώλησης. Τι εννοούμε τιμές προπαραγγελίας; Είναι οι τιμές που δίνουνε οι πωλητές/μεταπωλητές όταν δεν υπάρχει φυσικό στοκ. Οι τιμές αυτές συμπεριλαμβάνουν ένα ικανό profit margin για τον πωλητη/μεταπωλητή για το ρίσκο, την προώθηση και τη γρήγορη διαθεσιμότητα της συσκευές στους τελικούς αγοραστές. Μπορεί να φανταστεί κανείς ότι είναι ένα δωράκι για τους πωλητές για την προώθηση του προιόντος. Σε καμία περίπτωση η ΝΟΚΙΑ δε διαθέτει τις συσκευές της σε τέτοιες τιμές. Θα ήταν αυτοκτονία δεδομένου ότι θέλει να προωθήσει αποτελεσματικά ένα νέο προιόν. Οι τιμές που βλέπετε στην Αμερική όπου η διαθεσιμότητα έχει ομαλοποιηθεί είναι κοντά σε αυτές που δίνει η ΝΟΚΙΑ σαν προτεινόμενη τιμή πώλησης. Το ίδιο γίνεται παντού.

Η πτώση τιμών σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν υψηλές πωλήσεις του κινητού ή ότι η ΝΟΚΙΑ υποτίμησε το κινητό της γιατί βλέπει ότι δεν πάει καλά. Αυτή η μετάφραση που γίνεται από κάποιους είναι αστεία και δεν έχουν ιδέα από τομέα πωλήσεων. Απλά το κινητό πέρασε από το στάδιο της πρόωρης διαθεσιμότητας στο στάδιο της πώλησης και οι τιμές πάντα σε αυτό το στάδιο είναι αρκετά πιο χαμηλές λόγω και του ανταγωνισμού.

Τέλος, θα κλείσω με τις τιμές που διαμορφώνονται όσον αφορά τα συμβόλαια των παρόχων και τον ρόλο που παίζουν στις πωλήσεις. Πολλές φορές οι πάροχοι προκειμένου να πωλήσουν συμβόλαια υπερκοστολογούν τη συσκευή χωρίς συμβόλαιο και στο συμβόλαιο την δίνουν δωρεάν. Μάλιστα, φροντίζουν ώστε η συσκευή να κοστολογηθεί με συμβόλαιο όσο μια συσκευή που είναι αρκετά φθηνότερη χωρίς συμβόλαιο ώστε να θεωρηθεί ευκαιρία. Έτσι λοιπόν ο maximizer customer θα αγοράσει το κινητό το οποίο είναι πιο ακριβό και παίρνει δωρεάν με συμβόλαιο. Θα φύγει ευτυχισμένος από το κατάστημα ενώ ο πάροχος θα τρίβει τα χέρια του με το συμβόλαιο που μόλις έχει στα χέρια του! Κανείς δε πιστεύει ότι το iPhone κοστίζει 800 δολάρια. Ούτε 400 δεν αξίζει. Οι πάροχοι το δίνουν δωρεάν με συμβόλαιο στην τιμή των Samsung. Και γιατί να πάρει κάποιος το Samsung που κοστίζει 500 δολάρια; Έτσι παίρνει το iPhone, ο πελάτης ευχαριστημένος, ο πάροχος τρισευτυχισμένος και όλοι πετάνε από χαρά!

Η ΝΟΚΙΑ με το 920 έπαιξε με αυτή την πολιτική στην αρχή, στις προπαραγγελίες. Τώρα όμως που η διαθεσιμότητα αυξήθηκε και οι πάροχοι ξέρουν ότι δε θα πουλήσουν τίποτα αν δε ρίξουν τις τιμές ξαφνικά οι τιμές έπεσαν!

Edited by kostasof
Link to comment
Share on other sites

@alextrela

@megatron

Παιδια κανένα update για την μπαταρια? για τη γενική συμπεριφορά του κινητού?

Και εγω το σκεφτομουνα σοβαρά για αγορα,αλλα τα προβλήματα που αναφέρατε με φρεναρανε.

Επίσης διαβάζω σε ξένα sites ,άτομα που είχανε προβλήματα όπως battery drain, υπερβολική θερμότητα στην πλάτη,όταν αλλάξανε κινητο, δεν είχαν πια. Λέτε να είναι hardware προβλημα.?

Ακόμα και το update ,αλλα πράγματα τα διόρθωσε, και αλλα τα επιδεινώσε?:X

 

Καλημερα και Χρονια Πολλα βασικα.

Οπως τα εχω ξαναπει το μοναδικο,βασικο και νουμερο 1 προβλημα της συσκευης ειναι αυτονομια της συσκευης και ειδικα κατα την πλοηγηση με δικτυα κινητης και bt ακομα και αν δεν ακους μουσικης η'μιλας με αυτο και απλως μονο συνδεδεμενο.

Και με τα 2 bt που χρησιμοποιω της Sony(Wireless Pro-MW600) εχω ακριβως την ιδιο προβλημα,ρουφαει σαν μαυρη τρυπα την μπαταρια σε προτογνωρα επιπεδα που δεν εχω ξανασυναντησει σε αλλα κινητα.

Δυστυχως για εμενα και την χρηση που κανω με τα κινητα μου δεν με βολευει το συγκεκριμενο κινητο και παρ ολο τον ενθουσιασμο μου και τις προσδοκιες που ειχα απο τα WP8 και το 920 δυστηχως οπως ειναι σημερα δεν μπορω να το κρατησω.

Εξαιρετικο ντιζαιν,ποιοτητα κατασκευης σε πολυ υψηλα στανταρ,τρομερη οθονη σε ευκρινεια/ζωντανια/χρωματα χιλιες φορες τις lcd-ips απο amoled,οι χαρτες του ειναι κορυφη και παντα μου ελλειπαν οταν δεν ειχα Νοκια συσκευη και το λειτουργικο μου αρεσει αρκετα με την απλοτητα του και την δομη του.

Αλλα να αναφερω βεβαια οτι απαραδεκτο η μη υπαρξη file manager-η ιδια η MS αναιρει ενα απο τα βασικα χαρακτηριστικα της φιλοσοφιας των windows- να πρεπει συνεχεια να το συνδεω στο pc για να οργανωσω οτιδηποτε εχει να κανει με αρχεια ειναι μη αποδεκτο απο εμενα.

Επισης αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι στο καλο multitasking εχουν τα WP8 αν εχουν πραγματικα δηλαδη και πως γινεται η διαχειρηση των εφαρμογων που τρεχουν στο παρασκηνιο και δεν μιλαω μονο για viber,skype κλπ που τρεχουν στο background.

Ειναι δυνατον να μην κραταει στο background τη μουσικη συλλογη σου ετσι ωστε οταν καποια στιγμη σταματησεις την ακροαση μουσικης και μετα απο καποιες ωρες οι ημερες θελεις να ξαναακουσεις και να φορτωνουν τα παντα απο την αρχη και οχι απο εκει που σταματησες ειναι τραγικο δηλαδη.

Κατα τα αλλα η αυτονομια της συσκευης σε περιπτωση που δεν χρησιμοποιεις bt και δικτυα κινητης ειναι σε νορμαλ επιπεδα δηλαδη ειτε με wifi ειτε με ομιλια οπως επισης δεν εχω παρατηρησει κανενα θεμα με υπερθερμανση.

Και οπως εχω ξαναφερω σε οποιον ενδιαφερετε για τη συγκεκριμενη συσκευη καλυτερα να περιμενει το αναμενομενο update που θα βγει να δει πως θα παει η συσκευη μετα διοτι και εκει εχουμε θεματα οπου διορθωσε καποια πραγματα αλλα παραλληλα δημιουργησε αλλα θεματα απο το πουθενα.

Θα αναγκαστω να την σουταρω την συσκευη παρ'ολο που μου αρεσει παρα πολυ αλλα τα WP8 εχουν ακομα αρκετο δρομο να διανυσουν για να σταθουν οπως πρεπει απο ενα λειτουργικο.

Εμενα δεν με καλυπτει σε αυτα που κανω,λογικο σε καποιους αλλους με αλλες απαιτησεις και χρηση του κινητου να ειναι απολυτα ευχαριστημενοι.

Παντως η φιλοσοφια Apple απο τη MS ειναι περα ως περα λαθος,και δεν αρκει μονο να μην εχει περιορισμους τυπου bluetooth η' mass storage δυστηχως.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

 

Link to comment
Share on other sites

Υποθέτω ότι είναι κάποια ασυμβατότητα με τα headset σου. Το Νokia Bluetooth BH-221 δεν μου έχει παρουσιάσει το οποιοδήποτε πρόβλημα/επίδραση στην αυτονομία.

Θα σου πρότεινα να σουτάρεις τα headset σου και όχι το κινητό. Πάρε ένα ΒΗ-221 και θα με θυμηθείς. Θα έχεις και ραδιόφωνο ανεξάρτητα από το κινητό αν πας για τρέξιμο.

Link to comment
Share on other sites

Το μονο που μου λειπει ειναι ενας file manager και καποια games!

Κατα τα αλλα με καλυπτει σε ολα.

ΜySmartphone: iPhone 15 Pro Max 512GB

MySmartwatch:  Apple Watch Ultra 2 

 

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα και Χρονια Πολλα βασικα.

Οπως τα εχω ξαναπει το μοναδικο,βασικο και νουμερο 1 προβλημα της συσκευης ειναι αυτονομια της συσκευης και ειδικα κατα την πλοηγηση με δικτυα κινητης και bt ακομα και αν δεν ακους μουσικης η'μιλας με αυτο και απλως μονο συνδεδεμενο.

Και με τα 2 bt που χρησιμοποιω της Sony(Wireless Pro-MW600) εχω ακριβως την ιδιο προβλημα,ρουφαει σαν μαυρη τρυπα την μπαταρια σε προτογνωρα επιπεδα που δεν εχω ξανασυναντησει σε αλλα κινητα.

Δυστυχως για εμενα και την χρηση που κανω με τα κινητα μου δεν με βολευει το συγκεκριμενο κινητο και παρ ολο τον ενθουσιασμο μου και τις προσδοκιες που ειχα απο τα WP8 και το 920 δυστηχως οπως ειναι σημερα δεν μπορω να το κρατησω.

Εξαιρετικο ντιζαιν,ποιοτητα κατασκευης σε πολυ υψηλα στανταρ,τρομερη οθονη σε ευκρινεια/ζωντανια/χρωματα χιλιες φορες τις lcd-ips απο amoled,οι χαρτες του ειναι κορυφη και παντα μου ελλειπαν οταν δεν ειχα Νοκια συσκευη και το λειτουργικο μου αρεσει αρκετα με την απλοτητα του και την δομη του.

Αλλα να αναφερω βεβαια οτι απαραδεκτο η μη υπαρξη file manager-η ιδια η MS αναιρει ενα απο τα βασικα χαρακτηριστικα της φιλοσοφιας των windows- να πρεπει συνεχεια να το συνδεω στο pc για να οργανωσω οτιδηποτε εχει να κανει με αρχεια ειναι μη αποδεκτο απο εμενα.

Επισης αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι στο καλο multitasking εχουν τα WP8 αν εχουν πραγματικα δηλαδη και πως γινεται η διαχειρηση των εφαρμογων που τρεχουν στο παρασκηνιο και δεν μιλαω μονο για viber,skype κλπ που τρεχουν στο background.

Ειναι δυνατον να μην κραταει στο background τη μουσικη συλλογη σου ετσι ωστε οταν καποια στιγμη σταματησεις την ακροαση μουσικης και μετα απο καποιες ωρες οι ημερες θελεις να ξαναακουσεις και να φορτωνουν τα παντα απο την αρχη και οχι απο εκει που σταματησες ειναι τραγικο δηλαδη.

Κατα τα αλλα η αυτονομια της συσκευης σε περιπτωση που δεν χρησιμοποιεις bt και δικτυα κινητης ειναι σε νορμαλ επιπεδα δηλαδη ειτε με wifi ειτε με ομιλια οπως επισης δεν εχω παρατηρησει κανενα θεμα με υπερθερμανση.

Και οπως εχω ξαναφερω σε οποιον ενδιαφερετε για τη συγκεκριμενη συσκευη καλυτερα να περιμενει το αναμενομενο update που θα βγει να δει πως θα παει η συσκευη μετα διοτι και εκει εχουμε θεματα οπου διορθωσε καποια πραγματα αλλα παραλληλα δημιουργησε αλλα θεματα απο το πουθενα.

Θα αναγκαστω να την σουταρω την συσκευη παρ'ολο που μου αρεσει παρα πολυ αλλα τα WP8 εχουν ακομα αρκετο δρομο να διανυσουν για να σταθουν οπως πρεπει απο ενα λειτουργικο.

Εμενα δεν με καλυπτει σε αυτα που κανω,λογικο σε καποιους αλλους με αλλες απαιτησεις και χρηση του κινητου να ειναι απολυτα ευχαριστημενοι.

Παντως η φιλοσοφια Apple απο τη MS ειναι περα ως περα λαθος,και δεν αρκει μονο να μην εχει περιορισμους τυπου bluetooth η' mass storage δυστηχως.

 

σορι αλλα οταν αγοραζουμε ενα κινητο κανουμε μια ερευνα αγορας πρωτα. το οτι δεν εχει φαιλ μανατζερ θα επρεπε να το ηξερες και δεν θα αλλαξει. δεν καταλαβαινω τι το θες παντως γινε πιο αναλυτικος που ειναι το προβλημα. το πως λειτουργει το μουλτιτασκιγκ υπαρχουν στο ιντερνετ σελιδες που το εξηγουν. για τ θεμα με την μουσικη δοκιμασες αλλους πλειερ απο το στορ? στα 7αρια η εφαρμογη music player το κανει αυτο. δεν ξερω αν δουλευει στα 8. αν θες να μαθεις τα 8 μπες σε αλλες σελιδες και φορουμ. εδω μεσα δεν θα βρεις λυσεις και ατομα που ηξεραν εχουν αποχωρησει

Link to comment
Share on other sites

οι ειδοποιησεις απο το facebook σας ερχονται? Μονο μια φορα ειδα κι απο τοτε τπτ. ουτε το live tile.

 

Στις δέκα μέρες που το δούλεψα μια ήμερα δούλεψαν. Και απο την αρχή τις είχα ενεργές. Πραγματικά τα toast notifications πάσχουν πολύ. Και έχω δοκιμάσει Facebook,viber,hey tell,badoo...Ακόμα και το σκαιπ ενώ στην αρχή με ειδοποιούσε κανονικά μετά τη Τρίτη μέρα δε ξαναειδοποιησε...

Link to comment
Share on other sites

Μιας και με ενδιαφέρει πολυ η μουσική, μπορείς να περάσεις απο το pc ξεχωριστούς φακέλους και μετα να ακούς μεμονωμένα κάποιον απ´ αυτούς? Τώρα χρησιμοποιω τον alon mp3 player και με βολεύει πολυ.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Link to comment
Share on other sites

Χρονια πολλα και καλα σε ολους.. Δε μου λετε, αν κατεβασεις απο εναν αριθμο εφαρμογων και πανω σου βγαζει και γραμματα στη λιστα εφαρμογων για να κανεις πιο ευκολη αναζητηση σωστα; Υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει αυτο και να μην τα βγαζει;
Link to comment
Share on other sites

Χρονια πολλα και καλα σε ολους.. Δε μου λετε, αν κατεβασεις απο εναν αριθμο εφαρμογων και πανω σου βγαζει και γραμματα στη λιστα εφαρμογων για να κανεις πιο ευκολη αναζητηση σωστα; Υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει αυτο και να μην τα βγαζει;

 

οχι

 

Μιας και με ενδιαφέρει πολυ η μουσική, μπορείς να περάσεις απο το pc ξεχωριστούς φακέλους και μετα να ακούς μεμονωμένα κάποιον απ´ αυτούς? Τώρα χρησιμοποιω τον alon mp3 player και με βολεύει πολυ.

 

φτιαξε μια πλειλιστ για τον καθε φακελο και εισαι κομπλε

Link to comment
Share on other sites

Αυτο θέλω να αποφύγω. Να κάνω playlist.

 

Δεν γινεται αυτο που θελεις,ξεχωριστους φακελους μπορεις να δημιουργησεις/βαλεις μονο συνδεδεμενο με pc,αλλα οταν περασουν στο κινητο τα βλεπεις ολα ως ξεχωριστα songs χυμα μεσα στην εφαρμογη της Νοκια και επιλεγεις.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

 

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!! Ξέρει κανείς αν μπορούμε να προσθέσουμε γλώσσες μετάφρασης στην οπτική αναζήτηση του bing, ώστε να μεταφράζει από και σε περισσότερες γλώσσες και όχι μόνο από τα αγγλικά σε ελληνικά?

Επίσης κάτι γι αυτό;

Απορία: Χρειάζεται να κάνω κάτι για να πάρω τα extra 7 GB στο skydrive; Έχω συνδέσει κανονικά τον λογαριασμό του outlook που έχω, αλλά δεν έχει αλλάξει ο αποθηκευτικός χώρος.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Link to comment
Share on other sites

Απορία: Χρειάζεται να κάνω κάτι για να πάρω τα extra 7 GB στο skydrive; Έχω συνδέσει κανονικά τον λογαριασμό του outlook που έχω, αλλά δεν έχει αλλάξει ο αποθηκευτικός χώρος.

 

Εδω λεει οτι αν εχεις ηδη παρει τα 25gb απο το λογαριασμο σου στη MS δεν μπορεις να παρεις τα 7gb επιπλεον τα οποια ειναι για νεους χρηστες

http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8/200089-7gb-skydrive-wp8-25gb-windows-live.html

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

 

Link to comment
Share on other sites

μετα απο hard reset ξανακατεβασε τις επαφες απο το microsoft account αλλα αρκετες δεν τις εχει περασει παρόλο που υπαρχουν στο outlook.com. Αμα τις κανω edit απο εκει τις εμφανιζει και στο κινητο μετα. καμια ιδεα? Edited by Eki_013
Link to comment
Share on other sites

Εδω συγκεντρωτικα και αναλυτικα οι βελτιωσεις που επηλθαν με το Portico update για τα WP επισημα απο τη MS

 

-Messaging improvements. A great messaging experience is now even better. You can now add multiple recipients at the same time when you send a text message and automatically save unsent text messages as drafts. You can even edit received text messages before you forward them.

-Text replies to incoming calls. Can't take a call? Now you can send a prewritten text reply to a caller directly from the call answer screen. It's a nice way to let people know that you're not ignoring them.

-Internet Explorer improvements. You can now change your settings to prevent pictures from downloading automatically—an easy way to help keep data usage low. You can also delete selected sites from your browsing history and leave the rest intact.

-Wi-Fi connectivity. Got a favorite Wi-Fi network? Windows Phone 8 will now prioritize Wi-Fi connections based on your connection history.

-Other improvements. Includes many other improvements to Windows Phone.

http://www.windowsphone.com/en-US/how-to/wp8/basics/windows-phone-8-update-history

 

Ολα τα παραπανω μαζι με τις βελτιωσεις στη καμερα του 920 και τη δυνατοτητα το wifi να διατηρειται συνεχεια ανοιχτο ανεξαρτητα αν το κινητο εχει μπει σε αναμονη

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσκοπης μορφοποίησης κειμένου

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

 

Link to comment
Share on other sites

ενταξει σημερα ειμαι ετοιμος να το σπασω. το κινητο τρελαθηκε. δεν δουλευει facebook δεν κανει update τιποτα, εκανα hard reset και μετα backup και εγιναν ολα μανταρα. μισες επαφες και και παλι κανενα update. δεν μου ερχονται ουτε καν sms η ερχονται και χανονται. Κι ολας αυτα στα καλα καθουμενα . Το ματιασα που δουλευε απροβληματιστα 2 βδομαδες
Link to comment
Share on other sites

ενταξει σημερα ειμαι ετοιμος να το σπασω. το κινητο τρελαθηκε. δεν δουλευει facebook δεν κανει update τιποτα, εκανα hard reset και μετα backup και εγιναν ολα μανταρα. μισες επαφες και και παλι κανενα update. δεν μου ερχονται ουτε καν sms η ερχονται και χανονται. Κι ολας αυτα στα καλα καθουμενα . Το ματιασα που δουλευε απροβληματιστα 2 βδομαδες

 

Πολυ περιεργα ολα αυτα. Γιατι μετα το hard reset εκανες back up?

ΜySmartphone: iPhone 15 Pro Max 512GB

MySmartwatch:  Apple Watch Ultra 2 

 

Link to comment
Share on other sites

μαλλον εννοει οτι επανεφερε το backup, επαθα και γω κατι παρομοιο στο 820 μονο που σε μενα δεν το επανεφερε ποτε....
Link to comment
Share on other sites

ναι restore εννοουσα. τωρα εκανα κι αλλο hard reset και δεν το επανεφερα απο backup. Συχρονισε τις επαφες απο το microsoft account και παλι λειπουν. εν ειναι δυνατον. και αμα κανω manual sync δεν τις βρισκει. τραγικη microsoft. Δεν εχουν βαλει κανόνες ταξινόμησης για τονισμένα γράμματα στο outlook.com.
Link to comment
Share on other sites

Παντως οποιος θελει να δοκιμασει Portico στο 920 του διαβασα απο ξενα forum οτι εχουν βγει μεσω nokia care και για εκτος Αμερικης και συγκεκριμενα ενα παιδι που εχει αγγλικη συσκευη,δοκιμασε το βελγικο firmware και ολα τρεχουν ομαλα.

Εγω επειδη βαρεθηκα το ξαναστησιμο απο την αρχη μετα απο καμποσες φορες hard reset και φλασαρισματα,δεν το δοκιμασα ακομα,να περασουν αυτες οι μερες και θα το δοκιμασω.:p

***************************

 

 

 

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Απαγορεύεται αυστηρά η ανάρτηση περιεχομένου που έχει να κάνει με προγράμματα που αποτελούν copyrighted υλικό

Edited by impreza_sti

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

 

Link to comment
Share on other sites

Alex, δεν μας είπες τι έγινε με την μπαταρία στο θέμα της μουσικής. Δοκιμασες να αλλάξεις τα Sony hands free και να πάρεις Nokia?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Link to comment
Share on other sites

Alex, δεν μας είπες τι έγινε με την μπαταρία στο θέμα της μουσικής. Δοκιμασες να αλλάξεις τα Sony hands free και να πάρεις Nokia?

 

Το σκεφτομαι να το παρω και να το τεσταρω στη πραξη μεσα στις επομενες ημερες να δω πως θα παει,προς το παρων κομμενο το bt αυτες τις ημερες και σκετο handfree οπου η μπαταρια ειναι σε πιο νορμαλ επιπεδα.

Δινω μια καθημερινη μαχη με τον εαυτο μου να το κρατησω η' να μην το κρατησω το κινητο:p

Ο χρονος θα δειξει.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

 

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...