aliengoa Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Έτοιμο φλασαρισμένο με την GDR2 με το ισπανικό firmware! Tap to unlock τσεκαρισμένο, λειτουργεί άριστα! Το ρολόι όταν είναι κλειδωμένο -σύντομη ματιά όπως το ονομάζει- και αυτό τα ίδια! Έχει και επιλογή για να το ρυθμίζεις να σβήνει 15 λεπτά μετά το κλείδωμα της οθόνης για εξοικονόμηση ενέργειας. Τσεκάρω ράδιο και data sense και ενημερώνω! Εννοεις το amber update? Γιατι στο αλλο θεμα ο συμφορουμιτης μου ειπε πως αυτα τα χαρακτηριστικα που αναφερεις ειναι του amber update που θα παρουν μονο τα Nokia και οχι το GDR2 που θα παρουν ολες οι WP8 συσκευες. ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 (edited) Εννοεις το amber update? Γιατι στο αλλο θεμα ο συμφορουμιτης μου ειπε πως αυτα τα χαρακτηριστικα που αναφερεις ειναι του amber update που θα παρουν μονο τα Nokia και οχι το GDR2 που θα παρουν ολες οι WP8 συσκευες. Εγώ σου το είπα και έχω το lumia 920! Πήραμε και το amber και το GDR2 εμείς που έχουμε lumia συσκευές! EDIT: Και το ραδιόφωνο δουλεύει άψογα,το tile "εγώ" πλέον έχει καλή ανάλυση στην φωτογραφία που έχουμε για προφίλ. Περισσότερα σε λίγο γιατί είναι στην ουρά 90 λήψεις από τις εφαρμογές που είχα από το store για να το σετάρω σιγά σιγά πάλι! Edited August 5, 2013 by niotheros Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Ε γραψε και εσυ amber update (που εννοειτε πως εχει το GDR2 μεσα) γιατι ακομα λιγο και θα μπερδευομουνα :) ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Αναμενουμε αναλυτικες εντυπωσεις τοτε. Βεβαια δεν μπορω να μην αναφερω οτι σας ζηλευω οτι εχετε το double tap που ειναι τοσο ερωτευσιμο χαρακτηριστικο και μου εχει λειψει ειναι η αληθεια. Αλλα βραχος θα περιμενω και την 8.1 για να ξανααποκτησω Nokia και ελπιζω να δω και αλλες σημαντικες βελτιωσεις και προσθηκες επιπλεον. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Αναμενουμε αναλυτικες εντυπωσεις τοτε. Βεβαια δεν μπορω να μην αναφερω οτι σας ζηλευω οτι εχετε το double tap που ειναι τοσο ερωτευσιμο χαρακτηριστικο και μου εχει λειψει ειναι η αληθεια. Αλλα βραχος θα περιμενω και την 8.1 για να ξανααποκτησω Nokia και ελπιζω να δω και αλλες σημαντικες βελτιωσεις και προσθηκες επιπλεον. Μην την τετε 8.1 και μπερδευεστε! Αυτη η ονομασια ηταν κυριως για τα desktop windows 8 και οχι για τα κινητα. Προφανως και αναγερεσαι στην GDR3 που θα εχει υποστηριξη 4 πυρηνων και full HD οθονες. Αλλα θα αργησει, ειπαν 14. Και εγω αυτην περιμενω btw ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Εγώ σου το είπα και έχω το lumia 920! Πήραμε και το amber και το GDR2 εμείς που έχουμε lumia συσκευές! EDIT: Και το ραδιόφωνο δουλεύει άψογα,το tile "εγώ" πλέον έχει καλή ανάλυση στην φωτογραφία που έχουμε για προφίλ. Περισσότερα σε λίγο γιατί είναι στην ουρά 90 λήψεις από τις εφαρμογές που είχα από το store για να το σετάρω σιγά σιγά πάλι! Να κανω και εγω μια ερώτηση? Μετα την αναβάθμιση τα live tiles ενημερωνονται αυτόματα? Οταν υπαρχουν αναβαθμίσεις στις εφαρμογές στο εμφανιζει αυτόματα? ευχαριστώ. Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Εγώ σου το είπα και έχω το lumia 920! Πήραμε και το amber και το GDR2 εμείς που έχουμε lumia συσκευές! EDIT: Και το ραδιόφωνο δουλεύει άψογα,το tile "εγώ" πλέον έχει καλή ανάλυση στην φωτογραφία που έχουμε για προφίλ. Περισσότερα σε λίγο γιατί είναι στην ουρά 90 λήψεις από τις εφαρμογές που είχα από το store για να το σετάρω σιγά σιγά πάλι! 4g έχει σωστά; πως επαναφέρεις τις εγκαταστημένες εφαρμογές σου με την μια; Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 4g έχει σωστά; πως επαναφέρεις τις εγκαταστημένες εφαρμογές σου με την μια; Αν έχεις κανει back up στο ζηταει κάποια στιγμή μετά το update. Αν δεν έχεις κάνει back up υπάρχει στο store το app reinstaller που τα διαβάζει από το store και στα βγάζει σε λίστα να διαλέξεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Να κανω και εγω μια ερώτηση? Μετα την αναβάθμιση τα live tiles ενημερωνονται αυτόματα? Οταν υπαρχουν αναβαθμίσεις στις εφαρμογές στο εμφανιζει αυτόματα? ευχαριστώ. 4g έχει σωστά; πως επαναφέρεις τις εγκαταστημένες εφαρμογές σου με την μια; Αναβαθμίσεις στο store δεν μου έβγαλε ακόμα, αφού ακόμα εγκαθιστώ τις εφαρμογές που είχα πρίν! 4G έχει κανονικά, είχε απο πρίν η ισπανική έκδοση που είχα περάσει. Τις εγκατεστημένες εφαρμογές τις επαναφέρεις με την μια άμα επιλέξεις να κάνεις restore κάποιο back up που είχες κρατήσει. Αυτή την επιλογή την έχεις μόνο μετά από hard reset ή μετά από φλασάρισμα. Βέβαια θέλει αρκετή ώρα για να τις κάνει εγκατάσταση όλες μια μια από μόνο του και ειδικά άμα έχεις και τίποτα παιχνίδια μεγάλα σε μέγεθος θα χρειαστεί να περιμένεις αρκετά! Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Δεν την παλέυω να ξανασετάρω το κινητό από την αρχή, οπότε θα περιμένω λίγες μέρες. Όσοι την βάλατε, έχετε δει βελτίωση στις ημερήσιες φωτογραφίες; Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Αναβαθμίσεις στο store δεν μου έβγαλε ακόμα, αφού ακόμα εγκαθιστώ τις εφαρμογές που είχα πρίν! 4G έχει κανονικά, είχε απο πρίν η ισπανική έκδοση που είχα περάσει. Τις εγκατεστημένες εφαρμογές τις επαναφέρεις με την μια άμα επιλέξεις να κάνεις restore κάποιο back up που είχες κρατήσει. Αυτή την επιλογή την έχεις μόνο μετά από hard reset ή μετά από φλασάρισμα. Βέβαια θέλει αρκετή ώρα για να τις κάνει εγκατάσταση όλες μια μια από μόνο του και ειδικά άμα έχεις και τίποτα παιχνίδια μεγάλα σε μέγεθος θα χρειαστεί να περιμένεις αρκετά! και σου σεταρει τους λογαριασμούς σε twitter instance κλπ μόνο του όπως τους είχες; Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 παιδια υπαρχει κανενας οδηγος απο που κατεβαζουμε το update και πως το περναμε ; το δικο μου ειναι ιταλικο. simfree Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 και σου σεταρει τους λογαριασμούς σε twitter instance κλπ μόνο του όπως τους είχες; Το Instance δεν το χρησιμοποιώ, το twitter και το facebook μόλις τα έβαλα στους λογαριασμους μου (εκεί που βάζεις και τα email) μου τα συγχρόνισε αυτόματα και άλλαξε και τις φωτογραφίες σε όσες επαφές είχα βάλει να φαίνεται η φωτό που έχουν προφιλ στο facebook, γιατί μετά το φλασάρισμα είχαν σβηστεί οι φωτογραφίες στις επαφές από τα κοινωνικά δίκτυα. Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Το Instance δεν το χρησιμοποιώ, το twitter και το facebook μόλις τα έβαλα στους λογαριασμους μου (εκεί που βάζεις και τα email) μου τα συγχρόνισε αυτόματα και άλλαξε και τις φωτογραφίες σε όσες επαφές είχα βάλει να φαίνεται η φωτό που έχουν προφιλ στο facebook, γιατί μετά το φλασάρισμα είχαν σβηστεί οι φωτογραφίες στις επαφές από τα κοινωνικά δίκτυα. Πόση ωρα σου πήρε το πλήρες set up? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 το ραδιο εχει καλη ληψη, μπορεις να μεταφερεις τον ηχο στο μεγαφωνο? All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 (edited) Πόση ωρα σου πήρε το πλήρες set up? Μου πήρε αρκετή ώρα να κατέβουν όλες οι εφαρμογές που είχα εγκατεστημένες πριν το φλασάρω. Ήταν πάνω από 90! Άμα έχεις ελέυθερη όλη την γραμμή και δεν κατεβάζεις κάτι άλλο ταυτόχρονα σε καμια ωρίτσα το έχεις έτοιμο. Οι εφαρμογές που κατέβασα ήταν 1013mb όπως μου λέει στο data sense! Αλλά δεν κατεβαίνουν ταυτόχρονα και εκεί είναι που καθυστερείς! EDIT: Το ράδιο έχει πολύ καλή λήψη αλλά χρειάζεται και τα ακουστηκά για να λειτουργήσει! Δεν βρήκα αν μπορείς από κάπου να μεταφέρεις τον ήχο στο μεγάφωνο! Στο ράδιο τουλάχιστον δεν έχει κάποια τέτοια επιλογή. EDIT2: Το βρήκα πως μπορείς τελικά να δώσεις τον ήχο στο μεγάφωνο. Πρέπει να κρατήσεις πατημένο για λιγο τον σταθμό και σου βγάζει επιλογή "καρφίτσωμα στην έναρξη", "επιλογές" και "χρήση ηχείου"! Άρα ναι γίνεται! Edited August 5, 2013 by niotheros Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Πόση ωρα σου πήρε το πλήρες set up? Μόλις φλάσαρα και εγώ μια Σουηδική. Συνολικός χρόνος περίπου με φλασάρισμα και αρχικο σεταπ microsoft account twiter facebook, 17 λεπτα ..καπου εκει. επειδη εχω πολλες εφαρμογες λογικα η διαδικασια η υπολοιπη θα αργησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Καλησπερα παιδια!Μια ερωτηση..το ιεμα με το wi fi που υπηρχε,το οποιο οταν εσβηνε η οθονη χανοταν και η συνδεση και με το που χρησιμοποιουσες το κιν αυτοματος γινοταν και παλι η συνδεση,υπαρχει και το 920?Η το φτιαξανε καπως και μενει παντα σε συνδεση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Καλησπερα παιδια!Μια ερωτηση..το ιεμα με το wi fi που υπηρχε,το οποιο οταν εσβηνε η οθονη χανοταν και η συνδεση και με το που χρησιμοποιουσες το κιν αυτοματος γινοταν και παλι η συνδεση,υπαρχει και το 920?Η το φτιαξανε καπως και μενει παντα σε συνδεση? και πριν το σημερινο update ειχε επιλογη φιλε μου να μην σβηνει το wifi οταν σβηνει η οθονη. Ηταν στο μενου του wifi. πατουσες εκει πoυ λεει συνθετες και ειχε ενα τσεκ για να μην κλεινει το wifi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilCry Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Τωρα παίρνετε και το νοκια pro cam έτσι???Τσεκάρετε το παίδες τραβήξτε καμιά φώτο και πείτε εντυπώσεις!!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Καλησπερα παιδια!Μια ερωτηση..το ιεμα με το wi fi που υπηρχε,το οποιο οταν εσβηνε η οθονη χανοταν και η συνδεση και με το που χρησιμοποιουσες το κιν αυτοματος γινοταν και παλι η συνδεση,υπαρχει και το 920?Η το φτιαξανε καπως και μενει παντα σε συνδεση? Αυτο το διορθοσαν στο πρωτο update ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 παιδια υπαρχει κανενας οδηγος απο που κατεβαζουμε το update και πως το περναμε ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 (edited) Τωρα παίρνετε και το νοκια pro cam έτσι???Τσεκάρετε το παίδες τραβήξτε καμιά φώτο και πείτε εντυπώσεις!!:) Το Nokia Pro Cam όχι ακόμα! Το Nokia Smart Cam που έχει το 925 πήραμε! Οδηγό δεν έχω βρεί κάπου για να σου πω αυτός είναι! Πρέπει να κατεβάσεις το Nokia Care Suite και να το ψάξεις λιγο στο ίντερνετ για το πως να το ξεκλειδώσεις! Με λίγο googlaρισμα μπορείς να το βρείς πως μπορείς να το φλασάρεις! Edited August 5, 2013 by niotheros Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilCry Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 αν δεν κάνω λάθος το pro cam θα μπορούσες να το κατεβάσεις όταν θα έχεις τα updates..μάλλον λάθος έκανα.αυτό θα κάνει την διαφορά στην κάμερα σίγουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 αν δεν κάνω λάθος το pro cam θα μπορούσες να το κατεβάσεις όταν θα έχεις τα updates..μάλλον λάθος έκανα.αυτό θα κάνει την διαφορά στην κάμερα σίγουρα Αυτό είναι το σπέσιαλ πρόγραμμα της nokia για το 1020? ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts