nikosnt74 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 καλημερα, κατεβασα ενα βιντεο απο το mail μου, και θελω να το μεταφερω στα album για να το βλεπω. πως το κανω, οεο??? Δεν εχω βρει κατι, καθε βοήθεια δεκτή :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Δεν εχω βρει κατι, καθε βοήθεια δεκτή :) Τώρα που το ψάχνω νομίζω ότι δεν υπάρχει τρόπος. Άλλη μια έλλειψη του λειτουργικού, από τις πολλές που έχει στην διαχείριση αρχείων. Ελπίζω να προστεθεί σε επόμενη έκδοση. Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους, ξέρει κανείς στο you tube υπάρχει τρόπος να πηγαίνει λίγο μπρος ή λίγο πίσω σε συγκεκριμένο σημείο χωρίς τα βελάκια; Δε βρισκω αλλο τρόπο γι' αυτο. Όχι, δυστυχώς. Μόνο στα αποθηκευμένα βιντεο λειτουργεί η μπάρα SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Για το Youtube, υπάρχει μια απίστευτη εφαρμογή από τα WP7.5, η Metrotube. Η συγκεκριμένη έχει και κέρσορα ( ?? ) που μπορείς να κυλίσεις σε οποιοδήποτε σημείο της μπάρας που δείχνει τη διάρκεια του βίντεο και έχει και επιλογή για 720p. Επίσης, έχει παντού μαύρο φόντο, κάτι που με έχει κάνει να κολλήσω με τη συγκεκριμένη εφαρμογή και βρίζω για το άσπρο στο Youtube στον υπολογιστή. Έχει και ένα αρνητικό. Είναι επί πληρωμή. Στα 7.5/7.8 έχει 1.23€. Δεν ξέρω για τα WP8. Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Για το Youtube, υπάρχει μια απίστευτη εφαρμογή από τα WP7.5, η Metrotube. Η συγκεκριμένη έχει και κέρσορα ( ?? ) που μπορείς να κυλίσεις σε οποιοδήποτε σημείο της μπάρας που δείχνει τη διάρκεια του βίντεο και έχει και επιλογή για 720p. Επίσης, έχει παντού μαύρο φόντο, κάτι που με έχει κάνει να κολλήσω με τη συγκεκριμένη εφαρμογή και βρίζω για το άσπρο στο Youtube στον υπολογιστή. Έχει και ένα αρνητικό. Είναι επί πληρωμή. Στα 7.5/7.8 έχει 1.23€. Δεν ξέρω για τα WP8. Λοιπόν έχει 0.99 και το κατέβασα. Το ρύθμισα να παίζει HD όπου έχει τη δυνατότητα, το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει ψαχτιρι και αν καταλαβαίνω καλά παίζει μόνο ότι έχει στα πεδία του διαθέσιμο. Είναι έτσι ή κάνω λάθος; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Λοιπόν έχει 0.99 και το κατέβασα. Το ρύθμισα να παίζει HD όπου έχει τη δυνατότητα, το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει ψαχτιρι και αν καταλαβαίνω καλά παίζει μόνο ότι έχει στα πεδία του διαθέσιμο. Είναι έτσι ή κάνω λάθος; Ολόκληρο κουμπί search έχει στο κάτω μέρος :p Παίζει τα πάντα. Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Ολόκληρο κουμπί search έχει στο κάτω μέρος :p Παίζει τα πάντα. έχεις δίκιο, απλα την πρώτη φορά που μπήκα είχε αλλο περιβάλλον εργασίας, τώρα που ξανά μπήκα, πιο μεγάλο και πιο ξεχωριστό κουμπί...δε γινόταν χαχαχα!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 (edited) Καλησπέρα. Ξέρετε πως φτιάχνει το music, playlist μόνο του, με βάση κάποια τραγούδια που θα του ορίσεις? Το διαφήμιζαν σαν δυνατότητα, αλλά μήπως είναι μόνο για Αμερική? Edit... Θέλει το Nokia music αλλά δεν είναι διαθέσιμο στο δικό μου Nokia collection:-( Edited April 27, 2013 by nikosnt74 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Καλησπέρα. Ξέρετε πως φτιάχνει το music, playlist μόνο του, με βάση κάποια τραγούδια που θα του ορίσεις? Το διαφήμιζαν σαν δυνατότητα, αλλά μήπως είναι μόνο για Αμερική? Edit... Θέλει το Nokia music αλλά δεν είναι διαθέσιμο στο δικό μου Nokia collection:-( Άλλαξε χώρα από τις ρυθμίσεις και βάλτο Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Όταν λες Nokia music, εννοείς το "μουσική Νόκια" που είναι προεγκατεστημενο? SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Άλλαξε χώρα από τις ρυθμίσεις και βάλτο Μηπως κανει hard reset και χασω ολα τα δεδομενα? Όταν λες Nokia music, εννοείς το "μουσική Νόκια" που είναι προεγκατεστημενο? νομιζω αυτο ειναι... του οριζεις 3 τραγουδια, και βαση αυτων, σου ετοιμαζει playlist με παρομοια τραγουδια...στυλ pandora & spotify... ποιας χωρας ειναι το κινητο σου?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Αγγλια. Ψάχνοντας το θέμα, μπήκα στο store και μου έβγαλε update 10mb (Nokia music). Τώρα το κανω SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Μηπως κανει hard reset και χασω ολα τα δεδομενα? Καλημερα Οχι δεν κανει reset και ουτε θα χασεις δεδομενα;) OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Καλημερα Οχι δεν κανει reset και ουτε θα χασεις δεδομενα;) ευχαριστω! αλλαζοντας χωρα, θα εχει στο μαρκετ τις ελληνικες εφαρμογες ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 ευχαριστω! αλλαζοντας χωρα, θα εχει στο μαρκετ τις ελληνικες εφαρμογες ? Ακομα και αν δεν βρεις καποιες απλα τις εγκαθιστας τωρα που εχεις Ελλαδα σαν χωρα και μετα μπορεις να βαλεις Αγγλια πχ και δεν σε νοιαζει απλα, και θα παιζουν κανονικα με την αλλαγη της χωρας εξισου. Δεν εβαλα ποτε Ελλαδα σαν χωρα παρα μονο οταν ηταν να αγορασω καποια εφαρμογη γιατι η καρτα ειναι ελληνικη και με Αγγλια απλως δεν την αναγνωριζε. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Δοκίμασα διαφορες χώρες αλλα δεν είδα καμία διαφορά (πούμα κάνει "Μπαμ") SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pados1002 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Καλημέρα παιδιά.. Θα θελα τα φώτα σας για κάτι που έπαθε σήμερα το πρωί το 920 μου... Εστειλα με Bluetooth ένα τραγούδι και έπειτα το εβαλα στην τσεπη μου.. 10 λεπτά μετά που πήγα να το χρησιμοποιήσω είδα ότι είχε κλείσει... Προσπάθησα να το ανοιξω κανονικά απ το power button αλλα τπτ... Το εβαλα σε φορτιστή μήπως και τα παίξε η μπαταρία αλλα τπτ... Μετά googlαρα και είδα στο Nokia discussion σε παρόμοιο θέμα ότι πρέπει να πατήσεις volume down ➕ power button... Το έκανα και πουφ ανοιξε... Όλα κομπλέ... Το θέμα είναι το ζει πάθει κανείς άλλος εδώ, που οφείλεται αυτη η "λιποθυμία" και ο συνδυασμός που χρησιμοποίησα πως το βοηθησε να ξυπνήσει;;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Με volume down + power button κάνεις soft reset. Προφανώς κάποιο κόλλημα έφαγε η συσκευή σου και με αυτό τον τρόπο ξεκόλλησε. Δεν μου έτυχε αλλά έτσι αντιμετωπίζεις τυχόν κωλυματάκια. Μην αγχώνεσαι. Δεν είναι κατι τρομερό. Ίσως να μη σου ξανασυμβεί. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pados1002 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Μακάρι να μη την ξαναπαθει... Με το soft που εγινε τώρα, χάνεται τπτ;;; Προσωπικά δεν κατάλαβα κάτι διαφορετικό ή κάτι να λείπει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Τίποτα απολύτως. Σαν να κάνεις επανεκκίνηση, τίποτα το ιδιαίτερο. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ingegnere Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Για όποιον ενδιαφέρεται και ασχολείται με ποδηλασία αναφέρω ότι το endomondo δουλεύει εκπληκτικά και χωρίς κανένα πρόβλημα στο 920. Θα ήθελα να ξέρω όλοι αυτοί που γράφουν αρνητικά σχόλια απλά τρολάρουν ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται...; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Για όποιον ενδιαφέρεται και ασχολείται με ποδηλασία αναφέρω ότι το endomondo δουλεύει εκπληκτικά και χωρίς κανένα πρόβλημα στο 920. Θα ήθελα να ξέρω όλοι αυτοί που γράφουν αρνητικά σχόλια απλά τρολάρουν ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται...; Χρησιμοποιώ το sports tracker. Έχω δεδομενα κι από το Ν8 οπότε δεν το αλλάζω.... Υπάρχει και το cyclometer αλλα δεν το δούλεψα. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ingegnere Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Χρησιμοποιώ το sports tracker. Έχω δεδομενα κι από το Ν8 οπότε δεν το αλλάζω.... Υπάρχει και το cyclometer αλλα δεν το δούλεψα. Έχω μαζέψει μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα με το endomondo , γιαυτό δεν ήθελα να αλλάξω πρόγραμμα. Το sports tracker υποστηρίζει υψομετρικά;(κάπου είχα διαβάσει ότι δεν...) Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το θάψιμο που πέφτει για πολλές εφαρμογές των WP. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι που να με κάνει να επιστρέψω σε android (εκτός απο το AutoCAD). Πάντα όρθιος φίλε Montoya -42 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Καλησπερες... 1.εκτος απο tunein radio, πως αλλιως ακουτε red 96.3? 2.οταν παιζει ενα τραγουδι, δεν μπορουμε να μετακινησουμε σε ενα σημειο που θελουμε?? (καπου,κατι γραψατε ,αλλα δεν το βρισκω.. :X ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Πηγα στη Νοκια σημερα και τους ειπα για την μπαταρια οτι ζεσταινετε αρκετα οταν μιλαω ή οταν παιζω για λιγο και μου ειπαν να το αφησω να παω για αλλαγη μπαταριας..το θεμα ειναι οτι μου ζητησαν αποδειξη αγορας για να ισχυσει η εγγυηση αλλα εγω το πηρα απο ebay το κιν πριν 3 μηνες......αν δεν εχω αποδειξη πρεπει να πληρωσω? και κατι ασχετο.....εχει βρει κανενας εφαργογη παρομοια του iMovie?? NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts