Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν ψήνεσαι να το αγοράσεις μην το σκέφτεσαι καθόλου το έχω αγοράσει από nokia care λευκό ελληνικό και δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε από θέμα συσκευής και ούτε από λειτουργικό όλα δουλεύουν ρολοι φτου φτου μην το ματιάξω. Μπορεί κάποιες συσκευές αρχικές να είχαν κάποια προβληματάκια αλλα όταν ήρθε ελλάδα ήταν πιο καινούρια παρτίδα και εγώ έτσι ήμουν επιφυλακτικός στην αρχή αλλα μετά από ψάξιμο το αγόρασα και είμαι ευχαριστημένος

Αν επιτρέπεται, πόσο το πήρες απο nokia care?

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν επιτρέπεται, πόσο το πήρες απο nokia care?

Το πήρα 679 και δεν έχω μετανιώσει καθόλου για τα χρήματα που έδωσα

spacer.png

Καλησπέρα,

Έχω και εγώ το κινητό εδώ και 2 βδομάδες, ελληνικής rom, unbranded, αγορασμένο από το πλαίσιο και ετοιμαζόμουν να γράψω

και το δικο μου review,... αλλά δυστυχώς μου τα χάλασε! Πριν 2 μέρες, πάτησα το power για να ενεργοποιήσω την οθόνη, παω να

κάνω slide up,...αλλά η οθόνη δεν γλυστράει! Ξαναπατάω το power,.. κάνω slide up, τιποτα,... Το αφήνω για λίγο στην άκρη μετά

απο λίγο τα ίδια,.. δεν ξεκλειδώνει. Πρέπει να τονίσω,ότι όλα τα άλλα κουμπια, "φωνη" και "κάμερα" δουλεύαν κανονικά.

Διαβάζω στο ίντερνετ για παρόμοια προβλήματα και όλοι αναφέρονται στο soft reser (volume down + power) ως λύση. Κάνω, λοιπόν,

το soft reset, όντως επανακκινεί,.. αλλά η οθόνη πάλι δε δέχεται ερεθίσματα, δεν μπορω να εισάγω δηλαδή το pin μου. Κάνω

ακόμη ενα soft reset, αλλά και πάλι τα ίδια! Αφού το άφησα στην άκρη για καμία ώρα, μετά η οθόνη άρχισε να δέχεται ερεθίσματα

και το άνοιξα ξανά,.. δούλεψε 2 μέρες κανονικά,... ώσπου από σήμερα το πρωί εχω πάθει το ίδιο,... αλλά δυστυχώς δεν

επανέρχεται ουτε μετά απο άπειρα soft resets!!!

Δοκίμασα ότι περνάει απο το χέρι μου, διάβασα ξένα φόρουμ,... αλλά τίποτα. Θα το αφήσω και το βράδυ,... και αύριο άμα συνεχίσει

θα το πάω για service, κάτι το οποίο απεύχομαι,... Κρίμα,..

- Με εκτίμηση,

Δημήτρης

Edited by liapman

Καλησπέρα,

Έχω και εγώ το κινητό εδώ και 2 βδομάδες, ελληνικής rom, unbranded, αγορασμένο από το πλαίσιο και ετοιμαζόμουν να γράψω

και το δικο μου review,... αλλά δυστυχώς μου τα χάλασε! Πριν 2 μέρες, πάτησα το power για να ενεργοποιήσω την οθόνη, παω να

κάνω slide up,...αλλά η οθόνη δεν γλυστράει! Ξαναπατάω το power,.. κάνω slide up, τιποτα,... Το αφήνω για λίγο στην άκρη μετά

απο λίγο τα ίδια,.. δεν ξεκλειδώνει. Πρέπει να τονίσω,ότι όλα τα άλλα κουμπια, "φωνη" και "κάμερα" δουλεύαν κανονικά.

Διαβάζω στο ίντερνετ για παρόμοια προβλήματα και όλοι αναφέρονται στο soft reser (volume down + power) ως λύση. Κάνω, λοιπόν,

το soft reset, όντως επανακκινεί,.. αλλά η οθόνη πάλι δε δέχεται ερεθίσματα, δεν μπορω να εισάγω δηλαδή το pin μου. Κάνω

ακόμη ενα soft reset, αλλά και πάλι τα ίδια! Αφού το άφησα στην άκρη για καμία ώρα, μετά η οθόνη άρχισε να δέχεται ερεθίσματα

και το άνοιξα ξανά,.. δούλεψε 2 μέρες κανονικά,... ώσπου από σήμερα το πρωί εχω πάθει το ίδιο,... αλλά δυστυχώς δεν

Δοκίμασα ότι περνάει απο το χέρι μου, διάβασα ξένα φόρουμ,... αλλά τίποτα. Θα το αφήσω και το βράδυ,... και αύριο άμα συνεχίσει

- Με εκτίμηση,

Δημήτρης

Πήγαινε στο Πλαίσιο και απαίτησε αντικατάσταση συσκευής.

Επεσες σε ελλατωματικη συσκευή,μην το σκέφτεσαι καν,τόσα λεφτα έδωσες.

Από την πρώτη μέρα έπρεπε να το είχες σουτάρει με το που σου παρουσίασε αυτό το θέμα που ΔΕΝ είναι καθόλου μα καθόλου φυσιολογικό να το έχεις ούτε κάν μια-δυο φορές.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Να πω και εγω οτι το εχω παρει απο το Πλαισιο εδω και 3 βδομαδες κανενα προβλημα ολα μια χαρα και τα Updates μια χαρα :)

"φτου φτου"

N9 Best phone ever

Καλησπέρα,

- Με εκτίμηση,

Δημήτρης

δεν δοκιμάζεις και ένα hard reset πριν το πας πίσω;

δεν δοκιμάζεις και ένα hard reset πριν το πας πίσω;

Δεν μπορώ να το κάνω hard reset!

α) γιατί η οθόνη δε λειτουργεί, και

β) για να κάνει hard reset το κινητό πρέπει να το κλείσω, και εμένα δεν κλείνει γιατί δε μπορώ να το κάνω

shuτ down, ίσως άμα τελειώσει η μπαταρία,.. αλλά χωρίς να κάνεις τιποτα, χωρις σήμα και wifi, θα κάνει καμιά

3 μέρες για να κλείσει. Αλλά και μετά, φαντάζομαι θα ειναι επικινδύνο να το κάνω με την μπαταρία στο ~10%.

Δυστυχώς, ούτε και σήμερα αντιδρά η οθόνη, ούτε με άλλα 10 softreset!

Κάλεσα το PLAISIO, και μου είπαν ότι πρέπει να απευθηνθώ στην ΝΟΚΙΑ, γιατί δικιά της είναι η εγγύηση.

Για να είμαι ειλικρινής, από εμπειρία μου από το παρελθόν (alpha copy), αλλά και από τα σημερινά καταστήματα,

NOKIA CARE, δεν τους πολυ εμπιστεύομαι... Έστειλα email στην NOKIA και περιμένω...

edit : άμεση απάντηση της NOKIA, με παρέπεμψε σε ένα από τα καταστήματα NOKIA CARE.

Έτσι και έκανα,.. πραγματικά απογοήτευση,... μπορεί να κάνει και 2 βδομαδες μου είπαν,

ή και να φύγει εξωτερικό.

- φιλικά,

Δημήτρης

Edited by liapman

καλημερα,

σημερα παρέλαβα και γω ενα ασπρο, ΑΛΛΑ...

στην κατω αριστερα πλευρα της οθονης, εχει ενα μικρο χτυπημα....

τσεκαρετε να μου πειτε αν ειναι ελλατωμα του δικου μου...

thanks

https://www.dropbox.com/sh/o10uq8aodpac392/T1fa6G08MH

καλημερα,

thanks

Και εμένα λευκό τέτοιο σημάδι δεν έχω 4.5 μήνες που το έχω.

Γυρνά το πίσω και απαίτησε αντικατάσταση απ όπου και αν το πήρες.

Το κινητό εξ αρχής επιβάλλεται να είναι ΑΨΟΓΟ στα πάντα χωρίς το παραμικρό ψεγαδι.

Δεν μπορώ να το κάνω hard reset!

α) γιατί η οθόνη δε λειτουργεί, και

β) για να κάνει hard reset το κινητό πρέπει να το κλείσω, και εμένα δεν κλείνει γιατί δε μπορώ να το κάνω

shuτ down, ίσως άμα τελειώσει η μπαταρία,.. αλλά χωρίς να κάνεις τιποτα, χωρις σήμα και wifi, θα κάνει καμιά

3 μέρες για να κλείσει. Αλλά και μετά, φαντάζομαι θα ειναι επικινδύνο να το κάνω με την μπαταρία στο ~10%.

Δυστυχώς, ούτε και σήμερα αντιδρά η οθόνη, ούτε με άλλα 10 softreset!

Κάλεσα το PLAISIO, και μου είπαν ότι πρέπει να απευθηνθώ στην ΝΟΚΙΑ, γιατί δικιά της είναι η εγγύηση.

Για να είμαι ειλικρινής, από εμπειρία μου από το παρελθόν (alpha copy), αλλά και από τα σημερινά καταστήματα,

NOKIA CARE, δεν τους πολυ εμπιστεύομαι... Έστειλα email στην NOKIA και περιμένω...

edit : άμεση απάντηση της NOKIA, με παρέπεμψε σε ένα από τα καταστήματα NOKIA CARE.

Έτσι και έκανα,.. πραγματικά απογοήτευση,... μπορεί να κάνει και 2 βδομαδες μου είπαν,

ή και να φύγει εξωτερικό.

- φιλικά,

Δημήτρης

Eμενα 20 μερες μου ειχαν πει!

Ηδη εχουν περασει 17 κ ακομα κανενα νεοτερο!

Γιώργος

S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

καλημερα,

thanks

πες μου οτι το πηρες απο πλαισιο...

ειχα παει πριν κανα 2βδομαδο να δω το 920 αλλα δεν το ειχαν σε δοκιμαστικο και ο υπαλληλος μου ανοιξε ενα που ειχαν προς πωληση για να το δω...

και το κινητο ειχε χτυπημα πανω δεξια σαν εσοχη...

τι ****** κανουν θα θελα να ξερα

Edited by impreza_sti
Απαγορεύονται οι άσεμνες εκφράσεις
phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Μην περιμένετε γρήγορη επισκευή. Ως νέα συσκευή ( στην ελληνική αγορά ) σίγουρα δε θα έχουν stock ανταλλακτικών οπότε μπορεί και να το στέλνουν απευθείας έξω ή να παραγγέλνουν το ανταλλακτικό από μία ξένη χώρα και να πηγαίνει σαλιγκάρι η κατάσταση.

Έχει κάποιος το κόκκινο ; Εντυπώσεις ;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

πες μου οτι το πηρες απο πλαισιο...

ειχα παει πριν κανα 2βδομαδο να δω το 920 αλλα δεν το ειχαν σε δοκιμαστικο και ο υπαλληλος μου ανοιξε ενα που ειχαν προς πωληση για να το δω...

και το κινητο ειχε χτυπημα πανω δεξια σαν εσοχη...

τι ***** κανουν θα θελα να ξερα

Όχι. Από ένα e shop.και ένα κόκκινο στο mediamarkt είχε σημάδι πάνω αριστερά.

Πάντως μετά από 6 μήνες κυκλοφορία θα έπρεπε να τα έχουνε λύσει αυτα τα θέματα :(

Edited by impreza_sti

Γι' αυτό μόνο σφραγισμένη συσκευή και επί τόπου έλεγχος!!! Ειδικά εκεί στο πλαίσιο δεν λέω ότι είναι χρησιμοποιημένα τα κινητά αλλά όλα τα κουτιά είναι ανοιγμένα. Τα ανοίγουν για να τα δείξουν στον υποψήφιο αγοραστή αλλά που ξέρω εγώ αν δεν του έπεσε του αλουνού όπως το περιεργαζότανε???

Εδώ πριν 3 μήνες που είχα αγοράσει ένα lumia 800 απο το πλαίσιο ευτυχώς τους ζήτησα να δω το κινητό πριν το πληρώσω στο ταμείο. Μου βγάζουν λοιπόν το κινητό και ήταν σπασμένη η πάνω θύρα για την φόρτιση!!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε τώρα να το είχα πάρει και να το άνοιγα όχι στο σπίτι μου αλλά 10 μέτρα πιο μακριά απο το μαγαζί!!! Θα μου λέγανε για αποστολή στη nokia και πράσινα άλογα...

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Όταν ακούτε μουσική και τελειώνει ένα άλμπουμ ή μια λίστα, υπάρχει τρόπος να μην ξαναρχίζει το άλμπουμ αλλά να σταματάει; Θέλω να ακούω το βράδυ πριν τον ύπνο, αλλά άμα είναι να παίζει η μουσική 8 ώρες σερί, τι να το κάνω..

Σημείωση: ψιλοάθλιο το όλο θέμα με τη μουσική στο κινητό. Η Νοκια είχε παράδοση με τα μουσικά τηλέφωνα - είχα το 5800 παλιότερα - απορώ τώρα γιατί δεν μπορείς να ακούσεις μουσική σαν άνθρωπος σε κινητά τόσων ευρώ.

Edited by sbergman

Για καποια ποστ πιο πανω με εγγυησεις και επισκευες που λετε, το ειχα ξαναπει εδω, αν σας βολευει Nokia Care Αμπελοκηπων, στην Αλεξανδρας. Φιλικοτατοι, ευγενεστατοι, και ξερουν τι τους γινεται, οχι μα και μου και ε.

;)

(φυσικα οτι μπορουν κανουν οι ανθρωποι, οχι θαυματα)

Όταν ακούτε μουσική και τελειώνει ένα άλμπουμ ή μια λίστα, υπάρχει τρόπος να μην ξαναρχίζει το άλμπουμ αλλά να σταματάει; Θέλω να ακούω το βράδυ πριν τον ύπνο, αλλά άμα είναι να παίζει η μουσική 8 ώρες σερί, τι να το κάνω..

Σημείωση: ψιλοάθλιο το όλο θέμα με τη μουσική στο κινητό. Η Νοκια είχε παράδοση με τα μουσικά τηλέφωνα - είχα το 5800 παλιότερα - απορώ τώρα γιατί δεν μπορείς να ακούσεις μουσική σαν άνθρωπος σε κινητά τόσων ευρώ.

Δεν ξερω πως ηταν πριν 4-5 χρονια αλλα απο το Ν9 και τωρα το δευτερο μου Nokia κινητο ειναι απλα απαραδεκτο αυτο με τον Music player να μην δουλευει οπως πρεπει να δουλευει που το κανει πολυ πολυ καλυτερα το Asha 311 των 90 ευρω.:mad:

Ας στρωθει η Nokia να το φτιαξει και οχι μονο με τις καμερες να ασχολειται στα κινητα.

Μαζι με το led notification ειναι 2 απαραιτητα και πρακτικα ζητηματα που πρεπει να βελτιωθουν και να ενσωματωθουν σε επομενη ναυαρχιδα.

Αν ψήνεσαι να το αγοράσεις μην το σκέφτεσαι καθόλου το έχω αγοράσει από nokia care λευκό ελληνικό και δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε από θέμα συσκευής και ούτε από λειτουργικό όλα δουλεύουν ρολοι φτου φτου μην το ματιάξω. Μπορεί κάποιες συσκευές αρχικές να είχαν κάποια προβληματάκια αλλα όταν ήρθε ελλάδα ήταν πιο καινούρια παρτίδα και εγώ έτσι ήμουν επιφυλακτικός στην αρχή αλλα μετά από ψάξιμο το αγόρασα και είμαι ευχαριστημένος

Αντρέα σίγουρα είναι αξιόλογο και εγγυημένο γι αυτά που το θέλουμε γιατί σε σχέση με άλλα τα έχει τα λεφτά του με το παραπάνω..

Αυτό που πληρώνουμε δεν είναι μουφιές και βεγγαλικά, αλλά ουσία & ποιότητα. Και σίγουρα η πλειοψηφία την έχει..Απλά όταν ακούς τόσα, λογικό είναι λίγο να θορυβηθείς.. Λίγο όμως! ;)

Για αλλες συσκευές δεν έχεις ακούσει προβλήματα (μικρότερα ή μεγαλύτερα)?

Φίλε montoya μιλάμε για μια συσκευή που τυχαίνει σε μερικούς να βγάζει κάποια μικρά προβλήματα, όχι για "προβλήματα" που τυχαίνει σε μερικούς να το παίζουν συσκευές.. :p

Θέλω τέλος, να κάνω και κάποιες παρατηρήσεις/ερωτήσεις:

1. Παλιά (όχι πολύ παλιά) οι συσκευές γράφανε όνομα π.χ. Ν70 κλπ..Τώρα που όλες σχεδόν μοιάζουν (για κάποιον εκτός από εμάς) γιατί να μην το γράφουν..Εμένα μ' άρεσε πολύ!

2. Το 920 έχει ή γίνεται να έχει Τ9 για τα μηνύματα;

3. Για όσους το έχουν κάποιο διάστημα, το πίσω μέρος (γενικά το υλικό, γωνίες κλπ) έχει πάρει "διαζύγιο" από τη φθορά; Ρωτάω γιατί έχω διαπιστώσει ότι τα τελευταία χρόνια συμπεριφέρομαι αδίστακτα στο κινητό μου με αποτέλεσμα να του λείπουν μικρά..κομματάκια! :lol: Μιλάμε για λογικές τούμπες..Απλά ένας χειρότερος από εμένα με iphone4 δεν είχε ποτέ το παραμικρό ψεγάδι και θέλω να ξέρω αν στο 920 γίνονται κάποιες μικρές γρατζουνιές ή είναι κτήνος..!

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

2. Το 920 έχει ή γίνεται να έχει Τ9 για τα μηνύματα;

Όχι και το θέλω πολύυυυυυυ:mad:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

καλημερα...

για οποιον ενδιαφερεται για cyan (alex??;)) με 620€ στην πορτα σας...

http://www.amazon.de/gp/product/B00BNAKJFW/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

καλημερα...

http://www.amazon.de/gp/product/B00BNAKJFW/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Ειναι πειρασμος δε λεω αλλα ακομα και χωρις φπα να το παρω,αλλα ΔΕΝ.

next time ελπιζω η Nokia να το κυκλοφορησει στην ωρα του με τον διαδοχο του 920;)

Αν και θα ειμαι πιο αυστηρος μαζι της ξεκαθαρα.

Εχω αναφερει τι με ενοχλει στο 920,δεν θελω να τα κληρονομησει σε καμια περιπτωση η νεα ναυαρχιδα.:p

Όχι και το θέλω πολύυυυυυυ:mad:

Nαι ρε φίλε.. Γ**ώ τα qwerty μου. Τ9 θέλω και γω!

καλημερα...

Τα 68,44 που λέει από κάτω τι είναι; Εγώ το θέλω σε κοκκινάκι αλλά περιμένω..Πάντως 620€ που λες δ είναι λίγα..Στα Σκρούτζια έχει πιο φθηνά ή το ίδιο (τουλαχιστον για το κοκκινο)

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Αντρέα σίγουρα είναι αξιόλογο και εγγυημένο γι αυτά που το θέλουμε γιατί σε σχέση με άλλα τα έχει τα λεφτά του με το παραπάνω..

Αυτό που πληρώνουμε δεν είναι μουφιές και βεγγαλικά, αλλά ουσία & ποιότητα. Και σίγουρα η πλειοψηφία την έχει..Απλά όταν ακούς τόσα, λογικό είναι λίγο να θορυβηθείς.. Λίγο όμως! ;)

καλημέρα φιλε καταρχάς πριν αγοράσω το κινητό το έψαξα αρκετά και διάβασα αρκετά στην αρχή φοβόμουν για τα προβλήματα που διάβαζα με τον αισθητήρα με τις επανεκκίνησης και αλλα πολλά.Όταν αποφάσισα να το πάρω τελικά περίμενα να έρθει ελλάδα έτσι και έγινε πήγα και το πήρα από nokia care πατησίων στην 1 απριλίου σε λευκό ελληνικό για να είμαι σίγουρος ότι θα είναι πιο καινούρια παρτίδα αν δεν ήταν ελληνικό δεν θα το έπαιρνα το ελεγξα ότι ήταν σφραγισμένο και δεν ήταν κομμένη η ταινία.

17 μέρες τώρα που το έχω στα χερια μου έχω μια πω τις πιο όμορφες συσκευές και λειτουργικές.Αριστη κατασκευή στιβαρή ποιοτική αν και λίγο βαριά αλλα την συνήθισα άμεσος.

Μπαταρία άνετα κρατα μιάμιση μέρα ανάλογα και με την χρήση βεβαια.Η κάμερα είναι απίστευτη χωρίς θολούρες που είχαν οι αρχικές συσκευές πεντακάθαρες βγάζει να σημειώσω ότι είχε περασμένη την τελευταία έκδοση λογισμικού Gps κλειδώνει άμεσος και χωρίς internet.

17 μέρες δεν είχα ούτε μια επανεκκίνηση ούτε ένα κόλλημα ούτε τίποτα όλα δουλεύουν ρολοι φτου φτου

Βεβαια για να λέμε και την αλήθεια το λειτουργικό θέλει μερικές βελτιώσεις έχει μερικές ελλείψεις όπως δεν έχει T9 δεν μπορείς να ανεβάσεις στο facebook υψηλής ανάλυσης photo τις ανεβάζει πιο μικρές αλλα λύνεται με εφαρμογή το πρόβλημα με τον music player δεν έχει εφαρμογή για να σου μετρα τα MB που καταναλώνεις από το δίκτυο εμενα αυτά μου λείπουν μέχρι τώρα.Γενικά δεν μετάνιωσα καθόλου που έσκασα 679 για να το αποκτήσω είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος.

Πριν ήμουν με το Nokia N8 και και η μετάβαση από symbian σε wp8 δεν με δυσκόλεψε καθόλου.Oτι απορίες έχεις μπορείς να με ρωτήσεις

Edited by andreas443

spacer.png

καλημερα...

Ή απλά παίρνει οποιοδήποτε άλλο χρώμα (ή καλυτερα το μάυρο σε αυτή τη τιμή: http://www.amazon.de/Nokia-Smartphone-Touchscreen-Megapixel-Dual-Core-Prozessor/dp/B009ZC91AY/ref=pd_sim_ce_12) και βάζει αυτό:

http://www.amazon.de/Nokia-CC-1043-Soft-Cover-Lumia/dp/B00ABYVUBI/ref=pd_sim_sbs_ce_12

Edited by Pharmex
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Η μουσική εφαρμογή άμα τη συνηθίσεις λίγο παλεύεται.. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι, ακόμα και με τα MPA tools, δεν μπορείς να βάλεις την εικόνα του άλμπουμ σε ολόκληρη την οθόνη, θα ήταν πολύ πιο ωραίο έτσι - ή τουλάχιστον να υπήρχε η επιλογή.

Συνολικά πάντως το κινητό είναι υπέροχο, χαίρομαι να το βλέπω δίπλα μου και να το κρατάω. Και το λειτουργικό πολύ όμορφο και πάει αέρας - αυτό έλειπε, βέβαια.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...