Jump to content

ZTE Grand X In

Voltron
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιό πρόβλημα;

Δεν έχει αναφερθεί κάτι στα προηγούμενα ποστ...

Γνωρίζεις κάτι παραπάνω;

Τελικά ράδιο έχει ή όχι;

εδώ δες

http://www.digitallife.gr/review-zte-grand-x-in-12082

Digital-Doctor.blogspot.gr

• Απαντήσεις 515
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μην ξεχναμε οτι το μοντελο που δοκιμασανε ηταν προπαραγωγης (πχ το καπακι στπ πισω μερος διαφερει λιγο στο τελικο).Θα δουμε στην πορεια απο οσους το αποκτησουν παντως απο το λιγο που εψαξα δεν βρηκα καποια αναφορα.Α και ραδιωφωνο δεν εχει τελος.Οσοι θελουν ραδιόφωνο κυκλοφορουν κατι μινι με μεγεθος μικροτερο και απο usb flasaki

Δεν γράφει κάτι συγκεκριμένο για αν έχει δέκτη ραδιοφώνου...

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Το κινητό το έχω από την Προηγούμενη βδομάδα και λέμε

-Ραδιόφωνο δεν έχει, δεν ξέρω αν έχει το τσιπάκι μέσα,( μου είπαν ότι το έχει και είναι ίδιο με του Smasung) , αν το έχει σίγουρα θα φτιάχνεται, το ψάχνουμε λοιπόν.

-Το πίσω καπάκι αναφέρει το λογότυπο της Intel κάτω από το ZTE και ναι είναι διαφορετικά τα πλαστικά και πιο ποιοτικά από αυτά των πρώτων βίντεο που βλέπαμε.

-Ενώ έχει χώρο για 2η sim την έχουν κλείσει

-Παίρνει αναβαθμίσεις και την JB και θα γίνει αυτόματα με λήψη , την περιμένουμε.

-Δεν σκαλώνει πουθενά, είναι πολύ γρήγορο, ο επεξεργαστής 1.6 GHz Intel Atom Z2460 και η μνήμη 1 GB ram το κάνουν και τρέχει με χίλια, αν είχε και καλύτερη οθόνη (amoled ή gorilla) θα έσκιζε! Θα αγοράσω ένα καλό φιλμάκι για το τζάμι, αν έχει κανείς κάτι πολύ καλό να συστήσει να μου πει.

-Η μπαταρία μετά τις πρώτες φορτίσεις κρατάει πάνω από 26-28 ώρες με ανοιχτά τα πάντα (gps-btooth-wifi)

και πολύ πείραγμα και ψάξιμο- καινούργιο γαρ. Μου έχει κρατήσει και 2 μέρες+. Έβαλα και το Battery Saver και έχει μεγάλη διαφορά.

-Θέλω να το σπάσω αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμα, ιδίως για το root, και παραμετροποίηση των αρχικών οθονών,

όποιος βρει κάτι ας μας πει.

-1080 video πολύ καλό και οι φωτογραφίες επίσης όταν βγαίνουν με ψιλοκανονικές συνθήκες , αρκετά καλές.

-GPS κλειδώνει σε δευτερόλεπτα

-Ιντερνετ λόγω των 21mbps πολύ γρήγορα.

-Οι εκπομπές ακτινοβολίας είναι από τις χαμηλότερες , 4η νομίζω στην σειρά

Περιμένω γενικά τεστ από ξένα site, δεν έχουν ακόμα, αν βρει κάποιος κάτι ας μας ενημερώσει.

Γενικά στα 200+φπα και +50€ ακόμα να βάλεις, δεν βρίσκεις τίποτα που να συγκρίνεται μαζί του, ούτε για πλάκα.

Οι κινέζοι έχουν ρίξει στα αυτιά πολλές εταιρίες, τους βλέπω σε λίγο να ανεβαίνουν και 3 θέση παγκοσμίως στους κατασκευαστές (βγάζουν και άλλα μοντέλα- GRAND X PRO http://www.inews.gr/169/ZTE-Grand-X-Pro-afti-tha-einai-i-epomeni-navarchida-tis-ZTE.htm κλπ)

Edited by byronkou
ANDROID FOLLOWER

thanks θα το δω

ANDROID FOLLOWER

@byronkou

Φιλε μπορεις να μου πεις αν το κινητο εχει 4 ή 16 gb εσωτερικη μνημη? (εχω δει και τις 2 περιπτωσεις σε καποια site, σορρυ αλλα δεν κρατησα τα links.)

Ενδιαφερεται ενας φιλος μου να αγορασει smartphone κ ενω προσπαθουσα να τον ψησω να παει για Gnex, ειδα αυτο κ ομολογω οτι μου τραβηξε το ενδιαφερον. Φαινεται να δινει αρκετα για την τιμη του. Ειδικα αν παρει και jb πιστευω οτι δεν θα εχει θεμα πουθενα. Μεγαλο αρνητικο (για μενα τουλαχιστον) η ελλειψη υποστηριξης απο xda.

Τι λες? Να του το προτεινω ή να συνεχιζω να πιεζω για Gnex?

Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits...

Eλπίζω o Z2480 να μην συνεργάζεται με την PowerVR SGX 540. Είναι πλέον αρκετά αδύναμη GPU.

Κατά τα άλλα είναι super για την τιμή του.

Έχει κάποιο κάλυμα που πιθανόν να βγαίνει;;

Δεν εχει καλυμα δυστυχως.

@byronkou

Φιλε μπορεις να μου πεις αν το κινητο εχει 4 ή 16 gb εσωτερικη μνημη? (εχω δει και τις 2 περιπτωσεις σε καποια site, σορρυ αλλα δεν κρατησα τα links.)

Ενδιαφερεται ενας φιλος μου να αγορασει smartphone κ ενω προσπαθουσα να τον ψησω να παει για Gnex, ειδα αυτο κ ομολογω οτι μου τραβηξε το ενδιαφερον. Φαινεται να δινει αρκετα για την τιμη του. Ειδικα αν παρει και jb πιστευω οτι δεν θα εχει θεμα πουθενα. Μεγαλο αρνητικο (για μενα τουλαχιστον) η ελλειψη υποστηριξης απο xda.

Τι λες? Να του το προτεινω ή να συνεχιζω να πιεζω για Gnex?

Είναι πολύ καλό , προσωπικά πήρα περισσότερα απο οτι ηθελα. Εχει 4 G εσωτερική, αλλά διαθεσιμα 500mb

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by byronkou
ANDROID FOLLOWER

Μόνο 500ΜΒ διαθεσιμα;; :worry:

Ναι για εφαρμογές , είναι υπεραρκετα, από εκεί και πέρα έχει λογισμικο στη ZTE και βλέπεις και τα υπόλοιπα 3,5 γιγα που ομως εχουν το λογισμικο firm κλπ.

ANDROID FOLLOWER

500 απο τα 4?κατι δε παει καλα...καρτα δεχεται ε?

δεχεται δεχεται καρτουλα μεχρι 32gb

σελιδα 5 κ 6 του ελληνικου μανουαλ

http://wwwen.zte.com.cn/endata/mobile/Greece/Greece_Instruction/201211/P020121110668642433692.pdf

Edited by qash75

Ναι για εφαρμογές , είναι υπεραρκετα, από εκεί και πέρα έχει λογισμικο στη ZTE και βλέπεις και τα υπόλοιπα 3,5 γιγα που ομως εχουν το λογισμικο firm κλπ.

καλά, υπέρ αρκετά δεν είναι...

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

διαθεσιμα 500mb

Αυτο ηταν χτυπημα κατω απ'τη μεση.. :cry:

Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits...

• The title was changed to ZTE Grand X In