iason1907 Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 E, meta symasia exei pws tha tous koitas, pws tha tous apantas kai etsi *Gia na min niwseis amixana, mporeis na tous koitazeis sto ypsos tis mitis, na min se psarwsoun me to vlema Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Αντε με το καλο να σε δουμε συναδελφο!! Εστω και Ανταγωνιστη!! :lol: Στη συνεντευξη προτεινω να πας με περιττη αυτοπεποιθηση, θα σε βοηθησει περισσοτερο απο το να πας συνεσταλμενος!!! Τωρα αν το παρακανεις και φανεις αλλαζονας κακο του κεφαλιου σου!! :) Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Outsider Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Posa dinoune mis8o stis trapezes re seis?? Giati enas filos mou eixe paei persy gia synedeuxi se mia apo tis megales trapezes stin Ellada (me aggliko ptyxio kai master) , tou eipan 600 euro mis8o kai trela8ike! Ennoeitai oti arni8ike. Akoma toso einai o vasikos mis8os? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Δεν ξερω φιλε μου.Πολυ λαθος μου φενεται κανει ο φιλος σου. Εδω οι ταμιες (αμα εχουν κ κανα επιδομα) φτανουν τα 900 euro Επισης εχω μια φιλη που ειναι αποφοιτος ΙΕΚ κ παιρνει 750 euro. Οποτε τα 600 euro που ειπε ο φιλος σου (κ με τετοια προσοντα που λες οτι εχει) δεν ξερω πως προταθηκαν κ για ποια θεση... Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Δεν ξερω φιλε μου.Πολυ λαθος μου φενεται κανει ο φιλος σου. Εδω οι ταμιες (αμα εχουν κ κανα επιδομα) φτανουν τα 900 euro Επισης εχω μια φιλη που ειναι αποφοιτος ΙΕΚ κ παιρνει 750 euro. Οποτε τα 600 euro που ειπε ο φιλος σου (κ με τετοια προσοντα που λες οτι εχει) δεν ξερω πως προταθηκαν κ για ποια θεση... Με βαση τη νεα συμβαση που υπεγραφη οι νεοι μισθοι διαμορφωνονται σε 650 καθαρα χωρις κανενα επιδομα......Απο κει και περα βαλε 25% για πτυχιο 10% για μεταπτυχιακο 7% ξενες γλωσσες 250 € ταμειακο επιδοματα οικογενειας παιδιων πολυετιας κλπ και φτανεις στο τελικο ποσο!!! :) Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Outsider Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Oute 1000 euro diladi...:wacko: A re Ellada me ta systimata sou. Kai kala na zeis monos pes entaksei. Alla oikogeneia pou na ziseis me 1000 euro? Pio polla pairnoune oi epop dekaneis kai loxies. Ekei exei ftasei i katastasi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adam Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Με βαση τη νεα συμβαση που υπεγραφη οι νεοι μισθοι διαμορφωνονται σε 650 καθαρα χωρις κανενα επιδομα......Απο κει και περα βαλε 25% για πτυχιο 10% για μεταπτυχιακο 7% ξενες γλωσσες 250 € ταμειακο επιδοματα οικογενειας παιδιων πολυετιας κλπ και φτανεις στο τελικο ποσο!!! :) για το πτυχιο ειναι διαφορετικο αν εισαι απο ΑΕΙ ή ΤΕΙ και νομιζω οτι ειναι πολυ πιο κατω απο 25% που λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 για το πτυχιο ειναι διαφορετικο αν εισαι απο ΑΕΙ ή ΤΕΙ και νομιζω οτι ειναι πολυ πιο κατω απο 25% που λες 25% αει και 16% τει....τωρα το γεγονος οτι εδω και καιρο ειναι ισοτιμα μαλλον τους εχει διαφυγει!!!!:p Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adam Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 σωστος...και εγω ΑΤΕΙ εχω τελειωσει...ετσι γραφει το πτυχιο παντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinka Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Καλησπέρα, έχω επιτύχει στο τέστ δεξιοτήτων της τράπεζας κύπρου και τώρα πρόκειται να δώσω κάποια συνέντευξη.Απ' ότι έμαθα θα είναι κάποιου είδους δραστηριότητες...Υπάρχει κάποιους που έχει δώσει? η κάποιος που δουλεύει εκει να με βοηθήσει λίγο?πως ειναι τι να πω κτλπ... και τέλος ειναι αξιοκρατικα η θελει βισμα οπως ολα στην Ελλάδα?ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts