MsK Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Οοοουπς :) Συγνώμη Αντώνη για το μπλέξιμο, αλλά όπως πάντα όταν πατάω το πόδι μου στο IRC βομβαρδίζομαι από ερωτήσεις στο κανάλι #myphone και συνήθως δεν προλαβαίνω να απαντήσω. Στο θέμα μας τώρα... όλα πρέπει να ειναι μια χαρά από αυτήν τη στιγμή :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Nαι ειναι....Thanx!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsman Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Σε κάθε (p)review οι διάφοροι όροι (π.χ. Bluetooth, MMS) είναι υπογραμισμένοι και όταν κάνουμε hover πάνω τους ο δείκτης αλλάζει. Πατώντας στο αντίστοιχο link μεαφερόμαστε στη σελίδα με τις επεξηγήσεις. Πιστεύω ότι θα ήταν περισσότερο χρήσιμο και λιγότερο εκνευριστικό αν η σελίδα άνοιγε σε διαφορετικό παράθυρο. Γιατί πρέπει κάποιος να κάνει συνεχώς back και forward ενώ με ένα target="_blank" τα πράγματα γίνονται πιο απλά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Έχω παρατηρήσει ένα πολύ ενοχλητικό φαινόμενο στο site. Μετά το login αν μείνεις για ελάχιστο χρόνο idle, σε πετάει έξω και θες πάλι login....! Είναι πολύ "σπαστικό" και το αναφέρω, γιατί δε βλέπω το λόγο ύπαρξης αυτής της λειτουργίας... Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 egw den exw afto to problhma alla molis postarw meta diskola me girizei pisw sta nea themata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Μήπως χρησιμοποιείτε proxy; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 σε κάνει log out μετά από 20 λεπτά, χρόνος απόλυτα λογικός. Να απενεργοποιηθεί δεν βολεύει, γιατί πολλοί δεν κάνουν χειροκίνητο logout. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ice_Angel Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 και εγω θελω να ρωτησω κατι. οταν βγαινω απο το forum με δειχνει οτι ειμαι μεσα; γιατι δεν κανω logout. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Παιδιά κοιτάξτε το http://www.unwired.gr !!! Εμένα μου βγάζει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί!!! Χεχε δεν το πλήρωσε ο φίλτατος ( τζόναθαν ) και του το έκοψαν.... :p Τεσπα, άντε καληνύχτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Τουλάχιστον 1 εβδομάδα είναι έτσι Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Να αναφέρω ότι ο σχολιασμός αφορά το site και το forum του myphone.gr ή θα με πάρετε με τις ντομάτες ; Ε λοιπόν... χρόνια μας πολλά και ας το αφήσουμε αυτό στην άκρη - κλειδωμένο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Diapistwsa sshmera oti eixa mhnyma oti h ypografh moy parebaine toys OPX logw mias fwtos pou eixa. Kai rwtaw.. Giati parabainei toys OPX Fwtografia ths ethinikhs omadas? Pou parepiptwntos den eixe tipota prosblhtiko para edeeixne na shkwnoun to kypelo? Eyxaristw prokatabolika Nikos Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Δεν παραβαίνει τους Ο.Π.Χ. η φωτογραφία της εθνικής ομάδας - αυτό έλλειπε - αλλά το μέγεθος της φωτογραφίας που είχες στην υπογραφή σου. Αυτό που προφανώς συνέβη είναι οι διαστάσεις της φωτογραφίες που είχες προσθέσει να ήταν μεγαλύτερες από 420 (ύψος) ή 150 (μήκος) ή εναλλακτικά, το μέγεθός της να ήταν μεγαλύτερο των 16,3 kilobytes. Αν έχεις αμφιβολίες μπορείς να παραθέσεις αν θες με μήνυμά σου εδώ την υπογραφή για να εξακριβωθεί τι ακριβώς πήγε στραβά και να σε βοηθήσουμε να την επαναφέρεις - αυτήν τη φορά σε επιτρεπτό μέγεθος - ώστε να μην ταλαιπωρούμε και τους χρήστες που πραγματικά δεν θέλουν να κατεβάζουν kilobytes πληροφοριών, οι οποίες δεν είναι σχετικές με τα μηνύματά μας. Τα αποδεκτά μεγέθη / όρια των φωτογραφιών στις υπογραφές διευκρινόζονται τόσο στους Ο.Π.Χ. (όρους πρόσβασης και χρήσης) όσο και στη σελίδα όπου γίνεται η αλλαγή της υπογραφής: http://www.myphone.gr/forum/member.php?s=&action=editprofile . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Sorry.. den eixa dei oti eprepe na einai 16,3 kb. Htan ligo parapanw.. Eidxa dei mono gia thn analysh. Exeis dikio kai zhtw syggnwmh.. AS kleidwthei to thread :) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Πολύ ευχαρίστως! Για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου με προσωπικό μήνυμα (PM). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Πώς γίνεται(?) στο myphone; Αναφέρομαι σε αυτό που κάνει το html tag <del>. EDIT: :down: me! Thanx georget Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 BBcode : [delete] text [/delete] Είμαι βλάκας Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ice_Angel (15 Ιούλ. 2004 , 15:39) και εγω θελω να ρωτησω κατι. οταν βγαινω απο το forum με δειχνει οτι ειμαι μεσα; γιατι δεν κανω logout. Όχι , δε σε δείχνει ;) Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (15 Ιούλ. 2004 , 14:32) σε κάνει log out μετά από 20 λεπτά, χρόνος απόλυτα λογικός. Να απενεργοποιηθεί δεν βολεύει, γιατί πολλοί δεν κάνουν χειροκίνητο logout. Εμένα μου φαίνεται λίγος ο χρόνος... Κάποιες φορές μου κάνει αυτόματο logout όταν γράφω ΠΟΣΤ!!!! έχει τύχει πολλές φορές να πρέπει να το ξαναγράψω... Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα να γινόταν αυτόματο logout με το κλείσιμο του explorer του χρήστη και (εννοείται) να παραμένουν τα cookies. Θεωρώ το σύστημα του login σε συνδιασμό με το idle time του site δυσλειτουργικό και θα ήθελα να ακούσω συγκεκριμένες απόψεις για το πώς μπορεί να γίνει πιο εύχρηστο. Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Φίλιππε πως θα γίνει να το βάλουμε και αυτό στο bbcode extension του firefox..?? :o καλά που θα ήταν εε..?? :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Το time-out είναι όντως τα 20 λεπτά - από το τελευτάιο κλικ σε οποιαδήποτε περιοχή του site. Αν αυτό σε απασχολεί, τότε δοκίμασε να κάνεις κλικ στην επιλογή αυτόματη είσοδος ώστε να μη σε κάνει log-out ποτέ, παρά μόνο όταν το επιλέξεις. Αυτό φυσικά προϋποθέτει τη χρήση cookies και την απενεργοποίηση διαφόρων προγραμμάτων ασφαλείας - ή τουλάχιστον τη προσθήκη του myphone.gr στη λίστα με τα "ασφαλή" site. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 (18 Ιούλ. 2004 , 23:31) Φίλιππε πως θα γίνει να το βάλουμε και αυτό στο bbcode extension του firefox..?? :o καλά που θα ήταν εε..?? :o Δεν επιτρέπεται επισύναψη στον σχολιασμό, θα το βρεις λοιπόν εδώ . Δοκιμή; Yippie! 1. Κλείνεις τον firefox. Εντελώς! 2. Πάς στον φάκελο C:\Documents and Settings\%username%\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\default.xxx\extensions (όπου χχχ=τυχαίος τριψήφιος, δες πως είναι σε εσένα) 3. Θα ψάξεις το αρχείο "bbcode.jar". Θα το σβήσεις (ή απόθηκεύσεις κάπου αλλού σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά) και τα το αντικαταστήσεις με το jar που είναι στο zip που λέω στην αρχή του μηνύματος. EDIT: Υπέθεσα έχεις Ffox 0.9. Αν έχεις 0.8, το αρχείο bbcode.jar βρήσκεται στο φάκελο C:\Documents and Settings\%username%\Application Data\Phoenix\Profiles\default\χχχχχχχχ.slt\chrome (όπου χ=τυχαία ακολουθία χαρακτήρων) Πες μου αν δούλεψε plz! Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Don Karlos (19 Ιούλ. 2004 , 00:27) Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα να γινόταν αυτόματο logout με το κλείσιμο του explorer του χρήστη και (εννοείται) να παραμένουν τα cookies. Aυτό είναι ανέφικτο εκ των πραγμάτων. :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 thanks a lot...:) ;) θα το δω το απόγευμα στο σπίτι και θα σου πω...:) και εννοείται αν υπάρχουν και άλλα,please let me know...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Φίλιππε δουλεύει σούπερ...:) να'σαι καλά...;) test....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts