Jump to content

Περί... σχολιασμού γενικά

KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το συγκεκριμένο θέμα δεν εξυπηρετεί σε κάτι...

μια γενικότερη συζήτηση για το τι προτιμάτε να κάνετε κάθε μέρα και τι σας αρέσει περισσότερο, ίσως.. αλλά παρουσιολόγιο ή απουσιολόγιο.. όχι :)

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συμφωνω... δεν έχει κανένα νόημα... :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Ρε παιδια μπορει να μου πει καποιος πως γινεται να κανο παραθεση ενος αρχικου μυνηματος καποιου μελους? Βλεπω πως το κανουν οι αλλοι αλλα εγω οταν κανω copy-paste-quote το μηνυμα καποιου μελους, απλα μου γραγει Παραθεση χωρις να λεει απο κατω του αρχικου μελους ταδε την ταδε ημερομηνια.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/efthimis_2/29662/350010/1/palastijns+mobieltje222.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Efthimis (26 Ιαν. 2004 , 20:12)

Ρε παιδια μπορει να μου πει καποιος πως γινεται να κανο παραθεση ενος αρχικου μυνηματος καποιου μελους? Βλεπω πως το κανουν οι αλλοι αλλα εγω οταν κανω copy-paste-quote το μηνυμα καποιου μελους, απλα μου γραγει Παραθεση χωρις να λεει απο κατω του αρχικου μελους ταδε την ταδε ημερομηνια.

Φίλε μου στα δεξιά της κάθε νέας απάντησης υπάρχουν δυο επιλογές.

http://www.myphone.gr/forum/image/edit.gif και http://www.myphone.gr/forum/image/quote.gif .

Όταν πατίσεις το quote θα σου το βγάλει.

Ελπίζω να βοήθησα. :)

Φιλικά Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (26 Ιαν. 2004 , 23:59)

wow τι συγχρονισμός!

wow ti tasterakias! :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (26 Ιαν. 2004 , 23:59)

wow τι συγχρονισμός!

:up: :up: :D

Πάντα βοηθάμε τα νέα μέλη :p

Φιλικά Δημήτρης

Mallon den eksipiretei se tipota..

Kai ELEOS!! diorthoste ton titlo!!!

Oso gia energa meli iparhei kai afto..: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=16347

Mutilator :shifty:

Κατ'αρχήν είμαστε σε λάθος περιοχή... (βλ.Σχολιασμός)

Από 'κει και πέρα, μήπως εννοείς ότι έχεις trial version κάποιου προγράμματος και θέλεις ν'αποκτήσεις την full??

Αν ναι, ο δρόμος του Θεού, λέει να πληρώσεις το ανάλογο αντίτιμο... :) :whistle:

Λάθος θέμα, λάθος περιοχή , σωστό κλείδωμα. :!: :whistle:
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Wirelessly posted (Siemens SX1: SIE-SX1/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την killing_you2

Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Posoi apo sas exete faei kolhma me auto to forum?Posoi drastiriopoihste me ta mhnumata sas gia na to kanete kalutero! Me liga logia posoi apo auta ta 13000 melh erxonte gia na ekferoun thn apopsh tous, kai oxi mono gia ta download kai gia ta nea? Parakalw apanthste me ena paron/ousa kai tha ithela na mhn parallilistei me to "welcome" tou Manou!

Esy pantos sigoura ase pou konteveis na mou pareis tin triti thesi sta wireless posts!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK (25 Ιαν. 2004 , 18:52)

Η νεότερη beta έκδοση που διατίεθεται εδώ και καιρό από το site του Klipfolio σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις δεξί κλικ στον τίτλο μιας είδησης που σε ενδιαφέρει και να την κάνεις είτε Mark as Read (ώστε να φύγει η έντονη μορφοποίησή της), είτε Remove για να αφαιρεθεί από τη λίστα με τις ειδήσεις. Επειδή νομίζω ότι έχουμε την ίδια έκδοση του Klipfolio δεν δοκιμάζεις να πειραματιστείς με το δεξί πλήκτρο του ποντικιού ? :)

Έχεις δίκιο μπορώ με δεξί κλικ είτε να διαγράψω όσα έχω διαβάσει (Delete Visited Items), είτε να μαρκάρω κάποιο ως αναγνωσμένο(Dismiss this Item) ή όλα (Dismiss All Items) ή να το διαγράψω(Delete This Item - Delete All Items). Παράξενο γιατί όταν έγγραφα τα παραπάνω πειραματίστικα να δω αν έχει αυτές τις δυνατότητες και δεν κατάφερα να βρω καμία, ίσως δεν τα πρόσεξα πράγμα αδύνατο αφού βγαίνει ολόκληρο μενού με αυτές τις επιλογές. Μάλλον δεν έδωσα σημασία και βιάστηκα να βγάλω συμπέρασμα, μαμακία μου. Ευχαριστώ πάντως Α και η έκδοση που έχω είναι η 2.1.1 Build 5677-10.

Mobile Lineup : Nokia 3330 --> SE T300--> SE T630--> SE K750-->SE W960--> HTC Touch--> SE j105--> Nokia 5530 XpressMusic + Nokia C5 --> Huawei Ideos X5--> SE Xperia Neo V + LG Optimus 7-->Samsung Galaxy S4 mini DUOS-->ASUS Zenfone 2 (2GB Ram).Τα καλύτερα Κ750 --> Xperia Neo V-->j105 (έπεσε στην θάλασσα και έσταζε σκουριά)--> Νοκια C5 --> Ideos X5

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Wappy (27 Ιαν. 2004 , 11:05)

wow ti tasterakias! :p

μην χάσεις να απαντήσεις εσύ! :lol:

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TN97 (23 Ιαν. 2004 , 16:55)

Το σωστό είναι να στείλεις ένα ΡΜ στους αρμόδιους Moderators του Computing forum.

και που έστειλα... κάνεις δεν μου απάντησε!!!!! :confused:

grizo grizo grizo pantou!!!den mporo to mati mou exei tholosei me tin tsimentoupoli pou zoume!ti misi mera tin pernao edo kai tin alli misi stou dromous trexoO! :p tha ithela an ginete na prostethei poio poli xroma se ayto to forum ti enoo?diladi ekei pou mporei o agapitos mas msk na balei mia pinelia diaforetiko xroma ektos tou galaziou kai gri pou epikrati!!eite sta nick mas einai ayta ite stis selides ite se arithmous ite opoudipote allou! ;)

kostas :)

Αν δε με απατά η μνήμη μου, πριν πολύ πολύ καιρό στο τότε "σπίτι" μας, είχε πέσει μια ανάλογη πρόταση.

Τότε είχε πει ο MsK, ότι το γαλάζιο είναι ένα από τα πιο ξεκούραστα για το μάτι χρώματα, οπότε προτμήθηκε να συνεχίσουμε με αυτό.

Άλλωστε, πιστεύω ότι για το Myphone, το χρώμα αυτό είναι σήμα κατατεθέν και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορεί να αλλάξει (φαντάζεσαι την Coca Cola σε κίτρινο κουτάκι???)!!! :)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

και πάλι εδώ έχουμε αρκετά χρώματα...

φαντάσου δηλαδή στο προηγούμενο site που εκεί και αν ήταν γκρίζο....

:!:

:X

έμενα μου αρέσουν τα τωρινά χρώματα του φόρουμ... αυτό το γαλάζιο δεν κουράζει στα μάτια.Επίπλεον, όπως είπωθηκε και πιό πάνω είναι πλέον κάτι σαν χαρακτηριστικό του φόρουμ!

• The title was changed to Περί... σχολιασμού γενικά
  • The topic was unpinned