Jump to content

Περί... σχολιασμού γενικά

KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

EchiDNA: Κάτι αντίστοιχο έχει προγραμματιστεί να γίνει. Προσωπικά προτιμώ τη λύση του home βέβαια, αλλά αυτό δεν έχει σημασία.

Johner: Έχει προγραμματιστεί να γίνει.

Και αυτά στο πλαίσιο των συνολικών αλλαγών, ένα project που θέλει πολλές ακόμη ώρες για να υλοποιηθεί... και φυσικά όποιος παρακολουθεί προσεκτικά το site, κάποιες από τις αλλαγές μπορεί να τις δει ήδη - μην με ρωτήσετε, δεν ξέρω τίποτα. :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν θέλεις απλά να σου πω αν είναι ή όχι τεχνικά εφικτό... η απάντηση είναι απλή και στις δύο περιπτώσεις. Τεχνικά μπορούν να γίνουν τα πάντα, ωστόσο δεν γίνεται με αυτόν τον τρόπο δουλειά, αφού σίγουρα ο καθένας από εμάς θέλει κάτι το διαφορετικό όταν κάνει hover πάνω από τα φακελάκια. Αυτό πάντως με την ημερομηνία έναρξης του θέματος ναι με ενδιαφέρει και λογικά θα γίνει στο Γ.Π.Α. (γενικότερο πλαίσιο αλλαγών).

BTW, στο επόμενο θέμα με τίτλο "πρόταση" θα δημιουργήσω επισημασμένο με τίτλο Προτάσεις / Βελτιώσεις / Ευχές :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω τη γνώμη ότι γίνεσαι υπερβολικός :o

Και προτάσεις και βελτιώσεις και ευχές όλες μαζί σε ένα επισημασμένο :blink:

Μου δίνει την εντύπωση ότι είσαι extreme τύπος... :p :p :p :lol:

Xiaomi Mi 9T 128GB

Δεν παρακολουθείς τις εξελίξεις! Για ρίξε μια ματιά : 1ος Επίσημος Διαγωνισμός Myphone Wallpaper: Οι νικητές! :)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Γειά!

Να ρωτήσω το θέμα για το Κάρμα δεν θα έπρεπε να ξεκλειδωθεί κάποτε?

Εντάξει έγιναν όσα έγιναν, αλλά μπορεί κάποια άτομα να έχουν απορίες (όπως ο arfi-gorgona) και συμβουλές Μάνο (MsK)!!

Νομίζω ότι μετά από 5 μήνες μάλλον θα έχουν ηρεμίσει τα πνεύματα :)

THX anyway :)

Δειχνει πολυ ωραιο κατω απ το avarar. Θα υπαρξουν κι αλλες ευκαιριες για να γινουμε "Sir" "Baron" και "King" ?(αυτα κανει το πολυ Diablo II :lol: )

Καλησπέρα.

Η απάντηση που έχω δώσει σε όλα τα άλλα θέματα, τα οποία έχω επίσης κλειδώσει νομίζω καλύπτει και αυτήν την ερώτηση. Βρισκόμαστε σε περίοδο αλλαγών. Όλοι εμείς - δηλαδή εγώ - δουλεύω νυχθημερόν εδώ και 4 εβδομάδες για να υπάρξει μια γενική ανανέωση σε πολλά σημεία του forum και του site ως προς το καλύτερο (ευελπιστώ).

Σε αυτό το ευρύτερο πλαίσιο αλλαγών, περιλαμβάνεται και αυτό και πολλά άλλα πράγματα τα οποία προτμώ να μην αποκαλύψω ακόμη. Πότε θα ολοκληρωθεί το ευρύτερο πλαίσιο αλλαγών; Ευελπιστώ μέσα στο Νοέμβριο :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σημερα κατω απο το avatar του Trobocop ειδα τον τιτλο "Editors & Staff" ποιες ακριβως ειναι οι αρμοδιοτητες των Editors? Οτι και του Staff αλλα μπορουν να Editαρουν και μηνυματα? Thanx :o

Editors and Staff είναι μια ομάδα μελών οι οποίοι έχουν αναλάβει να ανεβάζουν νέα, reviews, blueprints και άρθρα στην database του myphone.

Ας τους πούμε "Συντάκτες" αν σε βοηθάει να καταλάβεις καλύτερα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (25 Οκτ. 2004 , 16:38)

Σημερα κατω απο το avatar του Trobocop ειδα τον τιτλο "Editors & Staff" ποιες ακριβως ειναι οι αρμοδιοτητες των Editors? Οτι και του Staff αλλα μπορουν να Editαρουν και μηνυματα? Thanx :o

Πράγματι, σήμερα όπως φαίνεται έγινε ανακαίνιση και άλλαξε το brand name. :p

Κατά τα άλλα, ό,τι είπε ο ΤΝ97. :)

Πως μπορω να σβησω απο το myGallery καποιες εικονες που δεν θελω αλλο να υπαρχουν;

Ευχαριστω προκαταβολικα !

Τα 2 Φορουμ που αναφερω εχουν παραμφερη θεματολογια , και δεν εχουν μεγαλη κινηση.

Πιστευω πως θα ηταν σκοπιμη η συγχωνευση τους και οφελιμη για ολους τους χρηστες, αφου λογω της μειωμενης κινησης τους , δε δινεται σημασια σε κανενα απο τα 2.

Προσθετω μια δημοσκοπιση στο θεμα ωστε να δουμε τις αποψεις των χρηστων πανω στο θεμα :o :)

Δεν γίνεται αυτό που λες... για τεχνικούς κυρίως λόγους.

Το forum Απόψεις περιέχει threads που εμφανίζονται στην κεντρική σελίδα, για συγκεκριμένους λόγους που αφορούν τους Διαχειριστές του Myphone. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει και για τους Τεχνικούς Προβλ.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras (28 Οκτ. 2004 , 15:32)

Oute egw symfwnw me auto.

(Me thn idia logikh ola ta forum gia tis syskeves mporoun na sygxwneutoun sto forum pou leei gia tis syskeves!).

Δεν νομιζω πως ειναι το ιδιο... ας μη γενικευουμε

οι συσκευες χωριζοντια σε υποκατηγοριες αναλογα με τον κατασκευαστη τους

ενω τα 2 Φορουμ που αναφερω εχουν περιπου την ιδια θεματολογια

Hello, tax_opari,

Την απάντηση στην έδωσε ο Mythozz. Το "απόψεις" εκτός από το να περιέχει ... απόψεις, φιλοξενεί θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με ανακοινώσεις που αφορούν το myphone.gr, όπως για παράδειγμα διαγωνισμοί, ανανεώσεις σελίδων και θέματα που αφορούν άμεσα όλα τα μέλη και πρέπει να προβληθούν στην αρχική σελίδα. Γι αυτόν το λόγο και μόνο, δεν πρόκειται να συγχωνευτούν οι δύο περιοχές.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με ενημερώνεις με PM, παραθέτοντας τα URL των εικόνων που θέλεις να αφαιρεθούν. Στο επόμενο update που εδώ και κάποιες εβδομάδες πραγματοποιείται στο background, αυτή η διαδικασία θα γίνεται αυτόματα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση :)

Για να μην σε ταλαιπωρησω αδικα να καθεσαι να σβηνεις φωτογραφιες, θα περιμενω καλυτερα την ημερα που θα μπορουμε να το κανουμε αυτοματα ;)

Πως κανεις παρακολούθηση ενός μηνύματος, η γενικός παρακολούθηση στο forum? :whistle:

Κάντε αυτό το forum πιο εύκολο για αναζήτηση. Γράψτε στα ελληνικά.

http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp

Στο προφίλ σου μπορείς να επιλέξεις αρκετά πράγματα. Για τσέκαρε το λίγο ;) Ρυθμίσεις...

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

XM ναι βλέπεις έχω κάνει μια φορα παρακολούθηση μηνύματος, και τώρα που θέλω να το ξανά κάνω δεν μπορώ να θυμηθώ πως.. Στο προφίλ λέει: Προσωπικά Μηνύματα

Δεν υπάρχουν νέα προσωπικά μηνύματα.

Εμφάνιση Όλων

Forums υπό παρακολούθηση

Δεν παρακολουθείτε κανένα forum.

εγώ τι κάνω? τι πατάω? <<< newbie>>>> :whistle:

Κάντε αυτό το forum πιο εύκολο για αναζήτηση. Γράψτε στα ελληνικά.

http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp

• The title was changed to Περί... σχολιασμού γενικά
  • The topic was unpinned