Jump to content

Περί... σχολιασμού γενικά

KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γι αυτό δηλαδή δεν φαίνονται οι εικόνες που έχω βάλει?

Θα εφανιστούν σε λιγο καιρό αν κατάλαβα καλά? ΣΩστά MsK?

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 ( 2 Αύγ. 2004 , 20:39)

Γι αυτό δηλαδή δεν φαίνονται οι εικόνες που έχω βάλει?

Θα εφανιστούν σε λιγο καιρό αν κατάλαβα καλά? ΣΩστά MsK?

Ουσιαστικά θα έπρεπε το myphone.gr για κάθε χρήστη που θα ήθελε να χρησιμοποιήσει τα banners του ακατανόμαστου οργανισμού, να στείλει e-mail στον υπεύθυνο διαχείρισης και να τον ενημερώνει για την πρόθεσή του. Επειδή εγώ έιμαι διαχειριστής του myphone και επειδή δεν πρόκειται να στέιλω 27.000 emails με τους λόγους που ο κάθε χρήστης θα ήθελε να χρησιμοποιήσει το banner, απλά μπήκε φίλτρο (αν δεν το κατάλαβες) αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να υπάρξουν νομικά προβλήματα.

Simple λοιπόν... άνοιξε ένα photoshop σχεδίασε 5 κύκλους ή ένα δικό σου σχετικό λογότυπο, χωρίς τις λέξεις "Αθ**να 2**4 / At**ens 2**4", "Ολυμπι**** Αγ*νες" και χωρίς τις Μασκότ και πρόσθεσέ το στην υπογραφή σου :) Αυτές οι εικόνες που ήδη έχεις δεν εμφανίζονται, γιατί απλά δεν έχω ενημερώσει τους αρμόδιους ότι εσύ θέλεις να τις χρησιμοποιήσεις και το λόγο... έγινα κατανοητός ; ελπίζω πως ναι.

Αυτά για την ώρα :)

Καλές διακοπές...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο κανάλι ενός άλλου φόρουμ (του adslgr) έχει ένα bot που ενήμερωνει για τα νέα post Που γίνονται εκείνη την στιγμή... μου φαίνεται αρκετά χρησίμο ώρες ώρες... τι θα λέγατε να υπήρχε κάτι ανάλογο?

Καλή ιδέα, αλλά αυτό αυτό σημαίνει άπειρο flood, ειδικότερα το χειμώνα, καθώς και σε ώρες "αιχμής". Και στην περίπτωση που το bot αναφέρει νέα για καινούργια ποστς και αυτά δε σε ενδιαφέρουν, θα είναι το λιγότερο ενοχλητικό. Άσε που, αν δεν κάνω λάθος, απαιτεί και πολλά (άχρηστα ουσιαστικά μιας και θα αφορούν μικρή μερίδα χρηστών) queries στο server.

Προτιμότερο να χρησιμοποιήσεις τις ειδοποιήσεις με email.

Μπορεί να είναι ενα bot που θα καλοσορίζει όλους τους νέους επισκέπτες! Γενικά αυτούς που μπαίνουν στο #myphone!

Amanitou City

crazy_4: Ενεργό bot για καλοσώρισμα και φροντίδα του καναλιού υπάρχει εδώ και καιρό, χάρη στην ευγενική χορηγία του JHeremias. Το ίδιο bot εξυπηρετεί και τις ανάγκες του !seen.

antonis_wrx: Δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα, μάλιστα σκεφτόμαστε από το χειμώνα να φτιάξουμε με τέτοιο τρόπο το bot, ώστε να ενημερώνει τους online χρήστες για τα νέα, που δημοσιεύονται στην κεντρική σελίδα. Το project κάπου κόλησε λόγω έλλειψης χρόνου ωστόσο ποτέ δεν είναι αργά - αρμόδιος όμως για να σου απαντήσει σε αυτό είναι ο JHeremias. Όσο για το να ενημερώνει για όλα τα posts, τότε κάθε 1 λεπτό κατά μέσο όρο σε ώρες αιχμής, το bot θα πρέπει να μας ενημερώνει για 20-25 μηνύματα, κάτι το οποίο... μόνο ως flood μπορεί να χαρακτηριστεί, όπως απάντησε και ο gkr41 :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος izual (11 Αύγ. 2004 , 00:49)

βεβαια καλο θα ηταν να υπαρχουν επιλογες στο καθε χρηστη για ενεργοποιηση/απενεργοποιηση του bot καθως και για ποια sections να μας ενημερωνει.

Τι μας λες τώρα?!?!? :blink: :blink:

Amanitou City

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος izual (11 Αύγ. 2004 , 00:49)

βεβαια καλο θα ηταν να υπαρχουν επιλογες στο καθε χρηστη για ενεργοποιηση/απενεργοποιηση του bot καθως και για ποια sections να μας ενημερωνει.

No way man!!! :wacko: Μα τι νομίζετε ότι είναι ένα bot???? :confused:

Don't criticize... what you can't understand...!

Ρε παιδιά, το ΒΟΤ δεν είναι ανάγκη να ενημερώνει στο κεντρικό channel. Θα μπορούσε ο καθένας να το κάνει direct chat και να τον ενημερώνει από εκεί.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

• 2 weeks later...

Υπάρχει ένα διάστημα γύρω στα 20 λεπτά στο οποίο αν μέσα στο forum δεν "κάνεις" τίποτα τότε σου μαρκάρει όλα τα μηνύματα ως αναγνωσμένα.Μήπως θα γινόταν να καταργηθεί αυτό ή να προστεθεί σαν δυνατότητα επιλογής στο control panel;Υπάρχουν περιπτώσεις που διαβάζοντας μεγάλα posts και αρκετές σελίδες να έχει περάσει αυτό το 20λεπτο και την έχω πατήσει πολλές φορές.Συν τοις άλλοις δεν βλέπω και την χρησιμότητα να υπάρχει αυτό το feature...

Well? :)

Χμμ εν μερει ναι,αλλα εγω δεν ανεφερα για log out.Και επειδη εχω τσεκαρισμενη την αυτοματη εισοδο,τοτε αντι για log out μου μαρκαρει ολα τα μηνυματα σαν αναγνωσμενα...

Σε πολλα Boards μπορείς να δείς στο προφίλ του χρήστη, σε ποιά περιοχή του φορουμ δραστηριοποιείται περισσότερο. Νομίζω είναι μια αρκετα ενδιαφέρουσα λειτουργια, δεν ξέρω αν υποστηρίζεται απο το vBulletin. Υποστηρίζεται το Invision Power Board.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/alfa_156_news/9530/304315/0/PROFILE.jpg

αν και είναι λογική η ύπαρξη αυτής της δυνατότητας, πρέπει να πω ότι και εμένα δεν με βολεύει και θα προτιμούσα να το έκανα χειροκίνητα (αν και η συνήθεια θα ήταν δύσκολη στην αρχή)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Nαι!!Οταν πατας Ρυθμισεις πανω δεξια...σου εμφανιζει την buddy list.Διπλα απο το username του χρηστη εχει ενα μπλε χαρτι καπως και ενα γκρι δοχειο..σαν καδο απορρυματων...Αυτο ειναι το remove...Καταλαβες??

Αφού είχα υποσχθεί ότι θα ενημερώσω... στο μέλλον, ας ενημερώσω τώρα. Όπως είχα αναφέρει προηγουμένως είναι αρκετά χρήσιμη... πληροφορία, αν και όχι απαραίτητη. Θα προστεθεί ωστόσο μετά τις αλλαγές που θα γίνουν μέσα Σεπτεμβρίου - αρχές Οκτωβρίου. Ελπίζω να σε κάλυψα :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια η ωρα που γραφει στην κεντρικη σελιδα του φορουμ ειναι δυο ωρες πισω απο την κανονικη και με μπερδευει αρκετα οταν διαβαζω ποστ.Πως μπορω να επαναφερω την κανονικη ωρα??

Που???Δεν βρισκω κατι λαθος..Εμενα καλα παει!

ΕDIT:Καταλαβα....Θα πας Ρυθμισεις-->ξανα Ρυθμισεις(διπλα απο εκει που λεει Προφιλ)-->Ημερομηνια και Ωρα(προς το τελος της σελιδας..πανω απο την επιλογη avatar)-->Ζωνη Ωρας πρεπει να ειναι στο (GMT +2 ωρες)ΕΕΤ,Ελλαδα.

Αυτο πρεπει να ειναι!

:)

• The title was changed to Περί... σχολιασμού γενικά
  • The topic was unpinned