Jump to content

Περί... σχολιασμού γενικά

KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω μια απορία. Επιτρέπεται ένα μέλος να αλλάξει το nickname του; Όχι να δημιουργήσει νέο λογαριασμό, αλλά να αλλάξει το username του! Αν το κάνει αυτό τα μυνήματα του θα διαγραφούν όλα και θα αρχίσει πάλι από την αρχή?

:)

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 (22 Ιούλ. 2004 , 13:43)

Έχω μια απορία. Επιτρέπεται ένα μέλος να αλλάξει το nickname του; Όχι να δημιουργήσει νέο λογαριασμό, αλλά να αλλάξει το username του!

Δεν νομίζω να γίνεται αυτό που λες. :cool: Κάποιος υπεύθυνος, θα σου απαντήσει, για πιο σίγουρα.

Don't criticize... what you can't understand...!

Ok δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί και αν έκανα καλά που άνοιξα νέο thread αλλά έχω μια ιδέα που χρήζει νομίζω συζήτησης. Τι θα λέγατε αν υπήρχε myphone SMS Chat? Όπως το Chat της Cosmote, Vodafone, TIM? Θα υπήρχε ένας κοινός αριθμός για όλες τις εταιρίες και κάποιες συγκεκριμένες εντολές και θα συζητούσαμε και μέσα από τα κινητά χωρίς να χρειάζεται το Ιντερνετ? Πως σας φαίνεται σαν ιδέα; Η υλοποίηση της βέβαια θα είναι δύσκολη. MsΚ πως το ακούς αυτό?

Amanitou City

Η υλοποίησή της είναι αδύνατη και το κόστος της θα ήταν υπέρογκο, ενώ μάλλον καμία εταιρία δεν θα δέχονταν να συνεργαστεί προσφέροντας αυτή τη δυνατότητα - χωρίς την ανάλογη χρέωση. Επίσης προτιμώ το chat στο IRC, ενώ υπάρχουν αρκετά καλοί clients για το Nokia 7610, που λογικά έχεις στη διάθεσή σου και μπορείς ανά πάσα στιγμή να μας βρεις στο ομώνυμο κανάλι...
[sIGPIC][/sIGPIC]

μπαίνω σήμερα στο forum και μου λέει έχετε 8 μηνύματα αδιάβαστα...

και απορώ....

έχω δυο μέρες να μπώ στο site

μένω μόνος και δεν χρησιμοποιώ άλλο υπολογιστή

δεν ξέρει κανένας τους κωδικούς μου..

και μου λεει η τελευταία σας επίσκεψη ήταν σήμερα το απόγευμα που εγώ ήμουν στη δουλειά

ξέρει κανένας να μου πει τι γίνεται? mods help :confused:

vwmax

το ότι έχεις 8 μηνύματα αδιάβαστα δεν είναι πρόβλημα αν και θα έπρεπε να έχεις παραπάνω.. ¨Το ότι σου λέει οτι μπήκες το απόγευμα ίσως είναι. Καλύτερα άλλαξε τον κωδικό σου για να είσαι σίγουρος :)

Εχω παρατηρήσει κάτι ιδιαίτερα εκνευριστικό για μένα.

Οταν επιλέγω να απαντήσω σε ένα θέμα για πρώτη φορά με quick reply δεν μου ενεργοποιεί και την παρακολούθηση του θέματος για νέες δημοσιεύσεις.

Γιατί γίνεται αυτό..?

Για μένα το quick reply είναι πολύ βολικό διότι δεν περιμένω να φορτώσει η σελίδα...

Msk, mods υπάρχει τρόπος να λυθεί..? :worry:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Δεν είναι bug, είναι γνωστό, έχει ξανασυζητηθεί. Το quick reply δεν είναι για τακτική χρήση και ναι δεν ενεργοποιεί την ειδοποίηση...

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

για καλό και κακό άλλαξε τον κωδικό σου αν και έχει παρατηρηθεί ξανά αυτό με otenet νομίζω και πρόβλημα στον proxy τους. Αν το ξανακάνει ειδοποίησε. ;)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Σε 11 μέρες αρχίζουν οι Ολυμπιακοί αγώνες. Μου ήρθε μια ιδέα καθώς έκανα serfing στη σελίδα της Αθήνα 2004. Τι θα λέγατε το myphone σαν κοινώτητα να "υποστήριζε" με τον δικό του τροπο τους Ολυμπιακούς αγώνες? Εμένα μου ήρθε η ιδέα όλοι οι χρήστες να βάλουν μια πρόταση στην υπογραφή τους όπως "Αθήνα 2004.Οι Ολυμπιακοί αγώνες επιστρέφουν στην πατρίδα"? Δεν είναι ανάγκη να αλλάξει η υπογραφή του χρήστη απλά να προστεθεί αυτή η πρόταση. Να το κάνουμε όλα τα μέλη...

Αυτή είναι η ιδέα μου. Αν σας αρέσει καλώς, αν δεν σας αρέσει πάλι καλώς! :)

Amanitou City

Καθώς κοιτούσα ποιοι χρήστες είναι online είδα κάποια ονόματα googlebot. Έκανα κλικ και μου έβγενε το μήνυμα ότι δεν υπάρχει τέτοιο προφίλ. Μήπως είναι search engine του google?

Amanitou City

Ακριβώς :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Είμαστε ελεύθερη χώρα crazy_4... Καλή η πρότασή σου... Είμαι σίγουρος οτι όσοι συμφωνούν θα σε ακολουθήσουν και θα αλλάξουν τις υπογραφές τους... ;)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Ακριβώς όπως τα είπε ο riganis... :up:

Ξεκλείδωσα αυτό το θέμα για να σας παραπέμψω με τη σειρά μου σε μερικά links σχετικά με τον οργανισμό που έχει αναλάβει τη διοργάνωση των 'παιχνιδιών' και την πολιτική του σχετικά με τα hyperlinks...

h**p://www.athens2**4.com/athens2004/page/legacy?lang=en&cid=dd7e01e3ac979f00VgnVCMServer28130b0aRCRD

Πιο αναλυτικά:

Links making use of a graphic element β The ATHENS 2004 official link button

Parties wishing to use a graphic element (banner) to link the ATHENS 2004 website can do so only by using the special ATHENS 2004 link buttons that are available here.

There are 3 link buttons in two different sizes available: one for linking to the ATHENS 2004Β home page, one for linking to the Paralympics pages on the ATHENS 2004 website and one for linking to the volunteers pages on the ATHENS 2004 website. Procedures for linking using one or more of these link buttons apply similarly to all three. Interested parties should:

a) Use link button of their choice exactly as it is provided for download on the site (altering the image in any way is strictly prohibited)

b) Not associate the link button with any other image, esp. the ATHENS 2004 Emblem (see paragraph below)

c) Send a request letter to the Internet Department stating:

Short description of site

Type of link button downloaded and used

Reason for linking

Unique URL containing the link (if no unique URL than just the main URL)

Publishing period

Contact point (e-mail address)

Once the request has been mailed, interested parties can proceed to include the link and will only receive a response if ATHENS 2004 does not accept the link. All requests should be sent to:

The Internet Department

Iolkou 8 and Filikis Eterias str.

GR-142 34 N. Ionia, Athens

Tel: +30 210 2004 000

Fax: +30 210 2004 800

e-mail: (All information submitted using this e-mail address is governed by the ATHENS 2**4 Privacy Policy) terms@athens2**4.gr

--- Για να χρησιμοποιηθεί λοιπόν αυτό που έχεις στην υπογραφή σου ο webmaster (στην προκειμένη περίπτωση εγώ) πρέπει να πάρω σχετική άδεια από τον Α*ήνα 200*. Ως εκ τούτου, έως ότου έρθει η άδεια θα πρέπει να απαγορέψω το linking προς το επίσημο site...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic ( 1 Αύγ. 2004 , 22:40)

Δεν είναι bug, είναι γνωστό, έχει ξανασυζητηθεί. Το quick reply δεν είναι για τακτική χρήση και ναι δεν ενεργοποιεί την ειδοποίηση...

Αυτά τα ξέρω...τιποτά καινούριο έχεις να μου πεις..? :blink:

Και πώς καθορίζεται ποιά θα είναι η χρήση του..? :confused:

Ι need a six month vacation, twice a year.

elteo δε σε κατάλαβα.... Αυτή είναι η χρήση του Quick Reply...

Αν θέλεις να έχεις ειδοποιήσεις μπορείς να χρησιμοποιείς το Απάντηση...

Η χρήση του καθορίζεται απο το πόσο γρήγορα θες να απαντήσεις... Δεν είναι για να γράφεις κατεβατό κείμενο...

Αν θες κάτι τέτοιο, χρησιμοποιείς τον Editor. Υπάρχει κάτι άλλο που σε απασχολεί;

To Quick Reply είναι ένα hack και όχι μια από τις standard δυνατότητες του vBulletin. Σκοπός του είναι η γρήγορη απάντηση και γι αυτό δημιουργήθηκε. Το σωστότερο θα ήταν να υπήρχε η επιλογή, ωστόσο μετά κάποιος θα ήθελε και επιλογή για smilies, για την επισύναψη υπογραφής, για τα bbCodes κ.ο.κ. Κάπως έτσι είχε γίνει στο παρελθόν και τελικά αποφάσισα να μη προσθέσω τίποτα από όλα αυτά και να παραπέμψω (από πέρισυ) σε όσους ήθελαν οτιδήποτε περισσότερο, να χρησιμοποιήσουν το κανονικό... reply.

Η default επιλογή στο quick reply για τα subscriptions είναι off. Αν η default ηταν on, τότε πολύ απλά, θα πολλαπλασιάζονταν οι ειδοποιήσεις χωρίς λόγο και αιτία... (και κάποιοι θα εκνευρίζονταν με αυτό).

Εναλλακτικά προτείνω αφού απαντάς - και αφού δεν θες να χρησιμοποιείς την κανονική απάντηση - να κάνεις κλικ στο "παρακολούθηση" που υπάρχει κάτω από κάθε θέμα (έτσι δεν θα κάνεις περισσότερα κλικ από ότι συνήθως και ούτε θα φορτώνεις άλλη σελίδα)...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Περί... σχολιασμού γενικά
  • The topic was unpinned