Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντως μετά απο μερικέσ ημέρες χρήσης πιστεύω ότι απλά πήραμε ένα p με λίγο μεγαλύτερη οθόνη που απλά λέγεται τ.Θα μπορούσε ίσως να λέγεται p+.H ουσιατική διαφορα είναι ότι το πλήρώσαμε στην διπλάσια τιμή!.Προσωπικό συμπέρασμα πάντα.

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ πάντως μετά απο μερικέσ ημέρες χρήσης πιστεύω ότι απλά πήραμε ένα p με λίγο μεγαλύτερη οθόνη που απλά λέγεται τ.Θα μπορούσε ίσως να λέγεται p+.H ουσιατική διαφορα είναι ότι το πλήρώσαμε στην διπλάσια τιμή!.Προσωπικό συμπέρασμα πάντα.

χαχα, οχι και Ρ! εκεινο τουλαχιστον εχει και 100ΜΒ ραμ παραπανω ελευθερη στο νερο! για να μην πω περισσοτερη...πραγματικα θα εκλαιγα τα λεφτα μου αν το ειχα πληρωσει, αλλα ηδη ψαχνω με τι θα αντικατασταθει! βλεπω τη ραμ στα 150ΜΒ σταθερα ελευθερη και αγχωνομαι..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ίσως βελτιώνονται αυτά με την 4.1.

Προσωπικά πάντως δεν έχω πρόβλημα με αυτά. Τη RAM την έχω για να την χαίρομαι, όχι για να χαίρομαι που τη βλέπω ελεύθερη. Το πουλάω λόγω μεγέθους. ;)

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ίσως βελτιώνονται αυτά με την 4.1.

Προσωπικά πάντως δεν έχω πρόβλημα με αυτά. Τη RAM την έχω για να την χαίρομαι, όχι για να χαίρομαι που τη βλέπω ελεύθερη. Το πουλάω λόγω μεγέθους. ;)

μακαρι στην 4.1 να δινει περισσοτερη! οπως ειπα με ξενερωσε το γεγονος οτι στο Ρ που ειναι επισης 1gb εβλεπα πολυ περισσοτερη ελευθερη..εκει πραγματικα δεν την κοιτουσα,ενιωαθα χαλαρος..αντιθετα με το Τ..

λυσε μου μια απορια, ποση εχεις ελευθερη τωρα?εγω δεν το εχω μηνα το κινητο και ηδη πεφτω στα 120-150ΜΒ... θυμαμαι οταν πηρα το arc S, μου φαινοταν σφαιρατο, μεχρι που ετρεξα fb εφαρμογη κτλ..τοτε καταλαβα ποσο σημαντικο ηταν να βλεπω ενα 200αρι ελευθερο.. εφτασα να εχω αναγκη τον οπερα..αμα ηταν ετσι εμενα και στο Ν8..

Θελω να πω οτι και γω το χαιρομαι τωρα,αλλα ανησυχω οταν στο μηνα δε μενουν ουτε 150 ΜΒ.. αυτο σημαινει οτι οσο αυξανεται η χρηση και οι εφαρμογες δε θα μεινει τιποτα (και να πω οτι το εχω φορτωσει. ουτε 20 δεν εχω βαλει συνολικα στο κινητο).

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Όσες μέρες και να το έχετε ανοικτό δεν αλλάζει τίποτα, η διαχείριση της ram εξαρτάται από τη χρήση. το σύστημα θα βγει τρόπο να ελευθερώσει για να τρέξει μια εφαρμογή που του ζητάμε.

Π.χ Τρέχουν χ-ψ εφαρμογές, ανοίγω το dolphin browser και τον δουλεύω για αρκετή ώρα, η ελεύθερη ram έχει πέσει. Όταν θα κάνω exit το browser η ελεύθερη ram θα ανέβει. Κράτησα το τηλέφωνο ανοικτό για ~15 ημέρες, δεν "σκοτωσα" καμία εφαρμογή και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Πιστεύω ότι αν δεν κρασαρουν εφαρμογές δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

υγ δεν έχω το t.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Όσες μέρες και να το έχετε ανοικτό δεν αλλάζει τίποτα, η διαχείριση της ram εξαρτάται από τη χρήση. το σύστημα θα βγει τρόπο να ελευθερώσει για να τρέξει μια εφαρμογή που του ζητάμε.

Π.χ Τρέχουν χ-ψ εφαρμογές, ανοίγω το dolphin browser και τον δουλεύω για αρκετή ώρα, η ελεύθερη ram έχει πέσει. Όταν θα κάνω exit το browser η ελεύθερη ram θα ανέβει. Κράτησα το τηλέφωνο ανοικτό για ~15 ημέρες, δεν "σκοτωσα" καμία εφαρμογή και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Πιστεύω ότι αν δεν κρασαρουν εφαρμογές δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

υγ δεν έχω το t.

υγ: μου κρασαρε 2 φορες το fb messenger..

δεν ξερω αν εχει θεμα η εφαρμογη, το εβαλα για να μην ανοιγω ολοκληρο το fb οταν θελω να απαντησω σε ενα μηνυμα, αλλα 2 φορες που εχει βγαλει το κλασσικο μηνυμα οτι η εφαρμογη δεν αποκρινεται..

υγ: μου κρασαρε 2 φορες το fb messenger..

δεν ξερω αν εχει θεμα η εφαρμογη, το εβαλα για να μην ανοιγω ολοκληρο το fb οταν θελω να απαντησω σε ενα μηνυμα, αλλα 2 φορες που εχει βγαλει το κλασσικο μηνυμα οτι η εφαρμογη δεν αποκρινεται..

Κάνε εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή, επανεκκίνηση και μετά δούλεψε την πάλι για να δεις τη συμπεριφορά της. Σε άλλες εφαρμογες έχεις πρόβλημα?

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Κάνε εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή, επανεκκίνηση και μετά δούλεψε την πάλι για να δεις τη συμπεριφορά της. Σε άλλες εφαρμογες έχεις πρόβλημα?

το εχω κανει.. το θεμα δεν ειναι αυτο ομως. αλλα οτι πηραμε ενα υποτιθεται τουμπανο, την ναυαρχιδα, και μου λαγκαρε πιο νωρις απο το Ρ... μπορει να ηταν και τυχαιο,να φταιει η εφαρμογη. αλλα οπως και ναχει, τα νουμερα (αυτο που λεγαμε νωριτερα δηλαδη περι ελευθερης μνημης) δε μαρεσουν. κατα ταλλα ειμαι ευχαριστημενος σε ολα απο το κινητο. Δεν πηρα slr, για κινητο εχει καλη καμερα, καλη οθονη, δεν εχω τρελες απαιτησεις σε αυτα. ομως οταν ξερεις οτι για να ευχαριστηθεις το ανροιδ θες επεξεργαστικη ισχυ και ραμ, και τη βλεπεις (τη 2η) να λιγοστευει τοσο γρηγορα, αγχωνεσαι..

Δε θυμαμαι να το εχει κανει αλλου.

Επισης κατι αλλο που θελω να πω γενικο, ειναι η διαφορα που βλεπω με εφαρμογες σαν το runkeeper.. με το arc S δεν ειχα καταφερει ποτε να γραψω διαδρομη..μονιμως κρασαρισμενο. τωρα κατι γινεται, αν και δεν το εχω βαλει πολλες ωρες γιατι παω μικρες προπονησεις. ομως δουλευει! δεν ξερω αν ειχε αλλος τετοιο θεμα..αλλα εγω σχεδον παντα γυρνουσα με χαμενη τη διαδρομη (2-3 ωρες ποδηλατο)

Εντάξει, είναι πολύ πιο γρήγορο από το arc s που έχω και εγώ, όμως σιγά σιγά ξεκινάει και το δικό μου Τ να λαγκάρει. Πάντως συμφωνώ, υποτίθεται ότι πήραμε την ναυαρχίδα της Sony καθώς εγώ προσωπικά είχα πάντα Sony Ericsson και Sony και γενικά ήμουν ευχαριστημενος. Όμως αντί να χαιρόμαστε με το νέο κινητό μας, ασχολούμαστε με τα προβλήματα του. Αυτό είναι που μου την σπάει.

Εντάξει, είναι πολύ πιο γρήγορο από το arc s που έχω και εγώ, όμως σιγά σιγά ξεκινάει και το δικό μου Τ να λαγκάρει. Πάντως συμφωνώ, υποτίθεται ότι πήραμε την ναυαρχίδα της Sony καθώς εγώ προσωπικά είχα πάντα Sony Ericsson και Sony και γενικά ήμουν ευχαριστημενος. Όμως αντί να χαιρόμαστε με το νέο κινητό μας, ασχολούμαστε με τα προβλήματα του. Αυτό είναι που μου την σπάει.

Ετσι ακριβως ειναι και σκεφτομαι να το πουλησω πριν χασει κιαλλη αξια..δεν ειναι τυχαιο ποσο κατρακυλησε η τιμη του!

Απλα δεν ξερω τι να παρω, samsung & Htc ποτε δε μαρεσαν.

Ξερουμε ποτε θα μας ερθει η αναβαθμιση σε 4.1? δεν ψηνομουν να τη βαλω αμεσως,αλλα τωρα σκεφτομαι να δοκιμασω μπας και το εχουν ελαφρυνει λιγο.

καλημερα παιδια χρονια πολλα ,παραδισιακος και εγω στη σονυ μπορω να πω οτι ειναι το καλυτερο τηλ. που ειχα ποτε . οσο για τα λαγκαρισματα που διαβαζω παραπανω δεν φταιει το κινητο ,πολες εφαρμογες τυπου Facebook και ολοι σχεδον οι Launcher διμηουργουν τετοια θεματα οσο για τη μνημη το θεμα ειναι καθαρα ψυχολογικο ,οση και να λεει ελευθερη θα τρεξει τα παντα χωρις να κρασαρει πουθενα εχω τρεξει ταυτοχρονα πολες βαριες εφαρμογες με βιντεο μετατροπη μουσικης και παιχνιδια και παλι το τηλ δεν μασαει ,και η μνημη μου ελεγε παλι τα ιδια 120-150 μβ ελευθερα .οταν το βαζω διπλα απο το arc -xperia s που εχω ακομα στην κατοχη μου απλα καμια σχεση ,το μονο που με χαλασε λιγο ειναι η ποιοτητα και η ενταση του μεγαφωνου.

Όσοι έχουμε ασχοληθεί λίγο παραπάνω με το Android και έχουμε παίξει με custom ROMs στο παρελθόν ξέρουμε πολύ καλά ότι το πόση μνήμη θα κρατάει ελεύθερη το κινητό είναι απλά μια επιλογή. Σε κάποιες ROMs μπορείς να το αλλάξεις και με έναν text editor.

Χαίρομαι που το κινητό μου δε σκοτώνει τα processes μόνο και μόνο για να βλέπω τη μνήμη άδεια και να χαίρομαι.

Περιμένω και τη 2.1, ελπίζω να μην αργήσει πολύ στο Orange-branded T μου.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όσοι έχουμε ασχοληθεί λίγο παραπάνω με το Android και έχουμε παίξει με custom ROMs στο παρελθόν ξέρουμε πολύ καλά ότι το πόση μνήμη θα κρατάει ελεύθερη το κινητό είναι απλά μια επιλογή. Σε κάποιες ROMs μπορείς να το αλλάξεις και με έναν text editor.

Χαίρομαι που το κινητό μου δε σκοτώνει τα processes μόνο και μόνο για να βλέπω τη μνήμη άδεια και να χαίρομαι.

Περιμένω και τη 2.1, ελπίζω να μην αργήσει πολύ στο Orange-branded T μου.

μακαρι ναναι ετσι οπως τα λετε, και δε διαφωνω με αυτο, αλλα λυσε μου την εξης απορια:

Γιατι στα περισσοτερα κινητα η συνολικη ραμ που βλεπεις ειναι 900+ΜΒ και στο δικο μας 650??? (πχ ειδα τωρα το HTC one Χ νομιζω και ελευθερη συν δεσμευμενη εδινε 930,καπου εκει)

εμεις γιατι ξεκιναμε με 650?

τελος, το viber βαραει κατι 80αρια και 100αρια σε χρηση ραμ! ειναι λογικο οταν ολη μερα δεν το εχω χρησιμοποιησει καθολου?

Αυτες ειναι οι ενσταστεις μου ως προς την διαχειριση της ραμ.

Εγώ πάντως σκέφτομαι να το πουλήσω καθώς εκτός των άλλων το ηχείο είναι απαράδεκτο.Προσπαθούσαμε με ένα φίλο μου σήμερα να ακούσουμε ένα τραγούδι στο youtube σε μία καφετέρια και δεν μπορούσαμε.Μα είναι δυνατόν τέτοια τεχνολογία που υπάρχει σήμερα και να μην μπορούν να φτιάξουν ένα σωστό ηχείο?

Εγώ πάντως σκέφτομαι να το πουλήσω καθώς εκτός των άλλων το ηχείο είναι απαράδεκτο.Προσπαθούσαμε με ένα φίλο μου σήμερα να ακούσουμε ένα τραγούδι στο youtube σε μία καφετέρια και δεν μπορούσαμε.Μα είναι δυνατόν τέτοια τεχνολογία που υπάρχει σήμερα και να μην μπορούν να φτιάξουν ένα σωστό ηχείο?

δες λιγο αυτο το βιντεο απο το 5:50 περιπου..

πιστευω οτι ακουγεται πιο δυνατα γιατι το ηχειο του ειναι στην πλατη του κινητου και το αντανακλα το τραπεζι, κατι που δεν συμβαινει με το αι φον το οποιο το εχει το ηχειο στο κατω μερος.

Παρολα αυτα, το μενου του music player ετσι και σε εσας??? εμενα εχει 4 επιλογες οταν παιζει ενα κομματι! (πατωντας τις 3 γραμμουλες) εχει throw, βελτιωσεις ηχου, ουρα αναπαραγωγης και επεξ.πληρ.μουσικης..

Εδω γιατι βγαζει τοοοοσες επιλογες? δεν φοραει 4.1 το κινητο (σε περιπτωση που ειναι ετσι)

Φοβερό! Φανταστικό! Μόλις σύνδεσα το Τ μου στο media player( το οποίο είναι και αυτό Sony) και τι μου γράφει? "unsuported usb device)! Συγχαρητήρια στην Sony! Φοβερή στο να απογοητεύει τους πελάτες της. make. Believe. Μπράβο.

Φοβερό! Φανταστικό! Μόλις σύνδεσα το Τ μου στο media player( το οποίο είναι και αυτό Sony) και τι μου γράφει? "unsuported usb device)! Συγχαρητήρια στην Sony! Φοβερή στο να απογοητεύει τους πελάτες της. make. Believe. Μπράβο.

Ποιο media player έχεις?

Καλή χρόνια σε όλους!

Έχω το Sony SMP-N100 media player, το οποίο έπαιζε κανονικά με όλα τα Sony τηλέφωνα που είχα. Βάζω και το Τ και τίποτα!

συνδεεις το κινητο με τον υπολογιστη με καλωδιο,και ψαχνεις τα αρχεια της μνημης του κινητου απο τον υπολογιστη..βρισκεις αυτο το αρχειο που σου περιεργραψα παραπανω, στην διαδρομη που γραφω και το κανεις paste στο pc.. ενα αρχειο της μορφης ΡΙΜ00001. κτλ..

αυτο αν σωσεις στον υπολογιστη σου,ειναι ο καταλαγος σου. μετα απο το ρεσετ του κινητου το ξαναριχνεις στην ιδια διαδρομη και κανεις επαναφορα επαφων..

ευχαριστω πολυ φιλε μου για την βοηθεια...λοιπον παιδια μου ηρθε ενημερωση για αναβαθμιση μου λεει χρειαζομαι υπολογιστη για να την κανω και οταν παω στο σαιτ της σονυ δεν εξηγει τι πρεπει να κανω οπου το κινητο με παρεπεμψε στο σαιτ της να μπω για να την κανω...καμια βοηθεια???

Edited by the_best2905

Ξέρει κάποιος να μας πει αν το iphone 5 είναι τελικά καλύτερο από το Τ? Σκέφτομαι σοβαρά να πάρω το iphone καθώς το Τ δεν είναι αυτό που περίμενα ή καλύτερα αυτό που μας υποσχόταν η Sony. Φοβάμαι όμως μήπως ούτε με εκείνο δεν μείνω ευχαριστημενος. Αν έχει κάποιος εμπειρία και από τα δύο τηλέφωνα ας μας πει

Ξέρει κάποιος να μας πει αν το iphone 5 είναι τελικά καλύτερο από το Τ? Σκέφτομαι σοβαρά να πάρω το iphone καθώς το Τ δεν είναι αυτό που περίμενα ή καλύτερα αυτό που μας υποσχόταν η Sony. Φοβάμαι όμως μήπως ούτε με εκείνο δεν μείνω ευχαριστημενος. Αν έχει κάποιος εμπειρία και από τα δύο τηλέφωνα ας μας πει

καταρχην και μονο που ηδη ετοιμαζει το επομενο για το μεσο του ετους καταλαβαινεις πως παει το αι φον.

απο εκει και περα, προσωπικα, δεν πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα του το 5αρι.

για τους περιορισμους που εχει και για την ομοιοτητα στο μενου με τα παλιοτερα.. δεν αξιζει θεωρω.

Το Τ πλεον εχει πεσει στα 450 ευρω και το βλεπω συντομα στα 400. Για τα λεφτα αυτα οκ, αξιζει. ισως να υπαρχει τιποτα αλλο σε sasmung/htc αλλα επειδη μαρεσουν τα σονυ, στα 450 ισως να το ξαναεπαιρνα..γιατι εχει καλες διαστασεις. απο εκει και περα το Ρ αξιζει για τα 250 και εχει πολυ μικρες διαφορες με το Τ.

Εν τω μεταξυ εχω ενα προβλημα με τα widget καιρου, μου λενε οτι δεν βρισκουν δικτυο και δεν εμφανιζουν τπτ ο,τι και να κανω! εχετε καμια ιδεα??? τι τα διαγραφω τι τα ξαναβαζω,τιποτα! τι κλεινω data,τι wifi..

για τα λεφτά του iphone,δε αξίζει με τπτ για εμένα. το xperia t είναι στα ίδια κυβικά (και μην σου παραπάνω) και φυσικά είναι android που για εμένα είναι πιο βολικό

για τα λεφτά του iphone,δε αξίζει με τπτ για εμένα. το xperia t είναι στα ίδια κυβικά (και μην σου παραπάνω) και φυσικά είναι android που για εμένα είναι πιο βολικό

Εγω θα σου πω το εξης,

εχεις ΒΤ ανοιχτο,

καρτα μνημης,

δεν εχεις itunes και μπουρδες,

4.5" οθονη που με αυτο το παχος ειναι ανετο το κινητο,

γρηγορο κινητο (αλλα θεωρω οτι το αλλο ισως βγει πιο γρηγορο οταν θα βαρυνει το Τ)

μπαταρια καλη,

και 300 ευρω λιγοτερΑ.

• The title was changed to Sony Xperia T