Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο kernel αλλάζει μονο οταν εχεις ξεκλείδωτο bootloader! Και ειναι πολυ καλος ο doomkernel αν θες να αλλάξεις!:) Με την purext πως τα πας?

Πολυ καλη και σταθερη.Απλα ειναι λιγο βαρια αλλα χαλαλι.Υπαρχει καποιο λινκ για τον doomkernel.Εχω ξεκλειδωτο bootloader

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πολυ καλη και σταθερη.Απλα ειναι λιγο βαρια αλλα χαλαλι.Υπαρχει καποιο λινκ για τον doomkernel.Εχω ξεκλειδωτο bootloader

Ψαξε xda και θα βρεις!

Κατι εκανα λαθος και τωρα δεν ανοιγει.Θα τα ξαναπερασω ολα απτην αρχη και θα το αφησω.

Δεν εχεις κρατήσει backup? Εβαλες αλλον kernel?

Aν ναι τοτε δοκιμασε με το flashtool να ξαναπερασεις τον stock kernel και θα εισαι οκ!

Edited by memostrikas

Έχω εδώ και 12 μήνες ένα SONY XPERIA T και από τότε που αναβάθμισα το λειτουργικό από 4.1 σε 4.3 σε τυχαία στιγμή το κινητό δεν μπορεί να κλείσει. Πιέζω το πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης και δεν βγαίνει το menu επιλογών απενεργοποίησης.

Έχω κάνει τις παρακάτω ενέργειες:

1. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

2. Επιδιόρθωση του λογισμικού

3. Δυο φορές επανεγκατάσταση του λογισμικού σε sony service (έχω εγγύηση)

το πρόβλημα παραμένει.

Μπορεί κανείς να με βοηθήσει

Δεν εχεις κρατήσει backup? Εβαλες αλλον kernel?

Aν ναι τοτε δοκιμασε με το flashtool να ξαναπερασεις τον stock kernel και θα εισαι οκ!

αλλαξα σε μια deoexed 199 αλλα εχω αλλο θεμα.Αφου εβαλα ολες τις εφαρμογες μου και εκανα και τα reboot οταν παταω την ενταση δεν μου βγαζει το παραθυρο με την μπαρα.Μου βγαζει μια γκρι μπαρα μικρη μονο.Ειχα κανεις το ιδιο προβλημα?

αλλαξα σε μια deoexed 199 αλλα εχω αλλο θεμα.Αφου εβαλα ολες τις εφαρμογες μου και εκανα και τα reboot οταν παταω την ενταση δεν μου βγαζει το παραθυρο με την μπαρα.Μου βγαζει μια γκρι μπαρα μικρη μονο.Ειχα κανεις το ιδιο προβλημα?

Ναι ετσι ακριβώς ειναι και εμενα και ειναι φφυσιολογικό! Η purext εχει αλλη μπαρα... μεγαλύτερη , αλλα και αυτη μετα απο καποια καιρο μου γινόταν κανονικη οπως τωρα! Οποτε μην ανησυχείς!:)

Εαν παντως μπορείς ανεβασε και μια φωτο για σιγουρια!

Edited by memostrikas

Παιδιά, μήπως έχει κάποιος το data.zip του iGo για το δικό μας κινητό ;

Δυστυχώς η ανάλυση της έκδοσης που έχω δεν λειτουργεί..... !!!

Ευχαριστώ !!!

Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα.. οταν μπαινω στο ιντερνετ αππ το ρουτερ μου ειναι ολα καλα.. οταν πηγαινω να συνδεθω σε αλλα ρουτερ , πχ καποιου φιλου μου η σε καφετεριες που τα εχουν ανοιχτα, τοτε μου κανει ιστορια.. δεν συνδεεται και συνηθως μου βγαζει οτι ειναι απλα αποθηκευμενο... τι να παιζει αραγε..
Another day in paradise...

Ναι ετσι ακριβώς ειναι και εμενα και ειναι φφυσιολογικό! Η purext εχει αλλη μπαρα... μεγαλύτερη , αλλα και αυτη μετα απο καποια καιρο μου γινόταν κανονικη οπως τωρα! Οποτε μην ανησυχείς!:)

Εαν παντως μπορείς ανεβασε και μια φωτο για σιγουρια!

Και ιδου.Μουχει σπασει τα νευρα..

Και ιδου.Μουχει σπασει τα νευρα..

Ναι ειναι οντως μικρη η μπαρα. Εψαξες βρηκες τιποτα σχετικο με αυτο διοτι ειναι κουλο... οντως?

Κοιτα εδω μηπως σε βοηθηση στο προβλημα σου!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2610216

Edited by memostrikas

Ναι ειναι οντως μικρη η μπαρα. Εψαξες βρηκες τιποτα σχετικο με αυτο διοτι ειναι κουλο... οντως?

Κοιτα εδω μηπως σε βοηθηση στο προβλημα σου!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2610216

Αυτο βρηκα εξαρχης αλλα δεν με βοηθησε.Οταν εκανα copy/paste το αρχειο εκανε reboot το τηλ,μετα μου εβγαζε σφαλματα και δεν ξεκινουσε κανονικα.Μια λυση ειναι να κραταω τα μανισια themes.Απο εκει και περα τι να πω..

Edited by g3o1982

Αυτο βρηκα εξαρχης αλλα δεν με βοηθησε.Οταν εκανα copy/paste το αρχειο εκανε reboot το τηλ,μετα μου εβγαζε σφαλματα και δεν ξεκινουσε κανονικα.Μια λυση ειναι να κραταω τα μανισια themes.Απο εκει και περα τι να πω..

Εβαλες αλλο theme? Και πως?

Αλλαξα το θεμα που ειχα(γιατι αλλάζει πολλα στην εμφάνιση)εβαλα ενα πιο απλο και εκανα reboot..

Για στειλε κανα λινκ για τα θεματα! Και μηπως να δοκιμαζες κανενα άλλο!

Απο torrent το κατεβασα. Αν μπεις στο playstore λεγεται tropical.Προς το παρόν δεν μου το ξαναεκανε.Εβαλα ενα μανισιο εκανα reboot και ολα οκ. Ξαναεβαλα το tropical και ακομα ολα οκ.

Απο torrent το κατεβασα. Αν μπεις στο playstore λεγεται tropical.Προς το παρόν δεν μου το ξαναεκανε.Εβαλα ενα μανισιο εκανα reboot και ολα οκ. Ξαναεβαλα το tropical και ακομα ολα οκ.

Λοιπον ακου την λυση στο προβλημα αυτο: κατεβασα κι εγω θεματα και μου το εκανε και εμενα το ιδιο! Επιασα λοιπόν τα εσβησα ολα και μετα reboot! Μετα πηρα τα θεματα τα οποια μου αρεσουν (χωρις εγκατάσταση) και τα εβαλα στο system/app και μετα ξανα reboot! Το τηλ τα διαβάζει πλέον σαν προεγκατεστημενα (αρχεια συστηματος) και οχι σαν αρχεια χρηστη! Μετα απο αυτό δεν μου το ξαναεκανε και ειναι ολα οκ!:)

Λοιπον ακου την λυση στο προβλημα αυτο: κατεβασα κι εγω θεματα και μου το εκανε και εμενα το ιδιο! Επιασα λοιπόν τα εσβησα ολα και μετα reboot! Μετα πηρα τα θεματα τα οποια μου αρεσουν (χωρις εγκατάσταση) και τα εβαλα στο system/app και μετα ξανα reboot! Το τηλ τα διαβάζει πλέον σαν προεγκατεστημενα (αρχεια συστηματος) και οχι σαν αρχεια χρηστη! Μετα απο αυτό δεν μου το ξαναεκανε και ειναι ολα οκ!:)

Οκ θα το δοκιμασω κι αυτο.Αν και απο χθες που το εκανα θεμα στο forum δεν μου το ξαναεκανε.Τι να πεις..

Οκ θα το δοκιμασω κι αυτο.Αν και απο χθες που το εκανα θεμα στο forum δεν μου το ξαναεκανε.Τι να πεις..

Εγω κανοντας αυτο ολα οκ!

Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα.. οταν μπαινω στο ιντερνετ αππ το ρουτερ μου ειναι ολα καλα.. οταν πηγαινω να συνδεθω σε αλλα ρουτερ , πχ καποιου φιλου μου η σε καφετεριες που τα εχουν ανοιχτα, τοτε μου κανει ιστορια.. δεν συνδεεται και συνηθως μου βγαζει οτι ειναι απλα αποθηκευμενο... τι να παιζει αραγε..

Και εγώ το έχω αυτό το πρόβλημα....

Όχι παντού, αλλά το έχω....

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπερα παιδια!μια ερωτηση θελω να κανω!προσπαθω να κατεβασω κατι απο το play store και λεει συνεχεια σφαλμα!επαρκης χωρος στην συσκευη!ξερει κανεις τι ειναι?τι πρεπει να κανω?ευχαριστω

Μάλλον έχεις γεμίσει με εφαρμογές και δεν έχεις άλλο χώρο στην μνήμη του τηλεφώνου σου....!

Πρέπει να σβήσεις ότι δεν χρειάζεσαι !!!

Έφυγα από το Xperia T. Μου έκαναν δώρο στη δουλειά το LG G3 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος για την ώρα. To Xperia T το έδωσα στην αδερφή μου, να δούμε πως θα συνεχίσει. Του έκανα ένα hard reset, ελπίζω να μη βγάλει κάποιο πρόβλημα σύντομα.

Έχει γίνει συνένωση των ενοτήτων του Xperia T και του Xperia SP;

Δημήτρης

Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

Υπήρξε ένα μικρό πρόβλημα αλλά πλέον το θέμα του SP έχει επανέλθει. Συνεχίζετε κανονικά την κουβέντα σας για το Τ και σιγά σιγά θα επανέλθουμε στη φυσιολογική μας λειτουργία. :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Καλημέρα σας

Εδώ και αρκετό καιρό, και τελευταία πιο συχνά, το κινητό μου xperia T με android 4.3, σβήνει ξαφνικά και χρειάζεται να του κάνω επανεκκίνηση, συνήθως χωρίς να μου ζητάει κωδικό για την κάρτα SIM.

Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει;

Και διαβάζω σε σχόλια εδώ ότι αρκετοί σημειώνετε ως "Αριθμό έκδοσης" έναν αριθμό της μορφής 10.Χ.Χ.Χ.ΧΧΧ

Στο δικό μου κινητό διαβάζω (στις πληροφορίες τηλεφώνου, ) Έκδοση Αndroid 4.3 ενώ στην τελευταία σειρά: Αριθμός έκδοσης 9.2.Α.1.205 Είναι λογικός αυτός ο αριθμός;

Πρέπει να κάνω ανανέωση; (όταν του ζητάω να ελέγξει το σύστημα για αναβαθμίσεις μου βγάζει μήνυμα ότι έχω τις τελευταίες εκδόσεις)

Επειδή ξέρω ελάχιστα από κινητά θα σας ήμουν υπόχρεως αν μου δίνατε πληροφορίες.

Ευχαριστώ

• The title was changed to Sony Xperia T