KIRIS Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 καλησπερα και χρονια πολλα εχω μια απορια το κινιτο ειχε προεγκατεστιμενο το chrome το οποιο ομως δεν το δουλευω καθολου γιατι σαν βασικο broswer εχω το CM που ειναι για μενα το καλυτερο......η ερωτηση μου αν κανω απεγκατασταση το chrome θα εχω καποιο προβλημα στο λειτουργικο της συσκευης???το ρωταω γιατι ειναι της google και λεω μηπως καποιες εφαρμογες δεν δουλευουν σωστα!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark Scizor Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 (edited) καλησπερα και χρονια πολλα εχω μια απορια το κινιτο ειχε προεγκατεστιμενο το chrome το οποιο ομως δεν το δουλευω καθολου γιατι σαν βασικο broswer εχω το CM που ειναι για μενα το καλυτερο......η ερωτηση μου αν κανω απεγκατασταση το chrome θα εχω καποιο προβλημα στο λειτουργικο της συσκευης???το ρωταω γιατι ειναι της google και λεω μηπως καποιες εφαρμογες δεν δουλευουν σωστα!! Για τελείως-τελείως δε νομίζω να σ' αφήνει, πρέπει να πηγαίνει μέχρι απενεργοποίηση... Όσον αφορά τις εφαρμογές, όχι, δεν είναι τόσο άρηκτα συνδεδεμένος με το σύστημα, αν τον βγάλεις πολύ απλά όλα τα αιτήματα για σελίδες θα πηγαίνουν στον CM πλέον, και δε θα έχεις συγχρονισμό σελιδοδεικτών και κωδικών από τον desktop chrome στο κινητό. Αυτά... Edited August 15, 2014 by Dark Scizor Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 NFC 4/128 Android 10 | MiUI 12.0.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Για τελείως-τελείως δε νομίζω να σ' αφήνει, πρέπει να πηγαίνει μέχρι απενεργοποίηση... Όσον αφορά τις εφαρμογές, όχι, δεν είναι τόσο άρηκτα συνδεδεμένος με το σύστημα, αν τον βγάλεις πολύ απλά όλα τα αιτήματα για σελίδες θα πηγαίνουν στον CM πλέον, και δε θα έχεις συγχρονισμό σελιδοδεικτών και κωδικών από τον desktop chrome στο κινητό. Αυτά... οχι δεν με αφηνει τον εκανα παρολαυτα απενεργοποιηση γιατι πιανει πολυ μνημη και ειναι και ο ποιος αργος απο ολους οκ ευχαριστς για την απαντηση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Του φοράω τωρα την 199 Greece που βρηκα στο xda και παει πολυ καλα σε ολα! Το θεμα που ειχα με την μπαταρια ηταν μάλλον λογο της υπερβολικής θερμοκρασίας οταν το ειχα στην βαση στο αμαξι και έκαιγε παρα πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Μήπως έχεις μετρήσει βαθμούς; Πάντως εγώ μετά την πιστοποίηση του σέρβις ότι αυτά που εγώ έκρινα σαν βλάβες, θεωρούνται φυσιολογική λειτουργία της συσκευής το πουλάω όπως είναι επιπλωμένο. Σε λίγο θα ανεβάσω και αγγελία όποιος ενδιαφέρεται μου λέει. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Μήπως έχεις μετρήσει βαθμούς; Πάντως εγώ μετά την πιστοποίηση του σέρβις ότι αυτά που εγώ έκρινα σαν βλάβες, θεωρούνται φυσιολογική λειτουργία της συσκευής το πουλάω όπως είναι επιπλωμένο. Σε λίγο θα ανεβάσω και αγγελία όποιος ενδιαφέρεται μου λέει. Για πες μας μερικα απο αυτά που θεωρείς βλαβες! Οσο αναφορα γι την θερμοκρασία που ρώτησες μου εφτασε και 65°C διοτι το βαζω στην βαση στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και το χτυπαει ο ηλιος και το ψήνει + η θηκη σιλικόνης που του εχω. Και το αμαξι μου δεν εχει air condition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Για θερμοκρασίες και διάρκεια μπαταρίας σε σχετικά απαιτητική χρήση. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Για θερμοκρασίες και διάρκεια μπαταρίας σε σχετικά απαιτητική χρήση. Φορτίζεται 2 φορες την ημερα αν δεν εχω δουλεια που απαιτει αμαξι! Αλλιως οση ωρα ειμαι στο αμαξι ειναι και αυτο στον φορτιστή λόγο του mp3 - gps! Τωρα απο θερμοκρασια μεσα στο σπιτι, και να του πινω το αίμα φτανει και 45°C! Γενικα παντως δεν εχω παράπονο διοτι με την χρηση που του κανω, κυριολεκτικα το λιωνω... και η μπαταρία λογικα θα τα παίζει! Εσυ για πες μας τι θεματα εχεις και εισαι ολο στο σέρβις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Ουσιαστικά τα δύο που προανέφερα (μπαταρία-θερμοκρασίες). Αλλά αφού και εσύ είσαι με έναν φορτιστή στο χέρι κατάλαβα ότι κατά 99% είναι γενικό το φαινόμενο (απορώ πως βγάλαν αυτό το έκτρωμα για ναυαρχίδα) και το έβαλα προς πώληση (η αγγελία είναι στην υπογραφή μου). Πάντως τις τελευταίες μέρες που το δουλεύω χαλαρά διαπίστωσα ότι για κάποιον που δεν χρησιμοποιεί πολύ το τηλέφωνο καθημερινά δεν το λες και κακή επιλογή. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Ουσιαστικά τα δύο που προανέφερα (μπαταρία-θερμοκρασίες). Αλλά αφού και εσύ είσαι με έναν φορτιστή στο χέρι κατάλαβα ότι κατά 99% είναι γενικό το φαινόμενο (απορώ πως βγάλαν αυτό το έκτρωμα για ναυαρχίδα) και το έβαλα προς πώληση (η αγγελία είναι στην υπογραφή μου). Πάντως τις τελευταίες μέρες που το δουλεύω χαλαρά διαπίστωσα ότι για κάποιον που δεν χρησιμοποιεί πολύ το τηλέφωνο καθημερινά δεν το λες και κακή επιλογή. Αν το λειτουργώ χαλαρά (το εχω κανει καποιες μερες) τοτε μου βγάζει μερα (δηλαδη 6:00 - 23:00)! Γενικα παντως επειδη εχω αλλάξει παααααρα πολλά κινητά ολα σχεδον την καταπινουν την μπαταρια με σκληρη χρήση.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Ουσιαστικά τα δύο που προανέφερα (μπαταρία-θερμοκρασίες). Αλλά αφού και εσύ είσαι με έναν φορτιστή στο χέρι κατάλαβα ότι κατά 99% είναι γενικό το φαινόμενο (απορώ πως βγάλαν αυτό το έκτρωμα για ναυαρχίδα) και το έβαλα προς πώληση (η αγγελία είναι στην υπογραφή μου). Πάντως τις τελευταίες μέρες που το δουλεύω χαλαρά διαπίστωσα ότι για κάποιον που δεν χρησιμοποιεί πολύ το τηλέφωνο καθημερινά δεν το λες και κακή επιλογή. Βέβαια να πούμε οτι ανταγωνιστικά του Τ ηταν το s3 και one x μιας και μιλάμε του 12 συσκευές που και αυτα δεν φημίζονταν για την αυτονομία τους. Εγω το 12 είχα το s για κανα πεντάμηνο για κυρία συσκευη μου. Γενικά παράπονα απο Sony δεν είχα την τελευταία 5ετια καμία 5-6 που είχα τιμήσει όλο αυτο το διάστημα. Μόλις φέτος θα ελεγα οτι βγήκαν για πρώτη φορα ναυαρχιδες με ικανοποιητική αυτονομια(z2,s5,m8) +το g2(13) και στάνταρ ενα 50% πανω απο τα αντιστοιχα του 12. Δεν εχω άποψη για τα Κινεζικά. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 (edited) Βέβαια να πούμε οτι ανταγωνιστικά του Τ ηταν το s3 και one x μιας και μιλάμε του 12 συσκευές που και αυτα δεν φημίζονταν για την αυτονομία τους. Εγω το 12 είχα το s για κανα πεντάμηνο για κυρία συσκευη μου. Γενικά παράπονα απο Sony δεν είχα την τελευταία 5ετια καμία 5-6 που είχα τιμήσει όλο αυτο το διάστημα. Μόλις φέτος θα ελεγα οτι βγήκαν για πρώτη φορα ναυαρχιδες με ικανοποιητική αυτονομια(z2,s5,m8) +το g2(13) και στάνταρ ενα 50% πανω απο τα αντιστοιχα του 12. Δεν εχω άποψη για τα Κινεζικά. Αν θα μπορουσα να χαρακτηρίσω ενα κινητο ως το τέλειο απο θεμα μπαταριας (απο προσωπικη μου εμπειρία) αυτο θα ηταν το lg g2 mini! Δεν καταφερα ποτε οσο το ειχα να του αδειάσει η μπαταρια πριν το βραδυ 12 που το έβαζα για φόρτιση και ειχε 25 - 30% υπολοιπο! Οσο αναφορα για τα κινεζικα, να σου πω οτι της γυναικας μου που του ρουφάει την μπαταρία, οτι ανετα βγαζει την μερα! Βέβαια εχει μια μπαταρια 2800mah και μια 3300mah! Γενικα οι Κινέζοι εχω παρατηρήσει οτι βάζουν μεγάλες... μπαταριες στα κινητα τους και πολλές φορές και 2! Αν στο t μας ειχαν βάλει μια 2700mah πιστευω πως θα ειμαστε πολυ καλυτερα!:) Edited August 16, 2014 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Το Τ που πλεον εχω δωσει στην αδερφη μου προχθες εφαγε σκαλωμα, αρχικα δεν εκανε κλησεις και στη συνεχεια εκλεισε μονο του και ανοιγε μονο με hard reset. Εχω σκοπο να τους το παω στον Κηφισσο, παιζει να το αντικαταστησουν ή μπαα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Το Τ που πλεον εχω δωσει στην αδερφη μου προχθες εφαγε σκαλωμα, αρχικα δεν εκανε κλησεις και στη συνεχεια εκλεισε μονο του και ανοιγε μονο με hard reset. Εχω σκοπο να τους το παω στον Κηφισσο, παιζει να το αντικαταστησουν ή μπαα;; Αμα ειναι 7 μερων με doa ναι! Αλλά δεν νομίζω να το αλλαξουν και θα το επισκευασουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Αν θα μπορουσα να χαρακτηρίσω ενα κινητο ως το τέλειο απο θεμα μπαταριας (απο προσωπικη μου εμπειρία) αυτο θα ηταν το lg g2 mini! Δεν καταφερα ποτε οσο το ειχα να του αδειάσει η μπαταρια πριν το βραδυ 12 που το έβαζα για φόρτιση και ειχε 25 - 30% υπολοιπο! Οσο αναφορα για τα κινεζικα, να σου πω οτι της γυναικας μου που του ρουφάει την μπαταρία, οτι ανετα βγαζει την μερα! Βέβαια εχει μια μπαταρια 2800mah και μια 3300mah! Γενικα οι Κινέζοι εχω παρατηρήσει οτι βάζουν μεγάλες... μπαταριες στα κινητα τους και πολλές φορές και 2! Αν στο t μας ειχαν βάλει μια 2700mah πιστευω πως θα ειμαστε πολυ καλυτερα!:) λογικο ειναι, με την αναλυση που ειχε και με τον επεξεργαστη αυτο και την μπαταρια στα 2440, θα αντεχε, αλλα δε νομιζω οτι εχει καλυτερες επιδοσεις απο ενα Ζ1 ή Ζ1c. Ειδικα το Ζ1 το θεωρω τερας αντοχης. Βέβαια να πούμε οτι ανταγωνιστικά του Τ ηταν το s3 και one x μιας και μιλάμε του 12 συσκευές που και αυτα δεν φημίζονταν για την αυτονομία τους. Εγω το 12 είχα το s για κανα πεντάμηνο για κυρία συσκευη μου. Γενικά παράπονα απο Sony δεν είχα την τελευταία 5ετια καμία 5-6 που είχα τιμήσει όλο αυτο το διάστημα. Μόλις φέτος θα ελεγα οτι βγήκαν για πρώτη φορα ναυαρχιδες με ικανοποιητική αυτονομια(z2,s5,m8) +το g2(13) και στάνταρ ενα 50% πανω απο τα αντιστοιχα του 12. Δεν εχω άποψη για τα Κινεζικά. Ξεχνας τα Ζ1 που εχουν πολυ δυνατες αντοχες, αν δεις τι ωρες οθονης βγαζουν.. Προσωπικα δεν εχω καταφερει να κλεισω μερα με το Ζ1 κατω απο 40%. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Αν θα μπορουσα να χαρακτηρίσω ενα κινητο ως το τέλειο απο θεμα μπαταριας (απο προσωπικη μου εμπειρία) αυτο θα ηταν το lg g2 mini! Δεν καταφερα ποτε οσο το ειχα να του αδειάσει η μπαταρια πριν το βραδυ 12 που το έβαζα για φόρτιση και ειχε 25 - 30% υπολοιπο! Οσο αναφορα για τα κινεζικα, να σου πω οτι της γυναικας μου που του ρουφάει την μπαταρία, οτι ανετα βγαζει την μερα! Βέβαια εχει μια μπαταρια 2800mah και μια 3300mah! Γενικα οι Κινέζοι εχω παρατηρήσει οτι βάζουν μεγάλες... μπαταριες στα κινητα τους και πολλές φορές και 2! Αν στο t μας ειχαν βάλει μια 2700mah πιστευω πως θα ειμαστε πολυ καλυτερα!:) Και το πούλησες για το Τ; Το Τ που πλεον εχω δωσει στην αδερφη μου προχθες εφαγε σκαλωμα, αρχικα δεν εκανε κλησεις και στη συνεχεια εκλεισε μονο του και ανοιγε μονο με hard reset. Εχω σκοπο να τους το παω στον Κηφισσο, παιζει να το αντικαταστησουν ή μπαα;; Αντικατάσταση δεν ξέρω αλλά αν δεν ανακαλύψουν υγρασία θα αλλάξουν ότι χρειάζεται. Για αντικατάσταση να ποντάρεις στην παρατεταμένη έλλειψη ανταλλακτικών. Νίκο με το Τ με πόσο τις % μπαταρία τελείωνες τη μέρα; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Και το πούλησες για το Τ; Βεβαίως και το πουλησα και έβγαλα € κιολας;) Οσο γιa το t (ολοκαίνουριο) το πηρα απο μαγαζι φιλου που το εκλεισε οριστικά έναντι 0€. Εσυ δεν θα το πουλαγες?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Και το πούλησες για το Τ; Αντικατάσταση δεν ξέρω αλλά αν δεν ανακαλύψουν υγρασία θα αλλάξουν ότι χρειάζεται. Για αντικατάσταση να ποντάρεις στην παρατεταμένη έλλειψη ανταλλακτικών. Νίκο με το Τ με πόσο τις % μπαταρία τελείωνες τη μέρα; αναλογως τη χρηση, απο 0% (δηλαδη αν το ελιωνα εβγαζε μεχρι το απογευμα το πολυ) μεχρι 30-50% αν το χρησιμοποιουσα σαν τηλεφωνο, αν δηλαδη δεν χαζευα ιντερνετ, δεν ελιωνα σε ασκοπα μηνυματα στο viber κτλ. Παντα με ολα ανοιχτα (wi,3G κτλ) Παιδες ποιος εχει την .295 εκδοση πανω? με αυτη εμενα μου παει αψογα.. ΛΕτε να περασω την .199 παλι? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Παιδες ποιος εχει την .295 εκδοση πανω? με αυτη εμενα μου παει αψογα.. ΛΕτε να περασω την .199 παλι? Εγω εβαλα μετα το σέρβις την ultimate pureXT την οποια ειχα και πριν! Μου εκανε νερα... ομως και εβαλα 295 κατευθειαν με την οποια αργουσε πολυ! Εβαλα τελικα την 199 Greece απο xda και ησύχασα! Δουλευει αψογοτατα, απλα η pureXT ρε ****τω οταν μιλας εχει λειτουργια καταγραφής της κλήσης και μαλιστα αμφίδρομη! Εκτος αυτου η 199 δεν παίζεται!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Εγω εβαλα μετα το σέρβις την ultimate pureXT την οποια ειχα και πριν! Μου εκανε νερα... ομως και εβαλα 295 κατευθειαν με την οποια αργουσε πολυ! Εβαλα τελικα την 199 Greece απο xda και ησύχασα! Δουλευει αψογοτατα, απλα η pureXT ρε ****τω οταν μιλας εχει λειτουργια καταγραφής της κλήσης και μαλιστα αμφίδρομη! Εκτος αυτου η 199 δεν παίζεται!:p εμενα τωρα μου εβγαλε ειδοποιηση για 199 και απορησα.. την 295 την ειχα περασει με flashtool γιατι ειχα την 205 ή την 199 χωρις ελληνικα στα ΣΜΣ και αφου περασα 295 περιμενα να βγαλει update για 199 και ηρθε μες τον μηνα..εκτος αν δεν το ειχα δει (μιας και το κινητο το χρησιμοποιει κυριως η μανα μου πλεον) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Είχα ακριβώς την ίδια αίσθηση. Οτι η .199 ηταν πιο ελαφριά απο την 205. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Είχα ακριβώς την ίδια αίσθηση. Οτι η .199 ηταν πιο ελαφριά απο την 205. Και μάλλον ειναι!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 memostrikas θα κράταγα τα g2 mini μόνο και μόνο για την αυτονομία του. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 memostrikas θα κράταγα τα g2 mini μόνο και μόνο για την αυτονομία του. Εαν το t εσυ το θεωρεις αχρηστο φαντασου τι θα ελεγες αν εβλεπες τι τραβηξα με το lg μονο απο τις επανεκκινησεις! Αστα τα υπόλοιπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 εγώ πάντως με την ultimate purext του φίλου darklord είμαι πολύ ικανοποιημένος :D και τρέχει πολύ καλά και έχει και καλούδια τις kitkat οπότε κανένα παράπονο ;P δοκιμάστε την ανεπιφύλακτα πάντως την έχω πάνω από 4 μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος ;) γιατί έχει κάνει εξαιρετική δουλειά πάνω στην rom και πάει σφαίρα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts