Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας απο χτες έχω παρατηρήσει ότι η ένταση στο ακοστικο ειναι πολυ χαμηλη , κοιταξα τις ρυθμίσεις και ειναι όλα εντάξει γνωρίζει κανεις τι μπορει να συμβαίνει;

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και εγώ χθες αντιμετώπισα πρόβλημα μς το ακουστικό. Ήμουν εξωτερικο μολίς κατεβηκα απο το αεροπλάνο το ανοιξα να πάρω τηλέφωνο αλλά ηταν βουβό. Με πήραν πίσω και παλι δεν ακουγα τίποτα το εβαλα σε ανοιχτή ακρόαση κ μου ειπαν οτι μ ακουγα ν

Μέχρι να παω σπίτι τλ ανοιγα κ εκλεινα αλλα τίποτ. Ετρεξα διαγνωατκο έλεγχο κ το ηχείο δούλευε, αλλ δεν ακουγα στις κληαεις

Τελικά κάποια στιγμη ξεκόλλησε και δούλευε κανονικα

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Και εγώ χθες αντιμετώπισα πρόβλημα μς το ακουστικό. Ήμουν εξωτερικο μολίς κατεβηκα απο το αεροπλάνο το ανοιξα να πάρω τηλέφωνο αλλά ηταν βουβό. Με πήραν πίσω και παλι δεν ακουγα τίποτα το εβαλα σε ανοιχτή ακρόαση κ μου ειπαν οτι μ ακουγα ν

Μέχρι να παω σπίτι τλ ανοιγα κ εκλεινα αλλα τίποτ. Ετρεξα διαγνωατκο έλεγχο κ το ηχείο δούλευε, αλλ δεν ακουγα στις κληαεις

Τελικά κάποια στιγμη ξεκόλλησε και δούλευε κανονικα

καμιά φορά, το κινητό δεν καταλαβαίνει ότι αποσυνδέθηκαν τα ακουστικά. έτσι νομίζει ότι ακόμα είναι συνδεδεμένα και απενεργοποιεί το ηχείο (το μπροστά) και υποτίθεται όοτι βγάζει ήχο στα ακουστικά. το είχα πάθει και εγώ.

η λύση είναι να ξανα συνδέσεις τα ακουστικά, να τα αφήσεις να παίξουνε λίγο (πχ με μουσική) και μετά να τα αποσυνδέσεις προσεχτικά και αργά

και εγω που σημερα εβγαλα τα ακουστικα ετσι ειχε μπλοκαρει το Ζ δεν ξερω γιατι μαλον επιδη οταν συνδεεις τα ακουστικα επεμβενει το smart και νομιζει οτι εχει ακουστοικα επανω και αν τα αποσυνδεσεις πας και το κλεινεις

ναι δεν λεω μπορει να ισχύει αυτο που γράφεται αλλα θα το ξαναπούμε για εκατοστή φορα ανα 2-3 μερες αν δεν βαριέστε και συχνότερα να κανετε επανεκκίνηση την συσκευη ειμαι απαραίτητο για την λειτουργια της ισχύει για ολες τις ηλεκτρονικές συσκευές του κόσμου για να δουλεύουν ολα σωστά!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

καλησπέρα! ειμαι κατοχος του sp και εγω μετα από μια πολύ καλη πορεια με το galaxy s2!

αφου εκανα μια ερευνα στο xda για το πως να rootαρω το κινητο... εχω τις εξης απόριες...

ποια είναι η σειρα που πρεπει να ακολουθησω για να μπορεσω τελικα να φλασαρω μια unofficial rom...

backup-root-unlockboot l..?

backup-unlockboot l..-root?

αν και καπου διαβασα..ότι για να κανεις backup (backup TA) παλι πρεπει να εισαι ροοτ...

τελκα πως πρεπει να ξεκινησω...?

εχω την τελευταια εκδοση .205 και δεν βρηκα κατι για root για αυτην την εκδοση....

ξεχασα να πω ότι εκανα και μια αποπειρα με φλασ τουλς αλλα δεν αναγνωριζε την συσκευη!! παρολο που όταν δοκιμαζα το flash mode η' το bootloader-mode τα windows8 εκανα κατι install....

αυτά τα λιγα... :-p ευχαριστω :)

καλησπέρα! ειμαι κατοχος του sp και εγω μετα από μια πολύ καλη πορεια με το galaxy s2!

αφου εκανα μια ερευνα στο xda για το πως να rootαρω το κινητο... εχω τις εξης απόριες...

ποια είναι η σειρα που πρεπει να ακολουθησω για να μπορεσω τελικα να φλασαρω μια unofficial rom...

backup-root-unlockboot l..?

backup-unlockboot l..-root?

αν και καπου διαβασα..ότι για να κανεις backup (backup TA) παλι πρεπει να εισαι ροοτ...

τελκα πως πρεπει να ξεκινησω...?

εχω την τελευταια εκδοση .205 και δεν βρηκα κατι για root για αυτην την εκδοση....

ξεχασα να πω ότι εκανα και μια αποπειρα με φλασ τουλς αλλα δεν αναγνωριζε την συσκευη!! παρολο που όταν δοκιμαζα το flash mode η' το bootloader-mode τα windows8 εκανα κατι install....

αυτά τα λιγα... :-p ευχαριστω :)

πλεον αν διαβασεις παραπανω το ροοτ γινεται με μια εφαρμογη σε 2 λεπτα μιλαμε τωρα για το sp σου bαck up αν κανεις τωρα σε ρυθμισεις δεν νομιζω να ειναι καλο αφου ρουταρεις να επαναφερεις επομενος μπορεις να κανεις επαφες και φωτο που ειναι και τα ποιο σημαντικα....αφου ρουταρεις κατεβαζεις το SU KAI TO TITANIUM και πλεον ως ροοτ κανεις back up οποια ρομ φλασαρεις....... συνοπτικα ...... κατεβασε την εφαρμογη κανε ροοτ κατεβασε το clockwork recovery φλασαρε οποια ρομ θελεις και αφου την στησεις και δουλεψει λιγο κανεις--back up nandroid φυσικα λογικα μιλας---αν μιλας για απλο back up ρυθμισεων και εφαρμογων κατεβαζεις το titanium και εισαι ωραιος..εδω εισαι http://techglen.com/2014/06/23/how-to-root-xperia-sp-c5302-c5303-c5306-12-1-a-1-205-firmware-on-locked-bootloader/

Edited by zxr

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα. Εγώ αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν καλώ, η οθόνη κλείνει(λόγω του αισθητήρα εγγύτητας). Ωστόσο όταν απομακρύνω το κινητό από το πρόσωπο μου, η οθόνη παραμένει κλειστή και δεν μπορώ να τερματίσω την κλήση. Αναγκάζομαι να πατήσω το Power Button δύο φορές για να ανοίξει. Μήπως ο αισθητήρας αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα; Να σημειώσω πως έχω αναβαθμίσει στην 4.3 (.205).

πλεον αν διαβασεις παραπανω το ροοτ γινεται με μια εφαρμογη σε 2 λεπτα μιλαμε τωρα για το sp σου bαck up αν κανεις τωρα σε ρυθμισεις δεν νομιζω να ειναι καλο αφου ρουταρεις να επαναφερεις επομενος μπορεις να κανεις επαφες και φωτο που ειναι και τα ποιο σημαντικα....αφου ρουταρεις κατεβαζεις το SU KAI TO TITANIUM και πλεον ως ροοτ κανεις back up οποια ρομ φλασαρεις ....... συνοπτικα ...... κατεβασε την εφαρμογη κανε ροοτ κατεβασε το clockwork recovery φλασαρε οποια ρομ θελεις και αφου την στησεις και δουλεψει λιγο κανεις--back up nandroid φυσικα λογικα μιλας---αν μιλας για απλο back up ρυθμισεων και εφαρμογων κατεβαζεις το titanium και εισαι ωραιος..εδω εισαι http://techglen.com/2014/06/23/how-to-root-xperia-sp-c5302-c5303-c5306-12-1-a-1-205-firmware-on-locked-bootloader/

ευχαρηστς για την απαντηση!! μηπως σου είναι ευκολο να μου πεισ πςσ λεγετε η εφαρμογή για να την ψαξω..γιατι εφτασα μεχριν την 190σελ του forum αλλα δεν βρηκα κατι

Edited by zxr

Καλησπέρα. Εγώ αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν καλώ, η οθόνη κλείνει(λόγω του αισθητήρα εγγύτητας). Ωστόσο όταν απομακρύνω το κινητό από το πρόσωπο μου, η οθόνη παραμένει κλειστή και δεν μπορώ να τερματίσω την κλήση. Αναγκάζομαι να πατήσω το Power Button δύο φορές για να ανοίξει. Μήπως ο αισθητήρας αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα; Να σημειώσω πως έχω αναβαθμίσει στην 4.3 (.205).

πιθανο να μην εχει γινει σωστα η εγκατασταση της 205 και αυτο στο λεω γιατι με την 201 δεν ειχαμε αυτη την λειτουργια και ηρθε μετα το update.....επομενος μια διορθωση εγκαταστασης λογισμικου με pc companion ισως χρειαζεται!!!φυσικα τα ξερεις τα κακα χανεις ρυμθησεις και τα παντα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ευχαρηστς για την απαντηση!! μηπως σου είναι ευκολο να μου πεισ πςσ λεγετε η εφαρμογή για να την ψαξω..γιατι εφτασα μεχριν την 190σελ του forum αλλα δεν βρηκα κατι

οοκ! τωρα ειδα το λινκ σου!!! ευχαρηστω

οοκ! τωρα ειδα το λινκ σου!!! ευχαρηστω

δεν ξερω γιατι το βγαζει ετσι ελπιζω να βοήθησα

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν ξερω γιατι το βγαζει ετσι ελπιζω να βοήθησα

ναι...μια χαρα!! εγινα ροοτ και εφυγαν κιολασ οι περιττες εφαρμογες...

τωρα για να μπορω να φλασαρω από το κινητο κατευθείαν ποιο cmw προτείνεις για τιην 205?και πως το περνω?με flash tools?

και για να το περασω με φλαση τοολς θα πρεπει να το ξεκλειδοσω πρωτα?

Edited by als2008

ναι...μια χαρα!! εγινα ροοτ και εφυγαν κιολασ οι περιττες εφαρμογες...

τωρα για να μπορω να φλασαρω από το κινητο κατευθείαν ποιο cmw προτείνεις για τιην 205?και πως το περνω?με flash tools?

και για να το περασω με φλαση τοολς θα πρεπει να το ξεκλειδοσω πρωτα?

δεν χρειαζεται τοσο ταλαιπορια κατεβασε το ρομ μανατζερ απο το store και απο κει κατεβασε το cwm αυτο απο μονο του θα σου ανανεωση την τελευαια εκδοση και μετα κανε οτι θες απο κει μην ξεχασεις να κατεβασεις το super user

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν χρειαζεται τοσο ταλαιπορια κατεβασε το ρομ μανατζερ απο το store και απο κει κατεβασε το cwm αυτο απο μονο του θα σου ανανεωση την τελευαια εκδοση και μετα κανε οτι θες απο κει μην ξεχασεις να κατεβασεις το super user

οκ το'χω νομιζω....κατι τελευταιο....δεν χρειαζεται να ξεκλειδοσω την συσκευη μου?? ubl?

καλησπέρα σε όλους,

είμαι άσχετη με την τεχνολογία και ιδιαίτερα με smart phone

εχω ενα sp και σήμερα έκανα αναβάθμηση που μου πρότεινε , όμως μετά απο αυτό δεν μπορώ να κανω καμία κλήση και έχει ενα χ κόκκινο πανω (δίπλα απο τις γραμμές του δικτύου)

μπορεί κάποιος να μου πει τι συμβαίνει? εκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα :innocent:

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα, αμέσως μετά την εγκατάσταση της 205, και το έλυσα κλείνοντας το κινητό, έβγαλα την sim και την ξαναέβαλα και από τότε όλα ΟΚ.

Μετά την αναβάθμιση παρουσιάστικε 2 φορές το εξής άλλο πρόβλημα, κατά την χρήση και εντελώς ξαφνικά αρχίζει να σβήνει η οθόνη, από πάνω προς τα κάτω, σαν να καίγετε. Αυτό διαρκεί 1-2 δευτερόλεπτα και το κάψιμο σβήνει την οθόνη κατά το ένα τρίτο και επανέρχεται κανονικά. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό και αν γνωρίζει κανείς που οφήλεται αυτό;

Δημήτρης

Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

πιθανο να μην εχει γινει σωστα η εγκατασταση της 205 και αυτο στο λεω γιατι με την 201 δεν ειχαμε αυτη την λειτουργια και ηρθε μετα το update.....επομενος μια διορθωση εγκαταστασης λογισμικου με pc companion ισως χρειαζεται!!!φυσικα τα ξερεις τα κακα χανεις ρυμθησεις και τα παντα!!

Ευχαριστώ για την απάντηση. Κάπου είχα διαβάσει, ότι γενικά στην 4.3 υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα;;

Καλημερα παιδια.

Ειχα γραψει και παλιοτερα για ενα προβλημα που εχω αλλα απαντηση δεν πηρα. Απο την στιγμη που εκανα αναβαθμιση απο την 4.1 σε 4.3 εχω αργο typing. Δηλαδη, οταν πληκτρολογω ενα τηλεφωνικο νουμερο το κινητο σαν να λαγκαρει. Το νουμερο εμφανιζεται στην οθονη με καθυστερηση. Το ιδιο προβλημα εχω και οταν χρησιμοποιω το phone pad για εισαγωγη κειμενου αντι για το πληκτρολογιο qwerty. Μπορει να βοηθησει καποιος; Σκεφτομαι να επανελθω στην 4.1

Καλημερα!!θα ηθελα μια βοηθεια για ενα app η' mod για διαχείριση της μπαρας με τα led.δοκιμασα αρκετα απο το μαρκετ αλλα αυτο που ψαχνω θελω να εχει επιλογή για ρύθμιση εντασης της φωτεινότητας..στο μονο που το βρηκα αυτο ειναι στο illumination bar αλλα στην απλη εκδοση...οταν εβαλα ομως την pro έκδοση δεν υπήρχε αυτη η επιλογή... Αν εχει καποιος κατι υπόψιν του....ευχαριστώ

Καλημερα παιδια.

Ειχα γραψει και παλιοτερα για ενα προβλημα που εχω αλλα απαντηση δεν πηρα. Απο την στιγμη που εκανα αναβαθμιση απο την 4.1 σε 4.3 εχω αργο typing. Δηλαδη, οταν πληκτρολογω ενα τηλεφωνικο νουμερο το κινητο σαν να λαγκαρει. Το νουμερο εμφανιζεται στην οθονη με καθυστερηση. Το ιδιο προβλημα εχω και οταν χρησιμοποιω το phone pad για εισαγωγη κειμενου αντι για το πληκτρολογιο qwerty. Μπορει να βοηθησει καποιος; Σκεφτομαι να επανελθω στην 4.1

Γιατι δεν αλλαζεις προγραμμα dialer? πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer&hl=el.

Γεια σας παιδιά,κοιτούσα να αγοράσω κινητό και σκεφτόμουν να πάρω το sp. Δεν το θέλω για πολλά πράγματα,κλασσικά κάνα τηλέφωνο και κάνα μήνυμα, να μπαίνω στο ίντερνετ, να βλέπω τα εμαιλ μου και άντε και κάνα παιχνιδάκι για το καλό καμιά φορά. Αξίζει να το πάρω?Είναι καλή επιλογή?Είμαι άσχετος από αναβαθμίσεις και τέτοια, αν δεν κάνω αναβαθμίσεις θα έχω προβλήματα?Παρουσιάζει μεγάλα προβλήματα?Το wifi είναι πολύ κακό?Να προτιμήσω κάτι άλλο??

Ευχαριστώ πολύ!!!

Γεια σας παιδιά,κοιτούσα να αγοράσω κινητό και σκεφτόμουν να πάρω το sp. Δεν το θέλω για πολλά πράγματα,κλασσικά κάνα τηλέφωνο και κάνα μήνυμα, να μπαίνω στο ίντερνετ, να βλέπω τα εμαιλ μου και άντε και κάνα παιχνιδάκι για το καλό καμιά φορά. Αξίζει να το πάρω?Είναι καλή επιλογή?Είμαι άσχετος από αναβαθμίσεις και τέτοια, αν δεν κάνω αναβαθμίσεις θα έχω προβλήματα?Παρουσιάζει μεγάλα προβλήματα?Το wifi είναι πολύ κακό?Να προτιμήσω κάτι άλλο??

Ευχαριστώ πολύ!!!

Καλησπερα φιλος!και εγω δεν το εχω πολυ καιρο το κινητο(2 βδομάδες).. Το wifi καλο...απο ταχύτητα επεξεργαστή για αυτα που λες οτι κανεις θα εισαι πολυ καλα...μπαταρια σχετικα καλη..εμενα με μια μετρια χρηση(ιντερνετ..τηλ..fb)με βγαζει ολη μερα..καμερα μετρια..ηχος ποιοτικός αλλα οχι πολυ δυνατός...οσο για τις αναβαθμίσεις... Εγω το εχω με 4.3 jb(φανταζομαι την ιδια θα εχει αν το παρεις) γενικα καλα παει με αυτη την ρομ! μεγαλο μειον για μενα το βαρος του...

Δοκίμασε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Καλημερα παιδια.

Άλλαξα dialer (exdialer) και πληκτρολόγιο (smart keyboard) και σωθηκα... βέβαια αυτά τα ειχα με 4.1, αλλά εβαλα τελικα την 4.3 την 295 απο xda pre rooted η οποια ναι μεν ειναι λιγο αργούτσικη απο την 141, αλλά δεν εχω τα καταραμένα reboot ολη την ωρα που ειχα με την 141.:)

• The title was changed to Sony Xperia T