Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι πολυ αργό για μένα σημαίνει να ακούς πχ μουσική και να ανοίγειs τον chrome να κολλάει το κινητό να περιμένεις μέχρι να ξεκολλήσει και εκείνη την ώρα που κολλάει να πατάς την ένταση να χαμηλώσει ο ήχος να μην ανταποκρίνεται να βγάζει μήνυμα ο chrome σταμάτησε να ανταποκρίνεται.

Δεν ξέρω αν είναι θέμα της συσκευής και πως η κάθε μια αντιδρά στην αναβάθμιση.

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βadiroula και μένα πάνω κάτω τα ίδια μου κάνει.

Και είναι και ελληνικό το κινητό.

Ρώτησα κι ένα φίλο μου που το έχει αλλά το δικό του είναι eu μοντέλο

και δεν πήρε update ακόμα.

Πάντως smooth είναι αν έχεις τα πάντα κλειστά. Για κινητό βιτρίνας καλό είναι.

Το θέμα είναι ένα για μένα Sony = Αποτυχία όσον αφορά τουλάχιστον στις αναβαθμίσεις.

2η φορά που έκανα το λάθος και την επέλεξα. Προηγούμενο κινητό Sony Xperia ION.

Και εκείνο από κατασκευή φοβερό μόλις πήρε την αναβάθμιση αποτελειώθηκε και συν το πρόβλημα που έβγαλε το τζαμάκι τις κάμερας του και πλέον ήταν ανίκανο να τραβήξει φωτογραφίες. Σε κάποια άλλα forum διάβασα ότι και του SP έχει παρουσιάσει προβλήματα τι να πω.

Περιμένεις την αναβάθμιση για κάτι καλύτερο απο το προηγούμενο άλλα τελικά.....

Εσεις που εχετε θεματα καντε καμια επανεκκίνηση ανα τακτα χρονικα διαστηματα ,οι περισσοτεροι αναφερουν οτι το κινητο βελτιωθηκε οπως εγινε και στα υπολοιπα Χπερια με την 4,3

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

καλημερα σε ολους τους κατοχους,μια ερωτησουλα.Αξιζει να το παρω για την γυναικα μου?μιλαει,τραβαει φωτο,μπαινει ιντερνετ.Απλα πραγματα.Η τιμη του νομιζω οτι ειναι ιδιαιτερα ελκυστικη.

καλημερα σε ολους τους κατοχους,μια ερωτησουλα.Αξιζει να το παρω για την γυναικα μου?μιλαει,τραβαει φωτο,μπαινει ιντερνετ.Απλα πραγματα.Η τιμη του νομιζω οτι ειναι ιδιαιτερα ελκυστικη.

φιλε μου στα 200 ευρω περιπου που εχε πεσει, νομιζω οτι αξιζει τρελλα. Ειναι σιγουρα πιο γρηγορο απο το s3 (δεν ξερω με την 4.3 που θα παρει πως θα ειναι) και πιστευω οτι εχει καλυτερη καμερα, δουλευοντας το το καλοκαιρι σε συγκριση με φιλους. Στο βιντεο ειχε θεμα στην εστιαση αλλα με αλλο λογισμικο οπως το lg camera δεν εχει θεμα. Αν και δεν εστιαζε σωστα ειχε καλυτερο βιντεο παλι απο το S3 Που το συγκρινα το οποιο σκοτινιαζε τελειως και δεν βλεπαμε τιποτα σε δυσκολες συνθηκες. Απο εκει και περα, στη ραμ κανει πολυ καλυτερη διαχειριση, αφηνοντας αρκετη ελευθερη ωστε ουτε να μπουκωνει ουτε να αργει να ανοιξει εφαρμογες. Τωρα δεν ξερω αν κοιτας αλλο κινητο, εγω στο συγκρινα με τον αμεσο ανταγωνιστη του, τοσο σε λεφτα οσο και σε ηλικια. και το Ζ παντως στα 312 που εχει πεσει αξιζει σαν πιο μελλοντικη επενδυση καθως ειναι αδιαβροχο και αρκετα πιο δυνατο. Βεβαια μετα αν ανεβεις υπαρχει και το G2.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλησπέρα σε όλους. Δυστυχώς θα συμφωνήσω με τους φίλους που αναφέρουν πρόβλημα με την 4.3. Και εγώ έχω το ίδιο θέμα, μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη των εφαρμογών, κάποιες φορές το power δεν ανταποκρίνεται, όπως και το κουμπί της κάμερας. Το απόγευμα θα κάνω εγκατάσταση από SUS και ελπίζω να δω βελτίωση γιατί με την 4.1 δεν είχα κανένα πρόβλημα...

To έκανα και με το SUS και πάλι 321 mb ram μου δείχνει ελεύθερα.

Η διαδικασία έγινε σωστά όπως πρέπει .

Κολλάει το κινητό και αργεί να ανοίξει τις ήδη υπάρχουσες εφαρμογές.

Δεν έχω βάλει καμία extra εφαρμογή & έκανα clean install με SUS.

Που ακριβώς είναι η επιδιόρθωση;

Δε βρίσκω κάτι τέτοιο.

Πόση ελεύθερη RAM έχετε οι υπόλοιποι που αναβαθμίσατε σε 4.3 ?

120mb Λεει εμενα ελευθερη, δεν εχω κανενα προβλημα δεν κολαει πουθενα.

μετα απο επανεκινηση που ειχα να το κανω απο την μερα που εβαλα την 4.3 ελευθερη ραμ τωρα 382mb

Edited by rouleman

120mb Λεει εμενα ελευθερη, δεν εχω κανενα προβλημα δεν κολαει πουθενα.

μετα απο επανεκινηση που ειχα να το κανω απο την μερα που εβαλα την 4.3 ελευθερη ραμ τωρα 382mb

Επανεκκίνηση με ποιον τρόπο έκανες;

Επανεκκίνηση με ποιον τρόπο έκανες;

το εκλεισα και το ξανανοιξα. μεγαλη μ@@@@α να μην εχει εναν τροπο για επανεκινηση. ή εχει και δεν τον ξερω??:)

το εκλεισα και το ξανανοιξα. μεγαλη μ@@@@α να μην εχει εναν τροπο για επανεκινηση. ή εχει και δεν τον ξερω??:)

Με root υπαρχουν πολλοι τροποι παντως.

Οσοι ξαναφλασαρετε με sus επιλεξτε καθαρη εγκατασταση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όντως μεγάλη πατάτα.

Μάλλον δεν έχει αν δεν είσαι root!

Κουμπι on/off & vol+ για 2-3'' κανει μια δονηση και επανεκκινεί

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Δε γίνεται πλέον αυτό που λες!

Γιατι να μην γινεται ,στο Ζ και στο ταμπλετ Ζ γινεται κανονικα με την 4,3

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Το δοκίμασα και δεν κάνει τίποτα πάντως.Τι να σου πω!

Σε εμενα δεν πιανει παντος......Αλλα με την 4,3 παει πολυ καλητερα το κινητο σε ολα τα θεματα!!!!!

Το δοκίμασα και δεν κάνει τίποτα πάντως.Τι να σου πω!

Θελει και τα 2 συγχρονως μεχρι να κανει δονηση 1 φορα μετα τα αφηνεις και επανεκκινεί

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Εγώ θα ξανακάνω clean install με SUS σε λίγο μπας και στρώσει.

----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θελει και τα 2 συγχρονως μεχρι να κανει δονηση 1 φορα μετα τα αφηνεις και επανεκκινεί

Έτσι όπως το λες το έκανα αλλά δεν πιάνει!

Πολύ περίεργο που σε μερικούς υπάρχουν προβλήματα με την 4.3 και σε άλλους πάει καλύτερα η συσκευή.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ούτε σε μένα γίνεται. και την πρώτη φορά που την πέρασα και κόλλησε αναγκάστηκα και το έκανα απο πίσω.

Εκανα την αναβαθμιση και οντως το τηλ. εγινε πιο αργο. Πηγα να κανω επιδιωρθωση απο την sony και μου λεει οτι θα σβηστουν ολα. ισχυει το εκανε καποιος; Δεν θελω να μπω στην διαδικασια να τα ξαναπερναω ολα.

Δεν ποιανει σε εμενα.

Κουφο μου ακουγεται ,

http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-SP/How-to-restart-Sony-xperia-sp-when-it-gets-hang-up/td-p/333898

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

• The title was changed to Sony Xperia T