Jump to content

pantzikis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pantzikis

  1. pantzikis

    Sony Xperia T

    Παντως το navigon μετα την αναβαθμιση δεν λειτουργει. Το δοκιμασε καποιος;
  2. pantzikis

    Sony Xperia T

    Μετα απο επιδιωρθωση με clean install η μπαρα με τις συντομευσεις (wi-fi, bluetooth) ειναι η μιση. Λοιπουν gps hotspot...Mηπως ξερετε πως επανερχονται;
  3. pantzikis

    Sony Xperia T

    Κατεβασα το Backup Suite(Backup & Restore). Το γνωριζεται; Mπορω να το χρησιμοποιησω αφοβα;
  4. pantzikis

    Sony Xperia T

    Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να παρω backup για να το επαναφερω μετα την αναβαθμιση;
  5. pantzikis

    Sony Xperia T

    Εκανα την αναβαθμιση και οντως το τηλ. εγινε πιο αργο. Πηγα να κανω επιδιωρθωση απο την sony και μου λεει οτι θα σβηστουν ολα. ισχυει το εκανε καποιος; Δεν θελω να μπω στην διαδικασια να τα ξαναπερναω ολα.
  6. pantzikis

    Sony Xperia T

    Απ'οσο διαβασα μονη λυση ειναι η απενεργοποιηση του medeaserver.Aυτο γινεται μεσω γραμμης εντολων.Συγκεκριμενα γραφει"You can do this from adb shell" Ξερει καποιος την διαδικασια;
  7. pantzikis

    Sony Xperia T

    Δεν πειραξα τιποτα ουτε mod ουτε τιποτα.Εχω τις βασικες εφαρμογες και εχω να εγκαταστησω οτιδηποτε πανω απο 2 μηνες. Αυτο ξεκινησε πριν 5 μερες.
  8. pantzikis

    Sony Xperia T

    Παιδια εχω ενα προβλημα με το sp. Η μπαταρια του κρατουσε 2-3 μερες αναλογα την χρηση. Ξαφνικα διαπιστωσα οτι αδειαζει σε 12 ωρες. Πηγα στην διαχειριση ενεργειας και διαπιστωσα οτι λειτουργουσε ενα mediaserver και ετρωγε το 80% της μπαταριας. Δεν μου ελεγε πια εφαρμογη το εκκινουσε. Εκλεισα-εσβησα ολες τις προσφατες εφαρμογες εκανα restart τιποτα. Σε καποιο ξενο φορουμ διαβασα οτι επρεπε να κλεισω τους ηχους αφης. Μολις το εκανα σταματησε. Σημερα μου τo εκκινησε το ξυπνητηρι. Σε ενα βραδυ εφαγε την μπαταρια. Εχετε κατι να προτεινεται; Ισως διορθωθει με την αναβαθμιση.
  9. Στην καρτα πρεπει να φτιαξεις ενα φακελο με ονομα AUDIO και μεσα σ'αυτον φτιαξε 3 φακελους με ονοματα ALARMS,NOTIFICATION,RINGTONES. Στον τριτο φακελο τους ηχους που θα αντιγραψεις θα τους εχει μετα στην λιστα με τους ηχους κλησης. Αναλογα και οι αλλοι φακελοι.
  10. Συνδεεις το κινητο με καλωδιο στον υπολογιστη ή βαζεις την καρτα σε card reader ή χρησιμοποιης bluetooth και αντιγραφεις.
  11. Ελα ντε που μου βγαζει μονο τις 2 πρωτες αναλυσεις
  12. Για το video ξερει κανενας; Τι αναλυση εχει η βιντεοκαμερα του κινητου σας;
  13. Πριν 3 μερες πηρα το κινητο απο cosmote.Moντελο γραφει GT-S5839i. Eχει android 2.3.6.H αναλυση βιντεο ειναι μεχρι 320χ240. Πρεπει να κανω κατι για 640χ480.; Επισης στα μηνύματα τα κεφαλαία στα ελληνικα ειναι κολημενα και δεν αλλάζουν σε μικρα.Exω κατεβασει την τελευταία αναβαθμηση απο το kies
×
×
  • Create New...