Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την Πέμπτη πήγα το Τ στην Arvato και δήλωσα ως προβλήματα τις επανεκκινήσεις, την δυσλειτουργία των touch buttons και το τρεμουλο της οθόνης σε κάποιες εφαρμογές. Παίρνω σήμερα τηλέφωνο, ρωτάω τι βρήκαν και μου λένε περιμένουμε ανταλλακτικά για μικρόφωνο και ακουστικό. Οταν της είπα πως δν δήλωσα κανένα απο τα δυο σαν προβλημα μου απαντάει: και που ξέρετε οτι δν σχετίζονται. Πιστεύω πως βρίσκουν προβλήματα και θα το χρεωσουν. Ποια η γνώμη σας; Edited by TheBerliner

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απο υτα που διαβαζω για την αρβατο κατα καιρους, το πιθανοτερο ειναι αυτο να σε χρεωσουν...

Απλα παρτους και πες τους να μην επισκευασουν κατι α δεν σε ενημερωσουν!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παρε καλυτερα το xperia V. Εχει και αποσπωμενη μπαταρια και κομπλε wifi.γενικα ειναι πιο ομορφο καλυτερη καμερα και αδιαβροχο.κανει 250 ευρω.η μονη λεπτομερεια δεν εχει ερθει επισημα στην Ελλάδα.μονο απο skroytz

Πρόβλημα δεν έχει απλός έχει χαμηλότερο σήμα εκεί που ένα άλλο θα έπιανε οριακά το sp δεν πιάνει

Από 100 σε 0 το είδα 2-3 φορές μόνο για το στρώσιμο της μπαταριάς μιας και τώρα το φορτίζω όποτε μπορώ αλλά σε μια δόκιμη κράτησε 2 μέρες γενικά έχει πολύ καλή αυτονομία

Δεν το κοίταξα ποτέ και με τόσο μεγάλη συσκευή εγώ ψάχνω για Bluetooth

Αρνητικά για μενα είναι η κάμερα και συγκεκριμένα το φλας που είναι ασθενικό το κινητό βγάζει καλύτερες φωτογραφιες όταν δεν βάζεις φλας και η οθόνη που κρατεί δαχτυλιές πολύ εύκολα και θέλει συνεχώς καθάρισμα αλλά αυτό λύνετε με ένα ανάλογο screen protector

Παρε καλυτερα το xperia V. Εχει και αποσπωμενη μπαταρια και κομπλε wifi.γενικα ειναι πιο ομορφο καλυτερη καμερα και αδιαβροχο.κανει 250 ευρω.η μονη λεπτομερεια δεν εχει ερθει επισημα στην Ελλάδα.μονο απο skroytz

Δεν είναι και τόσο λεπτομέρεια το ότι δεν το καλύπτει με εγγύηση η Sony Ελλάδας...

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Την Πέμπτη πήγα το Τ στην Arvato και δήλωσα ως προβλήματα τις επανεκκινήσεις, την δυσλειτουργία των touch buttons και το τρεμουλο της οθόνης σε κάποιες εφαρμογές. Παίρνω σήμερα τηλέφωνο, ρωτάω τι βρήκαν και μου λένε περιμένουμε ανταλλακτικά για μικρόφωνο και ακουστικό. Οταν της είπα πως δν δήλωσα κανένα απο τα δυο σαν προβλημα μου απαντάει: και που ξέρετε οτι δν σχετίζονται. Πιστεύω πως βρίσκουν προβλήματα και θα το χρεωσουν. Ποια η γνώμη σας;

ειναι πολυ μπροστα οι ατιμοι..εγω πιστευω οτι σε επομενο προβλημα θα σου δωσουν και νεα συσκευη!

Περα απο την πλακα, δε νομιζω να σε χρεωσουν, παντα ενημερωνουν οταν υπαρχει χρεωση, και σε βγαζουν και εκτος εγγυησης! Απλα αμφιβαλω αν θα αλλαξει κατι σε σχεση με τα προβληματα που ειχες.

απορω παντως πως θα εξηγησουν την βελτιωση του touch με την αλλαγη του μικροφωνου και του ακουστικου.(εκτος αν σου πουν οτι δεν τα εφτιαξαν τα προβληματα σου)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Πηρα ξανα τηλεφωνο, αυτη τη φορα η ιδια κοπελα δν ηξερε τι προβλημα εχει και τι ανταλλακτικα εχουν παραγγειλει (το 1/2 λενε οτι το εχουν ηδη) γτ λεει ηταν γραμμενα στον υπολογιστη με ''τεχνικους ορους''. Παντως ειπε οτι ολα οσα κανουν ειναι εντος εγγυησης αλλα αυτη τη φορα το αφησαν ακομα πιο φλου, λενε μπορει να ερθει κι απο την επομενη βδομαδα, μπορει και αυριο.

Εχω κι εγω απορια πως τα ανταλλακτικα θα λυσουν τα προβληματα που ειχα...

Πηρα ξανα τηλεφωνο, αυτη τη φορα η ιδια κοπελα δν ηξερε τι προβλημα εχει και τι ανταλλακτικα εχουν παραγγειλει (το 1/2 λενε οτι το εχουν ηδη) γτ λεει ηταν γραμμενα στον υπολογιστη με ''τεχνικους ορους''. Παντως ειπε οτι ολα οσα κανουν ειναι εντος εγγυησης αλλα αυτη τη φορα το αφησαν ακομα πιο φλου, λενε μπορει να ερθει κι απο την επομενη βδομαδα, μπορει και αυριο.

Εχω κι εγω απορια πως τα ανταλλακτικα θα λυσουν τα προβληματα που ειχα...

πολυ απλα δεν ειδε τιποτα και σου ελεγε #$%#$%^

Και στο υπογραφω, διοτι οταν ειχα παει εγω το Τ για αλλαγη στο καπακι πισω (στις πρωτες παρτιδες τριβοταν η ματ επιφανεια απο το καπακι και εμενε γυαλιστερο), μου ελεγε ακριβως τα ιδια, μπορει ναρθει αυριο (το καπακι) αλλα μπορει και σε 10 μερες το ανταλλακτικο. και της λεω, ποιο ανταλλακτικο? μου απανταει, ειναι σε τεχνικους ορους, αλλα περιμενουμε παραλλαβη. Της κανω, κυρια μου ενα καπακι μπαταριας περιμενω, φερτο και δεν εχουμε χρονο για τετοιες μπουρδες.

εν τελει το φερανε οταν τους ειπα οτι ερχομαι να το παρω και αν δεν το εχουν φτιαξει θα τους καταγγειλω (δεν ξερω που, ετσι ειπα) και πηγα απο εκει και ηταν ετοιμο το κινητο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλημερα σε ολους. Θα ειμαι συντομος:

Εχω τη δυνατοτητα να αγορασω το κινητο στα 200ε απο Public (μεχρι σημερα, deadline), αλλα δεν ειχα ποτε Sony και διαβαζω καποια ανησυχητικα προβληματα εδω μεσα. Η τιμη δειχνει τιμια για αυτο το κινητο, αλλα δεν προλαβαινω να διαβασω 1800 μνμ εδω. Συνεπως θα χρειαστω τη βοηθεια σας... Υπαρχει καποιος που να συγκεντρωσει τα pros και cons της συσκευης σε ενα μονο μνμ;

Προλαβα να δω στα cons:

- (Πιθανο) προβλημα με wifi (τουλαχιστον προ 4.3)

- Μη αποσπωμενη μπαταρια

- Υψηλο sar.

Το 4.3 αν καταλαβα καλα "ερχεται". Η μη αποσπωμενη μπαταρια με ενοχλει, διοτι ειμαι συχνα εξω και εχω παντα δευτερη (στα περισσοτερα κινητα μου). Ποσο κραταει με μετρια χρηση (συχνα ξεχνω wifi/3g ανοικτο, οποτε τρωει, αλλα δεν παιζω παιχνιδια και μιλαω λιγο στο τηλ); Ποια αλλα μπορει να ειναι "κατα"; Και ποια μπορει να ειναι τα "υπερ" της συσκευης; Ισως ετσι βοηθησετε κι αλλους (συμφορουμιτες ή μη) που το σκεφτονται.

Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. Αν μπορειτε, βοηθηστε με.

Φιλε μου απο τη παρασκευη εχω το sp...

Μια χαρα ειναι το wifi του,,μπορει να δειχνει καμια φορα μια γραμμη λιγοτερη απο το neo v που ειχα αλλα σχεδον το ιδιο πιανει.

Τη μπαταρια του μια φορα τη φορτησα το Σαββατο απογευμα και τωρα δευτερα ειμαι στα 20%

Εχει μια επιλογη στη μπαταρια stamina λεγετε,,οταν ξεχνας wi fi kai 3g δεδομενα ανοιχτα ,οταν σβυνει η οθονη τα απενεργοποιει και μολις αναψει η οθονη αυτοματα επανερχετε το σημα.

Βεβαια οταν κατεβαζεις τραγουδι για παραδειγμα δεν τα απενεργοποιει.

Επισης 2-3 φορτισεις εκφορτισεις θα του κανεις και μετα οποτε θες το φορτιζεις..

κι εγω ηθελα διπλη μπαταρια αλλα βλεπω οτι δεν θα με χαλασει ..

Στις 2 με 3 μερες θα σου βγαζει πιστευω οπως θα το δουλευεις.

Για τα 200 ευρω δε το καταλαβα,πως και τοσο φθηνα ??

Πρωτον, σας ευχαριστω ολους για τη συμμετοχη και τις πληροφοριες.

Δευτερον, jimptsog παει στα 200 επειδη ειχα παραγγειλει απο Public το Note, αλλα εξαντληθηκε και μου αντιπροτειναν Samsung Grand Duos ή Xperia SP (μαυρο ή ασπρο). Ομολογω οτι δεν πειθομαι απο τα χαρακτηριστικα του, αλλα στα 200 ευρω ειναι οπως εγραψα "τιμια" προσφορα. Για ενα ευρω παραπανω δε θα εμπαινα καν στον κοπο να ασχοληθω και πιθανως δεν προκειται να το παρω τελικα, εκπτωσεις υπαρχουν και ολο και καποια καλυτερη προσφορα θα βρεθει.

Ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια σας παιδια

πολυ απλα δεν ειδε τιποτα και σου ελεγε #$%#$%^

Και στο υπογραφω, διοτι οταν ειχα παει εγω το Τ για αλλαγη στο καπακι πισω (στις πρωτες παρτιδες τριβοταν η ματ επιφανεια απο το καπακι και εμενε γυαλιστερο), μου ελεγε ακριβως τα ιδια, μπορει ναρθει αυριο (το καπακι) αλλα μπορει και σε 10 μερες το ανταλλακτικο. και της λεω, ποιο ανταλλακτικο? μου απανταει, ειναι σε τεχνικους ορους, αλλα περιμενουμε παραλλαβη. Της κανω, κυρια μου ενα καπακι μπαταριας περιμενω, φερτο και δεν εχουμε χρονο για τετοιες μπουρδες.

εν τελει το φερανε οταν τους ειπα οτι ερχομαι να το παρω και αν δεν το εχουν φτιαξει θα τους καταγγειλω (δεν ξερω που, ετσι ειπα) και πηγα απο εκει και ηταν ετοιμο το κινητο.

Ρε που μπλεξαμε. Να μην μπορεις να συννενοηθεις να σου πουν καν το τι εφταιγε στο τηλεφωνο σου και ποτε θα το παρεις να κανεις δουλεια σου.

Btw σε ποια σημεια τριβοταν το δικο σου?

καλησπερα παιδια υπαρχει υποστηριξη καθολου για το συγκεκριμενο κινητο , root rom , που τα βρισκουμε ?

Μπαίνω να κατεβάσω από το store το adobe flash player 11,,και ενώ γράφει δωρεάν μετά μου ζητά 5 ευρω.

Που το βρίσκω εντελώς δωρεάν,ξέρει κανείς ?

Μπαίνω να κατεβάσω από το store το adobe flash player 11,,και ενώ γράφει δωρεάν μετά μου ζητά 5 ευρω.

Που το βρίσκω εντελώς δωρεάν,ξέρει κανείς ?

Google is your friend.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Google is your friend.

Από το κινητό να ψάξω στο Google κ να το κατεβάσω η από τον υπολογιστή κατέβασμα κ μετά εγκατάσταση στο κινητό??

Από το κινητό να ψάξω στο Google κ να το κατεβάσω η από τον υπολογιστή κατέβασμα κ μετά εγκατάσταση στο κινητό??

Ο,τι σε βολευει. Θα το βρεις σαν .apk και θα το κανεις εγκατασταση στο κινητο. Ειτε με ψαξιμο απευθειας στο κινητο ειτε με μεταφορα του αρχείου απο το πισι στο κινητο και μετα εγκατασταση.

Να θυμασαι οτι χρειαζεσαι και καταλληλο browser ωστε να βλεπεις flash στο κινητο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά να σας ρωτήσω.. δεν μπορώ να βρω πώς βάζουμε φατσούλες στο ινσταγκραμ.. ξέρεις κανείς;
Just in love with my Sole :)

Ρε που μπλεξαμε. Να μην μπορεις να συννενοηθεις να σου πουν καν το τι εφταιγε στο τηλεφωνο σου και ποτε θα το παρεις να κανεις δουλεια σου.

Btw σε ποια σημεια τριβοταν το δικο σου?

κατω στις γωνιες, ειχε γινει γυαλιστερο μαυρο απο ΜΑΤ, αφου σκεφτομουν να το βγαλω ολο να δω πως θα ειναι. Μολις το αλλαξαν ομως δεν ξαναχαλασε.

Χίλια συγγνώμη για την καθυστέρηση παλικάρι μου αλλά πραγματικά δεν μου φτάνουν πλέον οι 24 ώρες!!!

Ορίστε το ραδιοφωνάκι σου!

Αν έχεις πρόβλημα μου λες. :)

Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου!! Λειτουργεί άψογα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

κατω στις γωνιες, ειχε γινει γυαλιστερο μαυρο απο ΜΑΤ, αφου σκεφτομουν να το βγαλω ολο να δω πως θα ειναι. Μολις το αλλαξαν ομως δεν ξαναχαλασε.

Εμενα το εχει το ιδιο και στις πανω και στις κατω γωνιες :p

Καλησπέρα παιδιά ακούστηκε καμία ημερομηνία για την 4.3;Η τίποτα ακόμη;

Τιποτα... Εγω το εδωσα ηδη & πηγα σε nexus 4... καμια σχεση... ΜΟΝΟ το 4G εχασα ΤΙΠΟΤΑ αλλο

Εμενα το εχει το ιδιο και στις πανω και στις κατω γωνιες :p

και τι καθεσαι?να σου πουν φυσικη φθορα? οσο πιο γρηγορα πας τοσο καλυτερα, γιατι πιστευω οτι αν το πας στον 1,5 χρονο μπορει και να σου πουν οτι εσυ το εκανες. εγω το πηγα στο 2μηνο

• The title was changed to Sony Xperia T