Dark Scizor Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 καλησπέρα σας και πάλι σήμερα ανακάλυψα πως ότι φωτογραφία βγάζω από το κινητό εμφανίζεται και σ έναν φάκελο στο fb το καλό είναι ότι δεν τις κοινοποιεί πάλι καλά... έτσι πρέπει να γίνεται ή έχω κάνει κάτι χωρίς να το καταλάβω? ευχαριστώ Πας στην εφαρμογή του Facebook, πλαϊνό μενού, ρυθμίσεις εφαρμογών και έχει την επιλογή «Συγχρονισμός φωτογραφιών» Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 NFC 4/128 Android 10 | MiUI 12.0.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zteblade85 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 180 το πηρα Δεν το λέω και καλή τιμή.Εγώ θα το προτιμούσα καινούριο . http://www.phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=408 Περίμενε την αναβάθμιση 4.3 που θα βγει αυτήν την εβδομάδα και ίσως λύσει το προβλημά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 (edited) Ξερουμε ημερομηνια?Ειναι θεμα λογισμικου αυτο που μου παρουσιαζει?αν ηταν ετσι θα το ειχαν και αλλοι αυτο το προβλημα λογικα.... Το πηρα σε ασημενιο, δεν το εβρισκα πουθενα σε χαμηλη τιμη σε αυτο το χρωμα γι αυτο το πηρα στα 180 και εξωτερικα ειναι σαν καινουριο. Edited December 30, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zteblade85 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Ξερουμε ημερομηνια?Ειναι θεμα λογισμικου αυτο που μου παρουσιαζει?αν ηταν ετσι θα το ειχαν και αλλοι αυτο το προβλημα λογικα.... Στις επόμενες 3 ημέρες.Mπορεί να είναι και βλάβη.Κάνε υπομονή 3 μέρες και θα δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 καλησπερα ελπιζω να βρισκομαι στο σωστο θεμα, ηθελα να μοιραστω μαζι σας ενα προβλημα που εχω με το κινητο. πηρα σημερα ενα xperia τ kai αυτο που μου παρουσιαζει ειναι οτι δεν πιανει το wifi του στο δωματιο μου (to router einai sto σαλονι μικρη σχετικα αποσταση) ενω σε οποιοδηποτε αλλο κινητο πιανει κανονικα σε αυτο πρεπει να παω διπλα στο router gia να εχει σημα. τι μπορω να κανω? ειναι συνηθες προβλημα? ευχαριστω εκ των προτερων Φιλε τι ημερομηνια αγορας εχει το δικο σου Τ? ειχα 2 xperia T. Με το πρωτο διαπιστωνα μια μικροτερη εμβελεια ληψης wifi και μετα απο ψαξιμο εμαθα οτι το κανει η σονυ για καλυτερη αυτονομια, δηλαδη οτι εχει μειωσει την εμβελεια του wifi, και αν ψαξεις πισω αρκετες σελιδες με ρουτ και καποια διαδικασια υπηρχε τροπος να αυξησεις την εμβελεια αυτη. εγω ποτε δεν το εκανα γιατι απλα δεν με ενδιαφερε. κυριως εξω ειχα θεμα οπου στις 10 φορες που δεν μπορουσα να συνδεθω, αλλοι με galaxy S3 ας πουμε (επειδη παντα το συγκρινω με εναν κολλητο που ειμαστε παντου παρεα) τις 5 αυτος εβλεπε το δικτυο που δεν εβλεπα, αλλα τις 2-3 μπορουσε να συνδεθει πραγματικα! Αυτο σημαινει οτι απλα του εδειχνε καποια πολυ οριακα δικτυα που ειτε δεν μπορουσε ποτε να συνδεθει ειτε συνδεοταν σε ελαχιστα απο αυτα, με αποσυνδεσεις κτλ. τωρα αν στο σπιτι σου αλλοι συνδεονται ανετα και οχι οριακα 2 πραγματα μπορεις να κανεις: να μετακινησεις λιγο πιο κοντα το ρουτερ και θα εισαι οκ ή να παρεις ενα access-point, κανα 30αρι παει αλλα αξιζει. Το 2ο xperia T Που πηρα το καλοκαιρι εχει καλυτερη εμβελεια και γιαυτο πιστευω οτι ειτε το διορθωσαν απο ενα σημειο και μετα και θα λυθει με την 4.3 ή ειναι θεμα hw! αν ειναι το 2ο μονο ο,τι ειπα παραπανω μπορεις να κανεις.δε νομιζω με σερβις να βγαλεις ακρη. Απο εκει και περα και τα ρουτερ των παρόχων ειναι μαπα, ενα καλο ρουτερ (αλλα καλο=πανω απο 60 ευρω) δινει και μεγαλυτερη εμβελεια και καλες ταχυτητες. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 (edited) Φιλε access point στο δωματιο μου δεν θα ηθελα να βαλω κυριως για λογους ακτινοβολιας. Μηπως στο περιπου θυμασαι σε ποιες σελιδες περιγραφοταν η διαδικασια αυξησης εμβελειας?για να κανω μια προσπαθεια. Ημερομηνια αγορας εχει τον μαιο Edited December 30, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Ημερομηνια αγορας εχει τον μαιο θα το κοιταξω μολις γυρισω (αν δεν εχω γραψει μεχρι αυριο στειλε μου ενα ΠΜ να το κοιταξω. ) λογικα μες το καλοκαιρι, αρχες το ειχα γραψει και το ειχε κανει καποιος, αλλα πειραζες κωδικα και γιαυτο δεν το εκανα.. επισης εγω το 2ο το πηρα αυγουστο, και ειδα καποια διαφορα, τωρα τι να πω...θα προτεινα να βαλεις το acces point πιο κοντα, οχι μες το δωματιο, απλα σε μια διαταξη που να καλυπτεις ολο το σπιτι (να εχει και νοημα η τοποθετηση του). απο εκει και περα μηπως με την 4.3 λυθει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 File efxaristw poly. Εχω χαλαστει ασχημα ειναι τελειο το κινητο με βολευει απιστευτα σε ολα και μου παρουσιαζει ενα τοσο σοβαρο θεμα... Η απολυτη ξενερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 to sony update to katevazw απο καπου και το εγκαθιστω στο λαπτοπ η υπαρχει μεσα στο κινητο?με αυτη την διαδικασια θα χασω τα παντα μεσα απο το κινητο? Το κατεβάζεις από εδώ. Backup αν θες κάνεις με το pc companion. Με αυτήν την διαδικασία ΔΕΝ χάνεις το περιεχόμενο της εσωτερικής μνήμης αλλά χάνεις επαφές,ρυθμίσεις μηνύματα κλπ εκτός και αν κάνεις backup. Καλή επιτυχία. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 (edited) Το κατεβάζεις από εδώ. Backup αν θες κάνεις με το pc companion. Με αυτήν την διαδικασία ΔΕΝ χάνεις το περιεχόμενο της εσωτερικής μνήμης αλλά χάνεις επαφές,ρυθμίσεις μηνύματα κλπ εκτός και αν κάνεις backup. Καλή επιτυχία. Βασικά για επαφές κλασικά κάνεις εξαγωγή σε εξωτερική μνήμη και δημιουργειται ένα αρχείο στη διαδρομή system/pim και μέσα το αρχείο με αύξουσα αρίθμηση αν το έχεις κάνει πολλές φορές.. Κρατάει δηλαδή το παλιό back up και πάτο στο επόμενο.για μένα είναι ο πιο σίγουρο και ασφαλής τρόπος για να μην γίνει βλακεία με συγχρονισμους όπως πολλοί που την πατάνε Edited December 30, 2013 by zxr Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reifen Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Επειδή το update πλησιάζει πια μέθοδο χρησιμοποιήσατε για να το κάνετε root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 (edited) Βασικά για επαφές κλασικά κάνεις εξαγωγή σε εξωτερική μνήμη και δημιουργειται ένα αρχείο στη διαδρομή system/pim και μέσα το αρχείο με αύξουσα αρίθμηση αν το έχεις κάνει πολλές φορές.. Κρατάει δηλαδή το παλιό back up και πάτο στο επόμενο.για μένα είναι ο πιο σίγουρο και ασφαλής τρόπος για να μην γίνει βλακεία με συγχρονισμους όπως πολλοί που την πατάνε Επειδή το έχω ψάξει το θέμα backup χωρίς ρουτ θέλει πολύ προσπάθεια να μπερδευτείς με την διαδικασία του backup που προανέφερε. Πάντως μέθοδος που προτείνεις ενδύκνειται για εύκολο και γρήγορο backup των επαφών... Edited December 30, 2013 by zxr Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Επειδή το update πλησιάζει πια μέθοδο χρησιμοποιήσατε για να το κάνετε root; Δύσκολο να γίνεται τόσο απλά root η νέα έκδοση... Σίγουρα θα περιμένουμε δύο με τρεις μέρες μέχρι να βγει κάποιος τρόπος με kernel όπως είναι τώρα η καμιά έτοιμη stock rooted rom όπως η eXistenZ που φυσάει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rouleman Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Επειδή το update πλησιάζει πια μέθοδο χρησιμοποιήσατε για να το κάνετε root; Εγω χρησημοποιησα αυτη την μεθοδο στο παρακατω λινκ. http://theunlockr.com/2013/09/27/how-to-root-the-sony-xperia-sp-running-12-0-a-2-254/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reifen Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Λέω να το κάνω πριν από το νέο update αλλά μέχρι στιγμής έχω 3 υπόψη doomlord , vroot,kingo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 (edited) Εγω χρησημοποιησα αυτη την μεθοδο στο παρακατω λινκ. http://theunlockr.com/2013/09/27/how-to-root-the-sony-xperia-sp-running-12-0-a-2-254/ Όπως έγραψα πριν αυτή η μέθοδος προφανώς και ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ στο νέο firmware... Κάθε firmware έχει δικό του τρόπο να γίνεται root.... Απλά περιμένουμε πρώτα να βγει το νέο firmware και σε δύο με τρεις μέρες όλο και κάποιος θα βρει τρόπο να το κάνει Λέω να το κάνω πριν από το νέο update αλλά μέχρι στιγμής έχω 3 υπόψη doomlord , vroot,kingo Μόνος μου μιλάω άραγε? Δεν γίνεται root το 254 firmware με kingo και λοιπά προγράμματα... Θέλει την μεθοδο με τους kernels... Επίσης αν κάνεις update στο 4.3 το χάνεις το root οπότε αν δεν το έχεις ήδη καλό θα ήταν να περιμένεις μια και καλή στο νέο firmware Edited December 29, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rouleman Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Μόνος μου μιλάω άραγε? Δεν γίνεται root το 254 firmware με kingo και λοιπά προγράμματα... Θέλει την μεθοδο με τους kernels... Επίσης αν κάνεις update στο 4.3 το χάνεις το root οπότε αν δεν το έχεις ήδη καλό θα ήταν να περιμένεις μια και καλή στο νέο firmware Απαντησες σε μια ερωτηση που θα εκανα. Η Αναβαθμιση σε 4,3 θα γινει οπως εγινε η αναβαθμιση του firmware? ή θα πρεπει να παμε σε καποιο λινκ και να την κανουμε μονοι μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Απαντησες σε μια ερωτηση που θα εκανα. Η Αναβαθμιση σε 4,3 θα γινει οπως εγινε η αναβαθμιση του firmware? ή θα πρεπει να παμε σε καποιο λινκ και να την κανουμε μονοι μας? Θα έρθει ειδοποίηση στο κινητό είτε να την κατεβάσεις απευθείας ή να το συνδέσεις με pc companion. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 File efxaristw poly. Εχω χαλαστει ασχημα ειναι τελειο το κινητο με βολευει απιστευτα σε ολα και μου παρουσιαζει ενα τοσο σοβαρο θεμα... Η απολυτη ξενερα.... λοιπον, στην σελιδα 117 (με την δικη μου αριθμηση) ενας φιλος στο φορουμ εχει γραψει την διαδικασια για να παιξει καλυτερα το wifi. οριστε το λινκ του ποστ του: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4717053#post4717053 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 φιλε σε ευχαριστω πολυ αυτη ειναι σιγουρα η λυση γιατι και μενα me to wifi analyzer poυ το βλεπω μου κανει αποσυνδεση στα-87 db to προβλημα ειναι ομως οτι δεν γραφει βημα βημα πως μπορει να γινει αυτη η αλλαγη και δεν εχω και καμμια τρομερη εξοικιωση με τετοια θεματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reifen Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Ήμουν στη εντύπωση ότι αν το τηλέφωνο κάνει update ενώ είναι root παραμένει root Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Ήμουν στη εντύπωση ότι αν το τηλέφωνο κάνει update ενώ είναι root παραμένει root Thanks Κοιτα, από το 245 στο 254 firmware το root παρέμεινε διότι ήταν ίδια έκδοση Android... Πάντα υπάρχει πιθανότητα να μείνει αλλά το λογικό είναι να χαθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Για μένα σου είπα ποια είναι η λύση. Κάτι που μένει και με χαμηλό κόστος. Απλά μην το βάλεις στο δωμάτιο σου.. Δεν είναι μεγάλη η ακτινοβολία.. Αλλιώς ρώτα τον φίλο που το έχει φτιάξει.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Το πρόβλημα με την οθόνη του κινητού όπου το touch δυσλειτουργεί περιστασιακά, είναι φαινόμενο που εμφανίζεται σε όλες τις συσκευές ανεξαιρέτως? Θέλει ένας φίλος να πάρει κινητό μέχρι 250€ και το Xperia SP (στα χαρτιά τουλάχιστον) φαίνεται η καλύτερη επιλογή. Αν είναι τόσο χάλια τα πράγματα, θα του προτείνω να χάσει το 4G του Xperia SP, για την αξιοπιστία του Motorola Moto G. Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Το πρόβλημα με την οθόνη του κινητού όπου το touch δυσλειτουργεί περιστασιακά, είναι φαινόμενο που εμφανίζεται σε όλες τις συσκευές ανεξαιρέτως? Θέλει ένας φίλος να πάρει κινητό μέχρι 250€ και το Xperia SP (στα χαρτιά τουλάχιστον) φαίνεται η καλύτερη επιλογή. Αν είναι τόσο χάλια τα πράγματα, θα του προτείνω να χάσει το 4G του Xperia SP, για την αξιοπιστία του Motorola Moto G. Εχω και εγω και η κοπελα μου θεμματα με το Touch, ΑΛΛΑ θελω να ελπιζω οτι ειναι καθαρα θεμα software που με την 4.3 θα διορθωθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts