reifen Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Τσεκαρε και τις Vikuiti από eBay έχει αρκετές παραλλαγές Αυτή που έβαλα ότι πήρα ναι από αυτόν τον seller , την nillkin από άλλον την είχα πάρει αλλά δεν έχει για sp Εγώ πιο πολύ την βάζω για ευκολία στο καθάρισμα αζαχ έχω αζαχ θα βάλω αλλά εγώ έχω μια προτίμηση για θήκες pouch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 εγω 2 μηνες τωρα εχω πανω της sentio που πηρα απο το πλαισιο και ειμαι ευχαριστημενος, δεν εχει βγαλει καποιο προβλημα. 4 ευρω πληρωσα και ειχε δυο τεμαχια μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Έχω ένα καινούργιο Xperia T εδώ και 2 εβδομάδες. Από την πρώτη στιγμή οι συνομιλητές μου παραπονούνταν ότι δεν με άκουγαν καλά και ζητούσαν να μιλάω πιο δυνατά. Αντίθετα, από το hands free ακουγόμουν καμπάνα. Οι αρχικές οδηγίες της εξυπηρέτησης πελατών της SONY mobile (Xperia diagnostics''όλα ok'', hard reset & αντικατάσταση SIM) δεν προσέφεραν κάτι και μόνο η προτροπή τους για διόρθωση λογισμικού ,μέσω του PC Companion, ίσως βελτίωσε λίγο την κατάσταση. Και πάλι όμως η φωνή μου ακούγεται πνιχτή αντίθετα με το hands free που παραμένει σε τέλειο επίπεδο. Η δε σύγκριση με αντιπαράθεση άλλων συσκευών που διαθέτω, απέδειξε ότι χωρίς αμφιβολία, υπάρχει υστέρηση στην απόδοση του μικροφώνου. Επειδή αυτό είναι απαράδεκτο για καινούργια συσκευή αυτού μάλιστα του επιπέδου, σκοπεύω να το στείλω στο service. Μήπως, κάποιος είχε αντίστοιχη εμπειρία και αν ναι, πως αντιμετωπίστηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Έχω ένα καινούργιο Xperia T εδώ και 2 εβδομάδες. Από την πρώτη στιγμή οι συνομιλητές μου παραπονούνταν ότι δεν με άκουγαν καλά και ζητούσαν να μιλάω πιο δυνατά. Αντίθετα, από το hands free ακουγόμουν καμπάνα. Οι αρχικές οδηγίες της εξυπηρέτησης πελατών της SONY mobile (Xperia diagnostics''όλα ok'', hard reset & αντικατάσταση SIM) δεν προσέφεραν κάτι και μόνο η προτροπή τους για διόρθωση λογισμικού ,μέσω του PC Companion, ίσως βελτίωσε λίγο την κατάσταση. Και πάλι όμως η φωνή μου ακούγεται πνιχτή αντίθετα με το hands free που παραμένει σε τέλειο επίπεδο. Η δε σύγκριση με αντιπαράθεση άλλων συσκευών που διαθέτω, απέδειξε ότι χωρίς αμφιβολία, υπάρχει υστέρηση στην απόδοση του μικροφώνου. Επειδή αυτό είναι απαράδεκτο για καινούργια συσκευή αυτού μάλιστα του επιπέδου, σκοπεύω να το στείλω στο service. Μήπως, κάποιος είχε αντίστοιχη εμπειρία και αν ναι, πως αντιμετωπίστηκε; Το πας arvato λες την εμπειρία και ζητάς αλλαγή μικροφώνου. Και εμένα μου έχει τύχει σε καινούριο κινητό να μην λειτουργεί ακουστικό. ατυχία... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Το πας arvato λες την εμπειρία και ζητάς αλλαγή μικροφώνου. Και εμένα μου έχει τύχει σε καινούριο κινητό να μην λειτουργεί ακουστικό. ατυχία... Αυτό ακριβώς σκοπεύω. :worry: Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Κανένα νέο για 4.3 και 4.4;;;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Κανένα νέο για 4.3 και 4.4;;;; γιατι βιαζεσαι?ασε να το απολαυσουμε??αν τις δωσουν μαζεμενες, μετα με τι θα ασχολουμαστε??? αυτο που γραφεις στην υπογραφει ισχυει? να ξερουμε οτι εχουμε βυσμα ή ετσι το λες? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Μετά από ένα μήνα χρήσης πρέπει να ομολογήσω ότι έχει ιδιαίτερα καλή κεραία λήψης σήματος. Σε μέρη που με το προηγούμενο κινητό (Xperia Neo V) δεν είχα λήψη, τώρα έχω 1 ή και 2 γραμμές... Σε σύγκριση με φίλους μου που έχουν άλλες συσκευές στην ίδια εταιρεία κινητής, πάντα έχω σήμα σε μέρη που αυτοί δεν... Εσείς τί εμπειρία έχετε με τα δικά σας Xperia T; Είναι όντως τόσο καλύτερα από τον ανταγωνισμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos007 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Το τηλεφωνο δεν το βλεπει ο υπολογιστης.Στο μενου της συσκευης που παμε για συνδεση ποια επιλογή πρεπει να κανουμε. ΥΓ.Οι προσπάθειες εγιναν με το pc companion σε w7με usb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordBill Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Καλησπέρα στο, forum έχω μια απορία σχετικά με το wifi. Στο σπίτι της αδελφής μου ενω βλέπει το wifi και έχει ένδειξη excellent για την ισχύ του σήματος, όταν του περάσω το password αυτό κολλάει μια ώρα στο obtaining ip address και ύστερα μου πετάει μήνυμα not in range. Έχω κάνει επανεκίνηση στο ρούτερ αλά τίποτα. Στο σπίτι μου λειτουργεί κανονικά, τι μπορεί να φταίει? Επιπλέον έχω κατεβάσει το clean master για να καθαρίζω το σύστημα μου και τη ram και έχω ενεργοποιήσει τοην επιλογή dont keep activities αλλά παρόλα αυτά μου τρώει λίγο πάνω απο το 50% της μνήμης. Συνήθως έχω κοντά στα 350-400 mb ελέύθερα στη ram, είναι επαρκές το νούμερο για να μην κολάει το κινητό? Έχω διαπιστώσει κάποια ελαφρά λαγκαρίσματα, του έχω βάλει περίπου 20 εφαρμογές, αν εξαιρέσεις το gun club 3 που πιάνει 150 mb οι υπόλοιπες είναι αρκετά μικρότερες, μέχρι συνήθως τα 30 mb ενώ οι περισσότερες είναι κάτω απο 10mb. Tι μπορώ να κάνω για να μην λαγκάρει το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyle4 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Θα έχουμε θέμα δηλαδή με τα w8; Θέλω να τα περάσω αλλά το σκέφτομαι τώρα που βλέπω ότι θα υπάρχει θέμα όταν συνδέω το κινητό Παράθεση Another day in paradise... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα 8 Μόνο αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το flashtool, πριν περάσεις τους drivers πρέπει να τα γυρίσεις σε mode που δέχονται να εγκαταστήσεις unsigned drivers, γιατί διαφορετικά δεν σου βγάζει κανένα μήνυμα λάθους, αλλά δεν έχουν εγκατασταθεί οι drivers Τέλος μέχρι και πριν ένα μήνα υπήρχε ασυμβατότητα με τους drivers που περνάει η Microsoft για θύρες usb 3. Ή πέρνα χειροκίνητα αυτούς της Intel ή χρησιμοποίησε θύρα usb 2, διαφορετικά μπορεί να μην αναγνωρίζεται το τηλέφωνο και να ψάχνεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Καλημέρα σε όλοι τη όμορφη καλή παρέα μας.... Έχουμε κάνα ευχαριστώ νέο περί 4.3 jb;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Παιδιά το ηχείο είναι δυνατό;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Μετά από ένα μήνα χρήσης πρέπει να ομολογήσω ότι έχει ιδιαίτερα καλή κεραία λήψης σήματος. Σε μέρη που με το προηγούμενο κινητό (Xperia Neo V) δεν είχα λήψη, τώρα έχω 1 ή και 2 γραμμές... Σε σύγκριση με φίλους μου που έχουν άλλες συσκευές στην ίδια εταιρεία κινητής, πάντα έχω σήμα σε μέρη που αυτοί δεν... Εσείς τί εμπειρία έχετε με τα δικά σας Xperia T; Είναι όντως τόσο καλύτερα από τον ανταγωνισμό; δεν θα ελεγα το ιδιο για την δικη μου συσκευη δυστυχως... εμενα πολλες φορες δεν αναγνωριζει καν την καρτα ή την χανει ξαφνικα... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Θα έχουμε θέμα δηλαδή με τα w8; Θέλω να τα περάσω αλλά το σκέφτομαι τώρα που βλέπω ότι θα υπάρχει θέμα όταν συνδέω το κινητό Με τα windows 8 δεν έχεις κανένα απολύτως θέμα. Με τα windows 8.1 θα έχεις θέμα συμβατότητας... Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 δεν θα ελεγα το ιδιο για την δικη μου συσκευη δυστυχως... εμενα πολλες φορες δεν αναγνωριζει καν την καρτα ή την χανει ξαφνικα... Την έχεις κόψει ή είναι micro Sim από τον πάροχο? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Την έχεις κόψει ή είναι micro Sim από τον πάροχο? κομμενη ειναι αλλα σε αλλο κινητο με ανταπτορα δεν υπαρχει θεμα... επισης υπαρχει προβλημα (πιο σπανιο η αληθεια ειναι και με κανονικη micro sim). τελος παντων μεσα στις επομενες μερες μαλλον θα παω να την κανω και αυτην αντικατασταση (αν και δεν νομιζω οτι φταιει αυτη)... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 κομμενη ειναι αλλα σε αλλο κινητο με ανταπτορα δεν υπαρχει θεμα... επισης υπαρχει προβλημα (πιο σπανιο η αληθεια ειναι και με κανονικη micro sim). τελος παντων μεσα στις επομενες μερες μαλλον θα παω να την κανω και αυτην αντικατασταση (αν και δεν νομιζω οτι φταιει αυτη)... Φιλαράκι , δεν παραπονιόμαστε για ένα τέτοιο θέμα πριν ξοδέψουμε 5 ευρουλακια για δουλέψει σωστά. Φυσικά και φταίει αυτό! Κάθε κινητό έχει άλλη ευαισθησία, το ότι παίζει σε άλλο και ειδικά με ανταπτορα δε λέει τίποτα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Με τα windows 8 δεν έχεις κανένα απολύτως θέμα. Με τα windows 8.1 θα έχεις θέμα συμβατότητας... Καλησπέρα φίλε μου. Επειδή όντως αντιμετωπίζω θέμα με τους drivers σε Windows8.1, γνωρίζεις κάποια λύση ; Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Φιλαράκι , δεν παραπονιόμαστε για ένα τέτοιο θέμα πριν ξοδέψουμε 5 ευρουλακια για δουλέψει σωστά. Φυσικά και φταίει αυτό! Κάθε κινητό έχει άλλη ευαισθησία, το ότι παίζει σε άλλο και ειδικά με ανταπτορα δε λέει τίποτα.. τοτε γιατι το κανει και με κανονικη micro sim;; να 'ταν βεβαια αυτο το μονο προβλημα του καλα θα ηταν... το καλοκαιρι και μεχρι τελη οκτωβρη επιανε ωρες ωρες κατι 45-50 βαθμους θερμοκρασια μπαταριας (τωρα πανω απο 45 σπανια παει) + random reboots ακομα και χωρις καρτα... τι και αν ξαναπερασα το λογισμικο. η μπαταρια στραγγιζεται κυριολεκτικα (χρειαζομαι 2-3 φορες τη μερα φορτιση). αυτα τα ολιγα για τωρα... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 τοτε γιατι το κανει και με κανονικη micro sim;; να 'ταν βεβαια αυτο το μονο προβλημα του καλα θα ηταν... το καλοκαιρι και μεχρι τελη οκτωβρη επιανε ωρες ωρες κατι 45-50 βαθμους θερμοκρασια μπαταριας (τωρα πανω απο 45 σπανια παει) + random reboots ακομα και χωρις καρτα... τι και αν ξαναπερασα το λογισμικο. η μπαταρια στραγγιζεται κυριολεκτικα (χρειαζομαι 2-3 φορες τη μερα φορτιση). αυτα τα ολιγα για τωρα... επειδη μιλαω με διαφορα παιδια εδω μεσα, ειχα και 2 xperia T, και εδωσα το 1, εγω τετοια θεματα δεν ειχα, αλλα τα εχω ξανα ακουσει,βασικα για την σιμ, επειδη και εγω την ειχα κοψει γιατι πηγα για αλλαγη σε wind και μου λεει,σιγα θα στην κοψω, μην εισαι χαζος, τον ακουσα και μου εκανε επανεκινησεις, αλλα μολις πηρα κανονικη δουλεψε αψογα! Απο εκει και περα εσενα μοιαζει να εχει προβλημα η μπαταρια! εγω αν ειχα περασει ο,τι μου λες, και δεν το ειχα μπουκωμενο με ενα καρο εφαρμογες (και λιγες, αλλα κακες αρκουν βεβαια), στη δευτερη επισκεψη στο σερβις θα ειχα βγαλει ακρη! γιατι απλα την 1η ο,τι και να πεις στα πρηζουν οτι εκαναν φορματ το κινητο κτλ και οτι ειναι οκ! αλλα τη δευτερη που εχεις κανει και εσυ 50 φορες το SUS τους το λες, τους το πας σε μαμα κατασταση μετα απο SUS και τους τονιζεις οτι θες επισκευη, ειτε σημαινει αυτο αλλαγη μπαταριας (αυτο πιστευω οτι φταιει σε σενα) ειτε αλλο κινητο! Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 επειδη μιλαω με διαφορα παιδια εδω μεσα, ειχα και 2 xperia T, και εδωσα το 1, εγω τετοια θεματα δεν ειχα, αλλα τα εχω ξανα ακουσει,βασικα για την σιμ, επειδη και εγω την ειχα κοψει γιατι πηγα για αλλαγη σε wind και μου λεει,σιγα θα στην κοψω, μην εισαι χαζος, τον ακουσα και μου εκανε επανεκινησεις, αλλα μολις πηρα κανονικη δουλεψε αψογα! Απο εκει και περα εσενα μοιαζει να εχει προβλημα η μπαταρια! εγω αν ειχα περασει ο,τι μου λες, και δεν το ειχα μπουκωμενο με ενα καρο εφαρμογες (και λιγες, αλλα κακες αρκουν βεβαια), στη δευτερη επισκεψη στο σερβις θα ειχα βγαλει ακρη! γιατι απλα την 1η ο,τι και να πεις στα πρηζουν οτι εκαναν φορματ το κινητο κτλ και οτι ειναι οκ! αλλα τη δευτερη που εχεις κανει και εσυ 50 φορες το SUS τους το λες, τους το πας σε μαμα κατασταση μετα απο SUS και τους τονιζεις οτι θες επισκευη, ειτε σημαινει αυτο αλλαγη μπαταριας (αυτο πιστευω οτι φταιει σε σενα) ειτε αλλο κινητο! οι εφαρμογες που εχω ειναι κατα συντριπτικη πλειοψηφια απο τις γνωστες και οσες δεν ειναι δεν εμφανιζονται καν στις λεπτομερειες μπαταριας εκτος αν τις χρησιμοποιω συνεχεια (λογικο). θα κανω αυτο με τη σιμ που λες (ουτως ή αλλως το προγραμματιζα). οσο για αυτο με το σερβις ευτυχως στην πατρα στη γουναρη η κοπελα που με εξυπηρετει ξερει πλεον και αμα ερθει με απλο φορματ το στελνει πακετο πισω και απλα με παιρνει να μου το πει... πιστευω οτι αν δεν παρω αλλη συσκευη δεν θα φτιαχτει το θεμα... οσο για το λαγκ που πιστευεις οτι οφειλεται;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 οι εφαρμογες που εχω ειναι κατα συντριπτικη πλειοψηφια απο τις γνωστες και οσες δεν ειναι δεν εμφανιζονται καν στις λεπτομερειες μπαταριας εκτος αν τις χρησιμοποιω συνεχεια (λογικο). θα κανω αυτο με τη σιμ που λες (ουτως ή αλλως το προγραμματιζα). οσο για αυτο με το σερβις ευτυχως στην πατρα στη γουναρη η κοπελα που με εξυπηρετει ξερει πλεον και αμα ερθει με απλο φορματ το στελνει πακετο πισω και απλα με παιρνει να μου το πει... πιστευω οτι αν δεν παρω αλλη συσκευη δεν θα φτιαχτει το θεμα... οσο για το λαγκ που πιστευεις οτι οφειλεται;; το εχεις δουλεψει με mirco sim δηλαδη? γιατι με μπερδεψες..εγω θα σου ελεγα,αν οχι, παρε μια και βαλτη μονιμα να δουμε ποση βελτιωση θα εχεις. απο εκει και περα,δυστυχως δεν εισαι αθηνα να ξεμπλεκεις πιο γρηγορα. μπορει να την εχω βρισει την αρβατο, αλλα θα εβγαζες πιο ευκολα και γρηγορα ακρη εκει.. παρολα αυτα, ζητα να σου αλλαξουν μπαταρια εστω και δοκιμαστικα αν εχουν στην πατρα! σιμ και μπαταρια που ειναι ευκολα τα αλλαζεις και μετα πας για αντικατασταση.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 το εχεις δουλεψει με mirco sim δηλαδη? γιατι με μπερδεψες..εγω θα σου ελεγα,αν οχι, παρε μια και βαλτη μονιμα να δουμε ποση βελτιωση θα εχεις. απο εκει και περα,δυστυχως δεν εισαι αθηνα να ξεμπλεκεις πιο γρηγορα. μπορει να την εχω βρισει την αρβατο, αλλα θα εβγαζες πιο ευκολα και γρηγορα ακρη εκει.. παρολα αυτα, ζητα να σου αλλαξουν μπαταρια εστω και δοκιμαστικα αν εχουν στην πατρα! σιμ και μπαταρια που ειναι ευκολα τα αλλαζεις και μετα πας για αντικατασταση.. το εχω δουλεψει ΚΑΙ με micro sim και το μονο που ειδα ηταν μειωση της συχνοτητας του προβληματος. στην πατρα ουτε ακουστικα δεν εχουν να μου αλλαξουν επιτοπου θα φυγει για αρβατο και εγω θα ξεκινησω μαραθωνιο τηλεφωνηματων με σονυ παλι... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts