Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

συμφωνώ σε αυτό που λες κ γι'αυτό ρώτησα πριν την κάνω :p

ποια είναι όμως η διαδικασία για μια "καθαρή" εγκατάσταση;

Κατεβάζεις το SEUS, το εγκαθιστάς στο πισι και απλά το τρέχεις. Ακολουθείς τις οδηγίες που σου λέει και στην φάση που θα πας να κάνεις αναβάθμιση θα σου βγάλει δύο επιλογές. Η μία είναι απλή αναβάθμιση και η άλλη θα σε προειδοποιεί ότι θα χάσεις όλα τα δεδομένα σου. Επιλέγεις αυτή.

Βλέπεις 380-400 mb ελεύθερα; Εγώ τι να πω που βλέπω 180 με 240 .....

Είναι αναλόγως πόσες εφαρμογές έχεις περασμένες στο κινητό. Και εγώ στο Ζ βλέπω κάτι 600άρια (με 2 γίγα RAM) αλλά έχω και 170 εφαρμογές σύνολο.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πότε επιτέλους θα έχουμε επίσημη ημερομηνία για 4.3? :(

Γιατι, πηρες τη συσκευη και δεν σε βολευει η εκδοση που φοραει τωρα; :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατι, πηρες τη συσκευη και δεν σε βολευει η εκδοση που φοραει τωρα; :p

:lol: Ωραίος! Όχι, δεν το πήρα, αλλά με έχουν πιάσει απο τώρα τα άγχη!:p

Για οσους δεν το γνωρίζουν, με κρατημένο το volume up + το power για 3-5 δευτερόλεπτα το κινητο κανει επανεκκίνηση!

:lol: Ωραίος! Όχι, δεν το πήρα, αλλά με έχουν πιάσει απο τώρα τα άγχη!:p

Κοιτα να το χαρεις.. Η συσκευη ειναι απροβληματοστη οπως ειναι..;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμενα μια φορα που κολλησε το Τ εβαλα την καρτα σε ενα παλιο κινητο καπου στην μεση αν θυμαμαι καλα και το κινητο δουλεψε κανονικα

Θέλω να αφαιρέσω τις εφαρμογές της Sony που δεν χρησιμοποιώ αλλά είμαι επιφυλακτικός... Μπορεί κάποιος να υποδείξει ποιές εφαρμογές απεγκαθιστούμε άφοβα και με ποιό πρόγραμμα; (εννοείτε πως είμαι root)...

Τέλος, έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει cyanogenmod? Αν ναι, επειδή είμαι καινούργιος στο android, τι διαφορές έχει; Αξίζει;

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_l_now_getting_android_422-news-7090.php

:drool:

Ελπίζω σύντομα & στο SP. Ίδια ημερομηνία παρουσιάστηκαν με το L.

Redmi Note 8T

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_l_now_getting_android_422-news-7090.php

:drool:

Ελπίζω σύντομα & στο SP. Ίδια ημερομηνία παρουσιάστηκαν με το L.

αν δεν κάνω λάθος, εμείς θα πάμε κατευθείαν σε 4.3

αν δεν κάνω λάθος, εμείς θα πάμε κατευθείαν σε 4.3

Ναι αλλά ποτέ;;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

παιδια θα ηθελα καποιος ν μ βοηθησει να βαλω στο xperia t την 4.2.2 η την 4.3 η γενικα μια πιο γρηγορη rom γιατι βλεπω να μενουμε με την 4.1.2...διοτι ειμαι αρχαριος κ δεν γνωριζω..ευχαριστω εκ των προτερων!

:!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Edited by zxr

παιδια θα ηθελα καποιος ν μ βοηθησει να βαλω στο xperia t την 4.2.2 η την 4.3 η γενικα μια πιο γρηγορη rom γιατι βλεπω να μενουμε με την 4.1.2...διοτι ειμαι αρχαριος κ δεν γνωριζω..ευχαριστω εκ των προτερων!

:!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

το εχεις φορτωσει πολυ?γενικα και η 4.1.2 εμενα γρηγορη ειναι και στα 2 Τ που εχω.

απο εκει και περα εαν εχεις ορεξη να πειραματιζεσαι συνεχως μπορεις να βρεις μια ρομ να βαλεις, αλλιως, αν δεν εισαι του συχνου..θα σου ελεγα να περιμενεις μεχρι ιανουαριο..πιστευω οτι μπορει να παρουμε 4.3 κατευθειαν. μπορει να ειναι μικρη η πιθανοτητα, αλλα παιζει..εγω θα περιμενω μεχρι τοτε και εαν σιγουρεψω οτι δεν θα παρει, τοτε ισως βαλω κατι αλλο. απλα βαριεμαι να αλλαζω συνεχεια..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

του αγιου .....ανημερα φιλε μου οπως φενεται!:lol:

http://www.xperiablog.net/category/xperia-sp/

Με βάση αυτήν την ανακοίνωση τον Δεκέμβριο...

Το Xperia L βγήκε στην αγορά ακριβως 12 μέρες πριν από εμάς που έχουμε τον Άρχοντα sp...

Κάτι μου βρωμάει πφφφφ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Το L πηρε την 4.2, το sp που θα παρει την 4.3. Eιναι λογικο να καθυστερει γιατι η sony πρεπει πρωτα να αναβαθμισει τα Ζ της σε 4.3! Και μετα σειρα εχει το SP! Φανταζομαι οτι αυτη ειναι η εξηγηση! Μονο μην κανουν καμια λαλακια και δωσουν 4.2 αντι για 4.3 στο sp! :mad:

Δε νομίζω να κάνουν τέτοια βλακεία στο μοναδικό mid-range 4G κινητό τους...

Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang:

Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5

καλησπέρα.:)

Είχα αποφασίσει να πάρω το Samsung Galaxy Core, αλλά το σκέφτομαι για το sp... καμιά βοήθεια;;;

πάντα νόκια είχα και δυσκολεύομαι να καταλήξω σε Μάρκα. με τα χίλια ζόρια κατάφερα να ''δεχτώ'' να πάω στη samsung και τώρα δεν ξέρω αν η sony είναι καλύτερη λύση...

ο ενδοιασμός μου βασικά είναι στο ποια μάρκα είναι ''καλύτερη'' και πιο μοντέλο από τα δύο έχει λιγότερα προβλήματα ή μειονεκτήματα.:confused:

έχω τάμπλετ android οπότε το λειτουργικό είναι οικείο.;)

ευχαριστώ για τις συμβουλές, γνώμες, απόψεις...

Edited by vasilispatra

Δεν είσαι και στο πιο.... αντικειμενικό σημείο του forum για να πάρεις μια τέτοια άποψη αλλά ας το προσπαθήσουμε.

Από μια γρήγορη ματιά τα specs του SP είναι λίγο καλύτερα. Το ίδιο και η οθόνη.

Το θέμα της εμφάνισης και της ποιότητας κατασκευής δεν το αγγίζω καθόλου γιατί δεν θα ξέρει που να κρυφτεί το Samsung.

Όσον αφορά προβλήματα που από ότι καταλαβαίνω σε ανησυχεί ιδιαίτερα το SP δεν έχει βγάλει καμία σοβαρή ασθένεια. Ένα πρόβλημα με το WiFi είχαν οι πρώτες συσκευές αλλά έχει λυθεί πλέον. Τώρα αν πάρεις μια συσκευή και σου παρουσιάσει πρόβλημα αυτό μπορεί να συμβεί με οποιαδήποτε εταιρεία.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

οχι δεν το εχω φορτωσει πολυ απλα θελω να τα κανω πιο δυνατο με τις πιο συγχρονες εκδοσεις λογισμικου...εχω ακουσει οτι υπαρχει διαφορα προς το καλυτερο.το πιο πιθανο ειναι ναι μην παρουμε την αναβαθμση επισημα δυστυχως...

Καλά νέα για τους οπαδούς της Sony, καθώς η ιαπωνική εταιρεία σχεδιάζει να αναβαθμίσει πολλά mid-range smartphones της για το Android 4.3 Jelly φασολιών.

GSMArena αναφέρει ότι ένα Xperia Android χρονοδιάγραμμα ενημέρωσης έχει μόλις διέρρευσε και επιβεβαιώνει ότι μερικά από τα πιο δημοφιλή smartphones που ξεκίνησε από τη Sony θα λάβει το Android 4.3 Jelly φασολιών μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με ένα έγγραφο που έχει εμφανιστεί μόνο σε απευθείας σύνδεση, Sony Xperia C, M Xperia, το Xperia M διπλή, Xperia L, Xperia E Διπλή και Xperia T θα λάβει την πολυαναμενόμενη Android 4.3 Jelly φασολιών αναβάθμιση στο 4ο τρίμηνο του 2013 και 4ο τρίμηνο του 2014. αυτο το διαβασα πριν λιγο,αντε ν δουμε!!

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Παιδιά, θα πάρει 4.4 το sp? Τί λέτε? Ξέρω, προτρέχω λίγο, αλλά είχα διαβάσει σε ένα site οτι όσα κινητά πάρουν 4.3 είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα πάρουν και 4.4!:w00t:

Καλησπερα κατοχος και εγω ενος xperia sp,το πηρα πριν λιγο απο plaisio, το ανοιξα και ειδα δεν εχει μεσα καρτα micro sd,δεν συμπεριλαμβανεται στη συσκευασια?

οχι δεν το εχω φορτωσει πολυ απλα θελω να τα κανω πιο δυνατο με τις πιο συγχρονες εκδοσεις λογισμικου...εχω ακουσει οτι υπαρχει διαφορα προς το καλυτερο.το πιο πιθανο ειναι ναι μην παρουμε την αναβαθμση επισημα δυστυχως...

οπως βλεπεις η απαντηση ειναι εδω:

Καλά νέα για τους οπαδούς της Sony, καθώς η ιαπωνική εταιρεία σχεδιάζει να αναβαθμίσει πολλά mid-range smartphones της για το Android 4.3 Jelly φασολιών.

GSMArena αναφέρει ότι ένα Xperia Android χρονοδιάγραμμα ενημέρωσης έχει μόλις διέρρευσε και επιβεβαιώνει ότι μερικά από τα πιο δημοφιλή smartphones που ξεκίνησε από τη Sony θα λάβει το Android 4.3 Jelly φασολιών μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με ένα έγγραφο που έχει εμφανιστεί μόνο σε απευθείας σύνδεση, Sony Xperia C, M Xperia, το Xperia M διπλή, Xperia L, Xperia E Διπλή και Xperia T θα λάβει την πολυαναμενόμενη Android 4.3 Jelly φασολιών αναβάθμιση στο 4ο τρίμηνο του 2013 και 4ο τρίμηνο του 2014. αυτο το διαβασα πριν λιγο,αντε ν δουμε!!

ακομα και αν δεν την παρουμε, εγω θα περιμενω να κανω μια και καλη ενα clean install στην περιπτωση που βγει..εξαλλου μια χαρα ειναι το κινητο

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλησπερα κατοχος και εγω ενος xperia sp,το πηρα πριν λιγο απο plaisio, το ανοιξα και ειδα δεν εχει μεσα καρτα micro sd,δεν συμπεριλαμβανεται στη συσκευασια?

καλορίζικο φίλε. οχι δεν περιλαμβάνει καρτα sd η συσκευασία, θα πρέπει να αγοράσεις έξτρα.

• The title was changed to Sony Xperia T