giannis_al Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Παιδιά χαίρετε, σκέφτομαι να αγοράσω τη συσκευή και θα ήθελα τις γνώμες των χρηστών. Τις θετικές και αρνητικές σας εμπειρίες και απόψεις, τυχόν κολλήματα(σε ui, εφαρμογές, απόδοση σε παιχνίδια),την διάρκεια μπαταρίας, καθώς και την αντοχή του σε πτώσεις, γρατζουνιές στην οθόνη κλπ. Έχω καταλήξει στο xperia T και το s4 mini, οπότε αν κάποιος είχε και τα δύο θα εκτιμούσα αν μπορούσε να μου πει και αν αξίζουν τα 70 ευρώ της διαφοράς ή αν και με το xperia θα μπορέσω να περάσω το 1.5-2 χρόνια που σκοπεύω να κρατήσω τη συσκευή απροβλημάτιστα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Γιάννης Παράθεση History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii Current device: LG G4 Dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Πηγαινε στις ρυθμισεις μηνυματων και τσεκαρε την επιλογη εξοικονομηση κοστους. Αν δεν υπαρχει τοτε η συσκευη σου ειναι παραεισαγωγης και λυνεται βαζοντας το handcent sms ή το go sms σε υπερ ευχαριστω :) Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Παιδιά χαίρετε, σκέφτομαι να αγοράσω τη συσκευή και θα ήθελα τις γνώμες των χρηστών. Τις θετικές και αρνητικές σας εμπειρίες και απόψεις, τυχόν κολλήματα(σε ui, εφαρμογές, απόδοση σε παιχνίδια),την διάρκεια μπαταρίας, καθώς και την αντοχή του σε πτώσεις, γρατζουνιές στην οθόνη κλπ. Έχω καταλήξει στο xperia T και το s4 mini, οπότε αν κάποιος είχε και τα δύο θα εκτιμούσα αν μπορούσε να μου πει και αν αξίζουν τα 70 ευρώ της διαφοράς ή αν και με το xperia θα μπορέσω να περάσω το 1.5-2 χρόνια που σκοπεύω να κρατήσω τη συσκευή απροβλημάτιστα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Γιάννης Διάβασε τις πρώτες σελίδες του νήματος. Ας μην επαναλαμβανόμαστε για θέματα που έχουν ήδη συζητηθεί. Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Παιδιά χαίρετε, σκέφτομαι να αγοράσω τη συσκευή και θα ήθελα τις γνώμες των χρηστών. Τις θετικές και αρνητικές σας εμπειρίες και απόψεις, τυχόν κολλήματα(σε ui, εφαρμογές, απόδοση σε παιχνίδια),την διάρκεια μπαταρίας, καθώς και την αντοχή του σε πτώσεις, γρατζουνιές στην οθόνη κλπ. Έχω καταλήξει στο xperia T και το s4 mini, οπότε αν κάποιος είχε και τα δύο θα εκτιμούσα αν μπορούσε να μου πει και αν αξίζουν τα 70 ευρώ της διαφοράς ή αν και με το xperia θα μπορέσω να περάσω το 1.5-2 χρόνια που σκοπεύω να κρατήσω τη συσκευή απροβλημάτιστα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Γιάννης Φίλε Γιάννη δεν έχει πολύ ισχύ η σύγκρισή σου. Μιλάμε για άλλης κατηγορίας συσκευές. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Βασικά δεν βρίσκω ούτε έναν λόγο να πάρεις το mini εκτός και αν σου χρειάζονται τα λεφτά. σε υπερ ευχαριστω :) Anytime.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_al Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Διάβασε τις πρώτες σελίδες του νήματος. Ας μην επαναλαμβανόμαστε για θέματα που έχουν ήδη συζητηθεί. Έχω διαβάσει πολλές από τις σελίδες του νήματος, απλά πχ. τα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν αρκετά ανανεώνονται (και έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις) συνεχώς, ενώ στην πορεία, μέσω των updates κάποιοι τομείς διορθώνονται, αλλά και με την πάροδο του χρόνου εμφανίζονται διάφορα προβλήματα(πχ. επανεκκινήσεις) Μου είναι δύσκολο λοιπόν να διαβάσω όλες τις σελίδες ώστε να έχω μία ολοκληρωμένη άποψη. Συγνώμη αν έγινα κουραστικός Φίλε Γιάννη δεν έχει πολύ ισχύ η σύγκρισή σου. Μιλάμε για άλλης κατηγορίας συσκευές. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Βασικά δεν βρίσκω ούτε έναν λόγο να πάρεις το mini εκτός και αν σου χρειάζονται τα λεφτά. Ξέρω πως το s4 mini είναι ένα βήμα παραπάνω, απλά θεωρώ πως αν για 1.5 χρόνο μπορεί να με καλύψει το xperia, καθώς κάνω τυπική χρήση (κλήσεις, μηνύματα, browsing, μουσική κλπ.) και πολύ gaming(γι αυτό ανησυχώ μήπως το xperia T δεν αντέξει), δεν θα με χαλούσε να γλιτώσω 70 κι να εξασφαλίσω HD οθόνη και 8gb extra ενσωματωμένη μνήμη. Ελπίζω να έγινα κατανοητός ως προς το σκεπτικό της σύγκρισης, ευχαριστώ! Παράθεση History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii Current device: LG G4 Dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Mea culpa!! Διαβασα Galaxy S3 mini και οχι το S4. Οποτε ο, τι εγραψα παραπανω δεν ισχυει.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_sp Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 (edited) Γεια σας παιδια θα ηθελα να ανεφερθω οτι εχω ενα θεματακι με τα βιντεο.Οταν τραβαω βιντεο καπου που υπαρχη ενταση οταν το βαζω μετα να παιξει ακουγετε σαν να μπουκονη το ηχειο!!! σε μεγαλη εντασει ακουγετε ετσι Edited September 21, 2013 by Nikos_sp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_al Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Mea culpa!! Διαβασα Galaxy S3 mini και οχι το S4. Οποτε ο, τι εγραψα παραπανω δεν ισχυει.:) Νόμιζα πως απλά είχες ξεχάσει ένα "δεν" πριν από το mini οπότε απλά αντέστρεψα τους ρόλους σε s4>xperia και απάντησα αναλόγως:Ρ Όπως και να'χει θα εκτιμούσα αν εσύ ή κάποιος θα μπορούσε να μου πει 2-3 πράγματα για τη συσκευή σχετικά με τις απορίες μου, από προσωπική εμπειρία ή από εμπειρία άλλων παιδιών, μιας και βρίσκεται πιο συχνά στο συγκεκριμένο νήμα και έχει πιο ολοκληρωμένη άποψη! Ευχαριστώ, Γιάννης Παράθεση History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii Current device: LG G4 Dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 εχω μια απορια.ισως να ναι κ η ιδεα μ βεβαια.εχω την εντυπωση πως οι φωτο βγαινουν καπως ασπρες.ισχυει αυτο για 13 mp? επισης το ιδιο συμβαινει και με την οθονη.φταει μηπως το οτι πριν χρησιμοποιουσα κινητο με οθονη amoled και οχι tft? Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostr10 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Για την οθονη μπορει να ισχυει.Για τις φωτο σε τι mode τραβας?Εγω το εχω Κανονικο με προσαρμοσμενες ρυθμισεις.Σε πρωτη φαση τσεκαρε την ισορροπια λευκου και την τιμη εκθεσης.Το HDR την ημερα καλυτερα να το εχεις κλειστο.Επισης μεγαλο ρολο παιζει τα ISO που θα βαλεις.Η αληθεια ειναι οτι αν τα εχεις στο Auto δεν κανεις σωστη δουλεια, διαφορετικα θα πρεπει να τα ρυθμιζεις αναλογα με το τι φως εχεις εκεινη τη στιγμη που βγαζεις φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 (edited) Παιδες μετα απο την αναβαθμιση σε 12.0.A.2.254 δεν εχω root ξεκλινησα απο εδώ να κανω επαναφορα το παλαιο kernel για να ξανακανω root, αλλά στο flashtool (emma) μου δίχνει ότι είμαι κλειδωμένος και πρέπει να κάνω Bootloader Unlock. Εστειλα τους κωδικούς στη sony. Kaτεβασα το Android SDK ¨οπως λένε οι οδηγίες εδώ.... http://unlockbootloader.sonymobile.com/instructions Αλλά κολολάω στο 13 βημα. δεν μου ζητα drivers και όταν συνδέω τη συσκευη με το fastboot mode εμφανιζεται στα windows σαν "S1boot Fastboot" και μετα απο λιγο πάει στην φόρτιση................... εσεις μετα απο την αναβαθμιση πως ξανα rootαρατε τη συσκευη? Ασε που διαβασα ότι εαν κάνεις Bootloader Unlock χανεις τα παντα! ΕDIT: Ολα οκ. Σε περιπτωση που καποιος αντιμετωπίσει πρόβλημα την λύση την βρήκα εδώ. Edited September 22, 2013 by vagelados Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abourazanis Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Παιδιά έχει βάλει κανείς cyanogen?υπερέχει της stock? Εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostr10 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Παιδιά έχει βάλει κανείς cyanogen?υπερέχει της stock? Εντυπώσεις; Ημουν εγω με 10.1(δηλ με 4.2.2) και ειναι πολυ smooth και σταθερη.Προφανως και υπερεχει της μαμας και ειναι πολυ πιο ελαφρια και παραμετροποιησιμη σε πολλα σημεια.Περιμενω να βγει stable και η 10.1.3(δηλ η 4.3) να δω πως παει.Αν θες να δοκιμασεις παντως στη συνιστω ανεπιφυλακτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abourazanis Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Ευχαριστώ!Ξεκινάω τώρα διαδικάσια unlock κλπ και επιστρέφω με εντυπώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 έχει δοκιμάσει κανεις την έκδοση 9.1.A.1.145??? μου έχουν σπάσει τα νεύρα οι επανεκινησεις κύριος όταν μιλάω στο τηλεφωνο κλείνει και ξανανοίγει σε εκνευριστικό βαθμό και ψάχνω απεγνωσμένα μια λύση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 έχει δοκιμάσει κανεις την έκδοση 9.1.A.1.145??? μου έχουν σπάσει τα νεύρα οι επανεκινησεις κύριος όταν μιλάω στο τηλεφωνο κλείνει και ξανανοίγει σε εκνευριστικό βαθμό και ψάχνω απεγνωσμένα μια λύση!!! πηρα και δευτερη συσκευη, αναβαθμισα και δεν εχω θεμα (ακομα). μηπως να το πηγαινες σερβις? ειναι λιγο ταλαιπωρια, αλλα δεν υπαρχει αλλος τροπος. ειδικα αν στο κανει συνεχεια.. εμενα μου ειχαν δωσει αλλη συσκευη επειδη το εκλεινα και εκκινουσε μονο του, που τελικα δεν εφταιγε το κινητο..αλλα τους το εδειξα, και με πιστεψαν. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Παιδιά μιας και είδα ότι το κινητό δεν έχει αφαιρούμενη μπαταρία ήθελα να σας ρωτήσω πόσο σας κρατάει με τη χρήση που κάνετε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 (edited) Παιδιά μιας και είδα ότι το κινητό δεν έχει αφαιρούμενη μπαταρία ήθελα να σας ρωτήσω πόσο σας κρατάει με τη χρήση που κάνετε??? πες περιπου τι χρηση κανεις.. εγω περιπου μιση ωρα κλησεις τη μερα, αρκετα μηνυματα whatsapp viber fb (ειδικα whatsapp Λογω εξωτερικου πολλα ηχογραφημενα), χαζεμα σε instagram, fb, browsing κανα μισαωρο, ΒΤ handsfree ολη μερα και κανα 3ωρο runkeeper - sportstracker ταυτοχρονα. κλεινω απο 20% εως 35% α! με φωτεινοτητα στη μεση και αυτοματη ρυθμιση ταυτοχρονα. αν το λιωσω, πχ πολυ fb με μηνυματα ή viber τοτε φτανει και 0% μεχρι το βραδυ 11-12 αλλα γενικα τη βγαζω τη μερα ανετα. Edited September 23, 2013 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2372006 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2378862 Για το WiFi καντε αυτα τα δυο και το wifi σας θα πηγαινει κομματια & δε θα ξαναδειτε αποσυνδεση ΠΟΤΕ! Οσο για τη μπαταρια το κινητο φυσαει! Ειχα S2 και εβγαζε με το ζορι 2.5 ωρες οθονη και ενα 24ωρο πληρης λειτουργιας... ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ... το SP μου βγαζει ενα 5ωρο οθονης & 48 ωρες λειτουργιας! ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΗ! Επισης ετοιμαζεται Cyanogen παιδια... για το SP μας... 4.3 android... Υπομονη! Θα ενημερωσω οταν μαθω κατι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.δεν το έχω το κινητά απλά ψάχνω κινητό και μου φάνηκε ωραίο και ήθελα να ρωτήσω πως κρατάει η μπαταρία μίας και δεν είναι αφαιρούμενη η μπαταρία.Από κάτι επανεκκίνησεις που άκουσα τι παίζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.δεν το έχω το κινητά απλά ψάχνω κινητό και μου φάνηκε ωραίο και ήθελα να ρωτήσω πως κρατάει η μπαταρία μίας και δεν είναι αφαιρούμενη η μπαταρία.Από κάτι επανεκκίνησεις που άκουσα τι παίζει??? για τις επανεκκινησεις ειμαι τοσο περιεργος και εγω που θα ηθελα οσοι εχουμε Τ να ψηφισουμε αν μας κανει ή οχι, να μετρησουμε τελικα τι ποσοστο ειναι εδω μεσα τουλαχιστον. εγω γραφω απο πανω οτι δεν εχω θεμα με 2 Τ Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis00 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Παιδιά εγώ καμία επανεκκίνηση ποτέ. Το μόνο πρόβλημα είναι με το ποσοστό της μπαταρίας, το οποίο λύνεται με ένα reboot του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Το κινητό μπορεί να το χειριστεί κάποιος με ενα χερι; Για παραδειγμα...εύρεση επαφής εν ωρα οδήγησης.ή είναι μεγαλο και χρειαζεται χειρισμός με δυο χέρια; (Μην μου πείτε ανάλογα την παλάμη,μιλάμε για τον μέσο ορο) Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Το κινητό μπορεί να το χειριστεί κάποιος με ενα χερι; Για παραδειγμα...εύρεση επαφής εν ωρα οδήγησης.ή είναι μεγαλο και χρειαζεται χειρισμός με δυο χέρια; (Μην μου πείτε ανάλογα την παλάμη,μιλάμε για τον μέσο ορο) ναι, με το Τ εχω στειλει πολλα μηνυματα με το ενα χερι, ακομα και καθως οδηγω (στα φαναρια, μη με κραξετε!!!). μπορεις ανετα με το 1 χερι. με το Ζ πχ τωρα δυσκολευομαι.. για μενα 4.3"-4,5" ειναι οι ιδανικες για να ειναι αρκετα μεγαλη οθονη με χειρισμο στο ενα χερι και αρκετα μικρη για να μην ειναι κουμουτσα το κινητο. η παλαμη μου ειναι κανονικη, γιαυτο αναφερω οτι με το Ζ δυσκολευομαι πολυ..με το arc S στις 4.3" που ηταν και πολυ λεπτο ηταν ιδανικο αλλα οριακα μικρο...δηλαδη μονο με swype Μπορουσα Παιδιά εγώ καμία επανεκκίνηση ποτέ. Το μόνο πρόβλημα είναι με το ποσοστό της μπαταρίας, το οποίο λύνεται με ένα reboot του κινητού. φιλε μου, επειδη εχω μονο σονυ τα τελευταια χρονια, νομιζα πως αυτα ειναι προβληματα δικα μας. τελικα χθες βεβαιωθηκα οτι ειναι του ανδροιδ, γιατι ακριβως τα ιδια κανει το S2 της κοπελας μου και το S3 του κολλητου μου.. αν εξαιρεσεις την εμβελεια του wifi, ο,τι αλλο περιεργο εχω δει στα δικα μας το εχω δει και στα άλλα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abourazanis Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Ευχαριστώ!Ξεκινάω τώρα διαδικάσια unlock κλπ και επιστρέφω με εντυπώσεις! Τελικά πολύ καλή η cyanogenmod! Αν και έχει ένα δύο bugs. Σήμερα είδα ότι βγήκε και η stable 10.1.3. Διαβάζω βέβαια στο xda οτι στην ουσία έχει αφεθεί το επίσημο development της cm έκδοσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts