icy20 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Νομίζω ότι το πρόβλημα δημιουργειται από την μνήμη. Έμενα μου κάνει το εξής σπαστικό:Την ώρα που με καλεί κάποιος κλείνει και κάνει επανεκκίνηση. Αυτός που με παίρνει νομίζει ότι του το κλείνω στη μούρη. Μάλλον γεμίζει η μνήμη και κάνει επαναφορά για να έρθει σε ισορροπία. Ποση μνημη σου μενει ελευθερη δηλαδη? Το δικο μας κατω απο 200 mbytes δεν πεφτει ποτε (εκτος απο οταν ανοιγεις browser). Συνηθως εχει ελευθερα 300+... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 βασικά μπαταρία τρώει όσο ανοιχτή είναι η οθόνη . με κλειστή την οθόνη ένα 8ωρο 1% τρώει. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoscorp Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Καλησπέρα. Έχω το χπερια τ 3 μήνες. Αυτό που δεν έχω καταφέρει να βρώ είναι το εξής. Όταν χρησιμοποιώ την εφαρμογή κλήσεων για να πληκτρολογήσω έναν αριθμό το αλφάβητο κάτω απο τα νούμερα είναι στα λατινικά. Απο όπου και αν έχω ψάξει στις ρυθμίσεις εισαγωγής δεν υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostr10 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Καλησπερα!Τελικα περασα σε CM 10.1 (4.2.2) και μπορω να πω οτι ειναι πολυ σταθερη,γρηγορη και smooth και με πληθωρα επιλογων(παιρνει λιγη ωρα μεχρι να στηθει πληρως).Θελω να ρωτησω το εξης ομως.Μπορω να περασω το album,camera app και UI πληκτρολογιου απο το μαμισιο firmware της sony?Και γενικα μπορω να περναω διαφορα apk αν θελω απο το firm της sony ή υπαρχει εξαρτηση απο το System.apk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Χρήση οθόνης δηλαδή πόση ώρα γράφει; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Να κάνω μια ερώτηση; Αν ενεργοποιήσω το Stamina θα δουλεύει το led ειδοποιήσεων ή όχι; Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Να κάνω μια ερώτηση; Αν ενεργοποιήσω το Stamina θα δουλεύει το led ειδοποιήσεων ή όχι; Δουλεύει κανονικά. Η λειτουργία χαμηλής μπαταρίας νομίζω τα κλείνει όλα. Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Καλησπερα πως θα σβυσω τιν σαβουλα απο το κινητο μου?? μολις το παρελαβα!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Καλησπερα πως θα σβυσω τιν σαβουλα απο το κινητο μου?? μολις το παρελαβα!!! Καλορίζικο!Μόνο αν κάνεις root Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Ποση μνημη σου μενει ελευθερη δηλαδη? Το δικο μας κατω απο 200 mbytes δεν πεφτει ποτε (εκτος απο οταν ανοιγεις browser). Συνηθως εχει ελευθερα 300+... Δεν είναι ότι καταναλώνει όλη τη μνήμη. Αλλά κάπου λαγκάρει μάλλον και γιαυτό κάνει επανεκκίνηση. Μάλλον είναι πρόβλημα του λειτουργικού και δεν διαχειριζεται σωστά τη μνήμη. Τουλάχιστον έτσι διάβασα σε ένα site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Καλησπέρα. Έχω το χπερια τ 3 μήνες. Αυτό που δεν έχω καταφέρει να βρώ είναι το εξής. Όταν χρησιμοποιώ την εφαρμογή κλήσεων για να πληκτρολογήσω έναν αριθμό το αλφάβητο κάτω απο τα νούμερα είναι στα λατινικά. Απο όπου και αν έχω ψάξει στις ρυθμίσεις εισαγωγής δεν υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος;κατεβασε το dialer one να σωθείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sephiroth13 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Καλησπερα!Τελικα περασα σε CM 10.1 (4.2.2) και μπορω να πω οτι ειναι πολυ σταθερη,γρηγορη και smooth και με πληθωρα επιλογων(παιρνει λιγη ωρα μεχρι να στηθει πληρως).Θελω να ρωτησω το εξης ομως.Μπορω να περασω το album,camera app και UI πληκτρολογιου απο το μαμισιο firmware της sony?Και γενικα μπορω να περναω διαφορα apk αν θελω απο το firm της sony ή υπαρχει εξαρτηση απο το System.apk? Ποιον οδηγο ακολουθησες και σε ποιο firmware ήσουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostr10 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Ημουν σε μαμα .142 και περασα 10.1 με βαση αυτον τον οδηγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Ημουν σε μαμα .142 και περασα 10.1 με βαση αυτον τον οδηγο. Με την 142 σου εκανε αυτα τα ωραια με την μπαταρια? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Καλορίζικο!Μόνο αν κάνεις root Ευχαριστώ πολύ!!! Πως θα κάνω root γιατί στοXperia S ήταν εύκολο.. Επίσης φοράει την. 245 από μαμά η συσκευήκαι ο bootloader λέει no Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Ήρθε τη Δευτέρα (27 μέρες μετά την παραγγελία) η θήκη της Nillkin. Εκτός του ότι είναι κάπως παχιά, δεν στρογγυλεύει & τις γωνίες του κινητού, όπως περίμενα. & δυστυχώς κρύβει τα κουμπιά, κυρίως της έντασης. Κατά τα άλλα αγκαλιάζει αρκετά το κινητό & η πλάτη της έχει ωραία σαγρέ αίσθηση. Για τα 6.20€ που πλήρωσα, μαζί με το screen protector, είναι αρκετά καλή επιλογή. Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Παιδιά το κινητό τα σπάει! Από τα καλύτερα που έχω αγοράσει, αν και το χειρίζεται συγγενικό μου πρόσωπο! Για πρώτη φόρτιση και γενικά για την μπαταρία, κάποια συμβουλή? Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostr10 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Μια φορα μονο απο το 9% που ειχα ξαφνικα εσβησε.Εχει γινει αλλη μια φορα το ιδιο με την .140.Γενικα δεν ειχα ποτε θεμα με την μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Μεχρι σημερα νομιζα οτι δεν εκανε τα ιδια με την μπαταρια... Τωρα το κοιταξα 1 μερα και 20 ωρες ανοιχτο και ελεγε 56%. Λογικο λεω οκ... Του κανω επανεκκινηση και λεει τωρα 80! Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 http://www.ebay.co.uk/itm/Sony-Xperia-SP-Brushed-Metal-Edition-Skin-Wrap-Cover-Sticker-Protector-NOT-CASE-/151057739635?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item68d0f49a92 το εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sephiroth13 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 (edited) φίλε ICE20, Restarts και loops αντιμετωπιζεις; σε ποιο firmware είσαι; έκανες πρόσφατα update? Edited August 22, 2013 by sephiroth13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 φίλε ICE20, Restarts και loops αντιμετωπιζεις; σε ποιο firmware είσαι; έκανες πρόσφατα update? Οχι αν εξαιρεσεις την λαθος απεικονιση της μπαταριας δεν ειχα ποτε αλλο προβλημα. Stock 141 firmware +root ειμαι... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostr10 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Δοκιμασε να περασεις σε στοκ .145 .Για λιγο διαστημα που ημουν δεν αντιμετωπισα κατι με την μπαταρια.Πλεον περασα σε CM 10.1 και ολα δουλευουν ρολοϊ,μενει μονο να δω πως τα παει απο αυτονομια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Δοκιμασε να περασεις σε στοκ .145 .Για λιγο διαστημα που ημουν δεν αντιμετωπισα κατι με την μπαταρια.Πλεον περασα σε CM 10.1 και ολα δουλευουν ρολοϊ,μενει μονο να δω πως τα παει απο αυτονομια. Εχεις λινκ απο xda να μην ψαχνω? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Το καινούριο παράξενο που παρατήρησα στο κινητό έχει να κάνει με τους ήχους κλήσης. Τους ήχους που είχα από πριν, τους πέρασα στη microsd, μέσα σε φάκελο με το όνομα ringtones. Όλα καλά μέχρι εδώ, οι ήχοι κλήσης φαίνονταν & μπορούσαν να επιλέγουν κανονικά. Από εκεί & πέρα, τους επόμενους ήχους, τους πέρασα μέσω Dropbox, με export. Οι νέοι αυτοί ήχοι κλήσης, φαίνονται κανονικά στο φάκελό ringtones, αλλά όταν πάω να τους επιλέξω, το σύστημα δεν τους βλέπει. Δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει, οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή. Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts